New York Jets

30 feliratkozó

2 órája
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 021 — Jó ötletnek tűnt!
Én azt olvastam legutóbb, hogy a Jets-nek teszene Derek Carr beszállása a csapatba?
Volt megkeresés. Ez igaz lehet? Van realitása?
danyly
A beatwriterek azt írják jelenleg nem. Most a Geno, Wentz, Brissett triot tartjak esélyesnek.

Geno-ban látok fantáziát, itt azért jobb fala lenne mint Vegasban

Lesz ez még így se!
3 órája
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 608 — Dolphins fan
Én azt olvastam legutóbb, hogy a Jets-nek teszene Derek Carr beszállása a csapatba?
Volt megkeresés. Ez igaz lehet? Van realitása?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
17 órája
PuppPubi New York Jets 60
Amúgy rohadtul kíváncsi vagyok, hogy ezek a zsenik mit főztek ki QB fronton, mert AG még egy évet nem fog túlélni egy noname balfék QB-val, így tuti Kuzin, Murray vagy Tua-ra rá fognak mozdulni. Reich is hülye lett volna nevét adni h vmi udfa QB-val balfaszkodjon egy évet.
Múzsi sztem biztonságban lesz egy szar év után, de AG már szezon közben is repülhet.
Beki
Kb. Murray lenne az egyetlen akibe bele tudnám látni, hogy képes még minőségi kezdő teljesítményt nyújtani egy új környezetben. Nyilván ennek az is lehet az oka, hogy az utóbbi időben voltak pozitív példák máshol és Murraynek volt kifejezetten erős időszaka már karierrje során. ( nálam azért ő magasabb polc mint Fields tavaly). Megmondom őszintén nem tudom Arizonában milyen falak előtt játszott, de szerintem az nálunk rendben lesz jövőre, egy prémium elkapója lenne és 1.-2.körben valahol lehet húzni még egy WRt, plusz szerintem Taylor elkapó TE-ként sok zsugát fog kapni kövi szezonban. Mindem más QB-val szerintem abszolút bukta és még vele is nagyon nagy eséllyel de ezzel a veterán minimummal sokaknak izgalmas lehet.
1 napja
Beki New York Jets 2 347
Some pre-free agency transactions by the #Jets:

* They exercised the exclusive-rights tender for DT Jowon Briggs. A no-brainer. He was one of the few bright spots. They did the same for LB Marcelino McCrary-Ball (special teams captain).

* They re-signed TE Jelani Woods, whose contract had voided.
1 napja
Amúgy rohadtul kíváncsi vagyok, hogy ezek a zsenik mit főztek ki QB fronton, mert AG még egy évet nem fog túlélni egy noname balfék QB-val, így tuti Kuzin, Murray vagy Tua-ra rá fognak mozdulni. Reich is hülye lett volna nevét adni h vmi udfa QB-val balfaszkodjon egy évet.
Múzsi sztem biztonságban lesz egy szar év után, de AG már szezon közben is repülhet.
Beki
Múzsi sincs biztonságban tekintve hogy Glenn-é az utolsó a roster tekintetében

Lesz ez még így se!
1 napja
Beki New York Jets 2 347
DJ Moore Buffaloban landolt nagy örömünkre.
1 napja
Beki New York Jets 2 347
2 napja
Beki New York Jets 2 347
Garafolo: Jets among teams doing work on Tua Tagovailoa as possible FA addition.
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 13 846
Tagged: As the Jets and RB Breece Hall continue to try to hammer out a lucrative long-term deal, New York is placing the $14.293 million franchise tag on its standout running back, per sources. The tag is designed as a placeholder until the two sides can reach agreement.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 napja
Beki New York Jets 2 347
Rosenblatt elmemenése:
- bizakodó mindenki h hnapi tag deadline előtt Hall hosszabbítása meglesz
- Fields ki lesz baszva hamarosan
- Kuzin felejtős
- Willis esélytelen
- Anzalone célpont lesz
- The main positions I’d expect them to invest in via free agency: safety, linebacker and edge rusher. They’ll add a veteran wide receiver too.
- AVT és Simpson is teszteli a piacot
4 napja
Pityu Gyor New York Jets 1 035
Szerintem Murray esélyes h behuzzuk. Nem tudom lesz e jobb veterán opció nála..

Green is green
5 napja
Beki New York Jets 2 347
Names @RichCimini mentions as possible #Jets FA targets:

Bryan Cook (Safety KC)
Nick Cross (Safety IND)
Alex Anzalone (LB DET)
AQ Muhammad (DE DET)

Also mentions Jarrett Stidham as a QB option to watch.
5 napja
Beki New York Jets 2 347
Cimini:
There's a sense that the Jets will look to add two veterans, steering away from overpriced big names and focusing on cost-effective backups/stop-gap starters -- players such as Tanner McKee, Spencer Rattler and Tyson Bagent. Another one to watch is Jarrett Stidham, who is under contract with the Denver Broncos.

Ha ez igy lesz, kurva hosszu ev lesz es uj HC jovore.
6 napja
Beki New York Jets 2 347
Am h latjatok FAn mi lenne a kotelezo?
Tegyuk fel Hall tag/hosszabbitas meglesz.

Egy dragabb edge es safety nalam alap, emellett egy OG occson, meg egy LB es akar egy veteran WR.
QB temaban nem merek nyilatkozni, drafton meg CB es WR posztot fel lehet tolteni. Ha QB ismert lenne mar konnyebben irogatnek, de ha Willis lesz, ott ki is csekkolok idei szezonra sztem.
Beki
QB - valami veterán kezdő, lehetőleg ne Murray vagy Tua
WR - drafton első két körben, én szíven szerint a 2-ban húznék hacsak 16-on nem elérhető a top 3 WR egyike. Darabra amúgy megvagyunk a GW, AD, Metchie, IW négyessel
RB- Hall marad, depth van
TE - Megvagyunk szerintem
OT - Depth max
OG - AVT vissza + depth, vagy ha AVT megy akkor helyére valaki, nem akarok drafton ide húzni kezdőt
C - Lindenbaum lenne nyilván az álom szcenárió, de az kb esélytelen, azon kívül nem hoznék mást
EDGE - Valami veterán aki tud játszani WMD helyett early downon, tehát jó a futás ellen + depth. Drafton pedig a 2. pick ide kell jöjjön a JJ trade után
DT - Megvagyunk
LB - Sherwood-dal mit akarnak attól függ, de én idén FA-t is hoznék és draftolnék is
CB - Lehetne javítani rajta, de én idén ezzel a kezdő trióval mennék neki, ennek bőven kéne hozni egy elfogadható szintet, nagyobb gondok vannak máshol
S - FA-n kezdő + drafton kezdő. Moore elkaristolt egy ligaalja csapatban és ha ő lesz az egyik kezdő kibírjuk de szerintem simán lehetne upgradelni.

ST - megvan

Drafton első 4 választásból EDGE, LB, WR, S-t hoznék de nyilván itt még Simpson bejátszhat mint QB.
Wester
Mori es Tuan kivul sincs sok opcio.
OLbe en AVT elengednem, serulekeny, de depth kell.
Linderbaum eselytelen.

Veteran edge kell, LB Anzalone lesz, safety szinten.
Drafton 1/2 edge, ezentul WR es CB tultoltes.
6 napja
Beki New York Jets 2 347

Egy dragabb edge es safety nalam alap, emellett egy OG occson, meg egy LB es akar egy veteran WR.
QB temaban nem merek nyilatkozni, drafton meg CB es WR posztot fel lehet tolteni. Ha QB ismert lenne mar konnyebben irogatnek, de ha Willis lesz, ott ki is csekkolok idei szezonra sztem.
Beki
Murray?
GTom
O vagy Kuzin talan realis, Willisrol es Tuarol hallani sem akarok.
6 napja

Beki
QB - valami veterán kezdő, lehetőleg ne Murray vagy Tua
WR - drafton első két körben, én szíven szerint a 2-ban húznék hacsak 16-on nem elérhető a top 3 WR egyike. Darabra amúgy megvagyunk a GW, AD, Metchie, IW négyessel
RB- Hall marad, depth van
TE - Megvagyunk szerintem
OT - Depth max
OG - AVT vissza + depth, vagy ha AVT megy akkor helyére valaki, nem akarok drafton ide húzni kezdőt
C - Lindenbaum lenne nyilván az álom szcenárió, de az kb esélytelen, azon kívül nem hoznék mást
EDGE - Valami veterán aki tud játszani WMD helyett early downon, tehát jó a futás ellen + depth. Drafton pedig a 2. pick ide kell jöjjön a JJ trade után
DT - Megvagyunk
LB - Sherwood-dal mit akarnak attól függ, de én idén FA-t is hoznék és draftolnék is
CB - Lehetne javítani rajta, de én idén ezzel a kezdő trióval mennék neki, ennek bőven kéne hozni egy elfogadható szintet, nagyobb gondok vannak máshol
S - FA-n kezdő + drafton kezdő. Moore elkaristolt egy ligaalja csapatban és ha ő lesz az egyik kezdő kibírjuk de szerintem simán lehetne upgradelni.

ST - megvan

Drafton első 4 választásból EDGE, LB, WR, S-t hoznék de nyilván itt még Simpson bejátszhat mint QB.

Lesz ez még így se!
6 napja
GTom New York Jets 247

Beki
Murray?

Szerkesztette: GTom
6 napja
Beki New York Jets 2 347

7 napja
Beki New York Jets 2 347
301.2M hivatalos cap

If the Jets can’t sign Breece Hall by Tuesday, they will use a tag. The official amounts for a RB:

Franchise: $14.3M
Transition: $11.3M
8 napja
Hehe hát ez hatalmas…

x.com/jetcastpod/status/2027145924531695832?s=46&t=6bnYcxXsprTslH2xX42SgA
Tomcsik
A tabletére nézett lefele, de nyilván vicces. Csináltam is meme-t, Glenn be like:

Lesz ez még így se!
8 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Hehe hát ez hatalmas…

x.com/jetcastpod/status/2027145924531695832?s=46&t=6bnYcxXsprTslH2xX42SgA

8 napja
Beki New York Jets 2 347
So-so trade, semmi latvanyos, de oke.
1/2 ezutan rohadt tuti edge pick, de FAn kolteni kell oda.
Beki
Spóroltunk és a DT need-et megoldottuk olcsón. Kell egy veterán edge + 1/2-n valaki. Én így Bain-t preferálom
Wester
Igen, így h DT-ben megvagyunk már, 1/2-n lesz edge bőven és ezzel megspóroltuk kb Hall fr tag értékét, ez így fasza move nálam. De FAn 1 DE kötelező.
8 napja
Meg JJ úgy látszik le is akart lépni, szóval Isten hírével neki

Lesz ez még így se!
8 napja
Beki
Spóroltunk és a DT need-et megoldottuk olcsón. Kell egy veterán edge + 1/2-n valaki. Én így Bain-t preferálom

Lesz ez még így se!
8 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 162 — WHO DAT!!!!
Beki
Mondjuk ahogy eddig olvasom szinte eddig is mindenki Bailey vagy Reese picket vár 1/2-n