New York Jets

30 feliratkozó

több mint 6 éve
Törölt felhasználó

Nyilván b+... asszem Eddie Jackson kap évi 15 misit, majd Adams 20-at...ahha. 😀
több mint 6 éve
rva 4 713 — Me for President!
Én kihagynám, de szvsz nagyon adná magát egy Yannick Ngakoue - Jamal Adams trade akár 1 az 1-ben. A Jags FO-nál Adamst NAGYON kedvelik, annyira, hogy anno komolyan felmerült(Fournette után ő volt a következő ember a big boardon) a draftolása 1/4-re 2017-ben annak ellenére, hogy akkor lett Barry Church a posztjára leigazolva nem olcsón. És ha jól tudom idén is tapogatóztunk egy esetleges csere ügyben.
iktriad
a Cowboys is ajánlott érte tavaly szeptember magasságában egy első kört (ideit) és egy cornerback-et (Anthony Brown) de abból se lett semmi.
nyilván többen is jó szemmel néznék, ha náluk játszana Adams, de nem látom nagy esélyét, hogy távozzon. ez tipikus "public negotiating"
több mint 6 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 041
Én kihagynám, de szvsz nagyon adná magát egy Yannick Ngakoue - Jamal Adams trade akár 1 az 1-ben. A Jags FO-nál Adamst NAGYON kedvelik, annyira, hogy anno komolyan felmerült(Fournette után ő volt a következő ember a big boardon) a draftolása 1/4-re 2017-ben annak ellenére, hogy akkor lett Barry Church a posztjára leigazolva nem olcsón. És ha jól tudom idén is tapogatóztunk egy esetleges csere ügyben.
iktriad
Én is kihagynám, inkább kapja meg Adams a nagy lóvét Jets játékosként.
Beki
Egyetértek. Pattoghat de a szerződés az szerződés. Ez tipikus uborkaszezonos hír remélem. Jövőre fizessük meg és elmondhatja hogy világéletében itt akart játszani és mennyire jó stb..

Green is green
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 027
iktriad
Beki
Ezek utan? Tradelnem meg iden a faszba es odaadnam Maye-nek a hosszabbitast. Na persze nem Yannickert.

Szerkesztette: Apex

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
iktriad
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 205 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Igazabol ennek a trade requestnek semmi jelentosege nincs. Egyik csapat sem fog premium picket adni erte, hiszen uj szerzodest akar. No de csillagaszati lovet szinten ki adna ebben az idoszakban...
Ha JD-nek van esze csak annyit mond nekik h uljenek a seggukon es ne pattogjanak.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Adams hivatalosan is kerte az eltradeleset. - Cimini
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 507 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 934 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 twitter.com/RichCimini/status/1271528143334117376?s=19
Erre inkabb nem is mondok mar semmit..
Apex
Majd abbahagyja a királykisasszony a felesleges pofázást. Ha emberünknek nincs annyi esze h felfogja jelenlegi helyzetben senki nem fog nagy pénzt kivágni hosszabbításra, mivel nem ismert jövő évi cappel mit kezd az NFL... arról ne is beszéljek h 3 évig a Jets kontrollálja úgymond a szerződését. Nem tetszik ki lehet ülni a szezont.
Beki
Nem fogja kiüllni. Nem nyer vele semmit. Ugyan úgy jövőre is a jelenlegi szerződése állna fenn. Csak kidobna 1 évet ahol még csak pénzt se kap.
Hisztizni lehet de aztán menni kell játszani.

Persze a jövő évi cap miatt lehet félni de túl nagy business az nfl ahhoz hogy csökkenjen a cap és emiatt sztárokat veszítsenek el a csapatok. Valahogy ki lesz ez egyenlítve h max nem nő a cap 1 évig de cserébe az ugrászerű új tv-s pénzeket se egybe vezetik fel a caphez.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Apex
Majd abbahagyja a királykisasszony a felesleges pofázást. Ha emberünknek nincs annyi esze h felfogja jelenlegi helyzetben senki nem fog nagy pénzt kivágni hosszabbításra, mivel nem ismert jövő évi cappel mit kezd az NFL... arról ne is beszéljek h 3 évig a Jets kontrollálja úgymond a szerződését. Nem tetszik ki lehet ülni a szezont.
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 027

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
 twitter.com/loyalnyjetfans/status/1270795201330786309
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 507 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bryce Hall aláfirkantotta a rookie szerződését tegnap.
Beki
Ő az első az idei draftról? Mármint tőlünk.
Lucifer
Igen.
több mint 6 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Beki
Ő az első az idei draftról? Mármint tőlünk.

GO JETS!!!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Holnap érkezik 11M plusz cap space TruJo kivágása után, így kb 25M lesz.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Flacco 1.5M-es fizujából 550k garantált.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Flacco azt nyilatkozta, hogy biztosan nem épül fel teljesen a szezonnyitó meccsre.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Random bizakodásra okot adó statok Darnold-ról, mert optimisták vagyunk ugyebár 😀
 twitter.com/Pat_Thorman/status/1264228757134589956?s=20
Apex
Azért az nem gyenge, hogy utolsó 8 meccs alatt snapek kb 42%-ában nyomás volt rajta... aztán nem is mindig elit D jött szembe.
Kiderül majd, hogy sikerült az OL rebuild. Ha nem jól, akkor Becton és McGovern-t leszámítva, újabb felvonás. 😀 (mert optimisták vagyunk 😀 )
Célpontok tekintetében még azért egy DT féle veteránt hoznék szezon kezdetéig, mert Perriman a tipikus vagy bejön vagy nem eset, Mims sztem lassan fogja felvenni a tempót. Herndon remélem élete formájában tér vissza stb.
Beki
Én kicsit attól tartok, hogy ha most sem áll össze a fal, akkor Darnold elég fos helyzetbe kerülhet..az ő jövőjét meg a csapat jövőjét tekintve is nagyon nagyon kéne tőle egy breakout year...
Apex
Hát igen... azt fontos kiemelnem, hogy idén leg vmi séma (atletikusság és h több poszton tudjon játszani) alapján igazoltunk / draftoltunk embereket OL-be és olyanokat, akiket Gase kért (h hányadik opció volt FA-n az most egy dolog). Aztán innentől már nem JD-n múlik, hogy mennyire áll össze az egész.
Darnold remélem, hogy végre tud egy teljes szezont tolni: akkora elvárásaim nincsenek amúgy, 4000 yard környékét hozzon. TD/INT arány lesz amilyen, lényeg h minimalizálják a hülye döntéseinek számát. Ugyanaz az offense végre, több szabadság Darnoldnak is h gyorsabban tudja vezényelni a pályán a srácokat / tudjon áthívni playeket stb stb.
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 027
Random bizakodásra okot adó statok Darnold-ról, mert optimisták vagyunk ugyebár 😀
Apex
Azért az nem gyenge, hogy utolsó 8 meccs alatt snapek kb 42%-ában nyomás volt rajta... aztán nem is mindig elit D jött szembe.
Kiderül majd, hogy sikerült az OL rebuild. Ha nem jól, akkor Becton és McGovern-t leszámítva, újabb felvonás. 😀 (mert optimisták vagyunk 😀 )
Célpontok tekintetében még azért egy DT féle veteránt hoznék szezon kezdetéig, mert Perriman a tipikus vagy bejön vagy nem eset, Mims sztem lassan fogja felvenni a tempót. Herndon remélem élete formájában tér vissza stb.
Beki
Én kicsit attól tartok, hogy ha most sem áll össze a fal, akkor Darnold elég fos helyzetbe kerülhet..az ő jövőjét meg a csapat jövőjét tekintve is nagyon nagyon kéne tőle egy breakout year...

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Apex