Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Aki jól tud angolul: http://footballoutsiders.com/cover-3/2010/cover-2-simple-lessonsha valóban egy gyökeresen más Vick-et láthatunk majd - mentalitásban és játékintelligenciában -, mint akit Atlantában, az jó és biztató hír.
Mindenképpen ajánlom, hogy olvassátok el a Vickes részt (Suhról szóló cikk van az elején, majd Mike). A commentek közt is találni egész találó írásokat (főleg chmeical burntől és Doug Farrartól).Petya
Egy találó párbeszéd a kommentek közül:
A.: If it's really just a matter of coaching fundamentals that has made such a difference with Vick, then Jim Mora should replace Bobby Petrino and/or Vick as the most hated man in Falcon's history.
B: Well, I don't know how much you can blame them. Before Vick went to jail and was significantly humbled, he might very well have been uncoachable. There are plenty of stories of him straight-up ignoring his coaches in the Atlanta years.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Aki jól tud angolul: http://footballoutsiders.com/cover-3/2010/cover-2-simple-lessonsMindenképpen ajánlom, hogy olvassátok el a Vickes részt (Suhról szóló cikk van az elején, majd Mike). A commentek közt is találni egész találó írásokat (főleg chmeical burntől és Doug Farrartól).
több mint 14 éve
Most ugye nem kell példálózni T.B első szezonjával???Továbbra is azt mondom Kolb nem egy szar játékos és kezdő lesz 1-2 meccs múlva.
Vissza lehetne keresgélni mi volt mikor felment Vick az elöző szezonban és nem csinált semmit...
több mint 14 éve
Én még mindig rettegek. 😀Kolb tipikusan olyan játékos, hogy bármennyi meccset is játszana, a szurkolók java még egy meccset követelne... könyörgöm!!! ha valaki csak 2 negyedet játszik, és egyből levágod hogy gyakorlatilag a játék minden elemében csődöt mond, akkor miért kell ahhoz további 4-5 meccses szenvedés hogy végre beismerjük, hogy ezt a Kolb dolgot benéztük? igaz eddig nem sok meccset játszott a ligában, de a KC elleni meccsen kívül 0... lehet mondani, hogy kell a bizalom, meg több lehetőség, de vegyük már észre hogy sz@rból nem lehet várat építeni, ha valaki irtó tehetséges ehhez a játékhoz, azt le lehet szűrni, de Kolb esetében ilyen meg sem fordult a fejemben... Igaz hogy elfogult vagyok a témával kapcsolatban, hiszen Kolbot sohasem szerettem, de ne próbáljuk már megmagyarázni, hogy Kolb egy őstehetség, csak szegény nem kapott lehetőséget...eaglesmcnabbennyi. főleg az a vicces, hogy míg McNabb itt volt és Kolb volt a második QB, akkor szinte az összes Eagles fan röhögött rajta és rettegett mikor a pályán volt... nem igazán értem, h mi változott. 😊Zsoca
Van pár dolog amit nem értek.Nem a 2 negyed itt a mérvadó..hanem összességében az eddigi teljesítménye(beleértve a preseason meccseket is)Az lehet,hogy Reidnek nagy kedvence,de neki és a többi edzőnek is van szeme. Megkapta a lehetőséget,hogy ő legyen az Eagles új franchise irányítója,de sajna nem tudott élni a lehetőséggel.Még visszakerülhet a kezdőbe ha esetleg Vick lesérülne...de nem hinném,hogy a továbbiakban számolnánk vele.Ha jót akarnak neki akkor elengedik egy másik csapathoz ahol lehet még vele próbálkozni,de ha itt marad sztem megragad a padon második számú irányítónak.
Sokan itt eltemetik Kolbot,hogy szar,tehetségtelen és kuka.Nem hinném,hogy 3 évig a csapatnál tartják szépen építik fel a karrierjét és senki nem veszi észre az edzői stábban,hogy rossz játékos?
Mi pedig látjuk 20perc játék után...ez azért merő ostobaság részünkről.
Janek
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Andrew Luck jobb lenne, bár én azok közé tartozom akik bírják Lockert. 😀Remélem a 2011es QB merítés jobb lesz, mint az idei. lehet nektek is kellene egy újonc QB.Vian2011-ben sokak szerint sokkal erősebb QB class jön a draftra, mint amilyen a 2010-es volt.. Majd jön Locker 😀Stez
De túl messzire megyünk. Még van 14 meccs az alapszakaszból, szóval tökmindegy ki irányít csak nyerjünk.
több mint 14 éve
perszeNem, ez talán a legkevesebb, mert húzok mást. Csak egyszerűen utálom Vicket.tenorxha most Kolb visszakerülne kezdőnek, akkor tenorx és kollégái Vick-et sajnálná.Zsocatenorx csak azért rinyál Vick miatt, mert GM játékban szezon előtt megszerezte Kolbot, mondván hogy úgyis az Eagles franchise QB-ja lesz 😀Stez
sírj csak, sírj 😂
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Remélem a 2011es QB merítés jobb lesz, mint az idei. lehet nektek is kellene egy újonc QB.Vian2011-ben sokak szerint sokkal erősebb QB class jön a draftra, mint amilyen a 2010-es volt.. Majd jön Locker 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem a 2011es QB merítés jobb lesz, mint az idei. lehet nektek is kellene egy újonc QB.
több mint 14 éve
greenboy
267
Ezt mindenképp eljövök megnézni 😀 😀 😀Kolbért állítólag már több csapat is bejelentkezett, miután Vick lesz a kezdő a hétvégén.Hát persze... Kolbot tradeljük és jövőre Reid idehozza Case Keenumot, ő lesz a Kolb Experiment 2.0
A Skinsbe kéne mennie. 😂
Mondjuk Schefter azt írta, meg lenne lepve, ha a Philly elcserélné Kolbot, hát igen.Stez
Ha ez megtörténne elmegyek Philadelphiába, és a klubház előtt tiltakozásul felgyújtok egy tibeti buddhista szerzetest... 😀BleedingGreen
több mint 14 éve
Kolbért állítólag már több csapat is bejelentkezett, miután Vick lesz a kezdő a hétvégén.Hát persze... Kolbot tradeljük és jövőre Reid idehozza Case Keenumot, ő lesz a Kolb Experiment 2.0
A Skinsbe kéne mennie. 😂
Mondjuk Schefter azt írta, meg lenne lepve, ha a Philly elcserélné Kolbot, hát igen.Stez
Ha ez megtörténne elmegyek Philadelphiába, és a klubház előtt tiltakozásul felgyújtok egy tibeti buddhista szerzetest... 😀
több mint 14 éve
Nem, ez talán a legkevesebb, mert húzok mást. Csak egyszerűen utálom Vicket.ha most Kolb visszakerülne kezdőnek, akkor tenorx és kollégái Vick-et sajnálná.Zsocatenorx csak azért rinyál Vick miatt, mert GM játékban szezon előtt megszerezte Kolbot, mondván hogy úgyis az Eagles franchise QB-ja lesz 😀Stez
több mint 14 éve
Van pár dolog amit nem értek.Sokan itt eltemetik Kolbot,hogy szar,tehetségtelen és kuka.Nem hinném,hogy 3 évig a csapatnál tartják szépen építik fel a karrierjét és senki nem veszi észre az edzői stábban,hogy rossz játékos?
Mi pedig látjuk 20perc játék után...ez azért merő ostobaság részünkről.
ki volt jelentve,hogy ő lesz a kezdő QB most nem ő az.
Mi lesz ha Vick is játszik egy rossz meccset?
Akkor megint Kevin lesz a kezdő ezek szerint?
Még egyszer a lényeg:nyerni a meccseket!Ha a 30éves Vickkel akkor vele vagy a 27éves Kolbbal...
Ha meg kikap a csapat akkor lehet agyalni kivel tegyük ezt és meddig
több mint 14 éve
Kolbért állítólag már több csapat is bejelentkezett, miután Vick lesz a kezdő a hétvégén.A Skinsbe kéne mennie. 😂
Mondjuk Schefter azt írta, meg lenne lepve, ha a Philly elcserélné Kolbot, hát igen.
több mint 14 éve
ennyi. főleg az a vicces, hogy míg McNabb itt volt és Kolb volt a második QB, akkor szinte az összes Eagles fan röhögött rajta és rettegett mikor a pályán volt... nem igazán értem, h mi változott. 😊Zsocaén speciel már akkor is attól féltem, hogy nehogy lesérüljön, mert akkor jön Vick. hát most itt van... hajrá Kafka! 😊
több mint 14 éve
ennyi. főleg az a vicces, hogy míg McNabb itt volt és Kolb volt a második QB, akkor szinte az összes Eagles fan röhögött rajta és rettegett mikor a pályán volt... nem igazán értem, h mi változott. 😊Zsocaazóta rájöttek, hogy Kolb-Ász
több mint 14 éve
Kolb tipikusan olyan játékos, hogy bármennyi meccset is játszana, a szurkolók java még egy meccset követelne... könyörgöm!!! ha valaki csak 2 negyedet játszik, és egyből levágod hogy gyakorlatilag a játék minden elemében csődöt mond, akkor miért kell ahhoz további 4-5 meccses szenvedés hogy végre beismerjük, hogy ezt a Kolb dolgot benéztük? igaz eddig nem sok meccset játszott a ligában, de a KC elleni meccsen kívül 0... lehet mondani, hogy kell a bizalom, meg több lehetőség, de vegyük már észre hogy sz@rból nem lehet várat építeni, ha valaki irtó tehetséges ehhez a játékhoz, azt le lehet szűrni, de Kolb esetében ilyen meg sem fordult a fejemben... Igaz hogy elfogult vagyok a témával kapcsolatban, hiszen Kolbot sohasem szerettem, de ne próbáljuk már megmagyarázni, hogy Kolb egy őstehetség, csak szegény nem kapott lehetőséget...eaglesmcnabbennyi. főleg az a vicces, hogy míg McNabb itt volt és Kolb volt a második QB, akkor szinte az összes Eagles fan röhögött rajta és rettegett mikor a pályán volt... nem igazán értem, h mi változott. 😊
több mint 14 éve
komolyan mondom, hogy sikerült magam teljesen felidegesíteni néhány kommentet olvasva ill. a semmit ragozzuk, emiatt az utolsó hozzászólásom a témát illetően....Kolb tipikusan olyan játékos, hogy bármennyi meccset is játszana, a szurkolók java még egy meccset követelne... könyörgöm!!! ha valaki csak 2 negyedet játszik, és egyből levágod hogy gyakorlatilag a játék minden elemében csődöt mond, akkor miért kell ahhoz további 4-5 meccses szenvedés hogy végre beismerjük, hogy ezt a Kolb dolgot benéztük? igaz eddig nem sok meccset játszott a ligában, de a KC elleni meccsen kívül 0... lehet mondani, hogy kell a bizalom, meg több lehetőség, de vegyük már észre hogy sz@rból nem lehet várat építeni, ha valaki irtó tehetséges ehhez a játékhoz, azt le lehet szűrni, de Kolb esetében ilyen meg sem fordult a fejemben... Igaz hogy elfogult vagyok a témával kapcsolatban, hiszen Kolbot sohasem szerettem, de ne próbáljuk már megmagyarázni, hogy Kolb egy őstehetség, csak szegény nem kapott lehetőséget...
ha most Kolb visszakerülne kezdőnek, akkor tenorx és kollégái Vick-et sajnálná, hogy szegény végre visszatért, megkapja a lehetőséget 4 év után amivel tökéletesen él és leültetik? nemhinném. ki nem szarja le Kolb-ot? az eddigi meccsei alapján(a KC ellenitől eltekintve) bűnrossz teljesítményt nyújtott. Vick nem, ez tény(mellesleg ő már bizonyított).
3 év a korkülönbség a két ember között, de Vick sincsen széthasználva ezt se feledjük el.
Mike egy olyan Atlantában játszott pl 2006-ban, ahol a legtöbb drop volt az elkapók részéről, ligaszinten(!)...pedig nem voltak Peyton mennyiségű passzkisérlete és egy olyan HC-nk volt, aki azóta totálisan megbukott. ez is tény. aki ezek után a pontatlanságát hozza fel, akkor nézzétek meg a TD-INT mutatóját. az egyáltalán nem rossz.
komolyan nem értek itt néhány embert... Vick simán szar lehet még mindig, de most kurva jó formában van. egy csapat mindig nyerni akar. így nagyobb az esély. ez egy igen egyszerű a képlet.
most már csak azt várom, ha mégis szarul jönne össze a szezonotok(amire azért megvan az esély, mert van egy gyengélkedő védelmetek és egy falatok), akkor mindenki Vick-et és Reid-et fogja hibáztatni...
lényeg a lényeg, hogy nem igen értem azokat, akik foggal-körömmel védik Kevin-t. miért bíztok benne jobban, mint májkölben? mintha ő semmit se tett volna le az asztalra mindeddig.Zsoca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ha most Kolb visszakerülne kezdőnek, akkor tenorx és kollégái Vick-et sajnálná.Zsocatenorx csak azért rinyál Vick miatt, mert GM játékban szezon előtt megszerezte Kolbot, mondván hogy úgyis az Eagles franchise QB-ja lesz 😀
több mint 14 éve
komolyan mondom, hogy sikerült magam teljesen felidegesíteni néhány kommentet olvasva ill. a semmit ragozzuk, emiatt az utolsó hozzászólásom a témát illetően....Zsocanem kell idegeskedned, csak elfogadnod, hogy Vick egy végletesen megosztó játékos és személyiség. (kutyákkal szembeni bánásmódjától függetlenül!)
akinek bejön a játékstílusa azok istenítik, akik csak a talmi ragyogást látják benne - mint jómagam - azok, elégedetten dörzsölték a kezüket, amikor a belőle jól felkészült védelmek elkenték a száját. pl. az Eagles a 2002-es és a 2004-es playoffban. Vicket akkor 7-szer sackeltük, nem dobott TD-t és három pickje volt. (RIP Jimmy Johnson!)
nem örültem, amikor Philly-be került, de ez van és szerencsére nem kötelező szeretni. ha hozni fogja a meccseket és bebizonyítja, hogy többre hívatott, nem fogom elvitatni az érdemeit, de azért bajnoki álmokat még ne dédelgessünk. Vick bármennyire is kiszámíthatatlanul improvizatív játékosnak tűnik, azt hiszem mindig lesznek olyan DC-k, akik megsemmisítő gameplant tudnak készíteni ellene és a játékosállományuk is adott hozzá (mint anno Johnson). ergo mindig lesznek olyan csapatok, akin egy Vickkel felálló együttes nem fog tudni átlépni. (függetlenül attól, hogy mi egyébben erősebb vagy gyengébb az Eagles bármelyik vetélytársánál.)
több mint 14 éve
komolyan mondom, hogy sikerült magam teljesen felidegesíteni néhány kommentet olvasva ill. a semmit ragozzuk, emiatt az utolsó hozzászólásom a témát illetően....ha most Kolb visszakerülne kezdőnek, akkor tenorx és kollégái Vick-et sajnálná, hogy szegény végre visszatért, megkapja a lehetőséget 4 év után amivel tökéletesen él és leültetik? nemhinném. ki nem szarja le Kolb-ot? az eddigi meccsei alapján(a KC ellenitől eltekintve) bűnrossz teljesítményt nyújtott. Vick nem, ez tény(mellesleg ő már bizonyított).
3 év a korkülönbség a két ember között, de Vick sincsen széthasználva ezt se feledjük el.
Mike egy olyan Atlantában játszott pl 2006-ban, ahol a legtöbb drop volt az elkapók részéről, ligaszinten(!)...pedig nem voltak Peyton mennyiségű passzkisérlete és egy olyan HC-nk volt, aki azóta totálisan megbukott. ez is tény. aki ezek után a pontatlanságát hozza fel, akkor nézzétek meg a TD-INT mutatóját. az egyáltalán nem rossz.
komolyan nem értek itt néhány embert... Vick simán szar lehet még mindig, de most kurva jó formában van. egy csapat mindig nyerni akar. így nagyobb az esély. ez egy igen egyszerű a képlet.
most már csak azt várom, ha mégis szarul jönne össze a szezonotok(amire azért megvan az esély, mert van egy gyengélkedő védelmetek és egy falatok), akkor mindenki Vick-et és Reid-et fogja hibáztatni...
lényeg a lényeg, hogy nem igen értem azokat, akik foggal-körömmel védik Kevin-t. miért bíztok benne jobban, mint májkölben? mintha ő semmit se tett volna le az asztalra mindeddig.
több mint 14 éve
A lényeg, akárki is lesz a franchise következő, hosszú távon is eredményes irányítója, szeretném, hogy jobban hasonlítson Starr-ra, Marinóra, Montanára vagy Manningre, Brees-re, mint Tarkentonra, - elnézést, de - Randall Cunninghamre vagy Vickre.Akkor remélem, hogy Vick hasonló karriert fut be mint Cunningham, mert azért ő megmutatta Ryan távozása után, főleg a Vikes-ban, hogy tud ő passzolni is ha kell és nem csak az atletikus képességeire épít.
Szabler
Szerintem nagyon sokat számít, hogy egy Qb milyen rendszerben, milyen edzők alatt dolgozik. Sem Moráék Atlantában sem Ryanék nálunk nem klasszikus Qb-ként számítottak rájuk, hanem a meglevő képességeikre (futások, improvizáció) ráerősítve építették fel a taktikát, nem is igen próbálták passzolóként fejleszteni őket. Majd meglátjuk, hogy Vickből nálunk többet lehet-e kihozni, de attól én se félek, hogy új Manning vagy Brees válik belőle 😊 , de elég lesz az is, ha kicsit pontosabban passzol.
Egyszer már mi is kifoghatnánk egy olyan típusú elit irányítót akiket említettél, mert ilyen játékos kb Van Brocklin, vagy Jurgensen ideje óta nem volt nálunk.
több mint 14 éve
Amiért örülök a jelenlegi helyzetnek az az, hogy én annak idején nem láttam Vicket Atlantában, mert akkor még azt sem tudtam, hogy mi ez a sport, de most látom, hogy miért mondják sokan, hogy miatta szerették meg a Falcons-t. Öröm nézni minden pillanatot, amikor a pályán van, sokkal jobban élvezem, mint mondjuk a sebészi pontosságú Peyton Manning előadásait. Ennyi. Ezért örülök, hogy ő lett a kezdő és ha csak egy évig nézhetem, nekem már az is elég, mert bepótoltam valamit😊somebody08Lehet így is/úgy is, ezért is/azért is szeretni a focit, lázba lehet jönni egy inkább rögtönzéseiben bízó irányító villogásaitól, de az ellenfél védelmét precíz masinériaként szétszedő játékmester passzaitól is.
Én inkább az utóbbira szavazok! Szerintem egy irányító - amennyire lehetséges - legyen ura a helyzetnek, lássa meg minden lehetőségét, passzoljon nagyszerűen (azaz "sebészi pontossággal") és keltsen aggodalmat, félelmet az ellenfélben valahányszor pályára lép. Persze ez egy ideálkép, erre csak nagyon kevesen képesek.
Vick nem, Kolb egyelőre - amennyire a nagyon csekély minta alapján megítélhető - szintén nem. Én azonban abban bíztam/bízom, hogy utóbbi képes lesz, ha lehetőséget kap!, megmutatni, hogy közelebb áll ehhez a képhez, mint Vick valaha is fog, sőt esetleg képes lehet akár még D-Mac-et is feledtetni.
A lényeg, akárki is lesz a franchise következő, hosszú távon is eredményes irányítója, szeretném, hogy jobban hasonlítson Starr-ra, Marinóra, Montanára vagy Manningre, Brees-re, mint Tarkentonra, - elnézést, de - Randall Cunninghamre vagy Vickre.
Az én értékítéletemben, bár tudom, hogy ósdi és elavult, a belbecs még mindig a külcsín fölött áll. Substance >>> Flash
több mint 14 éve
Hm ez érdekes. Sajnálom Kolbot, volt egy szar fél meccse, Vick jól játszott egy félidőt vesztes szituból GB ellen és a Detroir - ! - ellen.Nem tudom ez nekem kevés lenne, én még adtam volna 1 esélyt Kolbnak.
több mint 14 éve
Ezt már leírtam korábban, de lehet, hogy eredménykövetőben, úgyhogy leírom megint: Nem tartom szerencsésnek azt, ahogy ez a helyzet kialakult, de:Kolb felment a pályára a Packers ellen és úgy nézett ki, mint egy teleszart búvárruha. Bizonyára ismeri a falat, vagy nem tudom, de látszott rajta, hogy fél, izgul, nem biztos magában.
Vick felment és még egy passzt nem adott és láttam minden katasztrofális meccsét az előszezonban, de a nonverbális kommunikációján (tartás, járás, sisak nélkül a szemén) azt láttam, hogy ez az ember megnyeri a meccset, vagy ha nem is, de legalább hisz benne.
Ez persze nem jelent semmit, mert például a két Manninget, Romot sőt mág Schaubot is olyannak látom, mint Kolbot, aztán mégis mekkora fasza játékosok. De mondjuk Brees-en, vagy az általam gyűlölt Brady-n és Rivers-en is azt látom, hogy villámlik a szemük, hogy ha felmennek, akkor ott az lesz amit ők akarnak és ez a csapatra is kihat. Pláne egy fiatal csapatra. Szerintem most a kölykök tűzbe mennének Vickért az öltözőben.
Ennek ellenére én nem foglalnék állást, mert mindkét oldalnak igaza van sok mindenben és szerintem majd csak az élet fogja eldönteni, hogy mi is volt a helyes lépés. Amiért örülök a jelenlegi helyzetnek az az, hogy én annak idején nem láttam Vicket Atlantában, mert akkor még azt sem tudtam, hogy mi ez a sport, de most látom, hogy miért mondják sokan, hogy miatta szerették meg a Falcons-t. Öröm nézni minden pillanatot, amikor a pályán van, sokkal jobban élvezem, mint mondjuk a sebészi pontosságú Peyton Manning előadásait. Ennyi. Ezért örülök, hogy ő lett a kezdő és ha csak egy évig nézhetem, nekem már az is elég, mert bepótoltam valamit😊
több mint 14 éve
Én azt mondom ,hogy a lényeg az,hogy ha nyer a csapat és a QB-t Vicknek hívják az jó ha épp Kolbnak az is jó.Ha meg egy nagy L van akkor is mindegy ki a QB...
elment 2 meccs és már azon megy a szájkarate ki a jó megoldás szezonokra....
picit nekem ez olyan vihar egy kád vízben