Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Igyekszem!Irigylem az optimizmusodat 😛dandeUtálom, ha ezen kell matekozni, de szerintetek milyen eredmények kellenének nekünk ezután a vereség után? Pl GB@CHI, ATL@TB, WAS@DAL?Én 4 vereséget látok már csak a schedule-ben 😊 (NYJ, DAL, NE, CHI)kzol
Egyszerűbb lenni nem bűnszarul játszani, és akkor nem lenne érdekes a többi meccs, de hát ez van.somebody08
több mint 14 éve
Irigylem az optimizmusodat 😛Utálom, ha ezen kell matekozni, de szerintetek milyen eredmények kellenének nekünk ezután a vereség után? Pl GB@CHI, ATL@TB, WAS@DAL?Én 4 vereséget látok már csak a schedule-ben 😊 (NYJ, DAL, NE, CHI)kzol
Egyszerűbb lenni nem bűnszarul játszani, és akkor nem lenne érdekes a többi meccs, de hát ez van.somebody08
több mint 14 éve
Srácok akkor most mi lesz Youngot jegeljük a faszba? Ennyire kell hype-olni Kafkát 5 sikeres passz miatt, és erőltetni kell, vagy még mindig sérült VY? mert ez így nagy pofon lesz. Nem tudok kiemelni senkit, McCoyon kívül mindenki kritikán aluli volt. Nehéz lesz így.Asora haragszom a legjobban, eddig szarabb mint tavaly Dimitri.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Utálom, ha ezen kell matekozni, de szerintetek milyen eredmények kellenének nekünk ezután a vereség után? Pl GB@CHI, ATL@TB, WAS@DAL?Én 4 vereséget látok már csak a schedule-ben 😊 (NYJ, DAL, NE, CHI)
több mint 14 éve
Utálom, ha ezen kell matekozni, de szerintetek milyen eredmények kellenének nekünk ezután a vereség után? Pl GB@CHI, ATL@TB, WAS@DAL?Egyszerűbb lenni nem bűnszarul játszani, és akkor nem lenne érdekes a többi meccs, de hát ez van.
több mint 14 éve
Én is visszanézem majd mit magyarázkodott.(most szaggat a stream)Ami viszont aggasztó,hogy nem látni mitől lehetne jobb a védelem közepe és a 2 safety is halvány teljesítményt nyújt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Megértem de nem azon múlott.. Amúgy eddig a ha valamit a Frisco elleni meccset fix 1-sre vettem de ezek után.... Tényleg kíváncsi lennék, hogy Reid mit volt képes kinyögni magából ezután a meccs után???
több mint 14 éve
Vick beszél, elégedetlen/frusztrált a late hitek miatt...Láthatóan nem fújnak rá semmit
több mint 14 éve
Én olvastam félre..közben töröltem is.Szval lesz baj rendesen ellenük.Látom, de ettől függetlenül is, Fitz szét fog minket szívatni a pálya közepén.BleedingGreenSajna bejött az 1-2-es jóslatom a kezdésre. Most jöhet a 2-1-es folytatás (Bills meghány minket).Látod mit művel most a Bills?Greengo
Szerelni meg kéne tanulni és normális LB sor nélkül nem fog működni ez a védelem. A Giants jól kihasználta a védelem hibáit. Az off. playcall és avégrehajtás is szar volt a kulcsjátékoknál és úgy tűnt az ellenfél védelmét sem érte váratlanul (meg is oldották látszólag könnyen). Sok futás valószínűleg azért volt, mert nem akartuk, hogy Vick-et sokszor üthessék (nem jött be, mert így is megsérült, többek örömére gondolom).BleedingGreen

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Dorenbos mezem eddig: 0-1Fehér Westbrook mez eddig: 0 - 12 és 2 ACL (Ingram, Bradley)
Bébé
több mint 14 éve
Egyébként ahogy sejtettem, mikor nyertünk alig szólalt meg valaki a topicban most meg pörög a duma de már csak ilyenek vagyunk 😊
több mint 14 éve
Látom, de ettől függetlenül is, Fitz szét fog minket szívatni a pálya közepén.Sajna bejött az 1-2-es jóslatom a kezdésre. Most jöhet a 2-1-es folytatás (Bills meghány minket).Látod mit művel most a Bills?Greengo
Szerelni meg kéne tanulni és normális LB sor nélkül nem fog működni ez a védelem. A Giants jól kihasználta a védelem hibáit. Az off. playcall és avégrehajtás is szar volt a kulcsjátékoknál és úgy tűnt az ellenfél védelmét sem érte váratlanul (meg is oldották látszólag könnyen). Sok futás valószínűleg azért volt, mert nem akartuk, hogy Vick-et sokszor üthessék (nem jött be, mert így is megsérült, többek örömére gondolom).BleedingGreen

több mint 14 éve
Ez meccs egyértelműen Cole-on ment el. Amikor sack-elte Eli-t tudni lehetett, hogy kikaptunk.Dorenbos mezem eddig: 0-1
Eddig vicc kategória.
több mint 14 éve
RZ-ban továbbra is fosok vagyunk(agyatlan playcall).A védelem meg a D line kivételével úgy szar ahogy van.El kell takarítani Allent,hogy meglegyen a tackle? :mad: Meg ennyi misstacklet nem is tudom mikor láttam utoljára.S mit dünnyög????
Na Andy már hümmög. :mad:
Érdekességként: Tavaly nagyon megnyomta az O# az első negyedet(félidőt)..most pont a fordítottja a helyzet.Greengo
több mint 14 éve
Sajna bejött az 1-2-es jóslatom a kezdésre. Most jöhet a 2-1-es folytatás (Bills meghány minket).Szerelni meg kéne tanulni és normális LB sor nélkül nem fog működni ez a védelem. A Giants jól kihasználta a védelem hibáit. Az off. playcall és avégrehajtás is szar volt a kulcsjátékoknál és úgy tűnt az ellenfél védelmét sem érte váratlanul (meg is oldották látszólag könnyen). Sok futás valószínűleg azért volt, mert nem akartuk, hogy Vick-et sokszor üthessék (nem jött be, mert így is megsérült, többek örömére gondolom).

több mint 14 éve
RZ-ban továbbra is fosok vagyunk(agyatlan playcall).A védelem meg a D line kivételével úgy szar ahogy van.El kell takarítani Allent,hogy meglegyen a tackle? :mad: Meg ennyi misstacklet nem is tudom mikor láttam utoljára.Na Andy már hümmög. :mad:
Érdekességként: Tavaly nagyon megnyomta az O# az első negyedet(félidőt)..most pont a fordítottja a helyzet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Ne haragudjatok de én eddig sem vártam feltétlenül sokat ettől az évtől -mondván várjuk meg az elejét- ezt a játékot látva pedig pláne nem vagy nagyon összekapja magát az edzői stáb vagy szép évek elé nézünk. Tudom még idény eleje van de pont a lényeget látom hiányozni a játékunkból a leleket D-fal játékosain meg Shaddy-n esetleg Maclinen kívül. Ami jobban fáj, hogy mindenki rajtunk köszörüli a nyelvét már "hallom" Ricsit is majd holott sztem tőlünk! senki nem hallotta, hogy így meg úgy milyen szuperek vagyunk, csak a sajtó csinálta a feszkót. Mindegy majd túl éljük valahogy ezt is, ennél lényegesebb dolgok is vannak az életben (de azért néha jól esne nyerni vagy jól/lélekkel játszani 😛 )
több mint 14 éve
Bradley-t nem kellett volna elengedni :SkzolBradley tavaly bitang gyenge volt, vele pont nem lennénk előrébb.
több mint 14 éve
Bradley-t nem kellett volna elengedni :S
több mint 14 éve
nah hát az is...ott az Oline is mi a faszt csinált...félyardról nem tudtuk bevinni...nagyon kéne ilyenkor Westbrook bukfencezéseEz sztem rohadtul Marty-n és Reid-en ment el. Mégpedig a 4th down-nál.Bébémeg a nyomorék 3 run hivason az utso RZ helyzetbenkzol
több mint 14 éve
Ez sztem rohadtul Marty-n és Reid-en ment el. Mégpedig a 4th down-nál.Bébémeg a nyomorék 3 run hivason az utso RZ helyzetben
több mint 14 éve
Ez sztem rohadtul Marty-n és Reid-en ment el. Mégpedig a 4th down-nál.
több mint 14 éve
A védelem a D-linet leszámítva 0. Aso lófasz esti fénnyel, S párosunk nincs, LB sor eddig se volt. Vicknek meg adtunk 100 millát, erre 1 meccset nem tud befejezni, eddig ennyi értelme van a bevásárlásnak---->1-2
több mint 14 éve
Idegbajt kapok ettől a meccstől,meg is érdemeljük hogy kikapjunk!!!