New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Mind2 ügynöke Kim Miale, őt btw én is elfogadnám.Amúgy ha jól tudom mindketten egy ügynökséghez (Roc Nation) tartoznak, de Fat Lenny sokkal jobb tanácsokat kap a saját ügynökétől, mint Yan az övétől.Meg Fournette-é 😊)Lassan ez a felvetés tényleg nem lesz poén.Te Ngakoue ugynoke vagy?
twitter.com/ryanohalloran/status/1286664424405602305
Ha még én is tudom, hogy a Jags anno nagyon (és mindig) nagy véleménnyel van Adamsről, akkor gondolom a Jetsnél is tudják ezt. Egy Ngakoue szintű pass rusher pedig jó ellenérték érte.
iktriad
ulpianus
Wyatt
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Amúgy ha jól tudom mindketten egy ügynökséghez (Roc Nation) tartoznak, de Fat Lenny sokkal jobb tanácsokat kap a saját ügynökétől, mint Yan az övétől.Meg Fournette-é 😊)Lassan ez a felvetés tényleg nem lesz poén.Te Ngakoue ugynoke vagy?
Ha még én is tudom, hogy a Jags anno nagyon (és mindig) nagy véleménnyel van Adamsről, akkor gondolom a Jetsnél is tudják ezt. Egy Ngakoue szintű pass rusher pedig jó ellenérték érte.
iktriad
ulpianus
Wyatt
több mint 5 éve
Meg Fournette-é 😊)Lassan ez a felvetés tényleg nem lesz poén.Te Ngakoue ugynoke vagy?
iktriad
ulpianus

több mint 5 éve
Nem, én azt akarom, hogy Yan maradjon nálunk, mert egy top 10 pass rusher, aki mellesleg turnover gyár is tud lenni szerintem értékesebb, mint egy Top 3 box safety a mai NFL-ben.Lassan ez a felvetés tényleg nem lesz poén.Te Ngakoue ugynoke vagy?
iktriad
ulpianus
több mint 5 éve
Lassan ez a felvetés tényleg nem lesz poén.Te Ngakoue ugynoke vagy?
iktriad

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Lassan ez a felvetés tényleg nem lesz poén. Ha még én is tudom, hogy a Jags anno nagyon (és mindig) nagy véleménnyel van Adamsről, akkor gondolom a Jetsnél is tudják ezt. Egy Ngakoue szintű pass rusher pedig jó ellenérték érte.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Igen, Adams maga is megerősítette Twitteren, hogy valós sztori a cikk.Mehta nagy kamugép, de annyira azért nem merész, hogy random mondatokat adjon el, mint Adams véleménye. Onnantól, hogy nem unknown a source még Mehta is hiteles.Ja Mehtának kitálalt Adams, mind Douglas, mind Gase kapta az ivet.Az a gondom, hogy Mehta nagy kamugép, de Adams megnyilvánulásait látva a médiában még igaz is lehet.
Wester
Így inkább bedobtam és mindenki maga dönt. 😀
Beki
Wester
több mint 5 éve
Feltételezem, hogy Adams akkor is ezt mondaná, ha hozzávágtak volna 100+ millátJa Mehtának kitálalt Adams, mind Douglas, mind Gase kapta az ivet.Az a gondom, hogy Mehta nagy kamugép, de Adams megnyilvánulásait látva a médiában még igaz is lehet.
Wester
Beki
Douglassal amúgy nem tudom mi baja, nyilván azon túl, h nem lakatta jól
több mint 5 éve
Mehta nagy kamugép, de annyira azért nem merész, hogy random mondatokat adjon el, mint Adams véleménye. Onnantól, hogy nem unknown a source még Mehta is hiteles.Ja Mehtának kitálalt Adams, mind Douglas, mind Gase kapta az ivet.Az a gondom, hogy Mehta nagy kamugép, de Adams megnyilvánulásait látva a médiában még igaz is lehet.
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ja Mehtának kitálalt Adams, mind Douglas, mind Gase kapta az ivet.Az a gondom, hogy Mehta nagy kamugép, de Adams megnyilvánulásait látva a médiában még igaz is lehet.
Wester
több mint 5 éve
Ja Mehtának kitálalt Adams, mind Douglas, mind Gase kapta az ivet.
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
profootballtalk.nbcsports.com/2020/07/24/jamal-adams-adam-gase-isnt-right-leader-for-jets/
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
edition.cnn.com/2020/07/22/politics/woody-johnson-oig-report/index.htmlWoody-t is darabokra fogják kapni asszem.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Davis kivetelevel az osdzes rookie alairt tegnap.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha addig nem javul jelentősen a helyzet, nem lesznek nézők a Jets és Giants hazai meccsen a MetLife-ban.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/RVacchianoSNY/status/1284184943371923459
Adams pedig szépen ott lesz már camp első napján. Tovább sok sikert az OL összeszoktatásához ilyen dátumokkal.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na vajon Adams mikor áll neki megint a hisztinek vmelyik felületen a tegnapi MGarrett és Chris Jones hosszabbítások után? 😀
több mint 6 éve
Ezekkel menekül New Yorkból? 😊)Azért áll így a szája mert újra ott landolt pedig menne már...
Wyatt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ez a kép is...RA és Leo már nincs a csapatnál, Adams távozni akar, Enunwa már csak papíron Jets player, Herndon egész évben sérült volt... tipikus Jets 😀És akkor még a mez is ronda
Beki
több mint 6 éve
gedam
6 508
az olasz csődör a fedélzeten