New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szuper, majd vki mondassa be vasárnap a sport tévén Ricsivel, ezeket mindig beolvassák!G-men
Majd küldök mailt.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Falcons elleni meccsnézésen mondtam, hogy szerintem jó ötlet lenne összehozni egy szurkolói blogot. Pár éve volt ahogy láttam volt törekvés egy honlapra, az az elgondolás azonban zátonyra futott. Hét elején vettem egy nagy levegőt és össze is hoztam a blogot. Mára elérte azt a formáját, amit érdemesnek találtam arra, hogy elinduljon. Egyelőre csak egyedül szerkesztem, azonban szeretném, ha néhány héten lenne még 2-3 ember aki beszáll és amennyire ideje vagy energiája engedi beszáll a "buliba". Kezdetben biztos fogok írni pár baromságot, tutira bele kell majd jönnöm, így előre is elnézést ezekért. Minden segítséget, építő kritikát szívesen fogadok 😊 És akkor a lényeg:

Magyar New York Giants Szurkolói BlogAsbee
Szuper, majd vki mondassa be vasárnap a sport tévén Ricsivel, ezeket mindig beolvassák!
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Remélem, vasárnap jobb lesz a bíráskodás, mint a 2002-es meccsünkön: http://www.youtube.com/watch?v=Lh3z-FZfPM0
:mad:
több mint 14 éve
Szóval tessék kommentelni, regelni, lájkolni stb... 😀

több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Falcons elleni meccsnézésen mondtam, hogy szerintem jó ötlet lenne összehozni egy szurkolói blogot. Pár éve volt ahogy láttam volt törekvés egy honlapra, az az elgondolás azonban zátonyra futott. Hét elején vettem egy nagy levegőt és össze is hoztam a blogot. Mára elérte azt a formáját, amit érdemesnek találtam arra, hogy elinduljon. Egyelőre csak egyedül szerkesztem, azonban szeretném, ha néhány héten lenne még 2-3 ember aki beszáll és amennyire ideje vagy energiája engedi beszáll a "buliba". Kezdetben biztos fogok írni pár baromságot, tutira bele kell majd jönnöm, így előre is elnézést ezekért. Minden segítséget, építő kritikát szívesen fogadok 😊 És akkor a lényeg:

Magyar New York Giants Szurkolói BlogAsbee
Asbee!
Király vagy 😀
Szerintem a segítséggel nem lesz gond (bár én könnyen beszélek, mert nem vagyok szaki 😊 )
több mint 14 éve

Magyar New York Giants Szurkolói Blog

több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Tudom, hogy még korai, de elkezdtem nézegetni a mock draftokat. Több helyen látom, hogy 1. körbe DT-t jósolnak nekünk. Ez csak szerintem marhaság? Canty, Joseph, Austin, mindhármuknak több éves szerződése van. Tudom, hogy úgyis BPA-zunk, de ezt túlzásnak érzem.Lance
én meg pont, hogy LB jóslást láttam... ahol most jelenleg, "jók" vagyunk... de nagyon nagyon sok mindentől függ még úgyis
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Tudom, hogy még korai, de elkezdtem nézegetni a mock draftokat. Több helyen látom, hogy 1. körbe DT-t jósolnak nekünk. Ez csak szerintem marhaság? Canty, Joseph, Austin, mindhármuknak több éves szerződése van. Tudom, hogy úgyis BPA-zunk, de ezt túlzásnak érzem.Lance
Tackle jöhet csak inkább O -ba !
több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Tudom, hogy még korai, de elkezdtem nézegetni a mock draftokat. Több helyen látom, hogy 1. körbe DT-t jósolnak nekünk. Ez csak szerintem marhaság? Canty, Joseph, Austin, mindhármuknak több éves szerződése van. Tudom, hogy úgyis BPA-zunk, de ezt túlzásnak érzem.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
megnéztem az ismétlést, Eli kénytelen volt benyelni vagy 3 late hit-et

zászlót persze egyikre sem dobtak. valószínűleg a töküket melegítették vele.vittore
Ez mindenesetre nem vette el a kedvét attól, hogy bemutasson egy gyönyörű futásblokkolást a negyedik negyedben.
Mondjuk a gyönyörű jelző inkább az eredményességére, mint a technikai kivitelezésre vonatkozik.

több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
megnéztem az ismétlést, Eli kénytelen volt benyelni vagy 3 late hit-et

zászlót persze egyikre sem dobtak. valószínűleg a töküket melegítették vele.
több mint 14 éve
Az mondjuk kicsit aggaszt, hogy az eddigi playoff összecsapásokat tekintve csak egy idegenbeli győzelem volt, 1990-ben nyertünk 15-13-ra.

több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
nagyon úgy tűnik hogy minden a labdaszerzés-vesztéseken fog múlni!
általában is jellemző ez , de a Friscora ugye különösen..

visszahordást pl. egyszerűen el kell felejteni !
nyerünk vele max., 5-10 yardot ha nagyon megy éppen 😉
de bukhatunk vele 70-et ha megszerzik!durván nem éri meg!

+ a fumblik egész évben alapvetően "elkerültek" , nagyon örülnék ha ez kitartana még mondjuk 2 meccsig! 😛
több mint 14 éve
Hypofx 310
Nagy meccs lesz, de ha igy jatszunk akkor meg van minden lehetőség a nyerésre

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 201 — Csodabogár
http://www.giants.com/media-vault/videos/Coach-Tom-Coughlin/55511566-5433-43d3-988b-b5c58ac4773b

basszus, lejátszották már a meccset?

😂

több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
az első playben valamiért Ugoh kezdett azon nagyon meglepődtem, de utána asszem 1 playben se játszott márSzesze
A 4. negyedben is pályán láttam, az eredménykövetőben valaki meg is jegyezte.

Ballard a Atlanta elleni meccs után nyilatkozta, hogy blokkolásban már úgy érzi teljes értékű TE-ként tud játszani, de az elkapásnál még látszanak rajta a sérülés nyomai. Én őt sem ekézném, az elején volt egy nagyon szép elkapása, amikor óriásit emelkedett 😊

Remélem meg tudjuk úgy fogni Goret, mint ahogy Turnert is sikerült, akkor lesz keresnivalónk Friscoban.
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Tudom hogy PFF nem mindig reflektal a valosagra, de:

David Baas (-1.0)
Chris Snee (-1.5)
Kareem McKenzie (-2.1)
Bear Pascoe (-2.5)
David Diehl (-3.1)
Kevin Boothe (-6.0)

Hiaba van egy kakukktojas, azert pont eleg gyenge.
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Közben már nem is éjfél, hanem fél 1 kezdési időpont vasárnapra; ami ugye lehet hn1 is. Tényleg egy 24/7 nyitva tartó kocsmára lesz szükség (lehetőleg központi helyen). (Szerintem továbbra is jöhetnek az ötletek, szerintem ha a topicon kívülről bedob valaki helyet, azt is szívesen vesszük.)
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Újabb jó hír:
"Chris Canty reiterated today that his knee is fine and he didn't even need to undergo an MRI."
"Coughlin doesn't expect any injuries coming out of the Packers game to be an issue this week. "

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát igen a secondary, pedig abszolút elit helyekről jöttek a csávók: texas, LSU, USC (ha jól rémlik)vittore
ez abszolút nem jelent semmit 😊 (önmagában)
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
hát igen a secondary, pedig abszolút elit helyekről jöttek a csávók: texas, LSU, USC (ha jól rémlik)
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
Azért Ross-t se kell ekézni egy ilyen meccs után, bár az ominózus FFnél Osi megmentette a seggét az biztos. Ettől függetlenül Rodgers rengetegszer nem tudott passzolni és ebben kurva nagy szerepe volt Rossnak is, úgyh jó teljesítményt nyújtott ő is.
A védelem különben is úgy volt jó ahogy volt, akárcsak az Atlanta ellen, tényleg elképesztően összeálltunk a POra.
A Blackburn kérdést a másik oldalról is megközelíthetjük: én nagyon csalódott voltam amikor nem hosszabbítottunk vele, akkor is úgy gondoltam, h ez hiba volt tőlünk, a kevés leader típusú játékosunk egyike volt és ez most igazolódik be igazán, h mennyire hiányzott egy ilyen ebbe a csapatba. Mióta visszatért baromi jól játszott az összes meccsen, nagyon nagy szerepe van a D ekkora javulásában.
Azért így az év végére kiderült, h mennyire örülhetünk neki, h Osit végül mégsem trade-eltük el.. iszonyat jó, h 3 ilyen DEt tudunk folyamatosan rotálni, nélküle nagyságrendileg gyengébb lenne a pass-rush és így az egész védelem is.
Nekem kifejezetten tetszett az OL is, pass-protectionben kritikus helyzetekben szinte mindig jók voltak. (az első playben valamiért Ugoh kezdett azon nagyon meglepődtem, de utána asszem 1 playben se játszott már). Futás kicsit döcögött, de amikor a legfontosabb volt akkor az is működött.
WRek írtó jók, az egyetlen emberünk aki a csapattal ellentétesen lefelé szálló ágba került az utóbbi időben az Ballard. Jó lenne, ha ő is visszajönne a szezon közepén nyújtott szintjéhez, mert a Frisco ellen szükség lesz a jó TE játékra.
Az ST edzőt se kell leváltani, én simán elégedett vagyok ezzel a teljesítménnyel amit idén nyújtunk. Returnökben tényleg gyengék vagyunk (egy jó returnerre nagy szükségünk lenne jövőre), de legalább visszafutás se nagyon van ellenünk, az utóbbi évekhez képest ez hatalmas fejlődés 😊 Tynes gyenge láncszem sztem is, őt jó lenne lecserélni jövőre, Weatherford viszont kurva jó.
A Frisco ellen nagy meccs lesz, de ha ezt a szintet hozza a csapat amit az utóbbi két meccsen akkor sztem megint nyerni fogunk, mert ez a játék egyszerűen mindenki ellen elég. Most már egyértelmű, h az SB a cél!
több mint 14 éve
kell-e top LB a drafton és/vagy FA piacon?
Ross és Phillips is hozták magukat kristof
Szerintem nem kell LB, mert első körbe úgyis BPA lesz, bár kéne inkább egy OL pick, másodikba szintén ide húznék, utánna meg már felesleges. Meg egyébként is Williams az egyik legjobb LB volt az újoncok közül (nézzétek meg a statokat), úgy hogy nem is volt stabil kezdő. Blackburn meg elég jól nyomja MLB-be, és így van ideje tanulni a két újoncnak.
Még annyi, hogy Ross azért megint elég szar volt...pl amikor Osi csinálta az FF-et Rodgersen, ott kibaszott nagyot hibázott (az összefoglalóba is benne van) és egyébként is mellette kaptak el vagy a droppok mentették meg és futás ellen is áll egyhelybe és megvárja míg odaért a futó :/ . A végén még Amu is felment helyette...balu10
Kicsit meg is sérült meccs közben ha jól láttam. Ő a gyenge pont a secondary-ben ez nem kérdés. Nagy kár Amu év eleji sérülése, már simán átvehette volna a helyét, de egyelőre ő meg össze-vissza futkározik :rolleyes:

több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
kell-e top LB a drafton és/vagy FA piacon?
Ross és Phillips is hozták magukat kristof
Szerintem nem kell LB, mert első körbe úgyis BPA lesz, bár kéne inkább egy OL pick, másodikba szintén ide húznék, utánna meg már felesleges. Meg egyébként is Williams az egyik legjobb LB volt az újoncok közül (nézzétek meg a statokat), úgy hogy nem is volt stabil kezdő. Blackburn meg elég jól nyomja MLB-be, és így van ideje tanulni a két újoncnak.
Még annyi, hogy Ross azért megint elég szar volt...pl amikor Osi csinálta az FF-et Rodgersen, ott kibaszott nagyot hibázott (az összefoglalóba is benne van) és egyébként is mellette kaptak el vagy a droppok mentették meg és futás ellen is áll egyhelybe és megvárja míg odaért a futó :/ . A végén még Amu is felment helyette...

több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 708 — Lucas Scott
nfl.com-os összefoglalóban tetszett h mindhárom ítéletnél, amikor tévedtek kárunkra egyből mondták, hogy nem volt igaza a crewnak...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.