New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
3 olyan pick 4. körben, aki team captain volt egyetemen.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
OT Cameron Clark, enyhe reach szagot érzek...Inkább OG lesz ő sztem,. enyhe reach, védhető pick.
Beki
több mint 5 éve
OT Cameron Clark, enyhe reach szagot érzek...Jó pár helyen azt írják hogy az NFL projection az inkább Guard nála
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
OT Cameron Clark, enyhe reach szagot érzek...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor rántsanak be egy OG-t, Winters pápá és mehet is a buli.Lehet nem lesz itt CB pick és tényleg Logan Ryan-t akarjuk elhozniQB James Morgan, backup QB is pipa, bár elég mehh ez nekem.Nem lenne bajom vele, ha nem lett volna bent Hall és Biadasz
Beki
Wester
Apex
több mint 5 éve
Lehet nem lesz itt CB pick és tényleg Logan Ryan-t akarjuk elhozniQB James Morgan, backup QB is pipa, bár elég mehh ez nekem.Nem lenne bajom vele, ha nem lett volna bent Hall és Biadasz
Beki
Wester
több mint 5 éve
QB James Morgan, backup QB is pipa, bár elég mehh ez nekem.Lenne még 1-2 poszt, ami a csere qb-nál fontosabb lenne sztem.
Beki
GO JETS!!!
több mint 5 éve
QB James Morgan, backup QB is pipa, bár elég mehh ez nekem.Nem lenne bajom vele, ha nem lett volna bent Hall és Biadasz
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
QB James Morgan, backup QB is pipa, bár elég mehh ez nekem.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ott is az RB pick, La'Michal Perine.
több mint 5 éve
Áhh, sosem lehet elég DT-dMa már azért jöhetne egy DT bassza megHiányzik Leo Williams?
Apex
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
Ma már azért jöhetne egy DT bassza megHiányzik Leo Williams?
Apex
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na jó...egy RB2 sem ártana még na.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
GM Joe Douglas: "We love his versatility. He can play as a high safety, he can play as a low safety, he can play over wide receivers ... (Playing in a three-safety package) was a topic that was brought up with our coaches ... We feel good about what he brings to our back seven ... Really intriguing."
több mint 5 éve
Ma már azért jöhetne egy DT bassza megJa hát azért mindennek van határa 😀
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ma már azért jöhetne egy DT bassza meg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
3. Körben amúgy miért nem húztuk ki Josh Johnst? Megtelt az OT poszt? Vagy inkább a needekre ment rá a csapat a játékos értéke helyett?Edogát komálja a stáb, Fantnak adtak évi 10 misit és 1. körben jött Beckton.
Lucifer
több mint 5 éve
3. Körben amúgy miért nem húztuk ki Josh Johnst? Megtelt az OT poszt? Vagy inkább a needekre ment rá a csapat a játékos értéke helyett?
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Jelenlegi OL, CB és WR depth:Azért a pickekkel tényleg elég jól gazdálkodnak JD-ék. Régen nem volt már ennyi választási lehetőségünk. És az eddigieket látva jó kezekben is vannak.
WR: Perriman, Mims, Crowder, Doctson, Enunwa(?), Berrios, VSmith, Bellamy
OT: Fant, Edoga, Becton
iOL: Lewis, McGovern, Winters, GVR, Harrison, Andrews, McDermott
CB: Desir, Austin, Poole, Hairston, Maulet, KBrown
CB-re mindenképpen számítok, főleg h Amik Robertson és Bryce Hall még elérhető és őket alaposan felmérték JD-ék.
Backup QB sem ártana.
Mai pickjeink:
4/14
4/19
4/23
5/13
6/12
6/32
Beki
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jelenlegi OL, CB és WR depth:WR: Perriman, Mims, Crowder, Doctson, Enunwa(?), Berrios, VSmith, Bellamy
OT: Fant, Edoga, Becton
iOL: Lewis, McGovern, Winters, GVR, Harrison, Andrews, McDermott
CB: Desir, Austin, Poole, Hairston, Maulet, KBrown
CB-re mindenképpen számítok, főleg h Amik Robertson és Bryce Hall még elérhető és őket alaposan felmérték JD-ék.
Backup QB sem ártana.
Mai pickjeink:
4/14
4/19
4/23
5/13
6/12
6/32
több mint 5 éve
www.newyorkjets.com/video/all-access-the-call-that-made-denzel-mims-a-jetI appreciatate that!!! 😀
Wester
Aranyosak nézzétek meg Bectont is!
Green is green
több mint 5 éve
Felkelek és nem hiszem el, hogy a Jets nem csinált faszságot.Müller Cecília megmondta ez a húsvét nem olyan lesz, mint a többi. Mondhatta volna, hogy ez a draft se... nincs első körös DT pick és még valami koncepció és good move-ok. Jár a keksz Front office-nak gyerekek.
több mint 5 éve
www.newyorkjets.com/video/all-access-the-call-that-made-denzel-mims-a-jet
Lesz ez még így se!