Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 2 éve
Egy szorosabb vereség elviselhetőbb lett volna, úgy több reményt lehetne táplálni az iránt, hogy ha újra találkoznák, akkor más meccs lenne.Ezzel a forgatókönyvvel és koncepcióval, ami tegnap volt nem volt esélyünk megnyerni a meccset. Nem pusztán a játékosállománybeli különbség jött ki, hanem az edzői stábunknak sem volt diadalmenet ez a meccs.
Nem túl bonyolult, de a 49ers ellen nem lehet nyerni, ha nem tudja egy csapat megállítani a futójátékot. Ez nekünk nem sikerült, felőrölték a védelmet, és ahogy haladt előre a meccs, csak akkor nem tudtak haladni futással, amikor nem akartak (akkor meg passzal haladtak 😊)
Az első negyed érdekes volt, nálunk sokkal jobban működtek a scripted play-ek. Kb. ez volt az egyetlen része a meccsnek, amikor valamennyire jobbak voltuk. Én úgy láttam, hogy az elején ők túlokoskodták a dolgot, és 6 játékból csak egyet futottak, és ez a kezünkre játszott akkor.
A mi offense-ünk talán kicsit meglepte őket azzal, hogy Brown-t nem a pálya szélén használtunk, hanem a közepén slant route-okkal. Viszont ezek a drive-ok mégsem voltak sikeresek, mivel TD-ket nem szereztünk, sőt még igazán TD esélyes játékok sem voltak. A redzone-ban egyáltalán nem voltunk hatékonyak. Az első drive-nál szerintem úgy kellett volna nekimenni, hogy 4 esély van a TD-re, és neki kellett volna menni 4.-re is. A második drive-nál oké volt a mezőnygól abban a helyzetben, amikor Hurts 3. down-nál elesett a saját lábában -15 yard-ért.
Aztán az offense visszavedlett a már megszokott, ritmustalan, nagy játékokat kereső állapotába, futójáték nélkül, ami csemege volt az ellenfélnek. Komoly edzői felelősség is van abban, hogy a támadósor ezzel a névsorral nem tud kiegyensúlyozottan és megbízhatóan játszani. Ez nem e meccs eredménye, hanem az egész idényben rendszeresen előjön. A védelemben nyilvánvaló képességbeli hiányosságok is vannak, amellyel nehéz mit kezdeni, legfeljebb enyhíteni lehetne a következményeket edzői szinten.
Fizikálisan egyértelműen fölénk nőttek, maroknyi játékos volt, aki fel tudta venni a versenyt ebben a tekintetben, pl. Johnson, Mailata, Stoll, Brown. Ebben lehet, hogy részben szerepe volt a sorozatterhelésnek és nehéz meccseknek, amit az utóbbi időben játszottunk, ami a védelmet viselte meg.
Nehezen védhető edzői döntések is voltak a személyek terén. Legalábbis nekem nehezen megmagyarázható, hogy miért kap a meccs érdemi részében is több snap-et Gainwell, mint Swift, illetve Watkins miért van a pályán a snap-ek több mint 60%-ában, miközben Zaccheaus jóval kevesebb lehetőséget kap.
Nem ezen múlott, de a 3. negyed végén 13-28-nál nem mentünk neki 4.-re, ezzel kb. feladtuk a meccset, ahogy a védelem kinézett. Meg is kaptuk a TD-t. Viszont ezek után miért nem hoztuk fel a cseréket a 4. negyedben, ha már előtt lényegében elpuntoltuk a meccset?
Szintén edzői hibának látom, hogy nem tudtunk alkalmazkodni a játékvezetői felfogáshoz, ami engedte a kontaktot a védekezésben. Mi ehhez nem tudtunk alkalmazkodni és nem tudtuk kihasználni. Persze úgy nehéz, ha nincsenek a védők elég közel az ellenfélhez ahhoz, hogy felvegyék a kontaktot.
Hurts-nek volt néhány játéka, ahol magára húzta a sack-et, de sok esetben inkább az volt a probléma, hogy nem talált üres embert a passzoknál. 45 passzkísérlet nagyon sok neki, ami mutatja a támadójáték kiegyensúlyozatlanságát, még ha ebben benne volt a hátrányban való játék is.
Általában nem lehetett panasza a blokkolásra, sokszor több mint 3 mp-ig tarthatta a labdát, mire érkezett rá komolyabb nyomás. Sokszor azonban ennyi idő is kevés volt, hogy találjon célpontot, mert nagyon jól lemeccselték a passz útvonalainkat (különösen középső és mély útvonal kombinációkat, a rövidebb passzok után pedig gyorsan megállították az elkapókat), amiben edzők felelőssége is felvetődik. Így sokszor kellett még több időt nyernie lábon, amiből néha kijöttek jó játékok. Az ellenfél inkább elfogadott 1-1 ilyen játékot first down-ért (vagy pl. amilyen a passzolt TD is volt), cserébe az esetek többségében még a játék meghosszabbításával sem sikerült mozgatni a láncokat.
Jalen Hurts finds AJ Brown on the scramble drill to move the chains pic.twitter.com/FW00bq5aiW
— Shane Haff (@ShaneHaffNFL) December 3, 2023
A futójátéka idén kevésbé veszélyes, ami kihat az egész offense-re is. Összességében szerintem ezen a meccsen nem sikerült igazán feljebb emelnie az offense-t, limitálták a játékait, de az sem mondható, hogy nagy kerékkötője volt a támadósornak. Sokkal jobban vigyázott a labdára, mint az eddigi meccseken. Viszont nem voltam kibékülve néhány passz kísérletével a redzone-ban, amikor Brownt kereste, és nem a feje fölé dobta a labdákat, hanem szinte a corner testére.
A támadófal legjobbja Lane Johnson volt (véletlen, hogy pont neki volt egy hét pihenője?), aki amennyire lehetett megfékezte Bosa-t, és futás blokkban is jó volt. A passz blokkolással ahogy említettem, nem volt probléma. Ellentétben a futás blokkolással, amiben szinte a teljes fal betlizett. A középső futásoknál nem tudták megcsinálni a kulcs blokkokat, és a külső zónáknál is sokat hibáztak. Ez szerintem nagyban betudható annak is, hogy egyszerűen idén taktikailag nem vagyunk elkötelezettek a futójáték mellett. Nem tudunk konzisztensen haladni a futójátékkal, ölni az órát, holott papíron nekünk van az egyik legjobb futásblokkoló falunk a ligában. A támadósor identitása inkább abban merül ki, hogy Hurts és az elkapók majd megoldják.
Swift-nek nem volt nagy meccse, de 6 carry az szégyen. A futójáték az ilyen típusú futókkal ritkán működik úgy, hogy minden labdacipelésből 5 yardot hoz. Benne inkább a nagy játék van meg, ami viszont 6 labdacipelésből nehezebben fog jönni. A 4. negyedben amekkora ütést kapott, jó eséllyel kihagyja agyrázkódás miatt a következő meccset, akkor aztán jöhet végre Gainwell vakulásig, úgyis azt akarja a stáb igazából. 😀
Fájdalmasan hiányzik egy fizikálisabb futó Swift mellől, akit már a szezon előtt is hiányoltunk. Ilyen típusú meccseken sokat számított volna az 1-2 yard helyett a 3-4 yard.
Továbbra sem futunk a center alól, inkább shotgun-ból, ami idén jóval kevésbé hatékony, mert Hurts kisebb fenyegetést jelent a futójátékban.
Az elkapókra olyan sok követ nem tudok vetni, a legtöbb elkapható labdát elkapta Brown és Smith. Inkább sémabeli gondok voltak, és nem az egyéni képességeken múlt, amikor nem tudták üresre játszani magukat.
Ült néha a szokásos WR screen is. Idén messze ez volt a legnagyobb játék ezekből, ahogy Smitty pinballozott a védők között 😊
DeVonta Smith with a HUGE conversion on 3rd and 19! pic.twitter.com/yHg43CsuHs
— Shane Haff (@ShaneHaffNFL) December 3, 2023
Watkins megint indokolatlanul sok snap-et kapott mások rovására. A meccs érdemi részében egy fontos elkapása lehetett volna egy mély passznál, de persze nem tudta elkapni a kissé aluldobott labdát, ami ott volt szinte a kezében. Az ilyen helyzetekben újabban olyan a hatásfoka, mintha egy betonfalhoz dobálná Hurts a labdát.
A védelem összességében siralom volt, és ez már a védőfalban elkezdődött. A futás ellen védekezésben csődöt mondott a védőfal, különösen a DT-k. Akinek a legnagyobb erőssége a futás elleni védekezés, azokat most rendszerint dominálták futásoknál a fal közepén. Ide tartozik Williams, Davis a fő run stufferek, de Cox és Carter játéka sem volt éppen diadalmenet. Persze volt pár szép védekezés meg TFL, de összességében az történt, amit az ellenfél akart.
Passrush-ban volt pár siettetés és sack, de Purdy általában nem tartotta sokáig a labdát, az 1-2. olvasás sokszor üresen volt, így nem is ért oda gyakran a siettetés. Reddick sokat kínozta a fal jobb oldalát, és mellette még Cox volt, aki leginkább veszélyes volt az irányítóra.
Igazából a védelem közepe katasztrófa volt, kezdve a fal közepével, és ahogy haladunk mélyebbre a védelemben ez csak rosszabb lett. A linebackerek és Roby szinte minősíthetetlenek voltak. Rengeteg elhibázott szerelés és teljes fogalmatlanság coverage-ben. A pálya szélét sem sikerült lezárni a futások elől. Persze nagyon hiányzott Cunningham középről, de nem hiszem, hogy vele más eredmény született volna. Kb. 2-3 labdaszerzéssel lehetett volna csak ellensúlyozni a védelem gyengeségeit, de erre persze nem volt esély.
Nehéz bármit kezdeni akkora mismatch-el, amit bármilyen játékos jelentett, akit az ellenfél Morrow vagy Elliss irányába küldött. Ők egyébként szinte a teljes meccset a pályán töltötték. Morrow-n csak egyedül 150+ YAC-t termeltek.
Nem értek hozzá, de én ebben a helyzetben egy blitz-heavy taktikával készültem volna Desai helyében, ahol minden play-ben az egyik LB ment volna blitz-re függetlenül attól, hogy futás vagy passz van. Így okozták volna talán a minimális kárt a védelemnek és benne lehetett volna, hogy bezavarnak a futójátéknak a backfield-en, vagy odaérnek az irányítóra. Az elején voltak is ilyen tendenciák, de aztán elhagytuk. Ha passzjáték volt, Purdy ilyenkor mindig tudta hova kell gyorsan szabadulni a labdától.
Most megjött Leonard, de nem ringatom magam túlzott reményekbe, hogy egy Colts-tól kiszuperált, utcáról felszedett LB majd mindent megváltoztat. Inkább még egy ember a darálóba. Majd az offseason-ban kell átgondolni, hogy ha sztár LB nem is, de legalább egy olyan LB kell, aki futás és passz ellen is átlag feletti.
Bradberry-t szinte teljesen békén hagyták, Slay sem kapott sok passzt, de cserébe azokat mind elkapták ellene. Inkább a pálya közepét célozták, ahol az említettekhez még csatlakozott Blankenship is a bénázásban. Ez már a többedik gyenge meccse neki is sorozatban. Lehet, hogy semmi összefüggés nincsen, de amióta Byard megérkezett és kezd jobban játszani, azóta Blankenship-nek nemigen volt jó meccse. Talán megváltozott az ő feladatköre is, és nehezebben boldogul vele.
Erősen korlátozott szerepkörben volt néhány jó játéka Sydney Brown-nak és Nolan Smith-nek, de nem kérdés, hogy ők is a többiek sorsára jutottak volna, ha jobban támaszkodunk rájuk.
Nem lesz könnyebb egyelőre menetrend, pedig a védelmet legszívesebben egy hét pihenőre küldeném. Nyilván megerőltető ennyit pályán lenni, mint az utóbbi meccseken, de ezt részben maguknak is köszönhetik.
A következő két meccs sem ígérkezik könnyebbnek. Dallasban 2017 óta nem nyertünk, és az utóbbi négy meccset nem úsztuk meg 37 kapott pont alatt, ami a védelmet elnézve most sem lenne meglepetés.
A Seahawks ellen 2008 óta nem nyertünk (7 meccses vereség sorozat), amikor még Andy volt az edző, az utolsó évét töltő Dawkins-szal, és persze McNabb-bel, Westbrook-kal, Akers-szel, az újonc DeSean Jacksonnal. És olyan legendás nevekkel, mint Lorenzo Booker, Tony Hunt, Reggie Brown, Corell Buckhalter, Kevin Curtis, Omar Gaither, Akeem Jordan, Juqua Parker. Az a csapat az NFC döntőig ment. Hát nem most volt…
Szóval az egyik átkot meg kellene törni a következő két hétben. 😉
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 2 éve
Figyelj, végül is van mèg 31 csapat abból mondjuk 28-hoz kèpest lehet csak viszonyítás kèrdèse 😛 ellenünk arra az 1-2 secre elèg volt Purdynek mire megtalalta az embert aki 5 yardból csinált 115-t 😛Az Ofaluk nekik is elit,hát itt kurvára röhögtem, köszi 😀
Rodaron
petey
több mint 2 éve
Akkor megjött a megmentő 🥴😏After a very tough night at the office for the linebacking corps, Eagles defense gets some help. https://t.co/jjYNj2gmpj
— Tim McManus (@Tim_McManus) December 4, 2023
Őszintén szólva nemnhiszek benne 🥴
Akkor már Ertz is jöhetne.....
több mint 2 éve
Az Ofaluk nekik is elit,hát itt kurvára röhögtem, köszi 😀
Rodaron
több mint 2 éve
Na kicsit jobban megnézve a jegyzeteim:+Volt 4 scoring drive, potenciális 28 pont
+Brutális soron 2/3-ánál járunk, és csak 1 loss ezt bárki aláírta volna előtte, még akkor is ha 10-4 lesz a vége.
+10 napos pihenő után kaptunk egy jól haladó Niners-t, míg mi majdnem 100 snap-et toltunk egy bivaly Bills ellen, ez nálam kicsikét javít a védelem megítélésén.
-RZ - nem lehet 6 ponttal zárni két ilyen drive-ot és adni esélyt nekik, azonnal a torkukra kell lépni
-Futójáték teljesen nulla, ami valahol a körülmények áldozata volt de hát na...
-Body slam reakciók - nyilván védeni kell Smith-t, de hát ne legyünk már puncik, tessék viselni pályán belül volt, csak keményen!
-Miss tackle hegyek, ami tudom az ellenfél érdemes is, de na, jól szerelő csapat ellen ennyi yard after catch...
- TD-k félidő után az ellentől - 7 - 5 - 12 - 3 playből születtek...
Nem látom mitől lenne para jelenleg, főleg azt sem értem, hogy aki még most azt is mondja, hogy még nincs para, de ha a dallász ellen L akkor para...miért? Marad 4 forduló, amiből 3-1-el ki tudunk jönni, míg nekik Bills, Dolphins, Lions, Commanders - ha 4-0vagy 3-1 nekik is akkor eleve meg is érdemlik.
A 49ers ellen PO-ban reálisan úgy van W, ha vezetést szerzünk, jól megy a futás, és koncentrált a D nagyon. De hát lesz itt még kin túljutni addig...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
A Niners O# megmutatta, hogy vagyunk verhetőek. Nem is értem eddig miért nem alkalmazta ellenünk a többi csapat. (illetve csak nyomokban)A védelmünk ennyit tud ez azért látszik az egész szezonban. A nagyobb csalódás az O# mai teljesítménye. Illetve inkább a playcall. Számomra azért kiderült ebben a szezonban, hogy egyik koordinátor sem az a szint amit ez a játékosállomány igényelne. Félek beleragadunk ebbe a hibába és a jövőre tekintve jön a leeresztés. Remélem tévedek.szerintem a többi csapat azért nem csinálta, mert a többi csapat nem képes rá. a 9ers jelenleg olyan elit kerettel rendelkezik, ami másnak nincs se védő, se támadó oldalon.
Nincs világvége hangulatom, de nem látok ebbe a szezonba SB-t jönni. PO első meccs és mehetünk pihenni. Ez is szép, de azért több is lehetne ebben.
Greengo
több mint 2 éve
A Niners O# megmutatta, hogy vagyunk verhetőek. Nem is értem eddig miért nem alkalmazta ellenünk a többi csapat. (illetve csak nyomokban)A védelmünk ennyit tud ez azért látszik az egész szezonban. A nagyobb csalódás az O# mai teljesítménye. Illetve inkább a playcall. Számomra azért kiderült ebben a szezonban, hogy egyik koordinátor sem az a szint amit ez a játékosállomány igényelne. Félek beleragadunk ebbe a hibába és a jövőre tekintve jön a leeresztés. Remélem tévedek.Nincs világvége hangulatom, de nem látok ebbe a szezonba SB-t jönni. PO első meccs és mehetünk pihenni. Ez is szép, de azért több is lehetne ebben.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Ezzel a stílussal Ön is etet épp, gondoltam szólok Mr Highhorse! 😉mondjuk dande2 ha egyszer leszoknál erről, hogy még rá is mártírkodsz, akkor az ilyen gyík féléket nem etetnéd.Az utálatos nagy arc Sirianni...:Coach speak, semmi extra.
dande2
gyeek
Eazzy
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Már az elején elrontottuk, hogy előnyből játszhassunk, ami kb. az egyetlen komoly esélyünk volt. Hurts ön-sackjei nagyon rosszkor jöttek akkor. Aztán az ellenfél elkezdte játszani a játékát, amire nem volt ellenszere a védelemnek, ahol azért elég komoly hiányosságok jöttek ki megint. Az offense sem volt sokkal jobb persze.Egyébként ez egy tökéletes Eagles-re szabott gameplan volt az SF részéről. Az Ofaluk nekik is elit, és kiszedték a passrush erejét, mögöttük így a sok motionnel, kereszt routeokkal az üres zonakba bedobtak, és üresre játszottak a cél elkapot. Az LB sor, és secondary sokat zónázott mert Man coverageban ezt a Safot nem tudjatok felvenni, a zónahoz meg gyors és összeszokott társaság kell. Így teljes mértékben a gyengeségeitekre mentek rá es azt keményen ki is használtak, lyukas LB sor és gyenge Secondary.
10 hónapja kb. erre a meccsre szívta magát a 9ers, ez eléggé látszott a gesztusokon. Szerencsére ez még nem döntött semmiről, de játékerőben és edzői szinten is eléggé hátrányban vagyunk, amiből bármelyiket behozni elég nehéz lesz ebben az idényben, de nem lehetetlen a javulás, ha pl. pár sérült visszatér (és nem lesznek újabbak).
BleedingGreen
Offensenel, pedig ti falatok is sokszor tartotta a veszedelmes passrusht, viszont ott a coverage elvette az összes WR routeot, ezért volt hogy sokat tartogatta Hurts. De ilyenkor nem értem miért nincs több RPO, vagy egy screen hogy se incomplete se sack ne legyen. Persze ez megint érdekesebb lehetett volna egy mozgékony, egészséges térdű Hurtsel mert akkor kifut a QB spy rá megy és akkor van helye az elkaponak.
Szerkesztette: Rodaron
több mint 2 éve
Ami egyébként zavar ès nagyobb baj, hogy Hurts mi a francèrt lett ilyen hezitálós labdatartogató. Tavaly ez nem volt jellemző vagy ennyire jellemző rá. Nyilván vigyazni akar a labdára ne adja el (így is sikerült jó néhányszor) de egyértelműen lassú... reméljük nem üt be nála a Wentz effektus, emberileg azèrt nyilván előrèbb jár.Hurt mindig inkább labdaszorongatós irányító volt, az is marad. 😀 Én igazából Brian Johnsont nem értem - a meccs elején működtek a slant útvonalak, utána mégsem hívott hasonló játékokat. Ahogy nem volt sem futójáték, sem screenek, mindig csak a nagyjátékot erőltettük. Utóbbinak a játékfelfogás sem kedvezett, engedték a bírok a fizikálisabb védekezést - ez most az Eagles-nek volt szerintem hátrány, a Frisco meg simán megvert minket az elkapás utáni yardokkal.
dande2
A védelem meg szar volt, a szerelések sem mentek, de ez szerintem megbocsátható a Frisco előtti két meccs miatt. Seggükön vették a levegőt elég rendesen. 😀
Most mindenki örülhet, megtörtént a "beárazás", innentől hajrá Philadelphia Underdogs!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Ami egyébként zavar ès nagyobb baj, hogy Hurts mi a francèrt lett ilyen hezitálós labdatartogató. Tavaly ez nem volt jellemző vagy ennyire jellemző rá. Nyilván vigyazni akar a labdára ne adja el (így is sikerült jó néhányszor) de egyértelműen lassú... reméljük nem üt be nála a Wentz effektus, emberileg azèrt nyilván előrèbb jár.
több mint 2 éve
mondjuk dande2 ha egyszer leszoknál erről, hogy még rá is mártírkodsz, akkor az ilyen gyík féléket nem etetnéd.Az utálatos nagy arc Sirianni...:Coach speak, semmi extra.
dande2
gyeek
több mint 2 éve
Az utálatos nagy arc Sirianni...:Coach speak, semmi extra.
dande2
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
A második félidőt nem láttam mert hajnalban kelni kellett, de az első negyedben teljesen megölte a DL a játékunkat. A 2. Negyedben sem volt túl sok ideje Purdynek, nagyon szembetűnő volt a különbség Hursthöz képest, hogy mennyivel gyorsabban szabadult a labdától.Sajnálom is, de így jó is, hogy elaludtam a gyerekkel.Őszintén szólva nem olvastam hogy Carter nagy arc lett volna előtte de lehet èn siklottam el felette. Egyébként annyira nem volt rossz mindjárt egy leütött passzal kezdett a meccs hevében persze aztán ment a zrika kellett csitítani őt is de ez benne van. Nem is a DLvolt a gond szokás szerint hanem az LB sor ès a Sec adta a nagy játèkokat. A DL amit tudott megtett szvsz.
Éreztem este hogy nagy pofon lesz.
Egyébként imádom a képmutatásokat…amikor ez a 49ers 3 meccset bukott sorozatban akkr be lettek árazva, amikor mi bukunk ellenük akkor mi lettünk beárazva…shit happens.
Ahogyan látom amúgy simán haladtunk volna, de kurvanagy play-ekkel miss tackle hegyekkel leszopattak minket.
Védelemben meg kellett a nagy pofa Jalen Cartertől, csinált valamit amit a stat nem mutat?
Hétről hétre változik ki a király, Chiefs is most kapott ki egy kevésbé jó csomagolóktól. A PO-ra is higgyék hogy underdog-ok vagyunk, az jól megy.
Eazzy
dande2
több mint 2 éve
Sajnálom is, de így jó is, hogy elaludtam a gyerekkel.Őszintén szólva nem olvastam hogy Carter nagy arc lett volna előtte de lehet èn siklottam el felette. Egyébként annyira nem volt rossz mindjárt egy leütött passzal kezdett a meccs hevében persze aztán ment a zrika kellett csitítani őt is de ez benne van. Nem is a DLvolt a gond szokás szerint hanem az LB sor ès a Sec adta a nagy játèkokat. A DL amit tudott megtett szvsz.
Éreztem este hogy nagy pofon lesz.
Egyébként imádom a képmutatásokat…amikor ez a 49ers 3 meccset bukott sorozatban akkr be lettek árazva, amikor mi bukunk ellenük akkor mi lettünk beárazva…shit happens.
Ahogyan látom amúgy simán haladtunk volna, de kurvanagy play-ekkel miss tackle hegyekkel leszopattak minket.
Védelemben meg kellett a nagy pofa Jalen Cartertől, csinált valamit amit a stat nem mutat?
Hétről hétre változik ki a király, Chiefs is most kapott ki egy kevésbé jó csomagolóktól. A PO-ra is higgyék hogy underdog-ok vagyunk, az jól megy.
Eazzy
több mint 2 éve
Sajnálom is, de így jó is, hogy elaludtam a gyerekkel.Éreztem este hogy nagy pofon lesz.
több mint 2 éve
Nem kell csoda, jó ez a csapat, de most nem adta ki. Megterhelő sorozatban vagyunk, szerintem még jól is jött most ez a pofon. A hibákból lehet tanulni, meg extra motivációt és dühöt szerezni. Az más kérdés, hogy ez a meccs lehet, hogy sokba fog kerülni. Jövő héten Dallasban sem lesz könnyebb. Na az fontos meccs lesz...Szerintem meg pont nem lesz annyira fontos, vagyis inkabb az Eaglenek az elso seed miatt.
PhillyBeast
Megnyertetek a csoportot az elmult 3-4 meccsel. Ha megnezzuk a hatra levo meccseket, ti mar nem kaptok ki. Seahawks meccs a legkemenyebb aztan 2x a Giants meg a Cards.
Cowboysnal, Buffalo, Miami, John Matrix csapat, Lions. Ha ebbol a Cowboys jon ki jobban akkor nalatok nagyon felremegy valami.
több mint 2 éve
Az utálatos nagy arc Sirianni...:Sirianni: "We didn’t coach good enough, didn’t play good enough. Simple as that. And why do you not do that? Well, you have to give credit to them, too. That’s a really good football team. If you don’t come out and play your best game against the guys that they have and the…
— Zach Berman (@ZBerm) December 4, 2023
több mint 2 éve
Már az elején elrontottuk, hogy előnyből játszhassunk, ami kb. az egyetlen komoly esélyünk volt. Hurts ön-sackjei nagyon rosszkor jöttek akkor. Aztán az ellenfél elkezdte játszani a játékát, amire nem volt ellenszere a védelemnek, ahol azért elég komoly hiányosságok jöttek ki megint. Az offense sem volt sokkal jobb persze.10 hónapja kb. erre a meccsre szívta magát a 9ers, ez eléggé látszott a gesztusokon. Szerencsére ez még nem döntött semmiről, de játékerőben és edzői szinten is eléggé hátrányban vagyunk, amiből bármelyiket behozni elég nehéz lesz ebben az idényben, de nem lehetetlen a javulás, ha pl. pár sérült visszatér (és nem lesznek újabbak).
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 2 éve
Nem kell csoda, jó ez a csapat, de most nem adta ki. Megterhelő sorozatban vagyunk, szerintem még jól is jött most ez a pofon. A hibákból lehet tanulni, meg extra motivációt és dühöt szerezni. Az más kérdés, hogy ez a meccs lehet, hogy sokba fog kerülni. Jövő héten Dallasban sem lesz könnyebb. Na az fontos meccs lesz...
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 2 éve
Ez van, igazából minden szinten előrèbb jár a 49rs, keretileg mindenkèpp főleg a Dben. Csak rajtuk múlik meddig jutnak. Nekünk pedig bízni kell a csodában 🙂
több mint 2 éve
Nekem majdnem mindegy a kövi kèt meccsen az eredmény (mondjuk nagy veresèg ne legyen) csak a bírózást (főleg az EKba) meg a sèrülèseket kerüljük el (mindkét oldalon)
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Vereséggel számolok ma és jövő héten is, de elég ha ezeket a meccseket a playoffban lehozzuk majd. 13 nap alatt a harmadik meccsünk lesz, míg a Niners 10 napja nem játszott, valszeg kipihentebbek.Ha ma nyernénk valahogy, a Cowboys meccs lehetne egy ki nem mondott bye week.
mustaine
Goedert is talán játszik.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 2 éve
Vereséggel számolok ma és jövő héten is, de elég ha ezeket a meccseket a playoffban lehozzuk majd. 13 nap alatt a harmadik meccsünk lesz, míg a Niners 10 napja nem játszott, valszeg kipihentebbek.
több mint 2 éve
Győzelmet szeretnék. Hurts lába egész jól nézett ki a Bills ellen - jó lenne, ha végre ezt is újra be tudnánk vetni.Egyébként a mai nap egy másik NFL kötődésű legendának is lehet szurkolni egy másik csatornán. Hajrá Árpa!
www.youtube.com/watch?v=VMhOcmUBQiE
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c