Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 2 éve
Hurts állítólag kèrdőjeles holnapra. Őszintén szólva nem bánom ha pihen kicsit. Csoport címvèdès legalább idèn se lesz 😛
több mint 2 éve
S rá van írva, hogy Kartal SE ☺️Hazudsz, te Kanta Józsi mezben járszAz imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?én voltam
empty taxi
eaglesmcnabb
mustaine
több mint 2 éve
Ano igyáááá
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy Michael Vicket leigazolta-e már az ígölsz? Vagy mennem kell még visszább a időben?Üdv haver, akkor idèn is jön a SB win? ☺️ Írd hogy mikor mennyit ès mit iszol, de nem muszáj tènyleg meginni 😉😛🤪
ano92
több mint 2 éve
Hazudsz, te Kanta Józsi mezben járszAz imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?én voltam
empty taxi
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Az imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?én voltam
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy Michael Vicket leigazolta-e már az ígölsz? Vagy mennem kell még visszább a időben?
több mint 2 éve
Slaynek megműtötték a térdét, nem játszik hétfőn, állítólag az alapszakasz végére már visszatérhet. Ringo/Jobe/Ricks time. Vagy hozzuk vissza Cary Williamst 😀Szerintem áljjanak fel a LOS közelében ahányan csak lehet oszt vki csak hamar odaèr. Ha meg nem akkor úgyis mindegy csak a szokásos eljárás 🤪😏
mustaine
több mint 2 éve
Az imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?Wasnt me!
empty taxi
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
Az imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?Egyet biztos tudok: èn nem 🤪
empty taxi
több mint 2 éve
Az imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ugye ugye mennyire hiányzik a zseniális TH 🙂 Eaglesmc hello ☺️2 karrier catch, 2 TD😀
After two weeks as underdogs, Eagles are back to being favorites. They are 3.5-point favorites on the road in Seattle.
— Zach Berman (@ZBerm) December 12, 2023
The Seahawks have been a tough matchup for the Eagles in recent years, winning the last 7 games. (Of course, their roster is much different this time.)
Last…
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
WPMOY jelöltünk filmje:.@LaneJohnson65's journey on and off the field is incredible 👏 @Nationwide | #WPMOYChallenge pic.twitter.com/QpPRiHnl4V
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 14, 2023
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Egyébként akár hogyan alakítom az ESPN PO machinet ha buknánk is mind a 4 meccset, a körbeverèsek miatt gyakorlatilag POban vagyunk (vagy èn hagytam ki vmilyen opciót)... persze azért nyerjünk mèg amennyit csak lehet 🙂Ezt en is kiszamoltam nekunk 😊 Tobb jo hir is van, mar se a Komancs, se a Giants nem elozhet meg minket
dande2
több mint 2 éve
Ugye ugye mennyire hiányzik a zseniális TH 🙂 Eaglesmc hello ☺️After two weeks as underdogs, Eagles are back to being favorites. They are 3.5-point favorites on the road in Seattle.
— Zach Berman (@ZBerm) December 12, 2023
The Seahawks have been a tough matchup for the Eagles in recent years, winning the last 7 games. (Of course, their roster is much different this time.)
Last…
több mint 2 éve
Egyébként akár hogyan alakítom az ESPN PO machinet ha buknánk is mind a 4 meccset, a körbeverèsek miatt gyakorlatilag POban vagyunk (vagy èn hagytam ki vmilyen opciót)... persze azért nyerjünk mèg amennyit csak lehet 🙂
több mint 2 éve
Ha a htáralévő 4 meccset lazán behúzzuk akkor el is hiszem de inkább ez önáltatásnak tűnik. A 3 top csapat közül nekünk a leggyengébb a sorsolásunk, de mindkettővel szemben bukjuk a holtversenyt és szerintem esélyünk csak akkor van a playoffban ha mienk a bye week és a home field.Azt csak a gyermeki naiv énem súgja hogy ezt a két meccset kvázi leadtuk?Így is van!
Nem mutatunk semmit nem vagyunk fokuszáltak …
Janek
Mièrt is mutattuk volna meg a kèt legerősebb PO ellenfelünknek már most ,hogy majd mit fogunk ellenük játszani amikor már igazán lesz tètje?!
Had higyjèk ,hogy csak ennyi tudunk!
☺️
Invincible
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 2 éve
Azt csak a gyermeki naiv énem súgja hogy ezt a két meccset kvázi leadtuk?Így is van!
Janek
Mièrt is mutattuk volna meg a kèt legerősebb PO ellenfelünknek már most ,hogy majd mit fogunk ellenük játszani amikor már igazán lesz tètje?!
Had higyjèk ,hogy csak ennyi tudunk!
☺️
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
Egyetértek. Nekem már meccsek óta az az érzésem, csak nem akartam okoskodni, hogy rendkívül esetleges a támadójátékunk. Egy olvasás van és ha az nem ok, akkor improvizálnak a playmakerek. És mivel kurva jó játékosok, rengetegszer meg is oldják! De amikor ugye jönnek a legjobb csapatok, bizony ott már b, ne adj isten c verzió, olvasás is kellene. Na az nálunk nincs. A San Fransisco ebben a legjobb példa. Az első Td-jük ellenünk, jesus, Purdy-nek kb. 3-4 verziója volt, levédtünk kettőt de még erre is volt Shanahan-nek egy válasza, Aiyuk tök üres td.Na akkor mostmár világos, hogy eddig se pont annyit nyújtottunk amennyit kell, hanem ekkora szarok vagyunk.Sajnos jó a mérlegünk így félek nem lesznek kibaszva a koordinátorok. Azért remélem nem leszünk ennyire konzervatívok és azt a hozzáértők is látják a megfelelő helyen(Sirianni-Roseman) , hogy mitől szar ez az egész és a szezon végén meghozzák a megfelelő döntéseket.
Eazzy
Röviden a DC nem maradhat, de szívem szerint repülne mindkettő. Ja ...picsába velük KÓKLEREK!
Komolyan...egy normálisan összerakott meccsünk nem volt a szezonban ahol minden klappolt. Ha meleg a pite jön az agyatlan playcall vagy bejön vagy sem alapon(mennek a passzok ész nélkül..stb). A védelem a front4-et leszámítva hulladék..és már szezon elején is látszott, hogy ez nem a játékosokon múlik leginkább. A győzelmek ellenére sok panaszt olvashattatok tőlem, de úgy látszik mostanra beigazolódni látszik a miértje. Sorra húznak f@szra az ellenfeleink. Szar szezon a 10-3-as mérleg ellenére is..mivel látszik, hogy ez semmire sem lesz elég.
Greengo
Nekem meccsek óta ez az érzésem, esetlegesség, nem igazán van tudatos játéktervünk, ne adj isten identitásunk. Pedig korábban még Siriani is elmonda, we are a physical team! Tavaly is ez egyértelmű volt. Lenyomjuk bárki torkán. Hiába sír a Frisco, Purdy sérüléséig az ő torkokun is lenyomtuk a főcsoportdöntőben és ha nem sérül le akkor is lenyomtuk volna. Na ez idén teljesen eltűnt, futunk kettőt, nem úgy sikerül és passzolunk egész meccsen. Ezek nem mi vagyunk, mi egy fizikális csapat vagyunk, ez az erősségünk, ezt kellene tolni.
Remélem Siriani elbeszélget a stábbal, térjünk vissza ahhoz a focihoz amiben jók vagyunk, mert ezek nem mi vagyunk!
A védelem meg tavaly is szar volt, idén is az. Őszintén szólva fogalmam sincs mi a gond, mert nevekre ez a keret erős szinte, még ha sok is közte a zeniten már túli, de akkor is tapasztalt, pro bowl közeli játékos. Nem értem. Itt az a kérdés merült fel bennem és lehet kurva nagy hülyeség amit írok, de amikor látszik, hogy esélyünk nincs őket megállítani és a legjobb csapatok ellen (Frisco, Dallas idegenbe, sokszor a Buffalo ellen is) akkor miért jobb a lassú halál?? Miért jobb az nekünk hogy 4 max. 5 emberes pass rush, zónázás és láthatóan mindenki szétszedi a gyenge linebackereinket, safteyjeinket a pálya közepén és átjönnek rajtunk egy hosszú driveban, ahelyett hogy blitz, blitz és max. ok vki üresen marad és kapunk egy 60 yardos tdt?? Akkor mi van, ugyanaz mint így csak még fárad is a védelmünk. Dallas ellen is most őszintén, ha akartak volna 50 pontot feltesznek, csak a nagy előny birtokában időhúzós, biztonsági playhívásra álltak át, de ha kellett volna azonnal tdt szereznek. Magyarul sokkal többet kellene kockáztatni a védelmi playhívásnál mert 2 drive után látni lehetett, semmi esélyünk megállítani őket. Bevállalósabb playhívás, mint ez a megúszós, alibi szar!!
több mint 2 éve
Azt csak a gyermeki naiv énem súgja hogy ezt a két meccset kvázi leadtuk?1. Egész éven nem olyan domináns a csapat mint tavaly, sok meccset láttam az Eaglestől, de jelenleg ők a 3. csapat az NFC-ben.
Janek
2. Teljesen értelmetlen lenne leadni, mert, senkinek se mindegy, hogy hol fog játszani a Konf döntőben, de már a Divisionalban sem. Nektek pl. nagy előny egy 49ers vagy Cowboyssal szemben, hogy nem dóm meg meleg hanem hideg Pennsylvania.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Azt csak a gyermeki naiv énem súgja hogy ezt a két meccset kvázi leadtuk?Ilyenről már annyiszor álmodoztam az elmúlt 20 évben (lassan valóban annyi lesz!!!), és valahogy nem nagyon jött 😀
Janek
több mint 2 éve
Azt csak a gyermeki naiv énem súgja hogy ezt a két meccset kvázi leadtuk?Bárcsak így lenne, de félek, hogy nem...
Janek