New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Én meg kábé hülyét kaptam a következő másodpercben.kivetítő nézés oké, csak nehogy belépjen a pályáravittoreKivetítőnézés.... Én még emlékszem amikor AB kezéből kiverték 2 yardra a TD-től a labdát mert a kivetítőben nézte épp hogy hol van mögötte a védő.salander
Visszatérve erre a képre, a múltkori már felbaszta az agyamat. Elképzelem a párbeszédet 20 év múlva:
- És képzeld kisfiam, ott álltam a pálya szélénél, amikor Victor a történelmi 99 yardos TD-t futotta.
- Tényleg, apa, vow. És ott futott el melletted, milyen közel?
- Nem tudom, én a kivetítőt néztem.
- ...
Jó, lehet, hogy ezeket csak a magyar gömblabdarúgás meccsekre járó énem mondajta velem, de a helyszínen kint lenni azért különleges, mert egyedi élményként marad meg benned egy-egy nagy játék, nem pedig úgy, ahogy több millióan látták a tévében.
több mint 14 éve
Megnéztem a videót, de nekem inkább úgy tűnt, hogy terpeszben a pályát nézte, és amikor Cruz mellé ért, akkor fordult be felsőtesttel, hogy mutassa, hogy gyerünk tovább.

több mint 14 éve
kivetítő nézés oké, csak nehogy belépjen a pályáravittoreKivetítőnézés.... Én még emlékszem amikor AB kezéből kiverték 2 yardra a TD-től a labdát mert a kivetítőben nézte épp hogy hol van mögötte a védő.
több mint 14 éve
kivetítő nézés oké, csak nehogy belépjen a pályára
több mint 14 éve
Imádom ezeket a képeket. Az oldalvonalnál állók többsége nem a pályát, hanem vmelyik óriáskivetítőt figyeli. Itt is pl, Petrus-tól egy méterre szalad el Cruz, de ő a plazmát bámulja...De ugyanez volt egy hete a történelmi 99 yardos TD-nél is.
több mint 14 éve
😀 ÁÁÁ, ezt benéztem.ez sztem nem az a szentlőrinc amire Te gondolsz G !yookerén igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.SzeszeAkkor tudsz jönni vasárnap meccset nézni?G-men
A vasárnap éjszakai csak másfél óra alvást még nem tudtam kompenzálni, valószínű most tök utolsó lennék egy Ki tud többet Magyarországról vetélkedőn (nem úgy mint két ünnep között az index Ki tud még valamit a Szovjetunióról? teszjén, ott 10/10 lettem...)
Sorry, Szesze!
több mint 14 éve
ez sztem nem az a szentlőrinc amire Te gondolsz G !én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.SzeszeAkkor tudsz jönni vasárnap meccset nézni?G-men
több mint 14 éve
Akkor tudsz jönni vasárnap meccset nézni?😊 én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.SzeszeÉn továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/Akkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozatG-men
De előbb utóbb összehozok egy meccsnézős pesti kirándulást.Szsziszka
több mint 14 éve
Nekem mindegy hova megyünk, inni szerintem úgy sem fogok tudni 😊NightBoYszegény... 😉
a pointer elég messze van nekem , de azért a sörért bármeddig el
BKV-zom ha kell , szóval mehetünk oda is ha gondoljátok !
jöhetne egy picit hamarabb , aki tud (mondjuk 6-ra) hogy megfelelően ráhangolódjunk a meccsre!! 😉
több mint 14 éve
Pedig jó felvetés ha vannak erre is Giants fanok! Sztem megoldható, pláne h 7-kor lesz, és nem kell hajnalig nyitva lenni, meg soccer meccsek sincsenek. Az se kizárt h a Zaccban le lehet dumálni.Van TV A Beck's kocsmában, 0-24-es, meg a Mozaiqban is, de az nem tudom meddig van nyitva vasárnap.gyaluAkkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozatG-men😊 én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.Szesze
Ha vki erre jár vnap este, én benne vok a dologban. Csak szóljatok, mert akkor úgy szervezem a visszautam!
több mint 14 éve
Best of Victor Cruz: http://espn.go.com/blog/new-york/giants/post/_/id/10360/which-of-these-cruz-tds-is-your-favoriteironroyMost hirtelen nem találom a cikket, de hétfőn idézte valaki egy szezon előtti nyilatkozatát Cruznak, valahogy így hangzott:
(szerk.: közben megtaláltam)
The story of the year: Victor Cruz was asked what his "realistic goal" was coming into the season: "A realistic goal was just to get a catch in a real game that mattered, in a real game that counted,"
több mint 14 éve
Van TV A Beck's kocsmában, 0-24-es, meg a Mozaiqban is, de az nem tudom meddig van nyitva vasárnap.😊 én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.SzeszeÉn továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/Akkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozatG-men

több mint 14 éve
Best of Victor Cruz: http://espn.go.com/blog/new-york/giants/post/_/id/10360/which-of-these-cruz-tds-is-your-favorite
több mint 14 éve
Nekem mindegy hova megyünk, inni szerintem úgy sem fogok tudni 😊
You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
😊 én igazából szentlőrinci vagyok már, de sztem nem is nagyon van Pécsett lehetőség ilyesmire, bár lehet h tévedek.Én továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/Akkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozatG-men
több mint 14 éve
Én továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/Akkor te nézheted Szeszével a meccset. Szervezzétek össze! Ti lennétek a pécsi tagozat
több mint 14 éve
Nekem rendben van a Champs. Igazából az a kérdés, hogy ki mennyit akar inni; mert ha a többség sokat, akkor a Pointer's (vagy mi) elég verhetetlennek tűnt. :]salanderIgazad van, én sokat akarok inni. Ebből a szempontból a pointer tényleg verhetetlen. Csak a frisco elleni vereség emléke miatt nem javasoltam.
Sztem még ma estig várjunk, hátha van vkinek a tarsolyában vmi eddig ismeretlen sportkocsma, aztán utána szavazzunk a felmerült lehetőségekről.
több mint 14 éve
Nekem rendben van a Champs. Igazából az a kérdés, hogy ki mennyit akar inni; mert ha a többség sokat, akkor a Pointer's (vagy mi) elég verhetetlennek tűnt. :]salanderhát igen a Pointer's nagyon verhetetlen volt az árban... ha lehet választani a kettő között így én azt választanám!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
Én továbbra sem tudok sajnos menni, mivel Pécsett van manapság a főhadiszállásom és hát hétfő reggel bevetés. :/ De előbb utóbb összehozok egy meccsnézős pesti kirándulást.
több mint 14 éve
Nekem rendben van a Champs. Igazából az a kérdés, hogy ki mennyit akar inni; mert ha a többség sokat, akkor a Pointer's (vagy mi) elég verhetetlennek tűnt. :]
több mint 14 éve
nekem megfelel , foglalás nem ártana!Helyszínjavaslat?Én megyek vasárnap bárhova is megyünkNightBoYAkkor én is!vadibandi
Pl. Champs, Dohány utca?
Ja, és sztem Sólyom-fanok is jöhetnek.
G-men
megnéztem a sör 600 de cserébe tip-top helynek tűnik...
több mint 14 éve
még ott nem voltam, így véleményt nem tudok mondani!Helyszínjavaslat?Én megyek vasárnap bárhova is megyünkNightBoYAkkor én is!vadibandi
Pl. Champs, Dohány utca?
Egyrészt ebben a sportban a stadionban is egymás mellett szurkolnak a különböző csapatok fanjai.
Másrészt eaglesmcnabb jelenléte jó kabala volt az Eagles elleni meccsnézésen.G-men
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
Persze, megértem, hogy Saints-szurkolóként az Atlantát jobban ismered, hasonló helyzetben a Dallas-ról, Philly-ről én is mernék okosakat mondani, ha éppen ellenük készülnétek.G-menIgazából merek én bárkiről okosakat mondani 😀
Egyébként tény, hogy több Falcons meccset (14-et) láttam, mint Giants meccset (7-et) az idén.

több mint 14 éve
Helyszínjavaslat?Én megyek vasárnap bárhova is megyünkNightBoYAkkor én is!vadibandi
Pl. Champs, Dohány utca?
Egyrészt ebben a sportban a stadionban is egymás mellett szurkolnak a különböző csapatok fanjai.
Másrészt eaglesmcnabb jelenléte jó kabala volt az Eagles elleni meccsnézésen.
több mint 14 éve
bölcsességed határtalan, kérlek még sok ilyet.... 😉PM-ben bármikor, árlistát küldök hamarosan, csak az ÁFA-emelkedés miatt még át kell számolnom a bruttó árakat. 😛 :rolleyes:
peach