New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
NightBoY New York Giants 616
Szerintem biztos, hogy fog játszani, abból kijön 1 nap alatt.

Nekem mindegy hova megyünk, gondolom Vadibandinak is, jó a Sugár ( úgy sincs más ahogy olvasgattam ). Találkozhatunk előtte is felőlem.

You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jön a jó hír: #Giants HC Tom Coughlin announced QB Eli Manning has a stomach bug; listed as limited today per @AlbertBreer. NYG hoping its a 24-hr issue.
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
a labdatartáson kívül igen érdekes lehet még vasárnap ,hogy mit tudunk kezdeni a red zonban !
futni a Frisco ellen ugye nem igazán lehet!
a passzhívásaink pedig elég egysíkúak tudnak lenni ebben a helyzetben !
( sarokba fel valakinek ill. Ballard bekocog amíg tud , aztán neki , kb ennyi
a GB elleni MM passz üdítő kivétel volt de rettentő kockázatos is egyben!

+ ha nem tudjuk megoldani és marad a FG még ott a Tynes faktor is!!

tehát ha az idei legnagyobb fegyverünket a hosszű passzt elveszik tőlünk akkor a RZ offnak nagyot kell domborítani majd...
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 718 — Lucas Scott
felőlem lehet a sugár... (mondjuk szervezhetnénk előtte egy találkát, hogy egyszerre jelenjünk meg, így hangsúlyozva a híres giants csapategységet)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
BigRoby.hu 40
Nos végig olvastam ezt a kiírást vonzónak tűnik szóval ha a Pointers nem vállal minket akkor menjünk a Sugárba és mutassuk meg, hogyan is szurkolnak a Hungarian Giants fanok :o 😂
Megpróbálom elintézni, hogy ne kelljen vezetnem és akkor aztán ... :cool:

2011-Super Bowl 46 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2007-Super Bowl 42 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2000-NFC Champions-Kerry Collins | 1990-Super Bowl 25 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1986-Super Bowl 21 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1956-NFL Champions | 1938-NFL Champions | 1934-NFL Champions

WE ARE ALL IN! Big Blue forever!
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
alapvetően a szeparáltabb meccsnézésre gondoltam én is , de mivel ez még mindig nem teljesen tuti illetve ez a közös nézés is ( ezekkel az extrákkal feldobva ) egyre vonzóbbnak tűnik ezért lehet hogy oda teszem végül én is a szavazatot!(nem mellesleg 2 köppentésre lakom :rolleyes: )
még jó hogy nem Ravens -Steelers az első meccs ,mert akkor a TD shot-tól nem nagyon jönnénk hangulatba... 😊
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2839

kint is van 😊
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyébként így, hogy a megszokott helyen nem vállalnak minket és ekkora a szervezés a Sugárral kapcsolatban, mindenképp azt ajánlom, hogy menjünk oda!

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
mérhetetlenül sajnálom 😀
egyébként nagyon sok kedvezménnyel készül a Sugár nekünk, plusz kapunk külön termet is(jó nagyot, több mint 100 ember kényelmesen befér oda). gyertek ti is, max. leültök egy külön asztalhoz és hardkórkodtok magatokban 😀shawnka
Miféle kedvezmények? 😀Asbee
hamarosan kimegy minden információ a főoldalra, just wait for it 😛
több mint 14 éve
mérhetetlenül sajnálom 😀
egyébként nagyon sok kedvezménnyel készül a Sugár nekünk, plusz kapunk külön termet is(jó nagyot, több mint 100 ember kényelmesen befér oda). gyertek ti is, max. leültök egy külön asztalhoz és hardkórkodtok magatokban 😀shawnka
Miféle kedvezmények? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Esetleg gerillamarketing-kampányszerűen javasolnám, hogy valaki más is telefonáljon oda, hogy 7-8 fővel szeretne vasárnap éjszaka meccset nézni. Nyitva lennének-e. Ha kérdezi a csaj, hogy ugyanaz a banda-e, aki már telefonált nemrég, akkor tagadni kell.G-men
lol 😀 😀 😀
ha nagyon nincs semmi akkor menjetek a sugárba és mutassátok meg sonkáéknak és/vagy annak a pár 49erses arcnak, hogy hogyan kell szurkolni :cool:
több mint 14 éve
Lefordítom:
Sugár - szakmázgatós, bealvós, semleges meccsnézés.
Poniter (vagy vmi más ld. köv. hsz) - hardcore Giants-es szurkolás.

Részemről az elsőhöz semmi kedvem, ezt otthon is meg tudom csinálni, meg akkor, ha a Giants nem érdekelt.G-men
azért azt nem mondanám, hogy bealvós/semleges. ott is megy istenesen a szurkolás, plusz a sok ember miatt elég nagy hangulat szokott lenni 😊shawnka
Most már késő, elvetted a kedvünket 😕 😕 😕G-men
mérhetetlenül sajnálom 😀
egyébként nagyon sok kedvezménnyel készül a Sugár nekünk, plusz kapunk külön termet is(jó nagyot, több mint 100 ember kényelmesen befér oda). gyertek ti is, max. leültök egy külön asztalhoz és hardkórkodtok magatokban 😀
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Lefordítom:

Részemről az elsőhöz semmi kedvem, ezt otthon is meg tudom csinálni, meg akkor, ha a Giants nem érdekelt.G-men
azért azt nem mondanám, hogy bealvós/semleges. ott is megy istenesen a szurkolás, plusz a sok ember miatt elég nagy hangulat szokott lenni 😊shawnka
Most már késő, elvetted a kedvünket 😕 😕 😕
több mint 14 éve
Vasárnapi meccsnézés ügyben a következő a helyzet:
Yooker-rel egyeztettünk, és a Pointer mégsem tudja vállalni az előreláthatóan 4-ig való nyitvatartást.

1. A Hattyú Kávézó a Moszkva tér mellett a Hattyú utcában biztosan nyitva van (ezt már korábban is ajánlottam egy meccsnézésre, de az alkalommal végül nem gyűltünk össze), folyamatosan hívogatom őket, hogy biztosan van-e tévé meg sport2, eddig nem vették fel...

2. A Champs Budát felhívtam, jeleztem, hogy lenne igény 10 fő részéről a második meccs megtekintésére, azt mondta a csaj, hogy jelzi a tulajnak, holnap hívjam újra dél körül. Ők az SB-re mindig nyitva vannak, tehát esély van, hogy most a főcsoportdöntőre is kivételt tesznek. Esetleg gerillamarketing-kampányszerűen javasolnám, hogy valaki más is telefonáljon oda, hogy 7-8 fővel szeretne vasárnap éjszaka meccset nézni. Nyitva lennének-e. Ha kérdezi a csaj, hogy ugyanaz a banda-e, aki már telefonált nemrég, akkor tagadni kell.

A kettőből az egyik hely csak működni fog!
több mint 14 éve
Lefordítom:

azért azt nem mondanám, hogy bealvós/semleges. ott is megy istenesen a szurkolás, plusz a sok ember miatt elég nagy hangulat szokott lenni 😊
több mint 14 éve
mehettek a Pointer's-be is, mert nem kifejezetten a Giants-49ers/Pats-Ravens szurkolóknak lett kitalálva a közös meccsnézés a Sugárba. tavaly is volt, sokan is voltunk, az ország minden részéből. igazából ez egy meccsnézéssel egybekötött fórumtalálkozó, ahol elvétve szakmázgatunk is 😀shawnka
ott lesz Ő is???? mert akkor nem kérdés...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
mehettek a Pointer's-be is, mert nem kifejezetten a Giants-49ers/Pats-Ravens szurkolóknak lett kitalálva a közös meccsnézés a Sugárba. tavaly is volt, sokan is voltunk, az ország minden részéből. igazából ez egy meccsnézéssel egybekötött fórumtalálkozó, ahol elvétve szakmázgatunk is 😀shawnka
Na, pont ezt éreztem én is egy-két korábbi utalásból...

Lefordítom:

Részemről az elsőhöz semmi kedvem, ezt otthon is meg tudom csinálni, meg akkor, ha a Giants nem érdekelt.
több mint 14 éve
mehettek a Pointer's-be is, mert nem kifejezetten a Giants-49ers/Pats-Ravens szurkolóknak lett kitalálva a közös meccsnézés a Sugárba. tavaly is volt, sokan is voltunk, az ország minden részéből. igazából ez egy meccsnézéssel egybekötött fórumtalálkozó, ahol elvétve szakmázgatunk is 😀
több mint 14 éve
BigRoby.hu 40
Nekem is mindegy hova megyünk, de ha a Pointersbe mehetünk úgy hogy összedobjuk a pultos lánynak a túlóra pénzét akkor használjuk ki 😀
yooker lefoglalta szóval most már ne csináljunk s**get a szánkból. :rolleyes:

2011-Super Bowl 46 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2007-Super Bowl 42 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2000-NFC Champions-Kerry Collins | 1990-Super Bowl 25 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1986-Super Bowl 21 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1956-NFL Champions | 1938-NFL Champions | 1934-NFL Champions

WE ARE ALL IN! Big Blue forever!
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy van különterem. Nekem jó a Sugár is, de a meccsnézésre a biliárdasztalok és a bowling-pálya között van lehetőség. Igaz néha szórakoztatóbb a meccs helyett az biliárdasztal fölé hajló hölgyeket bámulni.vadibandi
Pointer'sben a pultos lányra sem lehet panaszunk sztem, Sugárban meg mondjuk kétlem, hogy hajnal 2-3kor olyan sok hölgy játszana 😀
amúgy erről a Sugáros meccsnézésről van vmi konkrét topic? keresem egy fél órája és nem találom, lehet én vagyok a bénacsebi
A pultoslány vonatkozásában teljesen egyetértek!
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=458715#p458715

több mint 14 éve
Sugár Pub!
Lesz ide teljes bowl.hu közös meccs nézés is tervezve a két konferencia döntőre, illetve Super Bowlra is. Hajnalig nyitva lesznek, lesz kedvezmény is, illetve külön termet is adnak 😊Deny
salander
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy van különterem. Nekem jó a Sugár is, de a meccsnézésre a biliárdasztalok és a bowling-pálya között van lehetőség. Igaz néha szórakoztatóbb a meccs helyett az biliárdasztal fölé hajló hölgyeket bámulni.vadibandi
Pointer'sben a pultos lányra sem lehet panaszunk sztem, Sugárban meg mondjuk kétlem, hogy hajnal 2-3kor olyan sok hölgy játszana 😀
amúgy erről a Sugáros meccsnézésről van vmi konkrét topic? keresem egy fél órája és nem találom, lehet én vagyok a béna

több mint 14 éve
Valaki tud olyan kocsmát Budapesten (központi helyen), ahol vasárnap lehetne nézni Giants-49ers meccset? Gyak. van legalább egy elég nagy tévé és nyitva tartanak vasárnap is hajnalig.salander
Sugár Pub!
Lesz ide teljes bowl.hu közös meccs nézés is tervezve a két konferencia döntőre, illetve Super Bowlra is. Hajnalig nyitva lesznek, lesz kedvezmény is, illetve külön termet is adnak 😊Deny
salander
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy van különterem. Nekem jó a Sugár is, de a meccsnézésre a biliárdasztalok és a bowling-pálya között van lehetőség. Igaz néha szórakoztatóbb a meccs helyett az biliárdasztal fölé hajló hölgyeket bámulni.

több mint 14 éve
Valaki tud olyan kocsmát Budapesten (központi helyen), ahol vasárnap lehetne nézni Giants-49ers meccset? Gyak. van legalább egy elég nagy tévé és nyitva tartanak vasárnap is hajnalig.salander
Sugár Pub!
salander
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy van különterem. Nekem jó a Sugár is, de a meccsnézésre a biliárdasztalok és a bowlingpálya között van lehetőség. Igaz néha szórakoztatóbb a meccs helyett az biliárdasztal fölé hajló hölgyeket bámulni.

több mint 14 éve
@yooker arra gondoltam mi lenne ha felhívnád a Pointers üzletvezetőt (ha már te intézted eddig a foglalásokat 😛 )és szólnál neki, hogy összedobunk plusz 5000-et a pultos kislánynak és tartsanak nyitva amíg véget nem ér a Frisco elleni meccsünk, odamegyünk 9-re megnézzük az AFC döntőt is, fogyasztás is lesz rendesen no meg jattolunk is rendesen, szóval ennyit megtehetnének értünk. :cool:

P.S.
örülök, hogy most már a nevek - arcok - nicknevek is összeálltak az agyamban, jövő héten WE ARE ALL IN! WE BEAT THE 49ers!!!BigRoby.hu
már intézkedtem is , nagy szeretettel várnak minket vasárnap !!

sztem tegyük félre a babonát akkor és legyen ismét pointer ha Ti is úgy gondoljátok!!(bár az akciós sör , akciós J Walker kombótól hat órás időtartamban kicsit tartok... 😊 )
Kérünk szavazni!!!yooker
ebből nekem az jött le!

több mint 14 éve
most akkor a Pointer's még sincsen lefoglalva? mert mintha azt olvastam volna fentebb?
felőlem mehetünk ide is, nekem 8!csebi
Kicsit ez a fura...Akkor az most le lett foglalva, vagy nem? 😊