Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
A testmérete ellenére sem volt nagyon domináns az FCS-ben, inkább ingadozó volt a játéka, pedig ilyen adottságokkal uralhatta volna a játékot. Jó adottságai vannak, de még sokat kell tanulnia, a karjait nem használja elég hatékonyan. Passzblokkolásából nem túl sokat lehetett eddig látni, mert a Stony Brook sokat futott. Egyelőre a PS-be jutásban reménykedhet szerintem.

több mint 12 éve
Reméljük "Baromi jó" 😛 lesz és csiszolatlan gyémántot találtunk, ha Peters-l mégis gond van LJ mehet LT-be ő meg beválhat a posztján és akkor hosszú évekre meg lenne oldva T poszt. Szép is lenne.
több mint 12 éve
Ezt felfoghatjuk egy bónusz picknek. Ahogy Rata is írta FB-on jövőre várták volna a kihúzását a draft közepén. A Seawolvesban RT-t játszott végig, futásblokkolásnál egész jó. Még játszani akart egy negyedik évet a csapatánál, de elutasította a NCAA mert volt egy éve ezelőtt már a Pittsburghnél. Ezzel korlátlan szabad ügynökké vált és bárkivel szerződhetett vna. Azt írják lehet Tra Thomas keze is benne volt, hogy ide érkezett. Amúgy 6 láb 8 hüvelyk az ember és hozzá 150+ kiló. A kezei meg iszonyat nagyok. 😊"A podcastben is említett OT, Mike Bamiro a Philly-hez szerződött" - bowl.hu twitterMit kell róla tudni?MirrMurr
www.bleedinggreennation.com/2013/7/16/4529426/philadelphia-eagles-to-sign-stony-brook-ot-michael-bamiroRataxes
Egy biztos, jó lesz TC-re mindenkinek. A QB-knek átdobni vagy az Endeknek és a LB-knek megkerülni/félreállítani. 😀 Ha meg megvan nála a tehetség akkor akár még sunyiban mehet IR-re is. 3 évre írt alá.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
"A podcastben is említett OT, Mike Bamiro a Philly-hez szerződött" - bowl.hu twitterMit kell róla tudni?
www.bleedinggreennation.com/2013/7/16/4529426/philadelphia-eagles-to-sign-stony-brook-ot-michael-bamiroRataxes
több mint 12 éve
"A podcastben is említett OT, Mike Bamiro a Philly-hez szerződött" - bowl.hu twitterwww.bleedinggreennation.com/2013/7/16/4529426/philadelphia-eagles-to-sign-stony-brook-ot-michael-bamiro
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Gondolom azért, mert nagyon kevés snapet játszott Graham, azalatt viszont marha jó grade-et kapott, köszönhetően a csöcsös (n1 RT), agyonszopatásának 😊

több mint 12 éve
Akkor ez van 😊 A tavalyi éve azért nem volt akkora durranás Shadynek az az előttivel szemben, sérülés is volt, meg hát a fal sem segítette annyira a munkáját. Szerintem a 32 kezdő futó közül max 3-4 kap elit minősítést, és Shady tavaly nem volt eredményességben top 4-es sajnos. Remélhetőleg idén robbantani fog 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Épp most írtam a megfelelő topicba, én a képet akartam volna kivenni hogy ne legyen bent kétszer 😊RataxesKözben látom, hogy Facebookon kivették a kérdezés lehetőségét. Nálam sincs sehol.
több mint 12 éve
Épp most írtam a megfelelő topicba, én a képet akartam volna kivenni hogy ne legyen bent kétszer 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Csak nálam nem működik a szerkesztés gomb? Nem tudom javítani a helyesírási hibát. Másnál?
több mint 12 éve
Nem találom sajnos hogy hol lehet ilyet kiírni a facebook oldalon... Pedig régen megvolt 😊Gyorsabb voltam D: Kérdést majd kiteszem. Nálam amúgy megbukott ez az értékelés mivel Shadyt nem tartják elitnek. Pedig ha ő nem az akkor nemtom ki.
Más: sorra kerültünk a PFF-es DC értékelésnél:
Illetve itt a szöveg is hozzá 😊
Szerintem nagyjából korrekt, bár ha DJax HQ WR akkor Maclin is megérdemelt volna egy átlag feletti jelzőt. Elég jó kis O-falunk lehet idén ha LJ beválik.
Amit nem értek: ha Grahamet elit-közelinek tartja a cikkíró (amit meg is jegyez), akkor miért nem Őt tette Trent helyére? Mennyivel ígéretesebb 3-4 OLB-nek Trent Cole mint Brandon Graham?Rataxes
több mint 12 éve
Nem találom sajnos hogy hol lehet ilyet kiírni a facebook oldalon... Pedig régen megvolt 😊Más: sorra kerültünk a PFF-es DC értékelésnél:

Illetve itt a szöveg is hozzá 😊
Szerintem nagyjából korrekt, bár ha DJax HQ WR akkor Maclin is megérdemelt volna egy átlag feletti jelzőt. Elég jó kis O-falunk lehet idén ha LJ beválik.
Amit nem értek: ha Grahamet elit-közelinek tartja a cikkíró (amit meg is jegyez), akkor miért nem Őt tette Trent helyére? Mennyivel ígéretesebb 3-4 OLB-nek Trent Cole mint Brandon Graham?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Lehetne egy szavazás, hogy ki lesz a kezdő QB 😉greenboyInkább arról ki nem 😛
több mint 12 éve
Lehetne egy szavazás, hogy ki lesz a kezdő QB 😉
több mint 12 éve
Már csak 1 hét és TC.Az még sima PO hely 😛
Kelly az Oregon HC-ként 7 meccset veszített. Könnyen elképzelhető, hogy ez már az első szezonban meglesz neki. 😀Bébé
több mint 12 éve
Már csak 1 hét és TC. Kelly az Oregon HC-ként 7 meccset veszített. Könnyen elképzelhető, hogy ez már az első szezonban meglesz neki. 😀
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaaEgy picit lehetne zöldebb, vagy valamilyen sötét zöld csík, kontúr, de köszönjük 😀
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nálam még véletlenül se. McNabb - Eagles. Kész ennyi.Shawn84fordítva. tudom én hogy miattam lett mindenki Eagles drukker 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Dennis Dixon – QB Kétszeres Super Bowl győztes irányító. 😀
2007-ben az Oregon-on már dolgozott együtt Kelly-vel. Abban az évben több Heisman Trophy jelölést is begyűjtött, annak ellenére, hogy a szezon utolsó meccseit ki kellett hagynia keresztszalagszakadás miatt.
2003-ban, majd 2007-ben is kiválasztották a baseball drafton. 2007-ben a rookie ligában 28 meccset játszott, de elég rosszul ment neki, így inkább visszatért az egyetemre végzős évére. Boykin-hoz és Curry-hez hasonlóan Ő is nagy cipő-fan. Szinte mindennap új cipőt vesz fel.
Kedvenc csapat és sportoló gyerekként: Raiders, Lakers és Bo Jackson
Jelenlegi kedvenc sportolója: Kobe Bryant
Kedvenc filmek: Srácok, Szemtől szemben
Kedvenc sorozat: 24, Szökés
Hobby: bowling
Jon Dorenbos – LS
Vannak benne hibák, de aránylag jól össze van foglalva.
philly.blog.hu/2010/05/14/portre_jon_dorenbos_ls
Annyi kiegészítés, hogy amikor az UTEP-nek kellett LS, akkor küldött magáról highlights videót az egyetemnek, akiknek tetszett és leigazolták. Természetesen nem Ő volt rajta a videón. 😀 De így volt még pár hete, hogy megtanuljon normálisan snap-elni. 😀
Személy, akivel legszívesebb vacsorázna együtt: ALF és Todd Herremans 😀
Kedvenc sorozat: Modern család
Zach Ertz – TE
1988-óta nem draftoltunk ilyen korán TE-t. (akkor 1/13asként érkezett hozzánk Keith Jackson)
Apukája a Lehigh Egyetemen focizott 1981-1984 között.
Középiskolában többször foglalkozott vele külön a négyszeres Pro Bowl-er TE, Brent Jones valamint az egyetemválasztásban is segített neki.
Van egy bernáthegyije, Apollo.
Személy, akivel egy nap erejéig helyet cserélne: Kobe Bryant
Bakancslista: skydiving
Kedvenc könyv: Lone Survivor (Az egyetlen túlélő)
Kedvenc sorozat: Modern Család
Bradley Fletcher – CB
Anyukája egyedül nevelte fel Őt és három testvérét.
A Rams-nél minden egyes hazai meccsre 20 jegyet adományozott egy gyermek alapítványnak.
Húsvétkor pedig jelmezbe bújt és ajándékokat vitt a beteg, főleg rákos gyerekeknek.
Foci mellett imád kosárlabdázni.
Kedvenc sportolója: Barry Sanders
Hobby: sakk
Kedvenc sorozata: Family Guy
Nick Foles – QB
Austinban született, ahol a futball, főleg a középiskolás foci elég nagy dolog.
Szinte labdával a kezében látta meg a napvilágot. Születése után egy héttel van róla egy fotó ahol egy labdát tart a kezében és érdekesség, hogy már akkor úgy fogta meg a labdát, ahogy most is fogja.
Kedvenc sportolók gyerekként: John Elway és Michael Jordan
Kedvenc könyv: Kutyabajok (Where the Red Fern Grows)
Kedvenc film: Scooby Doo (az animációs)
Kedvenc sorozat: NCIS, CSI
Meccsek előtt mindig a Bibliát olvassa.
Újoncként a Michigan State-en, Brent Celek öccse, Garrett volt a szobatársa.
Középiskolában Drew Brees rekordjait döntötte meg.
Középiskolában három évig kezdő volt a kosárcsapatban valamint kétszer Őt választották meg MVP-nek is.
Clifton Geathers – DE
Futballcsaládból származik, az apja, nagybátyja és két tesója is töltött el időt az NFL-ben.
A bátyja Robert Geathers a Bengals DE-je már 9 éve, az öccse Kwame (DE) pedig idén került a Chargers-hez UDFA-ként.
Apukája, aki ugyancsak a védőfalban játszott 3. körös pick volt, de sérülés miatt soha nem léphetett pályára az NFL-ben.
Nagybátyja, aki meglepő módon DL volt, 13 évig játszott az NFL-ben, 2x-es Super Bowl győztes és összesen 66x sackelte az ellenfélek irányítóit.
Általában 3600 méter magasan szokott edzeni.
Nagyon szeret vadászni és horgászni.
Bakancslista: grizzly-re vadászni
Kedvenc film: Rambo
Kedvenc sportoló gyerekként: Michael Vick
több mint 12 éve
Hosszabb elemzés a QB-szituról az nfl.com-on:Szintén nfl.com: backup QB power rankingben a hatodik helyen végeztünk 😊
Az első QB cikkhez hasonló elemzés a tight endekről:
the700level.com/eagles/five-tough-questions-for-eagles-training-camp-tight-end/
És mégegy a TE/FB posztról:
www.pennlive.com/sports/index.ssf/2013/07/philadelphia_eagles_training_c_3.html
Némi spekuláció: kell-e nekünk Kerry Rhodes? Én örülnék neki, egyelőre a mennyiség veri a minőséget 😊
www.bleedinggreennation.com/2013/7/12/4516344/could-kerry-rhodes-be-on-the-eagles-radar
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Már csak 11 nap TC-ig.Lane még mindig nem rendelkezik szerződéssel, de ez annyira nem para, mert a 32 első körösből eddig csak 20an írtak. Valamint a Top5ből Eric Fisher és Dion Jordan se írt még alá.
Ike Reese-nek egykori LB-nknek és ST-sztárunknak jól sikerült az egyik estéje 😀
deadspin.com/this-sure-looks-like-ike-reese-passed-out-at-a-bar-in-p-720600229
több mint 12 éve
Egy jó kis cikk magyarul: nflhistory.blog.hu/2013/07/08/lxxii_4Ha valaki ismeri a tettest, köszönje meg neki.
több mint 12 éve
Nálam még véletlenül se. McNabb - Eagles. Kész ennyi.