Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
Na a rohadt èltletbe most van vègünk takarodjon mindenki 😡😡😡😡😡😡
dande2
Nyugi . rosszabb nem lesz . 😀
Ami aggaszt, hogy O# oldalon nem piszkáltak bele.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
dande2
Várd meg, míg Stoutland lesz a DC 😊
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
The Eagles have made a change to their defensive process. DC Sean Desai is in the coaching box... and Matt Patricia will call plays from the sideline.

El is felejtettem, hogy ez az arc itt van nálunk..kezdem érteni hol basztuk el. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Kicsit olyan az egész mintha valami az öltözőben elbaszódott volna............

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 543 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hurts állítólag kèrdőjeles holnapra. Őszintén szólva nem bánom ha pihen kicsit. Csoport címvèdès legalább idèn se lesz 😛
több mint 2 éve
Az imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?
empty taxi
én voltam
eaglesmcnabb
Hazudsz, te Kanta Józsi mezben jársz
mustaine
S rá van írva, hogy Kartal SE ☺️
több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 244 — No one likes us, cause no one like us
Ano igyáááá

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy Michael Vicket leigazolta-e már az ígölsz? Vagy mennem kell még visszább a időben?
ano92
Üdv haver, akkor idèn is jön a SB win? ☺️ Írd hogy mikor mennyit ès mit iszol, de nem muszáj tènyleg meginni 😉😛🤪
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Az imént szállt fel vki a 4-6-ra a Blahán tetőtől talpig Eagles cuccban (kabát, sapka, hátizsák), esetleg innen vki?
empty taxi
én voltam
eaglesmcnabb
Hazudsz, te Kanta Józsi mezben jársz

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska
empty taxi
én voltam

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy Michael Vicket leigazolta-e már az ígölsz? Vagy mennem kell még visszább a időben?

több mint 2 éve
Slaynek megműtötték a térdét, nem játszik hétfőn, állítólag az alapszakasz végére már visszatérhet. Ringo/Jobe/Ricks time. Vagy hozzuk vissza Cary Williamst 😀
mustaine
Szerintem áljjanak fel a LOS közelében ahányan csak lehet oszt vki csak hamar odaèr. Ha meg nem akkor úgyis mindegy csak a szokásos eljárás 🤪😏
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Slaynek megműtötték a térdét, nem játszik hétfőn, állítólag az alapszakasz végére már visszatérhet. Ringo/Jobe/Ricks time. Vagy hozzuk vissza Cary Williamst 😀

Szerkesztette: mustaine

több mint 2 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
empty taxi
Wasnt me!

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
empty taxi
Egyet biztos tudok: èn nem 🤪
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 269 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 149
 x.com/es3_09/status/1735440408187195640?s=20
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 203 — je suis poloska
Ugye ugye mennyire hiányzik a zseniális TH 🙂 Eaglesmc hello ☺️

dande2
2 karrier catch, 2 TD😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
WPMOY jelöltünk filmje:

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Needa Dallas Cowboys 336
Egyébként akár hogyan alakítom az ESPN PO machinet ha buknánk is mind a 4 meccset, a körbeverèsek miatt gyakorlatilag POban vagyunk (vagy èn hagytam ki vmilyen opciót)... persze azért nyerjünk mèg amennyit csak lehet 🙂
dande2
Ezt en is kiszamoltam nekunk 😊 Tobb jo hir is van, mar se a Komancs, se a Giants nem elozhet meg minket
több mint 2 éve
Ugye ugye mennyire hiányzik a zseniális TH 🙂 Eaglesmc hello ☺️

több mint 2 éve
Egyébként akár hogyan alakítom az ESPN PO machinet ha buknánk is mind a 4 meccset, a körbeverèsek miatt gyakorlatilag POban vagyunk (vagy èn hagytam ki vmilyen opciót)... persze azért nyerjünk mèg amennyit csak lehet 🙂
több mint 2 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
Azt csak a gyermeki naiv énem súgja hogy ezt a két meccset kvázi leadtuk?
Nem mutatunk semmit nem vagyunk fokuszáltak …
Janek
Így is van!
Mièrt is mutattuk volna meg a kèt legerősebb PO ellenfelünknek már most ,hogy majd mit fogunk ellenük játszani amikor már igazán lesz tètje?!
Had higyjèk ,hogy csak ennyi tudunk!
☺️
Invincible
Ha a htáralévő 4 meccset lazán behúzzuk akkor el is hiszem de inkább ez önáltatásnak tűnik. A 3 top csapat közül nekünk a leggyengébb a sorsolásunk, de mindkettővel szemben bukjuk a holtversenyt és szerintem esélyünk csak akkor van a playoffban ha mienk a bye week és a home field.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 2 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
Azt csak a gyermeki naiv énem súgja hogy ezt a két meccset kvázi leadtuk?
Nem mutatunk semmit nem vagyunk fokuszáltak …
Janek
Így is van!
Mièrt is mutattuk volna meg a kèt legerősebb PO ellenfelünknek már most ,hogy majd mit fogunk ellenük játszani amikor már igazán lesz tètje?!
Had higyjèk ,hogy csak ennyi tudunk!
☺️

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)