Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 2 éve
Persze. Nem tetszik a főnöknek, ez az indok. Inkább kezdjenek valamit a szarnak gondolt bíráskodással.A legjobb, hogy szurkolói szinten meg épp hogy nagyon népszerű, de lehet azért érzem így, mert idegenben is több/hangosabb a Philly szurkoló…
csipkelli
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Persze. Nem tetszik a főnöknek, ez az indok. Inkább kezdjenek valamit a szarnak gondolt bíráskodással.Csináljunk ma 8 sikeres QB-sneaket. A mester mindegyik után mutogassa el a kamerába, hogy Goodell egy pöcs.Erre gondolsz?
csipkelli
www.nj.com/eagles/2023/12/eagles-reportedly-have-a-big-opponent-pushing-against-use-of-the-brotherly-shove.html?outputType=amp
Továbbra sem értem mi az indok, de kibeszéltük ezerszer itt…
Eazzy
több mint 2 éve
Csináljunk ma 8 sikeres QB-sneaket. A mester mindegyik után mutogassa el a kamerába, hogy Goodell egy pöcs.Erre gondolsz?
csipkelli
www.nj.com/eagles/2023/12/eagles-reportedly-have-a-big-opponent-pushing-against-use-of-the-brotherly-shove.html?outputType=amp
Továbbra sem értem mi az indok, de kibeszéltük ezerszer itt…
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Csináljunk ma 8 sikeres QB-sneaket. A mester mindegyik után mutogassa el a kamerába, hogy Goodell egy pöcs.
több mint 2 éve
Eartz-nek nagyon örülnék 😊Shaq Leonard itt még szóba se került, elvileg lassan dönt, nyilván nemtom hogy férne be hozzánk, de Howie megoldja…
több mint 2 éve
Akkor csak egyszerűen Gameday!Akkor csakegyszerűennyerjünk 😊!
több mint 2 éve
www.nbcsportsphiladelphia.com/nfl/philadelphia-eagles/how-reed-blankenship-survived-playing-more-snaps-than-any-nfl-player-in-11-years/549379Future Eagles legenda 🏈🏈
több mint 2 éve
D-Jax búcsúja szavakban:www.insidethebirds.com/9828-2-philadelphia-eagles-desean-jackson-to-retire/
Nem tudom lesz e esèlye rá de talán a hype majd beviszi hogy meglegyen az aranykabát. Sajnálom hogy a SB nem jött össze neki, mint Shadynek, bár ha idèn megnyernènk, hátha kaphat egyet. Persze az nem az igazi.
több mint 2 éve
Valamit tudtok mondani erről a nagy Ertz-őrületről? 🙂 A pénzügyi dolgokhoz nem igazán értek, de ha jól tudom azért engedtük el, mert nem akartunk/tudtunk neki annyi lóvét adni, amennyit ő szeretett volna. Akkor most hogy tudnánk őt visszaigazolni? Nem sok minden változott gondolom.Dehogynem. A Cardinals a kivágás után is fizet neki, plusz sokat sérült azóta és súlyosan. Gyakorlatilag ő csak azt nézheti hol lehetne bajnok. Kevés egyértelműbb párosítás van jelenleg mint az Ertz-Eagles házasság. Ismerjük, szeretik, illik a rendszerbe, TE needünk is van. Szerintem szotyiért aláír. Nem nagyon követelőzhet most sehol.
MrMiksa
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Valamit tudtok mondani erről a nagy Ertz-őrületről? 🙂 A pénzügyi dolgokhoz nem igazán értek, de ha jól tudom azért engedtük el, mert nem akartunk/tudtunk neki annyi lóvét adni, amennyit ő szeretett volna. Akkor most hogy tudnánk őt visszaigazolni? Nem sok minden változott gondolom.Átment a waiveren. Szotyiért fog aláírni valakihez.
MrMiksa
több mint 2 éve
Valamit tudtok mondani erről a nagy Ertz-őrületről? 🙂 A pénzügyi dolgokhoz nem igazán értek, de ha jól tudom azért engedtük el, mert nem akartunk/tudtunk neki annyi lóvét adni, amennyit ő szeretett volna. Akkor most hogy tudnánk őt visszaigazolni? Nem sok minden változott gondolom.
több mint 2 éve
Protect the Grahams at all costs 🥹@lincolnfingroup | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/CClkDKHr8J
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 1, 2023
több mint 2 éve
My latest “unCovering the Birds” episode focuses on Brian Johnson: “Adapt or Die.”
— Jeff McLane (@Jeff_McLane) December 1, 2023
I recently sat down with Johnson, and spoke to Nick Sirianni, Jalen Hurts, #Eagles players and analysts to get the real skinny on the new OC’s play calling.
Listen here: https://t.co/zgOhdMmrdE pic.twitter.com/PHWvROecy5
több mint 2 éve
Na jó van akkó....Nagyon érdekes lesz az egymás elleni meccsetek, ott vajon kinek fújnak majd? Nem irigylem szegény zebrákat, olyan lesz, mint Sophie választása 😂😬
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Na jó van akkó....
több mint 2 éve
| Nagyon türtőztetni kell magam 😡 | | |
több mint 2 éve
Akkor itt is van:This is amazing content. Kudos to the group that put this together. Brilliantly done. https://t.co/bQFHUp5SMe
— Tommy Lawlor (@lawlornfl) November 30, 2023
több mint 2 éve
Áttették a Seahawks elleni meccsünket hétfő éjjelre. Anyátok ...Damn you #NFL https://t.co/5x5xaQvik1
— John McMullen (@JFMcMullen) November 30, 2023

több mint 2 éve
Hiába, az őrület fokozódik 🙂🙂🙂A RG indulása nem rossz, de túlságosan rádől a centerre, akire azért nem cserélném el Kelce-t. 😀 A többiek reakcióideje a snap-re borzalmas. 😛 De értékeljük a gesztust. 😉
We're doing Brotherly Shoves at weddings now 😂
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 28, 2023
(via mish_cos/IG) pic.twitter.com/cDNxziqstT
dande2

több mint 2 éve
Nem lenne rossz, kèrdès mennyire egészséges ès eljut-e hozzánk waiweren.
több mint 2 éve
Na,jön Ertz?
több mint 2 éve
Hiába, az őrület fokozódik 🙂🙂🙂We're doing Brotherly Shoves at weddings now 😂
— Philadelphia Eagles (@Eagles) November 28, 2023
(via mish_cos/IG) pic.twitter.com/cDNxziqstT
több mint 2 éve
Howie egyik! all-time lehúzása 😊Btw úgy sérülésnek se "örültem", mint amikor pont Kelly Green mezben csapattuk a GreenBay ellen és Vick átvette, majd majdnem meg is nyerte a meccset. Szerintem az SB szezon is beleértve a legkedveltebb Eagles szezonom volt a 2010.All time kedvencem DJax 😊És Kolb 😀
A fun fact az így még nagyobb fun: dobott neki TD-t McNabb, Vick, Foles, Wentz, és Hurts is 😊
(Tudom az eleje meg a vége benne a durva, de akkoris)
Eazzy
MrMiksa
Kolbért meg kaptunk egy DRC-t meg egy valag pick-et, köztükk egy második köröset 😀
Eazzy
több mint 2 éve
Btw úgy sérülésnek se "örültem", mint amikor pont Kelly Green mezben csapattuk a GreenBay ellen és Vick átvette, majd majdnem meg is nyerte a meccset. Szerintem az SB szezon is beleértve a legkedveltebb Eagles szezonom volt a 2010.All time kedvencem DJax 😊És Kolb 😀
A fun fact az így még nagyobb fun: dobott neki TD-t McNabb, Vick, Foles, Wentz, és Hurts is 😊
(Tudom az eleje meg a vége benne a durva, de akkoris)
Eazzy
MrMiksa
Kolbért meg kaptunk egy DRC-t meg egy valag pick-et, köztükk egy második köröset 😀