New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
a pats febr 6-án lesz 3 hónapja hogy utoljára kikapott. most nem ugrik be hirtelen, hogy kitől 😀
több mint 14 éve
Nem tudom mi a probléma deli csapat,déli zene 😛 Na de OFF vége
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Grat srácok!Öregbítsétek csak az East hírnevét,de jövőre már rajtunk a sor 😉 😊Cowboykarcsiuhh! egyszerre Cowboys és Rockabilly??? brrrrrr 😂
több mint 14 éve
Grat srácok!Öregbítsétek csak az East hírnevét,de jövőre már rajtunk a sor 😉 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Yeahhh!!! Király volt ismét a CSAPAT! Fene gondolta volna h a ST-nk ennyit hozzátesz...pláne Thomas! Nem a legszebb meccs volt, de behúztuk!
több mint 14 éve
csak összejött a várva-várt Harbowl !! és mivel ilyen sokan akarták, ezért előrehozták egy héttel 😀 (sajnos a poén már nem ül, mert ha jól rémlik nem a conf döntők vesztes edzői depóznak a pro bowl-n)
több mint 14 éve
Gratulálok! Sajnos nem tudtam megnézni a 2. félidőt de 17 pontal nem lehet SB-ba jutni hazai pályán. 😕 Most már nyerjétek meg.

több mint 14 éve
a spec team hozta a meccset by vadibandi! 😉
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
Aztakurvaegek...ez brutál volt. Pats-et el akartam kerülni de ez van. Szenvedhetek még itt 50 percet indulásig...AsbeeAzert nem sikerulhet minden; kitartas a varakozashoz. 😊
Tom Rock @TomRock_Newsday
Harbaugh passed Eli in tunnel. Said “Go win it, ok?”
több mint 14 éve
Aztakurvaegek...ez brutál volt. Pats-et el akartam kerülni de ez van. Szenvedhetek még itt 50 percet indulásig...
több mint 14 éve
Én is abban bízok, hogy a D megint lenullázza az ellenfelet. Az Atlantával szó szerint megvolt, a GB O ellen a 20 pont annak számít, főleg úgy, hogy legalább az egyik TD szinte ajándék volt. Azért abban mindenkivel egyetértünk, hogy a két legyőzött csapat támadói jobbak, mint a 49-ersé. Ebben bízok a legjobban.20 pontot megint fogunk szerezni, a D-t meg képesnek tartom az elmúlt két meccs alapján 10-15 ponton tartani az ellent. Aztán lehet, hogy nem így lesz, de én nagyon bízok ebben.gyurcziJól ráéreztél 😊
Ha már ennyire lemásoltuk a 2007-es szezont, akkor 2 hét múlva meg kell ezt koronáznunk!
http://www.youtube.com/watch?v=y88yirhXOBk
több mint 14 éve
:artikulátlan üvöltés:
több mint 14 éve
Ment a pm.Eli ha megnyeri a SBt, egyértelmű üzenet lesz, hogy nem a fakezű bátyját kéne hypeolni végre.. Egyszer bárki nyerhet.ulpianusMár így is egyértelmű üzenet, hogy a liga "krémjébe" tartozik! Írnám én, hogy ELIt, de már sokszor megdobáltak minket miatta, pedig ki is van a SB-ban? 😀balu10
És persze boldog szülinapot! Ez azért mekkora revans. Én szülinapomon kikaptunk 49ers-től, tiéd több szerencsét hozott. 😀
több mint 14 éve
Én mondtam, hogy a szülinapomon nem veszíthetünk! 😀 Így BOLDOG lett, nem is kicsit! GO GIANTS!
több mint 14 éve
Eli ha megnyeri a SBt, egyértelmű üzenet lesz, hogy nem a fakezű bátyját kéne hypeolni végre.. Egyszer bárki nyerhet.ulpianusMár így is egyértelmű üzenet, hogy a liga "krémjébe" tartozik! Írnám én, hogy ELIt, de már sokszor megdobáltak minket miatta, pedig ki is van a SB-ban? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Meccs alatt nem figyeltem, mással voltam elfoglalva.lotus86Én is csak most néztem meg visszamenőleg 😊 Mondjuk nekem nem tetszett a meccs, így hogy ide-oda puntolgatás ment jobbára, de érthető módon mégis jó lesz rá vissza emlékezni :cool: 😀 GO BIG BLUE!!! Jó8/jó reggelt mindenkinek, kire melyik vonatkozik 😊
Megyüüüünk a Super Bowlba 😊
több mint 14 éve
Meccs alatt nem figyeltem, mással voltam elfoglalva.Cruz facebookján már ki is írta facebookjára a superbowlt. Nagy arc...nekem nem lenne erőm egy ilyen meccs után a mobilomat nyomkodni.lotus86Nyilván ilyenkor más viszi a cuccot, egész meccs alatt posztolgatott, az azért nagy luxus lenne szerintem 😀Buchek8
több mint 14 éve
aki teheti ESPN-n megy az after party! 😂
több mint 14 éve
Eli ha megnyeri a SBt, egyértelmű üzenet lesz, hogy nem a fakezű bátyját kéne hypeolni végre.. Egyszer bárki nyerhet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Cruz facebookján már ki is írta facebookjára a superbowlt. Nagy arc...nekem nem lenne erőm egy ilyen meccs után a mobilomat nyomkodni.lotus86Nyilván ilyenkor más viszi a cuccot, egész meccs alatt posztolgatott, az azért nagy luxus lenne szerintem 😀
több mint 14 éve
Tudtam, h durva meccs lesz de azért ez túlzás.. hihetetlen jó ez a Frisco D tényleg. Szerencsénk volt ezt el kell ismerni, de tettünk is érte.. SBt játszunk megint, ki hitte volna ezt még pár hete...
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
MEGVAN BABY!!!!! 😀 ááá ez a meccs gyilkos volt, még mindig gombóc van a torkomban :rolleyes: GO GIANTS!!!
több mint 14 éve
Cruz facebookján már ki is írta facebookjára a superbowlt. Nagy arc...nekem nem lenne erőm egy ilyen meccs után a mobilomat nyomkodni.
több mint 14 éve
ROAD WARRIORS!!!!!!!! Két hét múlva SB! :cool: Felejthetetlen ütközet, hatalmas győzelem! Gratula!