Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 221 — No one likes us, cause no one like us
Persze. Nem tetszik a főnöknek, ez az indok. Inkább kezdjenek valamit a szarnak gondolt bíráskodással.
csipkelli
A legjobb, hogy szurkolói szinten meg épp hogy nagyon népszerű, de lehet azért érzem így, mert idegenben is több/hangosabb a Philly szurkoló…

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Csináljunk ma 8 sikeres QB-sneaket. A mester mindegyik után mutogassa el a kamerába, hogy Goodell egy pöcs.
csipkelli
Erre gondolsz?
 www.nj.com/eagles/2023/12/eagles-reportedly-have-a-big-opponent-pushing-against-use-of-the-brotherly-shove.html?outputType=amp

Továbbra sem értem mi az indok, de kibeszéltük ezerszer itt…
Eazzy
Persze. Nem tetszik a főnöknek, ez az indok. Inkább kezdjenek valamit a szarnak gondolt bíráskodással.
több mint 2 éve
Csináljunk ma 8 sikeres QB-sneaket. A mester mindegyik után mutogassa el a kamerába, hogy Goodell egy pöcs.
csipkelli
Erre gondolsz?
 www.nj.com/eagles/2023/12/eagles-reportedly-have-a-big-opponent-pushing-against-use-of-the-brotherly-shove.html?outputType=amp

Továbbra sem értem mi az indok, de kibeszéltük ezerszer itt…

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
több mint 2 éve
Eartz-nek nagyon örülnék 😊

Shaq Leonard itt még szóba se került, elvileg lassan dönt, nyilván nemtom hogy férne be hozzánk, de Howie megoldja…

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 040 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor csak egyszerűen Gameday!

Akkor csakegyszerűennyerjünk 😊!
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
 www.nbcsportsphiladelphia.com/nfl/philadelphia-eagles/how-reed-blankenship-survived-playing-more-snaps-than-any-nfl-player-in-11-years/549379

Future Eagles legenda 🏈🏈

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 040 — Így remélem megfelelek nektek.....
D-Jax búcsúja szavakban:

www.insidethebirds.com/9828-2-philadelphia-eagles-desean-jackson-to-retire/

Nem tudom lesz e esèlye rá de talán a hype majd beviszi hogy meglegyen az aranykabát. Sajnálom hogy a SB nem jött össze neki, mint Shadynek, bár ha idèn megnyernènk, hátha kaphat egyet. Persze az nem az igazi.
több mint 2 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Valamit tudtok mondani erről a nagy Ertz-őrületről? 🙂 A pénzügyi dolgokhoz nem igazán értek, de ha jól tudom azért engedtük el, mert nem akartunk/tudtunk neki annyi lóvét adni, amennyit ő szeretett volna. Akkor most hogy tudnánk őt visszaigazolni? Nem sok minden változott gondolom.
MrMiksa
Dehogynem. A Cardinals a kivágás után is fizet neki, plusz sokat sérült azóta és súlyosan. Gyakorlatilag ő csak azt nézheti hol lehetne bajnok. Kevés egyértelműbb párosítás van jelenleg mint az Ertz-Eagles házasság. Ismerjük, szeretik, illik a rendszerbe, TE needünk is van. Szerintem szotyiért aláír. Nem nagyon követelőzhet most sehol.
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Valamit tudtok mondani erről a nagy Ertz-őrületről? 🙂 A pénzügyi dolgokhoz nem igazán értek, de ha jól tudom azért engedtük el, mert nem akartunk/tudtunk neki annyi lóvét adni, amennyit ő szeretett volna. Akkor most hogy tudnánk őt visszaigazolni? Nem sok minden változott gondolom.
MrMiksa
Átment a waiveren. Szotyiért fog aláírni valakihez.
több mint 2 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
több mint 2 éve
több mint 2 éve
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 28 591 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na jó van akkó....
dande2
Nagyon érdekes lesz az egymás elleni meccsetek, ott vajon kinek fújnak majd? Nem irigylem szegény zebrákat, olyan lesz, mint Sophie választása 😂😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Na jó van akkó....
több mint 2 éve
| Nagyon türtőztetni kell magam 😡 | | |
több mint 2 éve
| most finom leszek ès nőies inkább nem írok be semmit a Boys meccs EKbe.....🤔 Nagyon türtőztetni kell magam 🥴😏 |

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Akkor itt is van:

több mint 2 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 417 — Beware the Slim Reaper!
Áttették a Seahawks elleni meccsünket hétfő éjjelre. Anyátok ...

több mint 2 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 417 — Beware the Slim Reaper!
Hiába, az őrület fokozódik 🙂🙂🙂

dande2
A RG indulása nem rossz, de túlságosan rádől a centerre, akire azért nem cserélném el Kelce-t. 😀 A többiek reakcióideje a snap-re borzalmas. 😛 De értékeljük a gesztust. 😉

több mint 2 éve
Nem lenne rossz, kèrdès mennyire egészséges ès eljut-e hozzánk waiweren.
több mint 2 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Na,jön Ertz?
több mint 2 éve
Hiába, az őrület fokozódik 🙂🙂🙂

több mint 2 éve
All time kedvencem DJax 😊

A fun fact az így még nagyobb fun: dobott neki TD-t McNabb, Vick, Foles, Wentz, és Hurts is 😊

(Tudom az eleje meg a vége benne a durva, de akkoris)
Eazzy
És Kolb 😀
MrMiksa
Btw úgy sérülésnek se "örültem", mint amikor pont Kelly Green mezben csapattuk a GreenBay ellen és Vick átvette, majd majdnem meg is nyerte a meccset. Szerintem az SB szezon is beleértve a legkedveltebb Eagles szezonom volt a 2010.

Kolbért meg kaptunk egy DRC-t meg egy valag pick-et, köztükk egy második köröset 😀
Eazzy
Howie egyik! all-time lehúzása 😊
több mint 2 éve
All time kedvencem DJax 😊

A fun fact az így még nagyobb fun: dobott neki TD-t McNabb, Vick, Foles, Wentz, és Hurts is 😊

(Tudom az eleje meg a vége benne a durva, de akkoris)
Eazzy
És Kolb 😀
MrMiksa
Btw úgy sérülésnek se "örültem", mint amikor pont Kelly Green mezben csapattuk a GreenBay ellen és Vick átvette, majd majdnem meg is nyerte a meccset. Szerintem az SB szezon is beleértve a legkedveltebb Eagles szezonom volt a 2010.

Kolbért meg kaptunk egy DRC-t meg egy valag pick-et, köztükk egy második köröset 😀