New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Azon gondolkoztam, hogy hogyan, mitől lett ilyen jó a D, és egy lehetséges okot "találtam": Chase Blackburn Mielőtt behívtunk 25,18 pontot kapott a D átlagban, az óta 19,29. Az meccseken, amikor játszott ezeket a pontokat kaptuk (sorba): 38, 34, 23, 14, 14, 2 és 20. Ezzel nem azt mondom, hogy mekkora nagy játékos, hanem azt, hogy milyen jót tett a csapatnak, hogy lett egy vezér MLB-je! Nézzétek meg, rendszeresen magyaráz, jelenleg ő a vezére a védelemnek. E mellett azért a teljesítménye sem elfelejtendő, mert szedett INT-et, szedett össze fumblet és alapból is nagyon jól védekezett, főleg futás ellen. Nyilván a dologhoz még hozzátartozik, hogy visszatért Osi és Boley és Tuck is kezdi fénykorát idézni...
több mint 14 éve
Igen ezaz...Mondjuk lassításnál tisztán látszott, hogy nem volt lenn a térd. Örüljünk annak, hogy a bírói tévedések nem kerültek a győzelmünkbe :cool: Eli meg már blokkolni is tud 😂 😂Bírók szvsz a fumble-nál tévedtek, valamint vége felé Osira a roughing the passer. AsbeeNem is az volt a vérlázító, hogy így ítéltek a challenge után, hanem az, hogy engedték a fumblet, nem fújtak bele és utána mégis nekünk kellett challengelni! Mert így "nekünk" kellett volna megdönthetetlen bizonyítékot mutatni!balu10
több mint 14 éve
Bírók szvsz a fumble-nál tévedtek, valamint vége felé Osira a roughing the passer. AsbeeNem is az volt a vérlázító, hogy így ítéltek a challenge után, hanem az, hogy engedték a fumblet, nem fújtak bele és utána mégis nekünk kellett challengelni! Mert így "nekünk" kellett volna megdönthetetlen bizonyítékot mutatni!
több mint 14 éve
2007-ben "mink" nyertünk (Colts). 2008-ra gondolsz talán? 😊Az Február 4-én volt, de akkor is örültem, mert Manningnek szurkoltam! De leginkább 2008. 02.03-ra gondoltam!
A Giantsről: Összeállt mint a túróstészta 😊 Hajrá a Frisco ellen, nekem szimpatikusabb csapat vagytok.Fredo
több mint 14 éve
amikor az eagles ment a playoffba én is saints...vikes drukker voltam, szóval örülök is hogy nem kezdenek drukkolni a Giantsnak
több mint 14 éve
Bírók szvsz a fumble-nál tévedtek, valamint vége felé Osira a roughing the passer. Szerencsére egyik sem befolyásolta a meccset. Nagyon bízom a csapatban és a SB-ban! Igaz a SF is brutálisan kemény, azonban nagyon húzós meccsük volt, egy kis mértékben vissza fognak esni. Ennek ellenére a legkeményebb csata az most jön. Nem minden évben produkálunk ilyen szezont, úgyhogy becsüljük meg ezt az évet és élvezzük ki minden pillanatát!
több mint 14 éve
Gratulálok a győzelemhez! Most pedig itt az ideje, hogy helyre rakjátok a Frisco értékrendjét! Hajrá!garrett27végre valaki aki nekünk szurkol 😛
több mint 14 éve
Gratulálok a győzelemhez! Most pedig itt az ideje, hogy helyre rakjátok a Frisco értékrendjét! Hajrá!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Még egyszer nagy grat, érdekes meccs volt, teljesen megérdemelt Giants győzelemmel, még úgy haragudni sem tudok rájuk 😀 (persze mi is sokat szerencsétlenkedtünk, de ez semmit sem von le a csapat érdemeiből)már az alapszakasz vége felé is csak arra gondoltam, hogy jobb lenne titeket elkerülni, mert pont olyan a formaidőzítésük, amilyen nekünk volt tavaly, az pedig ugye tudjuk hova vezetett 😊 kíváncsian várom az NFC döntőt, sok sikert nektek ott is
több mint 14 éve
eszembe jutott még valami! év elején baromi nagy gondok voltak a 3. kísérletek megoldásával, ugyebár se Boss, se Smith, döcögött a szekér rendesen!Baromi sokat javultunk ezen a téren! a Nicks-MM-Cruz triumvirátus nagyon üt!
több mint 14 éve
Jerry Reese előtt is le a kalappal. A FO végül nagyon jó unkát végzett ebben az évben. Emlékszem a sexy move-os nyilatkozatára, amelyben benne volt a we can make a run ígéret (valami ilyesmi szavakra emlékszem). A szar cap helyzetből kihozták a maximumot, akit kellett elengedtek. Baas egy kicsit kérdőjeles de ő sem volt mellényúlás. Meglepő módon, tőlük szokatlanul hozzá mertek nyúlni a rookiekhoz. Blackburn visszahozásával is nagyot húztak, vagy inkább javítottak, mert a ST munkája is sokat jelentett az év végére.Szóval egyenlőre az egész Giants összességében nagyon jó franchise.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Ha az ember Manning-hívő, kell egy (legalább egy) Manning, aki örömet hoz.Szép volt, fiúk!
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
2005 óta nézek Giants meccseket, de nem emlékszem, hogy bármikor is ekkora fumblegyár bemutatót tartottak volna 😀
több mint 14 éve
A Frisco ellen több okot is tudok, hogy miért fogunk nyerni, de majd holnap ecsetelem, kivéve 1-et. Igaz, hogy Jan. 22-én lesz a meccs, de magyar idő szerint 23-án, és akkor lesz a szülinapom. Amikor legutoljára valamilyen "ünnepemen" játszott a csapat, az 2007.02.03-án volt a névnapomon...balu10egyszer minden véget ér..... 😛 😉
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Nagyon nagy győzelem! Rogersen azért volt nyomás. Ütni nem tudtuk, de kergettük néhányszor, és sokszor megfutotta amit kellett, de szerintem a D-line-nak nagy része volt abban, hogy 80 alatti lett a passer ratingje. Azért nagyon jó játékos Rogers, amit művelt a zsebből kilépve az emberfeletti volt nem sokan csinálják utána, az elkapói meg sokszor kicsesztek vele. Nem olyan rossz ez a Packers O-line, hogy szét tudtuk volna sackelni-verni. Szerintem nagyon jó volt a game plane. Alig kellett blitz, a négy ember meg az általában pont elég volt. Szerintem a liga legjobb csapatát vertük meg, akik nem voltak fejben ott a meccsen, elvesztették, elejtették a labdákat. A csaptunk meg egyszerűen csúcsra van járatva.Teljesen egyet értek mindennel amit írtál. A bírókkal kapcsolatban is, bár a fumble-nál nagyon megzakkantam a meccs közben (szerencsére a csapat sokkal könnyebben tette túl magát az eseten, mint én😊, de ettől még nem érzem azt h irreálisan szopatnának minket, az év elején azért kaptunk pár kedvező ítéletet mi is, csak az olyanokat kevésbé jegyzi meg az ember 😊
Szerintem a bírókkal nem kell foglalkozni. Akkor, ott úgy látták, ahogy ítéltek. Nagyon gyors ez a játék, nyilván változtani kell valamin, mert egyre több a tévedésük, remélem megoldják az offseasonban. A többi meccsen is volt jó pár tévedés. Azt nem hiszem, hogy bármely csapatot annyira kiemelten nyomnának. Ebben a bajnokságban ennek nincs értelme.
37 pont a lembón... Cruz állat volt amikor kellett. Én nem bánom, hogy folyamatosan duplázzák és nem termeli a TD-ket, meg a big playeket, mert akkor Nicks tarthatatlan és MM is oda tudja tenni magát. Eli hihetetlen. A harmadik negyedben kicsit izgultam, de csak a megszokott nagy levegővétel volt az utolsó, elsöprő negyedik negyed előtt.
Nagy meccs lesz vasárnap, szerintem megjósolhatatlan ki nyer. Remélem Alex letudta idénre a bravúrjait. Ha így tudunk játszani a továbbiakban is, akkor még sok örömünk lehet ebben a csapatban.gyurczi
A pass rush teljesen jó volt, de GB OL szépen helyt állt. Az igazán jó a secondary volt, Rodgers rendszeresen nem tudott passzolni, folyamatosan levédekeztünk minden elkapót ami ez ellen a GB ellen hatalmas fegyvertény. Drivernek voltak nagyon szép elkapásai, de azok mind bravúrok voltak, a védelem ott sem hibázott. Fewell-nek csak sikerült összerakni ezt a védelmet a szezon végére és nem is akárhogy.
Rolle végre azt hozza amit eredendően is vártunk tőle és most még Grant is jó volt, elképesztő 😊
több mint 14 éve
Nagyon nagy győzelem! Rogersen azért volt nyomás. Ütni nem tudtuk, de kergettük néhányszor, és sokszor megfutotta amit kellett, de szerintem a D-line-nak nagy része volt abban, hogy 80 alatti lett a passer ratingje. Azért nagyon jó játékos Rogers, amit művelt a zsebből kilépve az emberfeletti volt nem sokan csinálják utána, az elkapói meg sokszor kicsesztek vele. Nem olyan rossz ez a Packers O-line, hogy szét tudtuk volna sackelni-verni. Szerintem nagyon jó volt a game plane. Alig kellett blitz, a négy ember meg az általában pont elég volt. Szerintem a liga legjobb csapatát vertük meg, akik nem voltak fejben ott a meccsen, elvesztették, elejtették a labdákat. A csaptunk meg egyszerűen csúcsra van járatva.Szerintem a bírókkal nem kell foglalkozni. Akkor, ott úgy látták, ahogy ítéltek. Nagyon gyors ez a játék, nyilván változtani kell valamin, mert egyre több a tévedésük, remélem megoldják az offseasonban. A többi meccsen is volt jó pár tévedés. Azt nem hiszem, hogy bármely csapatot annyira kiemelten nyomnának. Ebben a bajnokságban ennek nincs értelme.
37 pont a lembón... Cruz állat volt amikor kellett. Én nem bánom, hogy folyamatosan duplázzák és nem termeli a TD-ket, meg a big playeket, mert akkor Nicks tarthatatlan és MM is oda tudja tenni magát. Eli hihetetlen. A harmadik negyedben kicsit izgultam, de csak a megszokott nagy levegővétel volt az utolsó, elsöprő negyedik negyed előtt.
Nagy meccs lesz vasárnap, szerintem megjósolhatatlan ki nyer. Remélem Alex letudta idénre a bravúrjait. Ha így tudunk játszani a továbbiakban is, akkor még sok örömünk lehet ebben a csapatban.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Hypofx
310
Persze csak megint MAJDNEM a bitok dontottek el a meccset es az FUMBLE volt, nem vitas, a first downt meg nem adtak meg rossz helyre raktak a labdat, szoval persze mindig utaljuk a birokat de azert eleg atlatszo hibakat ejtettek, es sajnos nem eloszor ellenunk volt mar ra szamos pelda.Hát megérte fennt maradni, szuper meccs volt a hajamat is kitéptem, BIRÓK színvonal alatt voltak, majdnem behuztak GB nek a meccset, a fumble visszanezese rohej hogy nem latta a vak, aztan sajnos a magyar tv kozvetitesen nem latszott a kamera nem mutatta de eleg sokszor volt late hit Elire, es a biro semmit nem fujt, aztan Rogersra megadta LOL.Azért a ló túloldalára ne essünk át. Volt egy véleményed ítélet, de azért Elira is mehetett volna grounding. Jobbak voltatok megérdemeltétek. Nem volt ez annyira gáz bírói szempontból. Nem gondoltam volna h bejuttok ezután a csodás idény után. Grat de mostmár elég lesz. 😛. Pass rush tegnap nem nagyon ment, jövő héten jobbra lesz szükség. Cantyről tudni vmit?Blevi
Volt pár reménytelen play hivas futas, de a végére Brad es Jac összeszedték magukat. Gratula fiúk Next 49 ers, de ha hozzuk amit eddig akkor kemeny csata aran de verhetoek, de megint def kell hozzaHypofx
Mindegy ez nem vesz el a meccsbol, ezert jo az NFL egy hete meg minden Tebowtol volt hangos es GB csidalatos alapszakaszatol most meg sehol.....49 ers nek nagy gratula, és sokan elfelejtik de itt a RAVENS is Bradynek nem lesz konnyu dolga.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gratuláció 😊 Nagy volt tegnap a Giants 😊
több mint 14 éve
Hát megérte fennt maradni, szuper meccs volt a hajamat is kitéptem, BIRÓK színvonal alatt voltak, majdnem behuztak GB nek a meccset, a fumble visszanezese rohej hogy nem latta a vak, aztan sajnos a magyar tv kozvetitesen nem latszott a kamera nem mutatta de eleg sokszor volt late hit Elire, es a biro semmit nem fujt, aztan Rogersra megadta LOL.Azért a ló túloldalára ne essünk át. Volt egy véleményed ítélet, de azért Elira is mehetett volna grounding. Jobbak voltatok megérdemeltétek. Nem volt ez annyira gáz bírói szempontból. Nem gondoltam volna h bejuttok ezután a csodás idény után. Grat de mostmár elég lesz. 😛. Pass rush tegnap nem nagyon ment, jövő héten jobbra lesz szükség. Cantyről tudni vmit?
Volt pár reménytelen play hivas futas, de a végére Brad es Jac összeszedték magukat. Gratula fiúk Next 49 ers, de ha hozzuk amit eddig akkor kemeny csata aran de verhetoek, de megint def kell hozzaHypofx
több mint 14 éve
Hypofx
310
Hát megérte fennt maradni, szuper meccs volt a hajamat is kitéptem, BIRÓK színvonal alatt voltak, majdnem behuztak GB nek a meccset, a fumble visszanezese rohej hogy nem latta a vak, aztan sajnos a magyar tv kozvetitesen nem latszott a kamera nem mutatta de eleg sokszor volt late hit Elire, es a biro semmit nem fujt, aztan Rogersra megadta LOL.Volt pár reménytelen play hivas futas, de a végére Brad es Jac összeszedték magukat. Gratula fiúk Next 49 ers, de ha hozzuk amit eddig akkor kemeny csata aran de verhetoek, de megint def kell hozza
több mint 14 éve
Fredo
205
A Frisco ellen több okot is tudok, hogy miért fogunk nyerni, de majd holnap ecsetelem, kivéve 1-et. Igaz, hogy Jan. 22-én lesz a meccs, de magyar idő szerint 23-án, és akkor lesz a szülinapom. Amikor legutoljára valamilyen "ünnepemen" játszott a csapat, az 2007.02.03-án volt a névnapomon...balu102007-ben "mink" nyertünk (Colts). 2008-ra gondolsz talán? 😊
A Giantsről: Összeállt mint a túróstészta 😊 Hajrá a Frisco ellen, nekem szimpatikusabb csapat vagytok.
több mint 14 éve
megvertük a szövetség csapatát idegenben, ez nem kis dolog!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.