New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Első 3 meccsen finoman szólva sem mi vagyunk az esélyesek, Denvert még nem tudom hova rakni (de van jó sok célpont offense-ükben), 5. héten futkorászós QB Hopkins-al és Fitzgeralddal... ha innen valahogy 2-3 vagy 3-2-vel kijövünk van remény. 😀Most is a szezon második fele néz ki egyszerűbbnek, de félidőben simán lehet 2-6 😕
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Első 3 meccsen finoman szólva sem mi vagyunk az esélyesek, Denvert még nem tudom hova rakni (de van jó sok célpont offense-ükben), 5. héten futkorászós QB Hopkins-al és Fitzgeralddal... ha innen valahogy 2-3 vagy 3-2-vel kijövünk van remény. 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1 TNF es 1 MNF
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/B_0srPclt3Q/?hl=hu
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Befigyelhet egy MNF is a Pats ellen.
több mint 5 éve
Mehta azt írja, hogy Buffaloban kezdjük a szezont 19 órakor kezdődő meccsen.nem az volt a terv h idény elején mindenhol próbálnak nem csoportmeccseket lekötni?
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mehta azt írja, hogy Buffaloban kezdjük a szezont 19 órakor kezdődő meccsen.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Maulet jött vissza, ill 9 UDFA igazolás is hivatalos.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
😀twitter.com/nyjets/status/1258038073654423553?s=19
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Amúgy azért kár Enunwa-ért, tehetséges elkapó, kár hogy nem tudott egészséges maradni :/
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
#Jets have waived DE Charles Tapper, CB Kyron Brown, RB Jalin Moore and WR Keon Hatcher, per @RichCimini.
több mint 5 éve
Source confirms WR Quincy Enunwa (neck) and WR Josh Bellamy (shoulder) are being placed on season-ending PUP, as @RapSheet said. This was always the most likely outcome for Enunwa, whose $6M salary is fully guaranteed. Also has a $4.1M injury guarantee in ‘21. #JetsDe tényleg, mintha direkt csinált volna ennyi baromságot. Irgalmatlan gyökérség nem szándékosan (lehet titkon mindig is Pats drukker volt) ilyen, csapatot évekig hátráltató dolgokat összehozni.
Ilyen tehetsegtelen balfaszt, mint Maccagnan...
Beki
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Source confirms WR Quincy Enunwa (neck) and WR Josh Bellamy (shoulder) are being placed on season-ending PUP, as @RapSheet said. This was always the most likely outcome for Enunwa, whose $6M salary is fully guaranteed. Also has a $4.1M injury guarantee in ‘21. #Jets😂 en mar esku csak nevetni tudok ezen, meg 21ben is szopni fog a cap kaves Macc miatt
Ilyen tehetsegtelen balfaszt, mint Maccagnan...
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Source confirms WR Quincy Enunwa (neck) and WR Josh Bellamy (shoulder) are being placed on season-ending PUP, as @RapSheet said. This was always the most likely outcome for Enunwa, whose $6M salary is fully guaranteed. Also has a $4.1M injury guarantee in ‘21. #JetsIlyen tehetsegtelen balfaszt, mint Maccagnan...
több mint 5 éve
Gore érkezik 1 évre.Elnyűhetetlen!
Beki
Jó lenne Bellnek is ilyen szép, hosszú, sikeres pályafutás! | nem lesz! |
több mint 5 éve
Gore érkezik 1 évre.Hmm DT resignt erzek a levegoben 😀
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gore érkezik 1 évre.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Amugy ti tradelnetek Yannickert? Ha igen mi lenne a kompenzacio? Csak azert kerdezem mert az egyetlen tenyleg ordas nagy need az edge maradt, bar nyilvan nem tudjuk hogy a rengeteg uj srac hogy fog szerepelni, de ha lenne egy fasza edge rusher(es yannick marpedig az) akkor azert szerintem eleg jo helyen lenne a csapat. Nyilvan JD valszeg nem fog ilyet csinalni, illetve azert ez a balhe a tulajjal nem keves karakterproblemat vet fel, amit JD es Gase sem nagyon szeret.Nincs iránta túl nagy érdeklődés, aminek nyilván oka van.
Apex
Hozzátéve, hogy Jamal nemsokára kap új szerződést, ami sztem alsó hangon 3 évre ideláncolja garantálttal is, ehhez jönne Yannick 20M+ / év igénye és számolva esetleges Darnold hosszabbítással is + h prémium picket kellene feladni érte, határozott nem a részemről.
több mint 5 éve
Amugy ti tradelnetek Yannickert? Ha igen mi lenne a kompenzacio? Csak azert kerdezem mert az egyetlen tenyleg ordas nagy need az edge maradt, bar nyilvan nem tudjuk hogy a rengeteg uj srac hogy fog szerepelni, de ha lenne egy fasza edge rusher(es yannick marpedig az) akkor azert szerintem eleg jo helyen lenne a csapat. Nyilvan JD valszeg nem fog ilyet csinalni, illetve azert ez a balhe a tulajjal nem keves karakterproblemat vet fel, amit JD es Gase sem nagyon szeret.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mikor 1/11-en pick is in volt már részünkről és hirtelen betolták Ruggs-ot + családját, azt hittem h enyhe célzás lesz kit viszünk, meg is ugrott a pulzusom...de nem az örömtől lett volna... 😀Meghallgatva pár Gase interjút így draft után: nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenképpen OT pick lett volna 1/11-en, ha top4 OT egyike bent lett volna, WR-ek nem voltak annyira értékelve ott.Akkor az a nagy Ruggs imadat jo kis smokescreen volt par nappal a draft elott, varatlan volt 😀
Beki
Apex
több mint 5 éve
Meghallgatva pár Gase interjút így draft után: nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenképpen OT pick lett volna 1/11-en, ha top4 OT egyike bent lett volna, WR-ek nem voltak annyira értékelve ott.Akkor az a nagy Ruggs imadat jo kis smokescreen volt par nappal a draft elott, varatlan volt 😀
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meghallgatva pár Gase interjút így draft után: nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenképpen OT pick lett volna 1/11-en, ha top4 OT egyike bent lett volna, WR-ek nem voltak annyira értékelve ott.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Maye szerződése lejár és hát 2 safety-t megfizetni... ha vmi picket hoz a házhoz vagy ne adja ég vmi értelmes WR-re beválthatnánk, akkor simán meglépném.Mehta: Maye trade blockon van és aktív egyeztetések folynak tradelése ügyében.Mondjuk Davis elképzelhető FSben.
Mehta...így kezeljük nulla hírértékkel.
Beki
Na nem biztos hogy day 1 starterként odatenném, de amúgy van benne potenciál.
alatriste
több mint 5 éve
Mehta: Maye trade blockon van és aktív egyeztetések folynak tradelése ügyében.Mondjuk Davis elképzelhető FSben.
Mehta...így kezeljük nulla hírértékkel.
Beki
Na nem biztos hogy day 1 starterként odatenném, de amúgy van benne potenciál.

Liverpool Fc