New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Coughlin said he has full confidence that D. Hixon can step in and succeed in Hakeem Nicks' place if needed Monday.Úgy látszik kezdhetünk barátkozni azzal, hogy Nicks esetleg nem játszik hétfőn.
Mégsem fine Nicks azzal a bone bruise-al, ahogy korábban írták.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
egyre inkább nem értem, hogy a picsába nyertünk SB-t 😀
több mint 14 éve
Szerintem Spangli óta sem változott az az alap, hogy a front seven dolga a passzjáték levédekezése is. 😊vadibandiHát igen, csak Spangli idejében a brutál DL mögött azért ott volt Pierce is.. (igaz a secondary viszont gyengébb volt, mint a jelenlegi - még a sérülésekkel együtt is).
több mint 14 éve
Szerintem Spangli óta sem változott az az alap, hogy a front seven dolga a passzjáték levédekezése is. 😊

több mint 14 éve
számíthat még hogy Spangli van a túloldalon, vagy a miénk már egy teljesen más def, amiről semmit nem tud?más: miami-pats meccs előtt kérdezték Brady-t mit szeret a meccsekben. kicsit meglepett a válasz de azt mondta hogy a heti elemzések a kedvencei, amikor kisakkozzák hogy az aktuális csapatot hogyan lehet megfogni. azt mondta, minden csapatot máshogy támadnak, amiben az ellen gyenge, ők abban akarnak nagyot durrantani. na ebben a szerepben vhogy nem tudom elképzelni a Káflin-Eliza-Killdrive triót 😀)
kár hogy a szépen hangzó PR okosság mögött nem nagyon vagy megnyert playoff meccs 4 éve - de ezt már csak én teszem hozzá 😀) és nemcsak a patsnál, nálunk sincs 😂
több mint 14 éve
Rolle ismet megszolalt, de en a cikkiroval ellentetben egyetertek vele!A 100ból 95 azért erős túlzás, de én is egyet értek vele, ahogy írtam ezt korábban én is. Más kérdés, h ez csak a teljes csapatunkra igaz, a pass-rusherek nélkül kurvára nem áll nemhogy a 95%, de még az 55 se...
http://www.bigblueview.com/2011/9/13/2423998/antrel-rolle-is-talking-again-and-that-is-bad-news
Remelem ez frusztralja a sracokat elegge ahhoz, hogy legyozzuk a Ramset!lotus86
több mint 14 éve
Rolle ismet megszolalt, de en a cikkiroval ellentetben egyetertek vele!http://www.bigblueview.com/2011/9/13/2423998/antrel-rolle-is-talking-again-and-that-is-bad-news
Remelem ez frusztralja a sracokat elegge ahhoz, hogy legyozzuk a Ramset!
több mint 14 éve
úgyvan. meg is futotta a TD-t 😀.. ez alapján a meccs alapján sztem felesleges a védőjátékunkat elemezni, pass-rush-sal teljesen más lesz minden, ugrásszerűen fel fog javulni a back7 is, ebben biztos vagyok, csak jöjjön vissza Tuck! Ennek a csapatnak ő a legfontosabb láncszeme, Eli-nál is meghatározóbb a csapat számára, h játszik-e vagy sem. JPP így is írtó jó, de ha Tuck lesz a másik oldalon (és még Osi is bejön a képbe) akkor azért OL legyen a talpán aki megfogja ezt a triót.ez mind teljesen igaz , csak sok a ha , hétvégén újabb forduló és egyelőre Tuck (pláne nem Osi ) nincs !
Szesze
nagy a hallgatás , legalábbis én nem tudok róla hogy pl. a hétvégén játszana..
így viszont ez a mostani csapatunk aki a Skins ellen játszott ( sajnos) !
a másik hogy nálunk ugye alap a futójáték ami előszezonban ment is ,mégsem futottunk arányosan annyit amennyit kellene !
ott a Pats nekik a passz dominál nem is futottak szinte egyáltalán...
nem azt mondom hogy legyenek ilyenek az arányok , de tényleg óriási hiba egy Jacobsban rejlő potenciált nem teljesen kihasználni...
az meg szintén érdekes hogy Cruz 1 hibája után azonnal leírta Eli...
miért? ha már mindenki hibázott majd akkor inkább el sem dobja... 😐yooker
több mint 14 éve
Azért nem minden nyaksérülés miatt kell egész szezonokat kihagyni. Tuck-é nem olyan súlyos állítólag, elsősorban óvatosságból nem játszott a Redskins ellen. Sztem hétfőn ott lesz a csapatban.hát ez a nyak P. Manning óta egy kicsit aggaszt bevallom...yooker|yookerTuck egyelőre questionable, de mivel állítólag javult a nyaksérülése talán tud már játszani hétfőn. Ha nem, akkor megint szenvedni fogunk védekezésben is, bár mivel a Rams is tele van sérültekkel így hazai pályán ellenük így is kötelező a győzelem, ha nem akarjuk végleg feladni a PO álmainkat már az idény elején.Szesze
több mint 14 éve
hát ez a nyak P. Manning óta egy kicsit aggaszt bevallom...Tuck egyelőre questionable, de mivel állítólag javult a nyaksérülése talán tud már játszani hétfőn. Ha nem, akkor megint szenvedni fogunk védekezésben is, bár mivel a Rams is tele van sérültekkel így hazai pályán ellenük így is kötelező a győzelem, ha nem akarjuk végleg feladni a PO álmainkat már az idény elején.Szesze.. ez alapján a meccs alapján sztem felesleges a védőjátékunkat elemezni, pass-rush-sal teljesen más lesz minden, ugrásszerűen fel fog javulni a back7 is, ebben biztos vagyok, csak jöjjön vissza Tuck! Ennek a csapatnak ő a legfontosabb láncszeme, Eli-nál is meghatározóbb a csapat számára, h játszik-e vagy sem. JPP így is írtó jó, de ha Tuck lesz a másik oldalon (és még Osi is bejön a képbe) akkor azért OL legyen a talpán aki megfogja ezt a triót.|yooker
Szesze
több mint 14 éve
Tuck egyelőre questionable, de mivel állítólag javult a nyaksérülése talán tud már játszani hétfőn. Ha nem, akkor megint szenvedni fogunk védekezésben is, bár mivel a Rams is tele van sérültekkel így hazai pályán ellenük így is kötelező a győzelem, ha nem akarjuk végleg feladni a PO álmainkat már az idény elején... ez alapján a meccs alapján sztem felesleges a védőjátékunkat elemezni, pass-rush-sal teljesen más lesz minden, ugrásszerűen fel fog javulni a back7 is, ebben biztos vagyok, csak jöjjön vissza Tuck! Ennek a csapatnak ő a legfontosabb láncszeme, Eli-nál is meghatározóbb a csapat számára, h játszik-e vagy sem. JPP így is írtó jó, de ha Tuck lesz a másik oldalon (és még Osi is bejön a képbe) akkor azért OL legyen a talpán aki megfogja ezt a triót.ez mind teljesen igaz , csak sok a ha , hétvégén újabb forduló és egyelőre Tuck (pláne nem Osi ) nincs !
Szesze
a másik hogy nálunk ugye alap a futójáték ami előszezonban ment is ,mégsem futottunk arányosan annyit amennyit kellene !
nem azt mondom hogy legyenek ilyenek az arányok , de tényleg óriási hiba egy Jacobsban rejlő potenciált nem teljesen kihasználni...
miért? ha már mindenki hibázott majd akkor inkább el sem dobja... 😐yooker
több mint 14 éve
.. ez alapján a meccs alapján sztem felesleges a védőjátékunkat elemezni, pass-rush-sal teljesen más lesz minden, ugrásszerűen fel fog javulni a back7 is, ebben biztos vagyok, csak jöjjön vissza Tuck! Ennek a csapatnak ő a legfontosabb láncszeme, Eli-nál is meghatározóbb a csapat számára, h játszik-e vagy sem. JPP így is írtó jó, de ha Tuck lesz a másik oldalon (és még Osi is bejön a képbe) akkor azért OL legyen a talpán aki megfogja ezt a triót.ez mind teljesen igaz , csak sok a ha , hétvégén újabb forduló és egyelőre Tuck (pláne nem Osi ) nincs !
Szesze
miért? ha már mindenki hibázott majd akkor inkább el sem dobja... 😐
több mint 14 éve
de Vick megnyeri a meccseket, Henne meg csak a statjaival foglalkozik 😀Henne majd mindenkit szétpasszol 😊WyattHenne bemutatta, hogy o az uj dual threat Qb, szoval Vick who? Here comes Henne!lotus86
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
Henne majd mindenkit szétpasszol 😊WyattHenne bemutatta, hogy o az uj dual threat Qb, szoval Vick who? Here comes Henne!
több mint 14 éve
Kiwi mit művelt OLB-ben? Fewell rendszerében a zónázás lenne a lényeg, és ahhoz Kiwi gyenge... Egyszerűen nem tud ő sem zónázni, felejtsük már el... Sokkal többször mehetett volna fal széléről térdelésből qb-t támadni... egy alkalomra sem emlékszem, amikor őt küldtük!Kiwi zonazni tenyleg nem tud, de legalabb nincsen gondja a szerelesekkel. Mindegy, nem akarok vitatkozni, mert egyetertek veled. O nem megoldas, es millioszor hasznosabb lett volna, ha o jatszott volna Tollefson helyen. Remelem Coughlinek is rajonnek erre. (Mert ha Osi nem ter eszhez, akkor az esetleg felepult Tuck es JPP meg szinten keves, kell egy 3. ember, hogy lehessen oket rotalni.)
Rosst amúgy úgy hoztuk ide, hogy kiemelték draftnál, hogy zónázásban jó, erre ő meg kb végig embert fog...
Rolle büntije szerintetek az volt? Nekem nem tűnt annak és azóta az 5. visszajátszás is azt bizonyítja... (lehet én vagyok elfogult)csebi
Ross hig fos volt, ha osszeall, akkor max. lehet szar.
Nem csak te vagy elfogult, szerintem sem volt buntetest ero. Ha midenaron gecizni akar valaki, akkor be lehet dobni, de maradjunk annyiban, hogy van olyan csapat, akinek ezt meg idegenben sem fujjak be. Mellesleg ha ez zaszlo volt, akkor az utolso Skins TD elotti giga holding JPP-n minimum helyszini tarkoloves.
Mindegy, sejtheto volt, hogy nem lesz ez a szezon diadalmenet, most mar biztosak lehetunk benne. A Skins jobb volt, megkaptak a hazai palyat, de ha tenyleg komolyan gondoltuk a PO-t meg a hasonlokat, akkor meg a hazai palyanak sem szabadott volna szamitania.
A Rams sem volt tul szerencses, naluk is sok a serult, szoval oket tenyleg meg kellene verni!
több mint 14 éve
Miami?
több mint 14 éve
bonyolultabbnak tűnnek most az nfc erőviszonyokaz afc-ben meglepne, ha nem a texans, west bajnok, ravens, steelers, miami,pats,jets 7-esből jönne össze a 6 PO
az nfc-ben lehetnek POban rég látott csapatok is befutók
több mint 14 éve
Jacobs-ot sztem is sokkal többet kéne használni, teljesen érthetetlen a mellőzése.Én is így látom. Jó lenne ha még többet futnánk. A Philly ellen kelleni fog, mert nem tvalami erősek futás ellen. Szerintem is javulni fog az OL fokozatosan. Viszont a schedule miatt, főleg a második etap brutális erőssége miatt nem hiszem, hogy annyit javulunk, hogy a GB, NO, NE, PHI daráló ellen a megtizedelt csapattal fel fogjuk tudni venni a versenyt.
Kiwi egyáltalán nem volt rossz ezen a meccsen. DE-ként jobb, de ott normális esetben így is nagyon erősek vagyunk, más kérdés h erre a meccsre nem lett volna hülyeség ott játszatni, de végül is érthető, h nem akartak megint ezzel keverni, főleg h OLB-be se lett volna helyette kit betenni. Lehet elemezgetni, meg az edzőket szídni, de ha a fél csapat lesérül akkor azért tényleg nehéz.. ez alapján a meccs alapján sztem felesleges a védőjátékunkat elemezni, pass-rush-sal teljesen más lesz minden, ugrásszerűen fel fog javulni a back7 is, ebben biztos vagyok, csak jöjjön vissza Tuck! Ennek a csapatnak ő a legfontosabb láncszeme, Eli-nál is meghatározóbb a csapat számára, h játszik-e vagy sem. JPP így is írtó jó, de ha Tuck lesz a másik oldalon (és még Osi is bejön a képbe) akkor azért OL legyen a talpán aki megfogja ezt a triót.
Az offense viszont sztem nagyjából ilyen lesz, mint ezen a meccsen sajna, legalább is én nem várok nagy javulást itt. Biztos lesz egy-két jobb meccsük, de alapjában véve döcögni fog a szekér végig. Abban bízom, h a szezon második felére jobban összeáll az OL és azzal sikerül előrelépni majd támadásban is, addig viszont szenvedős lesz az O.Szesze
Bár még csak egy forduló volt, de az látszik, hogy az ellenfeleink, nem gyengültek, hanem inkább erősödtek, főleg a Dallas, meg a Skins. Mi viszont szerintem gyengültünk, főleg az ofense vonatkozásában. Nehéz lesz jó eredményeket elérni, nagyot kell javulni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Jacobs-ot sztem is sokkal többet kéne használni, teljesen érthetetlen a mellőzése.Kiwi egyáltalán nem volt rossz ezen a meccsen. DE-ként jobb, de ott normális esetben így is nagyon erősek vagyunk, más kérdés h erre a meccsre nem lett volna hülyeség ott játszatni, de végül is érthető, h nem akartak megint ezzel keverni, főleg h OLB-be se lett volna helyette kit betenni. Lehet elemezgetni, meg az edzőket szídni, de ha a fél csapat lesérül akkor azért tényleg nehéz.. ez alapján a meccs alapján sztem felesleges a védőjátékunkat elemezni, pass-rush-sal teljesen más lesz minden, ugrásszerűen fel fog javulni a back7 is, ebben biztos vagyok, csak jöjjön vissza Tuck! Ennek a csapatnak ő a legfontosabb láncszeme, Eli-nál is meghatározóbb a csapat számára, h játszik-e vagy sem. JPP így is írtó jó, de ha Tuck lesz a másik oldalon (és még Osi is bejön a képbe) akkor azért OL legyen a talpán aki megfogja ezt a triót.
Az offense viszont sztem nagyjából ilyen lesz, mint ezen a meccsen sajna, legalább is én nem várok nagy javulást itt. Biztos lesz egy-két jobb meccsük, de alapjában véve döcögni fog a szekér végig. Abban bízom, h a szezon második felére jobban összeáll az OL és azzal sikerül előrelépni majd támadásban is, addig viszont szenvedős lesz az O.
több mint 14 éve
Lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem ez nem feltétlen jó nekünk. Azért, mert ez Skins ellen ami működött, az a futásvédekezés volt és sanszos, hogy így a Rams többet fog passzolni, és Bradford, akármennyire is csak másodéves, messze sokkal jobb QB, mint Rexy. Tehát szurkoljunk Tuckért, mert nyomás nélkül szopó lehet ez a meccs is.asszem jövőhéten mi játsszuk az Injury Bowl-t a Ramssal 😀vittoreSteven Jackson majdnem biztos, hogy nem játszik náluk, ezt csak a fantasym miatt bánom, amúgy lájk. Elég szép volt a sasok elleni TD futása!G-men
több mint 14 éve
Hy skacok!végeredmény:
1. C)
2. A)
3. D)
4. B)
5. C)
6. C)
7. A)
8. B)
9. B)
10. B)
11. A)
12. D)
"Pontverseny állása":
rattlensk (aki újra Giants fan):6 pont
Kristof: 5 pont
yooker: 5 pont
balu10: 5 pont
salander: 5 pont
Forti : 4 pont
Lance: 4 pont
ironroy: 3 pont 😂
Chevy: 2 pont
(ha valami nem klappol a pontozásban szóljatok)
több mint 14 éve
Üdvözlet minden Giants szurkolónak! Esetleg van még valaki, aki emlékszik a teljesen laikus fanra, aki a tavalyi szezon második felében jelentkezett be. Visszajöttem, természetesen továbbra is Óriás szurkolóként. Az első meccs ugyan nagyon nem jött össze, de akkor is: Hajrá Giants!iasonÜdv! és Örülök hogy téged legalább nem vesztett el a csapat
mint Éront....
több mint 14 éve
asszem jövőhéten mi játsszuk az Injury Bowl-t a Ramssal 😀vittoreSteven Jackson majdnem biztos, hogy nem játszik náluk, ezt csak a fantasym miatt bánom, amúgy lájk. Elég szép volt a sasok elleni TD futása!
több mint 14 éve
Inkább az a gond, hogy neki semmit sem kellett volna csinálnia, mert jött a cb-nk az elkapóval szemben (már nem tom ki CW vagy AR, de mindegy is), és a lassításokon az is látszik, hogy előbb oda is ér, mint Rolle. Haver, akivel néztük, meg is jegyezte, hogy csak meg kellett volna érintenie, már az halottá tette volna a playt, mivel földön volt. Szerintem még az sem kellett volna, mert szemből a cornerünk megcsinálta volna a tackle-t, és ezt Rolle-nak is látnia kellett. ÉN erre írtam a meccselemzésemben kicsit túlozva, hogy megint vesztettünk egy hülye szabálytalanság miatt egy meccset...sztem nem ennyire egyértelmű...Kiwi mit művelt OLB-ben? Fewell rendszerében a zónázás lenne a lényeg, és ahhoz Kiwi gyenge... Egyszerűen nem tud ő sem zónázni, felejtsük már el... Sokkal többször mehetett volna fal széléről térdelésből qb-t támadni... egy alkalomra sem emlékszem, amikor őt küldtük!Sztem jogos volt, hátulról érkezett a fekvő/eldőlő emberre sisakkal sisaknak. Az más kérdés h lehet nem így akarta. Rá akart esni még a biztonság kedvéért (nehogy túl jól érezze magát), az tuti, de lehet nem fejjel fejre képzelte el...így sikerült.Szsziszka
Rosst amúgy úgy hoztuk ide, hogy kiemelték draftnál, hogy zónázásban jó, erre ő meg kb végig embert fog...
Rolle büntije szerintetek az volt? Nekem nem tűnt annak és azóta az 5. visszajátszás is azt bizonyítja... (lehet én vagyok elfogult)csebi
ad1: nem eldőlő ember volt, hanem magát görgető, hogy meg legyen a 1st...
ad 2: a görgetés miatt adódott, hogy a feje eltalálta a fejét, visszajátszásból látszik, hogy előbb vállal ütközi le, és fejjel el sem találná, ha nem görgetné magát tovább a redskins játékos...csebi