New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
A fumble-nál lehet vitatkozni, de elég konstans vélemény, hogy birtokban maradt a labda az előremozgásnál, s a legvégén (tehát miután a labdabirtoklással együtt ment a dobómozdulat előre), kicsúszott a kezéből a labda. Ez esetben lehet fumble, de akkor nem fumble forced.

A hit viszont nem kérdés. A szabály az szabály. A labda tipped, és ezután levegőben volt a labda, amikor jött a hit vállal. Semmiféle szabálytalanság nem volt. Ez nagyon nagy hiba volt. Mint ahogy az első DPI is véleményes volt, de egyesek szerint (én ezzel már nem értek egyet) a fumble returnnél Millert is szabálytalanul takarították.

Akárhogy nézzük, ez 1 egyértelmű hiba és 3 véleményes döntésnél mindannyiszor a Giants-nek kedveztek, ami kicsit sem nevezhető korrektnek. Az én meglátásom szerint pedig 3 rossz döntés volt (DPI, hit, fumble), a negyedik jogos volt, sztem Miller rájátszott, bár ez tök lényegtelen, ha incomplete-nak adják a passzt, mint ahogy mindig szokták, amikor megvan az előretartó dobómozdulat a labdabirtoklással.Soldados
sztem akkor kb mind1 h fumble forced vagy fumble, nem? lényeg, hogy akkor az alapján szted is fumble...
még hozzá annyit, hogy látszik, hogy Ben bal kézzel próbálja bebiztosítani, magához húzni, de nem tudja, épp amiatt, mert Osi hozzáér... ez rohadtul nem incomplete, ennyi erővel ha a line of scrimmage mögött egy futó kezét megütik, de mielőtt a labda kijön teljesen a kezéből, a keze előremegy akkor az incomplete??? nagyon szépen látszik, hogy Ben próbálja bal kézzel magához ölelni, de nem tudja, mert nincs meg a birtoklás, ami konstans vélemény (szted)...

cruz előtt meg azért nézd meg h a CB mit művelt már előtte vele, az a FELHÁBORÍTÓ h már arra nem dobtak zászlót (erről kb mki elfelejt beszélni, csak én nem vagyok vak úgy néz ki), a hit amúgy legal volt...itt a bírók azt hibázták, hogy nem jó dologra dobták, bár azért az elgondolkoztató, hogy ha tipped van, akkor kb bkit lebombázhatok... Clark itt azért sztem a sérülésre ment...

DPI-t az valóban véleményes, és ahogy Millert megblokkolták az meg szabályos volt... vagy az mi alapján nem? akkor nézd meg, hogy Sanders hosszú punt return-nél meg az egyik óriást konkrétan hátulról meghúzzák, hogy ne érjen oda...

tököm ki van amúgy, hogy ezeket a hibákat meg észre sem veszitek...csebi
Nem hiszem, h ezt tovább kéne ragozni, egyrészt semmi értelme és baromira nincs kedvem még itt is azt olvasgatni, h miért is totálisan egyértelmű szitu (és persze csalás a hurrikán miatt támogatott szerencsétlen new-yorkiak javára) az amit percekig néznek vissza a bírók és aztán jóváhagynak.
Mivel így is kikaptunk, így teljesen felesleges erről agonizálni. Nyert a tegnapi jobb aztán pont.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 751 — Lucas Scott
A fumble-nál lehet vitatkozni, de elég konstans vélemény, hogy birtokban maradt a labda az előremozgásnál, s a legvégén (tehát miután a labdabirtoklással együtt ment a dobómozdulat előre), kicsúszott a kezéből a labda. Ez esetben lehet fumble, de akkor nem fumble forced.

A hit viszont nem kérdés. A szabály az szabály. A labda tipped, és ezután levegőben volt a labda, amikor jött a hit vállal. Semmiféle szabálytalanság nem volt. Ez nagyon nagy hiba volt. Mint ahogy az első DPI is véleményes volt, de egyesek szerint (én ezzel már nem értek egyet) a fumble returnnél Millert is szabálytalanul takarították.

Akárhogy nézzük, ez 1 egyértelmű hiba és 3 véleményes döntésnél mindannyiszor a Giants-nek kedveztek, ami kicsit sem nevezhető korrektnek. Az én meglátásom szerint pedig 3 rossz döntés volt (DPI, hit, fumble), a negyedik jogos volt, sztem Miller rájátszott, bár ez tök lényegtelen, ha incomplete-nak adják a passzt, mint ahogy mindig szokták, amikor megvan az előretartó dobómozdulat a labdabirtoklással.Soldados
sztem akkor kb mind1 h fumble forced vagy fumble, nem? lényeg, hogy akkor az alapján szted is fumble...
még hozzá annyit, hogy látszik, hogy Ben bal kézzel próbálja bebiztosítani, magához húzni, de nem tudja, épp amiatt, mert Osi hozzáér... ez rohadtul nem incomplete, ennyi erővel ha a line of scrimmage mögött egy futó kezét megütik, de mielőtt a labda kijön teljesen a kezéből, a keze előremegy akkor az incomplete??? nagyon szépen látszik, hogy Ben próbálja bal kézzel magához ölelni, de nem tudja, mert nincs meg a birtoklás, ami konstans vélemény (szted)...

cruz előtt meg azért nézd meg h a CB mit művelt már előtte vele, az a FELHÁBORÍTÓ h már arra nem dobtak zászlót (erről kb mki elfelejt beszélni, csak én nem vagyok vak úgy néz ki), a hit amúgy legal volt...itt a bírók azt hibázták, hogy nem jó dologra dobták, bár azért az elgondolkoztató, hogy ha tipped van, akkor kb bkit lebombázhatok... Clark itt azért sztem a sérülésre ment...

DPI-t az valóban véleményes, és ahogy Millert megblokkolták az meg szabályos volt... vagy az mi alapján nem? akkor nézd meg, hogy Sanders hosszú punt return-nél meg az egyik óriást konkrétan hátulról meghúzzák, hogy ne érjen oda...

tököm ki van amúgy, hogy ezeket a hibákat meg észre sem veszitek...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 265 — 毎日何かを学ぶ
Azt hiszem páran akik a Chilibe is eljöttek félreértették, a Giants-el mint csapattal semmi bajunk sem volt. Mi mindig, na jó a hollók azért kicsit kivétel, minden ellenfelet maximálisan tisztelünk.
Most a bírókkal volt problémánk, de azt hiszem, hogy a Chiliben lévők és a tenger túlpartján élő szakértők egyszerre nem láthatták rosszul. Véleményesek voltak bizonyos döntések amelyekből láttunk már ugyanilyennél ide és oda is ítéletet, most az volt a furcsa, hogy csak oda volt. Max respect az óriásoknak, hogy ilyen előzmények után kiálltak és nem kértek halasztást, megtehették volna és azt hiszem mindenki morgás nélkül fogadta volna el. Az NFC-ből idén is ti vagytok a legnagyobb esélyesek és azt hiszem a végén újra a Friscoval harcolhattok majd a SB-ért ezúttal a Meetlife-ban.
Good luck a továbbiakban.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Ez a meccs egy határ szar volt a részünkről, az offense dekoncentrált fos volt, a ST szégyen. Az élvezeti faktor nulla volt, amit az eredménykövető sikeresen mínuszba tolt. A jövőben asszem inkább magamban nézem a meccseket, mert ez kurvára nem hiányzik. Kevés szarabb dolog van, mint végignézni ahogy az elejétől a végéig szenved a csapatod, az első perctől az utolsóig 'hallgatod' az ellenfél szurkolóinak ócsároló megjegyzéseit, ha jogos ha nem és a végén még ki is kapsz.. Azért a Steelersnek gratula a játékhoz, abban jók voltak tényleg.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 169 — Steelers fan
Én nem tudom, ki miért és mennyire utálja a Giantset, de sztem nagyon is jó és szimpatikus csapat. A meccsen sem a Giants-szel volt baj, hanem a sporikkal, akik nagyon csúnyán belenyúltak a meccsbe.

Voltak egyértelmű hibáik és olyanok, amelyek minimum megkérdőjelezhetőek, elég csak a vezető portálokat megnézni, mindenhol téma a rossz ítéletek.

De erről NEM a Giants tehet, nem is őket szidta senki. De ahogy mondani szoktam: ha elég jó vagy, akkor így is nyersz, most ez történt.

Sok sikert a továbbiakban!Soldados
Én tartom, hogy a NYG sima SB esélyes a játékosállományt tekintve!
Osi-JPP-JT ligalegjobb, az elkapóik tudása félelmetes + Éliás nálam top5 QB - kiröhöghettek. Fura, nehéz megfogalmazni, hogy nem szeretem az óriásokat, de mégis szeretem nézni, amit csinálnak úgy általában.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Akárhogy nézzük, ez 1 egyértelmű hiba és 3 véleményes döntésnél mindannyiszor a Giants-nek kedveztek, ami kicsit sem nevezhető korrektnek. Az én meglátásom szerint pedig 3 rossz döntés volt (DPI, hit, fumble), a negyedik jogos volt, sztem Miller rájátszott, bár ez tök lényegtelen, ha incomplete-nak adják a passzt, mint ahogy mindig szokták, amikor megvan az előretartó dobómozdulat a labdabirtoklással.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyébként szerintem az ütközés nem valószínű, hogy elkerülhető lett volna, de Clarknak nem kellett volna így belemennie Cruzba...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Én azt mondom, h a sajtó, és a Giants gyűlölők által emlegetett 2 "égbekiáltó hiba" nem volt hiba. Nem tudom, ki milyen meccset nézett.
BigBen karja hátrafele mozgott, amikor Osi megütötte, és ennek hatására elvesztette az uralmat a labda fölött-azaz nem birtokolta azt. Egyértelmű fumble. Kb olyan, mintha egy kezéből így kiütött és lefele eső labdába térd körül belekanalaz még előrefele. Az sem passz.
Clark-ra a fault a Brown td előtt: a játékosok testi épségének védelmére egyre nagyobb figyelmet fordít a liga. Ez lehet vkinek szimpatikus v nem, attól az még tény h ez a tendencia. A labda nem jutott Cruz közelébe, ehhez képest kiütötték belőle a szart is. Legfeljebb véleményes, de égbekiáltó bírói hibának nem nevezném.

Szóval nem értem ezt a nagy felháborodást.

A Giants mák szériájáról meg annyit, h a Bryant elkapásánál tényleg szerencsénk volt h kilógott, ezt elismerem.
A Redskins meccs már más tészta. Mindenki azzal jön, h a Skins adta nekünk az utolsó Cruz td-t stb. Előtte meg mi adtunk egy uolyat nekik (Moss) ennyi erővel. Mindegyik playnél kihasználta az ellenfél rossz coverage-ét a támadó alakulat.

Visszatérve a Steelers meccsre: egyértelmű, h jobb volt a Vasas, megérdemelten nyertek.
több mint 13 éve
Hypofx 310
offense nélkül nehéz meccset nyerni

több mint 13 éve
Na, Sandy után a giants is adott egy pofont a helyieknek. Remélem eli-t a saját házában fojtják vízbe 😀steroid stewie
Ezt azért gondold végig még egyszer...

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én nem tudom, ki miért és mennyire utálja a Giantset, de sztem nagyon is jó és szimpatikus csapat. A meccsen sem a Giants-szel volt baj, hanem a sporikkal, akik nagyon csúnyán belenyúltak a meccsbe.

Voltak egyértelmű hibáik és olyanok, amelyek minimum megkérdőjelezhetőek, elég csak a vezető portálokat megnézni, mindenhol téma a rossz ítéletek.

De erről NEM a Giants tehet, nem is őket szidta senki. De ahogy mondani szoktam: ha elég jó vagy, akkor így is nyersz, most ez történt.

Sok sikert a továbbiakban!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Az egész meccset nagy nyugalommal tudtam végignézni, annyira biztos voltam a zakóban, még akkor is, amikor 10 ponttal vezettünk. Sajnos az O jelenlegi formája a liga valszeg legjobb D-je ellen erre volt elég. Azzal nincs gondom, hogy szétfutnak minket, amíg nem csinálnak belőle 30+ pontokat. Nem volt annyira gáz a D szerintem. Az hogy az ST-vel mi történt, azt nem fogjuk megtudni. Érthetetlen ez a teljesítmény.
Ahogy az is, hogy két három véleményes (nem biztos, hogy helytelen) bírói döntés, amely a Giantsnak kedvezett miért borítja ki az egész NFL társadalmat. Amit a vasas szurkolók műveltek, hááát... legalább annyira nevetséges, amennyire annak gondolják ezeket a döntéseket. Nem tudom melyik meccset nézték, de végig jobb volt a Steelers, biztos volt, hogy nyernek, úgyhogy szerintem teljesen indokolatlan volt ez a hisztéria. Mindegy, ők a szebbek, meg a jobbak, csak ezt nehéz lehet méltósággal elviselni.
Ami a vereséget illeti, várható volt, hogy egy must win szituban érkező vasas sokkal motiváltabb és fejben sokkal frissebb lesz mint az a csapat, amelynek játékosai azzal foglalkoztak a héten, hogy milyen károkat okozott nekik az aktuális hurrikán. Nem mentség tudom, csak hozzátartozik a képhez. Ez a meccs a tavalyi skins meccsekre hajaz, ahol az egész csapat totál homály volt. Ezek a legrosszabb meccsek, amikor teljesen kilátástalan az egész amit művelnek a pályán.
Remélem nem egy újabb második félideji összeomlás kezdetén vagyunk.
Mindegy, ez a zakó bőven belefért, a Cinci ellen már nem.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Na, Sandy után a giants is adott egy pofont a helyieknek. Remélem eli-t a saját házában fojtják vízbe 😀
több mint 13 éve
Tippjáték 9. forduló végeredmény

több mint 13 éve
Big Blue New York Giants 6
Sajnos a Giants sokak szemében unszimpatikus csapat és ezt hétről-hétre éreztetik,pont az miatt mert veszélyezteti a többi csapat sikerét !!! 😊
több mint 13 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
eli és az offense 3,5 meccse olyan ergya, hogy arra szavak sincsenek. a negyedik negyedben egy percig sem gondoltam, h nem 3&out lesz bármelyik drive-unk. rossz playhívás, rossz döntések sora, nagyon össze kell kapni a brigádot, mert ez a nullánál is kevesebb. a wr-eink nem küzdenek, és egy közepesnél jobb secondary kiheréli őket.

a run def nulla, ellenben a d-line kezd horzsolgatni. jó lenne ha az évek óta húzótó mlb gond jövőre már megoldódna...

ha nem akarunk agyvérzéses véghajrát, akkor ütni kell a cincit, bár aj-től már előre rettegek hogyan fog hülyét csinálni bármelyik cornerünkből.
több mint 13 éve
iason New York Giants 58
Nos, az utóbbi időben nyertünk néhány meccset az utolsó másodpercekben és szerencsével. A nagy számok törvénye alapján jönnie kellett egy ilyen meccsnek, ahol ugyanígy kikapunk. Azt hiszem a Steelerstől nem szégyen veszteni, pláne, hogy nem főcsoport ellenfél. A mutatott játékon viszont nagyon el kéne gondolkodni. A Bengalst talán még így is verjük, de utána a szünetben nagyon rendbe kéne tenni a csapatot, mert ha így folytatjuk baj lesz.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 751 — Lucas Scott
háát nem tudom...

Cruz hit legális, de amit előtte a CB művelt vele lazán holding+illegal contact, tehát a zászló már előbb járt volna..

Roti fumble meg sztem jó döntés, azért megy így a labda, mert Osi megütötte a kezét/labdát, amikor még hátrafelé megy a keze... nem szerzi vissza teljesen a birtoklást, ezért nem incomplete, véleményem szerint!

a sporttv-s közvetítést gondolkoztam, hogy megnézem, de ezután, ahogy olvasom, hogy csak a bírós sms-k mentek, tutira nem fogom...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
sajnos az off. gyengélkedése már 3 meccs óta tart...
ebből a 2 fontosat hoztuk, ez a mai meg "belefér" kategória volt...
ha viszont tényleg komolyabb terveink vannak akkor rendesen össze kell kapni magukat!
Eli-val az élen...

a bírózásból meg mi is kaptunk rendesen a meccsnézésen 😊
ha jogos volt, ha nem...
több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Legalább nem lesz bírózás...Asbee
hohó, ne írd le a hatereket 😀kristof
Közvetítés során sem hallottam ennyi gyűlölködős sms-t még. Tudom hogy basszuk meg magunkat, meg mi vagyunk a kedvezményezettek, akiket a zebrák mindig nyomnak + csak mákkal tudunk nyerni. Komolyan adjuk vissza a tavalyi gyűrűket és akkor nyugi lesz...Asbee
Néha talán ti is kaptok segítséget, de én például arról sem feledkezem meg, hogy tavaly egy győzelmet vettek el tőletek az okádék bíráskodással. Valamilyen szinten még ki is jár, hogy ezt visszakapjátok.

Az a "mák" az én szótáramban meg jól időzített, kurva jó játékot jelent 😉

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Szép kis zacskó volt a mai. Az O 3 meccs óta botrány és a run d is bekaphatja. Annak örülök, hogy nem találkozunk csak 4 évente a Vasasokkal, mert egy "élmény" volt ez a mai eredménykövető...balu10
Nem veletek van/volt bajunk, hanem a zebrákkal 😊 A játék hevében mindenkinek fel volt baszva az agya rendesen, többek között nekem is, ennek volt köszönhető az a sok szarkazmus, és Giants szurkoló szemmel talán sértő komment 😊 Mindenesetre én köszönöm a meccset, utólag mindig jó érzéssel gondolok vissza a szétizgult, agyondühöngött meccsekre is, végkimeneteltől függetlenül, amennyiben az szórakoztató volt 😊 (Jó, még az is feltétel, hogy ha vereség, akkor ne legyen sorsdöntő) Innentől kezdve sok sikert magunknak, és nektek is! 😊

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Legalább nem lesz bírózás...Asbee
hohó, ne írd le a hatereket 😀kristof
Közvetítés során sem hallottam ennyi gyűlölködős sms-t még. Tudom hogy basszuk meg magunkat, meg mi vagyunk a kedvezményezettek, akiket a zebrák mindig nyomnak + csak mákkal tudunk nyerni. Komolyan adjuk vissza a tavalyi gyűrűket és akkor nyugi lesz...

több mint 13 éve
Big Blue New York Giants 6
Fejben nem a pályán voltak.....
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Óriási hibás edzői és játékos döntések következménye ez a zakó. Diehl most takarofjon a padra! Playhívások botrányok! Elkapók droppolnak és nem küzdenek. Gyakorlatilag aki fut ellenünk az nyer, az mi? 6-3, nagyon kell az a Bengals győzelem, mert utána még szükségünk lesz 3-4 győzelemre...

több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Szép kis zacskó volt a mai. Az O 3 meccs óta botrány és a run d is bekaphatja. Annak örülök, hogy nem találkozunk csak 4 évente a Vasasokkal, mert egy "élmény" volt ez a mai eredménykövető...