NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Aki a kirakott Te-k közül még megérne egy workoutot, az Shawn Nelson (Buffalo) szvsz.
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 663 — Giants fan
N Martin meg sztem csak ideiglenes, mert vszínű fogunk még waiverelni úgyis.
Szesze
Szerintem is lesz a többi csapat által kirakottak között olyan aki jobb nála. A TE-ek esetében leszek kíváncsi arra, hogy a felszabadulók közül választunk-e.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Forti New York Giants 133
Most nézem, hogy az első (Redskins) és a második (Rams) meccsünket is közvetíti a Sport 2 :cool:
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 968 — Giants fan
Nah akkor minden a várakozásaim szerint lett, annyi h Dillard helyett Martin maradt. Dillard fos volt sajnos, nem kár érte, Martin meg sztem csak ideiglenes, mert vszínű fogunk még waiverelni úgyis.
Ware maradásában sztem semmi meglepő nincs, én 100%-ra vettem, h marad, az volt a kérdés h Scott v. Brown fog menni. Utóbbira esett a választás, igazából ez az egyetlen cut ami fájó kicsit, de a sérülései miatt nem hiszem, h nagyon rákapna a többi csapat. Scott-ot nagyobb eséllyel vitte volna el vki, gondolom ez döntött mellette.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
itt a végleges:
http://www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Giants-announce-53-man-roster/a7f9a7b6-163b-43b8-897a-b923887bd9cfLance
... Ez picit jobban tetszik mint amit a roster menüben olvastam. :] Az biztos még alakul.

Az egyetlen fájdalmam hogy André Brown nem tudta kiszorítani Waret.

Az egyetlen meglepő számomra, hogy Derrick Martin (egyenlőre) a talonban maradt.salander
Martin engem is meglep, valamint az is, hogy Dillardot kivagtuk. (Nem mintha sajnalnam.) Pascoenak orulok, fuggetlenul attol, hogy a pre-ben most nem volt tul jo, a rutinja jol johet.lotus86
Plusz ugyebár 2 TE van csak, akik nem éppen a legacélosabbak. De azt nem bánnám ha pl Rosario-t elhoznánk...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
itt a végleges:
http://www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Giants-announce-53-man-roster/a7f9a7b6-163b-43b8-897a-b923887bd9cfLance
... Ez picit jobban tetszik mint amit a roster menüben olvastam. :] Az biztos még alakul.

Az egyetlen meglepő számomra, hogy Derrick Martin (egyenlőre) a talonban maradt.salander
Martin engem is meglep, valamint az is, hogy Dillardot kivagtuk. (Nem mintha sajnalnam.) Pascoenak orulok, fuggetlenul attol, hogy a pre-ben most nem volt tul jo, a rutinja jol johet.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Koets IR-en kezd (v. PUP-on)? Ha ő visszajön, gondolom Martin megy. Még a nevét se hallottam...mondjuk nem is zavar.Szsziszka
PUP-on van Bardennel együtt. Messze van még az a hatodik hét. Ő meg talán Pascoe aggódhat, ha akasztanak valakit a waiverről.
több mint 14 éve
Koets IR-en kezd (v. PUP-on)? Ha ő visszajön, gondolom Martin megy. Még a nevét se hallottam...mondjuk nem is zavar.
több mint 14 éve
itt a végleges:

Az egyetlen meglepő számomra, hogy Derrick Martin (egyenlőre) a talonban maradt.
több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
itt a végleges:
http://www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Giants-announce-53-man-roster/a7f9a7b6-163b-43b8-897a-b923887bd9cf
több mint 14 éve
A Giants honlapon Rosenfels IR, Clayton nincs fenn, Dillard és Williams cut. Meredith cut.

Jarriel King és Stacy megvan.
több mint 14 éve
Burnett is kirakva. Még 7 cut. Gondolom Perillaux, Rosenfells, Clayton, Meredith, King, Martin, WilliamsSzsziszka
Szvsz Williams vagy Meredith helyett Chris White inkább.
több mint 14 éve
Burnett is kirakva. Még 7 cut. Gondolom Perillaux, Rosenfells, Clayton, Meredith, King, Martin, Williams
több mint 14 éve
Mark Herzlich
Well it is 6:03pm an I am still a #Giant God Is Good.Lance
Azért ez tök egyértelmű volt, ha korábban nem is attól a pillanattól hogy Adrian Tracyt kivágták vagy amikor Sintim lebicegett.

A bére többszörösét fogja mezeladásban megkeresni a csapatnak szerintem, talán anélkül is hogy pályára lépne.

A 20. cut: DB Joe Burnett, ez sem meglepő.
több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Mark Herzlich
Well it is 6:03pm an I am still a #Giant God Is Good.
több mint 14 éve
6 perc van hátra és 8 cut még hiányzik.

Carr tuti a csapatnál van, Rosenfelsről még nem tudni; lehet kivárnak és majd az egyikük helyére vesznek fel valami embert a waiverről.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sztem psről csak rosterre lehet vinni, szal gyanús, hogy igen
több mint 14 éve
PS szabályaival nem vok tisztában. Brownt oda leigazolhatjuk még?Szsziszka
Tőlünk tavaly a practice squadból vitték el, nem tudom azóta volt-e kilencszer aktív rosteren.
több mint 14 éve
PS szabályaival nem vok tisztában. Brownt oda leigazolhatjuk még?
több mint 14 éve
Úgy látszik nem csak én nem értem teljesen a dogot.

több mint 14 éve
Én is így olvastam...de sajnálom!
Bíztató volt Brown.Szsziszka
Ja, főleg a Pats kezdősor ellen úgy hogy egy hulladék fal volt előtte. Titokban reménykedtem, de hinni nem hittem benne.
több mint 14 éve
Még nem végleges, de nagyon úgy tűnik hogy a csapat továbbra sem adta fel DJ Waret. Ő marad, André Brown megy. Scott valószínűleg marad.salander
Én is így olvastam...de sajnálom!
Bíztató volt Brown.
több mint 14 éve
Még nem végleges, de nagyon úgy tűnik hogy a csapat továbbra sem adta fel DJ Waret. Ő marad, André Brown megy. Scott valószínűleg marad.

A srác komolyan tud valami terhelőt Reeseről vagy Coughlinról. :]
több mint 14 éve
Giants waived DT Dwayne Hendricks. Na meg van a Dline.

több mint 14 éve
Azt néztem h Rosariot kivágta a Denver. Lehet nálunk upgrade lenne Te posztra...??