Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Kicsit olyan az egész mintha valami az öltözőben elbaszódott volna............

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 041 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hurts állítólag kèrdőjeles holnapra. Őszintén szólva nem bánom ha pihen kicsit. Csoport címvèdès legalább idèn se lesz 😛
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 041 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?
empty taxi
én voltam
eaglesmcnabb
Hazudsz, te Kanta Józsi mezben jársz
mustaine
S rá van írva, hogy Kartal SE ☺️
több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 221 — No one likes us, cause no one like us
Ano igyáááá

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy Michael Vicket leigazolta-e már az ígölsz? Vagy mennem kell még visszább a időben?
ano92
Üdv haver, akkor idèn is jön a SB win? ☺️ Írd hogy mikor mennyit ès mit iszol, de nem muszáj tènyleg meginni 😉😛🤪
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Az imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?
empty taxi
én voltam
eaglesmcnabb
Hazudsz, te Kanta Józsi mezben jársz

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 948 — je suis poloska
empty taxi
én voltam

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy Michael Vicket leigazolta-e már az ígölsz? Vagy mennem kell még visszább a időben?

több mint 2 éve
Slaynek megműtötték a térdét, nem játszik hétfőn, állítólag az alapszakasz végére már visszatérhet. Ringo/Jobe/Ricks time. Vagy hozzuk vissza Cary Williamst 😀
mustaine
Szerintem áljjanak fel a LOS közelében ahányan csak lehet oszt vki csak hamar odaèr. Ha meg nem akkor úgyis mindegy csak a szokásos eljárás 🤪😏
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Slaynek megműtötték a térdét, nem játszik hétfőn, állítólag az alapszakasz végére már visszatérhet. Ringo/Jobe/Ricks time. Vagy hozzuk vissza Cary Williamst 😀

Szerkesztette: mustaine

több mint 2 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
empty taxi
Wasnt me!

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
empty taxi
Egyet biztos tudok: èn nem 🤪
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 149
 x.com/es3_09/status/1735440408187195640?s=20
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 948 — je suis poloska
Ugye ugye mennyire hiányzik a zseniális TH 🙂 Eaglesmc hello ☺️

dande2
2 karrier catch, 2 TD😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
WPMOY jelöltünk filmje:

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Needa Dallas Cowboys 336
Egyébként akár hogyan alakítom az ESPN PO machinet ha buknánk is mind a 4 meccset, a körbeverèsek miatt gyakorlatilag POban vagyunk (vagy èn hagytam ki vmilyen opciót)... persze azért nyerjünk mèg amennyit csak lehet 🙂
dande2
Ezt en is kiszamoltam nekunk 😊 Tobb jo hir is van, mar se a Komancs, se a Giants nem elozhet meg minket
több mint 2 éve
Ugye ugye mennyire hiányzik a zseniális TH 🙂 Eaglesmc hello ☺️

több mint 2 éve
Egyébként akár hogyan alakítom az ESPN PO machinet ha buknánk is mind a 4 meccset, a körbeverèsek miatt gyakorlatilag POban vagyunk (vagy èn hagytam ki vmilyen opciót)... persze azért nyerjünk mèg amennyit csak lehet 🙂
több mint 2 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Azt csak a gyermeki naiv énem súgja hogy ezt a két meccset kvázi leadtuk?
Nem mutatunk semmit nem vagyunk fokuszáltak …
Janek
Így is van!
Mièrt is mutattuk volna meg a kèt legerősebb PO ellenfelünknek már most ,hogy majd mit fogunk ellenük játszani amikor már igazán lesz tètje?!
Had higyjèk ,hogy csak ennyi tudunk!
☺️
Invincible
Ha a htáralévő 4 meccset lazán behúzzuk akkor el is hiszem de inkább ez önáltatásnak tűnik. A 3 top csapat közül nekünk a leggyengébb a sorsolásunk, de mindkettővel szemben bukjuk a holtversenyt és szerintem esélyünk csak akkor van a playoffban ha mienk a bye week és a home field.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 2 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
Janek
Így is van!
Mièrt is mutattuk volna meg a kèt legerősebb PO ellenfelünknek már most ,hogy majd mit fogunk ellenük játszani amikor már igazán lesz tètje?!
Had higyjèk ,hogy csak ennyi tudunk!
☺️

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Na akkor mostmár világos, hogy eddig se pont annyit nyújtottunk amennyit kell, hanem ekkora szarok vagyunk.
Eazzy
Sajnos jó a mérlegünk így félek nem lesznek kibaszva a koordinátorok. Azért remélem nem leszünk ennyire konzervatívok és azt a hozzáértők is látják a megfelelő helyen(Sirianni-Roseman) , hogy mitől szar ez az egész és a szezon végén meghozzák a megfelelő döntéseket.
Röviden a DC nem maradhat, de szívem szerint repülne mindkettő. Ja ...picsába velük KÓKLEREK!

Komolyan...egy normálisan összerakott meccsünk nem volt a szezonban ahol minden klappolt. Ha meleg a pite jön az agyatlan playcall vagy bejön vagy sem alapon(mennek a passzok ész nélkül..stb). A védelem a front4-et leszámítva hulladék..és már szezon elején is látszott, hogy ez nem a játékosokon múlik leginkább. A győzelmek ellenére sok panaszt olvashattatok tőlem, de úgy látszik mostanra beigazolódni látszik a miértje. Sorra húznak f@szra az ellenfeleink. Szar szezon a 10-3-as mérleg ellenére is..mivel látszik, hogy ez semmire sem lesz elég.
Greengo
Egyetértek. Nekem már meccsek óta az az érzésem, csak nem akartam okoskodni, hogy rendkívül esetleges a támadójátékunk. Egy olvasás van és ha az nem ok, akkor improvizálnak a playmakerek. És mivel kurva jó játékosok, rengetegszer meg is oldják! De amikor ugye jönnek a legjobb csapatok, bizony ott már b, ne adj isten c verzió, olvasás is kellene. Na az nálunk nincs. A San Fransisco ebben a legjobb példa. Az első Td-jük ellenünk, jesus, Purdy-nek kb. 3-4 verziója volt, levédtünk kettőt de még erre is volt Shanahan-nek egy válasza, Aiyuk tök üres td.
Nekem meccsek óta ez az érzésem, esetlegesség, nem igazán van tudatos játéktervünk, ne adj isten identitásunk. Pedig korábban még Siriani is elmonda, we are a physical team! Tavaly is ez egyértelmű volt. Lenyomjuk bárki torkán. Hiába sír a Frisco, Purdy sérüléséig az ő torkokun is lenyomtuk a főcsoportdöntőben és ha nem sérül le akkor is lenyomtuk volna. Na ez idén teljesen eltűnt, futunk kettőt, nem úgy sikerül és passzolunk egész meccsen. Ezek nem mi vagyunk, mi egy fizikális csapat vagyunk, ez az erősségünk, ezt kellene tolni.
Remélem Siriani elbeszélget a stábbal, térjünk vissza ahhoz a focihoz amiben jók vagyunk, mert ezek nem mi vagyunk!
A védelem meg tavaly is szar volt, idén is az. Őszintén szólva fogalmam sincs mi a gond, mert nevekre ez a keret erős szinte, még ha sok is közte a zeniten már túli, de akkor is tapasztalt, pro bowl közeli játékos. Nem értem. Itt az a kérdés merült fel bennem és lehet kurva nagy hülyeség amit írok, de amikor látszik, hogy esélyünk nincs őket megállítani és a legjobb csapatok ellen (Frisco, Dallas idegenbe, sokszor a Buffalo ellen is) akkor miért jobb a lassú halál?? Miért jobb az nekünk hogy 4 max. 5 emberes pass rush, zónázás és láthatóan mindenki szétszedi a gyenge linebackereinket, safteyjeinket a pálya közepén és átjönnek rajtunk egy hosszú driveban, ahelyett hogy blitz, blitz és max. ok vki üresen marad és kapunk egy 60 yardos tdt?? Akkor mi van, ugyanaz mint így csak még fárad is a védelmünk. Dallas ellen is most őszintén, ha akartak volna 50 pontot feltesznek, csak a nagy előny birtokában időhúzós, biztonsági playhívásra álltak át, de ha kellett volna azonnal tdt szereznek. Magyarul sokkal többet kellene kockáztatni a védelmi playhívásnál mert 2 drive után látni lehetett, semmi esélyünk megállítani őket. Bevállalósabb playhívás, mint ez a megúszós, alibi szar!!
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 726
Janek
1. Egész éven nem olyan domináns a csapat mint tavaly, sok meccset láttam az Eaglestől, de jelenleg ők a 3. csapat az NFC-ben.

2. Teljesen értelmetlen lenne leadni, mert, senkinek se mindegy, hogy hol fog játszani a Konf döntőben, de már a Divisionalban sem. Nektek pl. nagy előny egy 49ers vagy Cowboyssal szemben, hogy nem dóm meg meleg hanem hideg Pennsylvania.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Janek
Ilyenről már annyiszor álmodoztam az elmúlt 20 évben (lassan valóban annyi lesz!!!), és valahogy nem nagyon jött 😀
több mint 2 éve
greenboy Philadelphia Eagles 281
Janek
Bárcsak így lenne, de félek, hogy nem...