NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Na mondjuk, ha jól játszik, akkor azt a 10 milliót úgyis megkeresi, sőt, annak bőven többszörösét is, ha meg nem, lehet, hogy a 10 körül meg is húzhatta volna a határt, és mehetne JaMarcus után próbajátékokraWyatt
ne csinálj úgy, hogy nem esne jól ha hozzádvágnának 10 milkát akár rossz/jó vagy 😊
mondjuk azt elhiszem, hogy a családjának ez nem egy nagy ötlet és ezt lenyelik egy karrierért cserébe, de nem volt racionális bent maradni.sapka
az egész nem több spekulációnál. shermannel OC poszton egyáltalán nem biztos, hogy Barkley-t választják Tannehill helyett, aki piszkosul underrated volt a draft előtt és bizonyos fokig már rácáfolt újoncként a kétkedőkre. RGIII-nek is a Heisman miatt jóval nagyobb volt a hátszele.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nyilván nem bánnám 😀
Csak szimplán nincs még veszve semmi, járhat így még jobban is (egyelőre persze masszív szopón van)

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 657 — sapka
Na mondjuk, ha jól játszik, akkor azt a 10 milliót úgyis megkeresi, sőt, annak bőven többszörösét is, ha meg nem, lehet, hogy a 10 körül meg is húzhatta volna a határt, és mehetne JaMarcus után próbajátékokraWyatt
ne csinálj úgy, hogy nem esne jól ha hozzádvágnának 10 milkát akár rossz/jó vagy 😊
mondjuk azt elhiszem, hogy a családjának ez nem egy nagy ötlet és ezt lenyelik egy karrierért cserébe, de nem volt racionális bent maradni.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na mondjuk, ha jól játszik, akkor azt a 10 milliót úgyis megkeresi, sőt, annak bőven többszörösét is, ha meg nem, lehet, hogy a 10 körül meg is húzhatta volna a határt, és mehetne JaMarcus után próbajátékokra

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 657 — sapka
ott írták kommentbe, ha a Miami Tannehill ellenében őt viszi (szvsz erre komoly esélye lett volna, sőt arra is hogy nem megyünk fel akkor Griffinért), hogy $10,011,474 dollárt vesztett, ami nem éppen párszázezer

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 610 — Grady Judd fan
Barkley szól vissza Schefter-nek 😀
Schefter: Eagles signed QB Matt Barkley to a four-year contract that doesn't look much like deal he would have signed one year ago.
Barkley: yeah, because my signature has changed. DuhhhhBébé
Tök alja téma a steve wyche után legkevésbé kedvelt firkásztól. Amíg előbbi bulvárlapba illő közhelyekkel operál, addig schefter nem bír a vérével és azon rugózik mennyi $$$ bukott Barkley amiért egy évvel később ment a draftra... A "money grubbing Jew" [sic - Eric P Cartman] megemlíthette volna azt is, hogy így kisebb a nyomás rajta és a "bust" jelzőt sem sütik rá olyan könnyedén, hiába tudna bekaszírozni pár százezer dollárral többet - egy esetleges cutról nem is beszélve: harmadik körös pickként szinte biztos hogy kitölti a rookie szerződését. Az NFL Networkös ténykedése óta tenyérbemászó jelenség ez a schefter, akkora az egója mint a siratófal (ott van a twitter avatarja pl.), a rámenőssége meg oda vezet, hogy a "tuti" fülesei az utóbbi időben rendre nem úgy sülnek el, ahogy ő leközli a dolgokat. Serves the bitch right!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
A dead-zone-ban ez a vidi szinte egy Super Bowl-al ér fel 😀
 www.youtube.com/watch?v=cwSg6RngX9Y
2:17-nél Foles 😀 ... Hát nem tudom, hogy hány védő enné meg, hogy futni fog.
De azért jól néz ki. 😀
több mint 12 éve
Barkley szól vissza Schefter-nek 😀
Schefter: Eagles signed QB Matt Barkley to a four-year contract that doesn't look much like deal he would have signed one year ago.
Barkley: yeah, because my signature has changed. Duhhhh

Jake Knott
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bzVtwIW3Tvc
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 411 — Beware the Slim Reaper!
Megvan Barkley szerződése is, 4 éves szerződést kapott.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ja igen, ez is felmerült bennem, de nem akartam cifrázni 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Fel se tűnt hogy elküldtük Gocongot (most látom hogy a Chargersnél vizitál)Rataxes
Hát nem elküldtük, hanem nem adtunk neki szerződést. 😀

Kafka meg Jaguár lett.
Az utóbbi szűk egy éve elég kemény. Egyszer T.Edwards miatt cut-olnak, majd utána Tim Tebow miatt. Bár a Jaguároknál még a kezdő poszt is meglehet neki. 😛 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Érdekes információ került ki ma több Twitter oldalra is, miszerint nem Chip Kelly volt az első, akit az offseasonban megkerestek Jeffrey Luriék. Az első jelölt a főedzői posztra, ugyanis a Texas A&M edzője, Mike Sumlin volt.Shawn84
Kevin Sumlinvassadi
Az lesz az. észre se vettem hogy elbasztam 😊 Köszi.

Rata: Nem Chargers, hanem Rams lesz az. De nem csak neked nem tűnt fel.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 771
Érdekes információ került ki ma több Twitter oldalra is, miszerint nem Chip Kelly volt az első, akit az offseasonban megkerestek Jeffrey Luriék. Az első jelölt a főedzői posztra, ugyanis a Texas A&M edzője, Mike Sumlin volt.Shawn84
Kevin Sumlin
több mint 12 éve
Fel se tűnt hogy elküldtük Gocongot (most látom hogy a Chargersnél vizitál)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Peters ügye nem hiányzott, de nem aggódok miatta.Shawn84
pedig mivel nem az első esete szerintem 1-2 meccses eltiltás kinéz neki a szezon elején, mondjuk a Redskins és a Chargers ellen talán belefér.kristof
Tavaly már megszoktuk a hiányát 😀 Idén azért jobbnak néz ki a keret Johnson érkeztével. Ha kell ő is tud ott játszani 1-2 meccset, Herremans kihúzódik RT-be, Watkins meg RG és kész, de akár Kelly is lehet RT. Szerencsére több opció is van, és nem tűnik teljesen esélytelennek a dolog.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Peters ügye nem hiányzott, de nem aggódok miatta.Shawn84
pedig mivel nem az első esete szerintem 1-2 meccses eltiltás kinéz neki a szezon elején, mondjuk a Redskins és a Chargers ellen talán belefér.
több mint 12 éve
Érdekes információ került ki ma több Twitter oldalra is, miszerint nem Chip Kelly volt az első, akit az offseasonban megkerestek Jeffrey Luriék. Az első jelölt a főedzői posztra, ugyanis a Texas A&M edzője, Mike Sumlin volt.
több mint 12 éve
Közben a 17. helyig másztunk felfelé. A 9940 pályázó közül nem mondom, hogy rossz teljesítmény. De messze még a vége. Főleg, hogy óránként lehet szavazni. Csapatmunka eddig ötös.
több mint 12 éve
OFF: ha megnézed a blogon a receptet Greengo írta hogy bors is van benne, így közelebb áll szerintem ízügyileg... Sajt egyébként is van rajta háromféle 😊Rataxes
A nagyközönségnek szerintem max annyi baja lehet vele, hoyg nem elég színes. Tökre nem kell bele,de ha megnézitek az előttünk lévőket azok mint eléggé csiricsáré színekben pompáznak: Az meg vonzza a szemet. De a szabályban is benne van, hogy akármelyik is nyer, kóstolás után döntenek csak róla. A Philly Cheesesteak pedig ebben tökéletesen harmonikus lehet, és egyértelműen illik a meki Amerikai ízei irányvonalába. Lehet, hogy ha nem most de később még találkozunk vele 😛

Részemről OFFOLÁS befejezve.

Peters ügye nem hiányzott, de nem aggódok miatta.
több mint 12 éve
Na ezt mondjuk adom, sőt, én a görög gyrostól sem voltam éppen hasra esve az itthoni után...Wyatt
Én ezt pont fordítva éltem meg. Életemben nem ettem még olyan jót mint Zakynthosban.
több mint 12 éve
OFF: ha megnézed a blogon a receptet Greengo írta hogy bors is van benne, így közelebb áll szerintem ízügyileg... Sajt egyébként is van rajta háromféle 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Off: Rattától kérdezném hogy miért pont Borsos szószt rakott a burgerbe? Elméletileg van Sajtos szósz is 😀

több mint 12 éve
Peterst letartóztatták:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/dhy87afvw77gqxkh0tdv
Jason Peters, Eagles star, arrested for allegedly drag racing
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

www.bleedinggreennation.com/2013/6/12/4425062/jason-peters-arrested-for-drag-racing-and-fleeing-from-police
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Jaja.. Én is csináltam már cheesesteaket, de tuti az ottani alapanyagok mások..mint ahogy az elkészítés módja is. Pizzát is ehetsz bárhol, de rendeset csak az olaszoknál. :cool:Greengo
Tudom hogy off ... de én ezt cáfolnám mármint a pizzás részét az állításodnak , én voltam olaszban , 1 hétig kb 15 helyen ettem pizzát , és állíthatom , persze lehet hogy ez csak ízlés kérdése , hogy majdnem mindegyik gyengébb volt mint például amit a Magyar gyorsétteremekből rendelsz , 1 finom volt talán ami igazán ízlett a 15ből. Viszont Bajorban olyat ettem ami ahoz nem fogható , Szóval a Pizza az egyáltalán nem ilyen szerintem 😀 De persze biztos nem lesz fogható a Hambi a Philys Cheesesteakhez , de azért biztos kipróbálnám 😀 Biztos nem jó helyen ettem , hisz ott már mindenki rá van állva a pizza businessre , a turistákból mint belőlem is jó pénzt csalhatnak ki . 😀Petikievak01
egyre jobb arc vagy! 😀

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 307 — Eagles fan
Na ezt mondjuk adom, sőt, én a görög gyrostól sem voltam éppen hasra esve az itthoni után...Wyatt
Az itthoni ízeknél nincs is jobb:  www.budapest-tourist-guide.com/image-files/eros_pista_01.jpg 😊 Szegény görögök és olaszok sajnos nem tudják mitől döglik a légy. De ez itt már nagyon off tényleg. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !