New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jelenlegi UDFA banda:- Nebraska CB Lamar Jackson
- Utah CB Javelin Guidry
- Coastal Carolina DT Sterling Johnson
- North Carolina DT Domeique Davis
- Memphis LB Bryce Huff
- Georgia WR Lawrence Cage
- Washington OT Jared Hilbers
- WVU WR George Campbell
- Alabama CB Shyheim Carter
több mint 5 éve
Hát de jó pár csapatnál ha OLB volt a need, azt külön úgy is irták ki ha jól emlékszem. Vagy nem tudom az is lehet hogy kicsit keveset aludtam az elmúlt 2 napban.Amúgy a LB miért volt folyton ott need-nél nálunk az ESPN adásában ezt valaki megtudja mondani? 😀Hát van pass rusher 3-4 OLB-nk?
Apex
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Amúgy a LB miért volt folyton ott need-nél nálunk az ESPN adásában ezt valaki megtudja mondani? 😀Hát van pass rusher 3-4 OLB-nk?
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Amúgy a LB miért volt folyton ott need-nél nálunk az ESPN adásában ezt valaki megtudja mondani? 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ossze tudnank egyaltalan annyi cap spacet kalapalni? 😀Viszont akkor ebből így szerintem inkább veterán edge rusher lesz, sem mint Ryan.Clowney még elérhető amúgy
Apex
Wester
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na és Wilson nem volt captain a Coltsban?Asszem csalodnunk kell most JDben. 😀
Wester
több mint 5 éve
Viszont akkor ebből így szerintem inkább veterán edge rusher lesz, sem mint Ryan.Clowney még elérhető amúgy
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Na és Wilson nem volt captain a Coltsban?
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Viszont akkor ebből így szerintem inkább veterán edge rusher lesz, sem mint Ryan.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Some background on this, from @HolderStephen: Indy played a press-man system in ’17 & ’18, which fits Wilson perfectly. They switched to zone in 2019, which is why he struggled so mightily. GW loves man. The fit should get Wilson back to playing some pretty good ball
több mint 5 éve
Akkor mára ennyi... jo éjt minden zöldvérűnek!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Wilson 23 eves, 1 ev van a szerzodesebol es gondolom Hogan keze van a dologban. Egy probat megert 6. kor vegi pickkel.Johet az UDFA vadaszat majd.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
CB Quincy Wilsonert csereltuk el a 6/32-es picket. Korabbi 2. koros player.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Vmi serules miatt csuszhatott talan, amirol nem tudunk? Passz.Lövésem sincs kik maradtak már bent, de egy WR még 6. kör végére, oszt örömbóddottá.Wanogho hogy lehet még bent??
Beki
nemkismiska
több mint 5 éve
Ja mi meg trademost ment ki...Lövésem sincs kik maradtak már bent, de egy WR még 6. kör végére, oszt örömbóddottá.Wanogho hogy lehet még bent??
Beki
nemkismiska
GTom
több mint 5 éve
most ment ki...Lövésem sincs kik maradtak már bent, de egy WR még 6. kör végére, oszt örömbóddottá.Wanogho hogy lehet még bent??
Beki
nemkismiska
több mint 5 éve
Lövésem sincs kik maradtak már bent, de egy WR még 6. kör végére, oszt örömbóddottá.Wanogho hogy lehet még bent??
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lövésem sincs kik maradtak már bent, de egy WR még 6. kör végére, oszt örömbóddottá.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azt bánom, hogy Hennessy-t elvitte a Falcons 1 pickkel előttünk, annal jobban örültem volna, ha bejön. 😀Ott is van a franchise punte, Braden Mann. 😀Ez már sokadik előre bemondásod... be vagy kötve JD hez? 😊
Beki
Pityu Gyor
több mint 5 éve
1. körös OT, WR Samnek, tegnapi 3. kör végi extra pickes letrade, RB2, backup QB és punter, kezdem azt hinni h JD nagyon kiszámítható. 😀Áááá csak olvassa itt a fórumot... 😉
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mindenki kapaszkodjon meg:twitter.com/BrianCoz/status/1254143413374631937
több mint 5 éve
Ott is van a franchise punte, Braden Mann. 😀Ez már sokadik előre bemondásod... be vagy kötve JD hez? 😊
Beki
Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1. körös OT, WR Samnek, tegnapi 3. kör végi extra pickes letrade, RB2, backup QB és punter, kezdem azt hinni h JD nagyon kiszámítható. 😀