Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Apró öröm ha még lehet SEa lenyomja a Giant-et
több mint 14 éve
Egyáltalán nem jobb...Nem tudok elaludni olyan ideges vagyokkorodiatilegalább a giants is szopott , máris jobb az este egy kicsitzero0
több mint 14 éve
zero0
333
Nem tudok elaludni olyan ideges vagyokkorodiatilegalább a giants is szopott , máris jobb az este egy kicsit
több mint 14 éve
Nem tudok elaludni olyan ideges vagyok
több mint 14 éve
Lehet előkeresni a papírzacskókat. 😕

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Most ez tökéletesen illik ránk:http://www.youtube.com/watch?v=HRc6H9xRHp0
"Nem vagy ideges, fő a nyugalom
A helyzet kezelhető, de nem én uralom
Lehet ellenkezhetnék, ó de minek"
Hisz nincs mit tenni ha szétbasz az ideg.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Szavakkal nem lehet leírni amit ezen a meccsen megint műveltünk.El vagyunk átkozva ez tuti, de szerintem egész Philadelphia!!
több mint 14 éve
elég szar érzés az 5. héten PO-tól búcsúzni, ilyet még nem éltem meg 😕
több mint 14 éve
Én ezen már csak röhögni tudok. Szerencsére több éves álmom valósul meg, a zsíros koca nyomorult Reid végre eltakarodik a picsába, ezt a szezont még ő sem úszhatja meg. Castillo is megy vele of course.NewmanHacsak nem ő lesz a HC 😀
több mint 14 éve
Én erre már nem tudok mit mondani. Asszem régi meccseket kell nézzek hogy sikerélmény legyen
több mint 14 éve
holnap papírzacskóval a fejemen megyek munkába...
több mint 14 éve
Én ezen már csak röhögni tudok. Szerencsére több éves álmom valósul meg, a zsíros koca nyomorult Reid végre eltakarodik a picsába, ezt a szezont még ő sem úszhatja meg. Castillo is megy vele of course.
több mint 14 éve
Moonshiner
32
Csak nekem hiányzik a lockout?
több mint 14 éve
Ez hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!Avant majd megint Avant most meg Parker, Billick előremondta csak be akarnak ugratni!!
Nem nézek több meccset!Idegössszeomlást kapok minden meccsen.Ez szörnyű már megint a végén!
Vége a szezonnak ennyi megint sikerült magunkat megverni.
több mint 14 éve
Ennél hülyébb csapat nincsen az NFL-ben. 😀
több mint 14 éve
Sajna sztem is nyerni fogtok, de ne legyen igazam 😊Szeszevagy nem 😕
Felfoghatatlan a mai meccs is. Az a durva, hogy yardok alapján benne van a csapatban...
Avantra még azt sem mondom, hogy a szív nincs meg hozzá... 😕
több mint 14 éve
nagyon el vagytok átkozva. most Avant csinálta azt, amit Maclin. kicsit Vicket kezdem sajnálni. ez a védelem nagyon nagy homály... :/
jövő héten Skins?

több mint 14 éve
Sajna sztem is nyerni fogtok, de ne legyen igazam 😊
több mint 14 éve
Én azt álmodtam, hogy Ghostface Killah koncerten vagyok, és még dumáltam is vele...mondjuk leszek is koncertjén hamarosan. Remélem ez is azt jelenti, hogy nyerünk ma 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Azt álmodtam, hogy kikapunk, tehát nyerünk. 😀Fontos meccs nagyon, kivételesen akkor sem leszek csalódott, ha veszítünk, mivel a Bills a 2.kedvencem.
Ettől függetlenül, természetesen, let's go Eagles!
több mint 14 éve
mi szólna a győzelem mellett?az egyik legjobb run o ellen?
buták lennének sokat passzolni
több mint 14 éve
A nagy számok törvényét a 0-16 os csapatoknak meséld 😀ano92Olyan csak egy volt.
több mint 14 éve
A nagy számok törvényét a 0-16 os csapatoknak meséld 😀
több mint 14 éve
Nem kell parázni! A Nagy Számok törvénye alapján nekünk kell nyerni. Mondjuk ezt gondoltam egy hete is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Ma nagyon kell, tudják a srácok. Szerintem ma megtudjuk, h mire képes a csapat 100-110 százalékon!AttisAkkor nagyon ciki lesz ha így is kikapunk. 😀
Amúgy sztem is ütni fogjuk a Bills-t. Ütni kell Őket.
Mindhárom meccsünket mi kúrtuk el a 4. negyedben, nem lehetünk az egész szezonban ennyire balfaszok.