Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Hmm.
Volt itt sok és sokféle vélemény. Én azok közé tartozom akik nagyon bírják McNabbet de több okból kifolyólag is ezért az árért el kellett engedjük. Idén a stáb bevállalt egy nagy fiatalítást ennek köszönhetően a keret 30%a kicserélődött és a mienk a liga legfiatalabb kerete. Biztos vagyok benne, hogy Reidék nem ebben az évben akartak/ akarnak Super Bowlt nyerni mindenáron. Ez egy újrakezdés lenne amit Kolbal képzeltek el, és szerintem ha nincs a mostani sérülése, akármilyen szarul is játszott volna még akár a Lions ellen is és állnánk 0-2-vel, akkor is Kolb lenne a Nr. 1.
1,5 negyed alatt ne írjunk már le egy 3. szezonos játékost. Én amondó vagyok, hogy még most be kell dobni a mély vízbe, hogy megmutassa mit tud. Ha tényleg olyan szar akkor ott lenne Vick. Ha nem akkor meg lehet hogy megvan az új Franchise irányítónk. Most ugye Vick lett a kezdő, de ha úgy alakulna a szezon hogy nem lesz esélyünk a Playoffra akkor azonnal visszatenném Kolbot, hogy megnézzük végre mit is tud. Azzal mindenkinek tisztában kell lennie hogy ez az ember sokkal-sokkal jobb játékos mint amilyennek most elmondják. Idén mindenképpen ki kell derülnie, hogy alkalmas e a kezdő QB poszta vagy nem. Ha igen akkor fasza, ha nem akkor kezdhetünk nézelődni NCAA- ben meg szezon végén FA-ban. Idén az O falon is sok múlik, és az elég szar de biztos vagyok benne hogy jövőre sokkal jobb lesz az is. Most Reidéknek nehéz dolguk van mert a mostani döntéseik meghatározhatják a csapat következő néhány évét.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
McNabb-et szerintem azért engedtétek el, mert kurva nagy volt a fizuja és kiderült, hogy vele nem lehet nyerni...Zsoca
McNabb eltradelése sztem még mindig jó döntés volt. Ennyiért el kellett engedni.

Vick amit eddig csinált azt egy backup QB-hoz mérten nagyon jó. De most Ő lesz a kezdő QB Philadelphiában és ez nem könnyű feladat.Bébé
nem könnyű, és Kolbnak éppen ez a baja... a képességei gondolom megvannak, hiszen akkor már rég nem lenne itt, viszont mentálisan gyenge, ezt láthattuk GB ellen is...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
McNabb-et szerintem azért engedtétek el, mert kurva nagy volt a fizuja és kiderült, hogy vele nem lehet nyerni...Zsoca
McNabb eltradelése sztem még mindig jó döntés volt. Ennyiért el kellett engedni.

Vick amit eddig csinált azt egy backup QB-hoz mérten nagyon jó. De most Ő lesz a kezdő QB Philadelphiában és ez nem könnyű feladat.Bébé
Egyébként ha nem tradeljük el McNabbet, akkor meg azért menne a sírás, hogy miért nincs normális FS-nk, ugye N. Allent a Mc5-ért kapott 2. körösön hoztuk, és eddig (lekopogom...) újonchoz képest jól nyomja.

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Pár dolog:
-Én még adtam volna legalább 1 meccset Kolbinak, ha szarul játszik a Jax ellen is, még akkor sincs veszve a szezon.

-Reid porhintéses nyilatkozatatin én már régóta fel sem háborodok, ő mindig is ilyen volt és ilyen is lesz, egy használható szót sem fog mondani a médiának. A háttérben az egész szvsz másképp zajlott, Kolb már tudhatta, hogy Reid gondolkozik a váltáson. A médiának nem mondott előre semmit, mert ha azt mondta volna, hogy mondjuk keddig eldönti ki lesz a kezdő Qb akkor meg őt és szerencsétlen Qb-ket kapta volna szét már jó előre média. Így ameddig lehet meg akarta kímélni őket a basztatástól, amíg végleges döntésre nem jut. Most úgyis kijut a médiafigyelemből az egész csapatnak.

-Miért ne lehetne egy fiatal csapatnak öreg Qb-ja? Vick még ráadásul nem is öreg, egy 30 éves Qb nem öreg. Majd meglátjuk, hogy Vick hosszabb távon hogy teljesít.
Az hogy a scrambler címke rajta marad és hogy pontatlan passzoló szerintem nem csak neki, hanem az egykori Falcons edzőgárdának és különösen Mora Jr.-nak is felróható. Gyakorlatilag Vick atletikus és improvizációs képességeire építették fel a Falconst, mint Qb-t alig képezték tovább, persze Mike se tett lépéseket ezirányban, de nem is volt rákényszerítve, hogy Qb-ként tovább fejlődjön.

-Ha már úgyis szidtátok Reidet, én hozzátennék annyit, hogy az offense időnkénti bénázásáért legalább akkora felelősség terheli Mornhinweget is. Én inkább tőle szabadulnék meg, bár én elfogult vagyok mert már Lions HC korában sem szerettem. Szerintem a Reid-Mornhinweg duó egy rossz párosítás, mindkettő elméleti szinten nagyon ért a focihoz, de a pálya szélén sokszor rosszul meccselnek, hülye döntéseket hoznak. Ezért szerintem olyan "tökös" OC kéne Reid mellé aki kiegyensúlyozza a playcallingban levő hiányosságait és nem ráerősít. De ilyen váltásnak őszintén kevés esélyét látom, mert mindkettő hatalmas WCO-buzi, szóval teljes a szerelem.

több mint 14 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Nem értem mi bajotok Vickkel... Az, hogy 30?? Még van 11 éve... XD Hány évre előre akartok csapatot építeni!?D11
Úgy látszik nem érted a lényeget. A lényeg az, hogy valamivel mindig elégedetlennek kell lennünk, mert Eagles szurkolók vagyunk 😀somebody08
Hát nem tudom ennyiért volt e valaha ilyen irányítója bármely csapatnak....Vick nem backup QB. A többi elit irányító sem fiatalabb....Örvendjetek egy fiatal csapatnak egy tapasztalt és kiváló vezér....

Lou Anarumo for president
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Nem értem mi bajotok Vickkel... Az, hogy 30?? Még van 11 éve... XD Hány évre előre akartok csapatot építeni!?D11
szerintem itt senkinek sem Vick korával van baja. 😊

az én három fenntartásom:

- scrambler. tudom, hogy a többség ezért kedveli őt, de ez nem akkora erény, hogy minduntalan hanyatt kellene esni tőle! főleg akkor nem, ha már akkor elkezd szaladni, amikor a first readdel nem talál megjátszható elkapót. ez a fegyver különben sem működik mindig.

persze lehet, hogy egy ramaty támadófal mellett éppen olyan játékosra van szükség, aki képes meghosszabbítani a play-t, de egy scrambling QB - feltéve, ha nem képes sokkal többre! - felvillanásokat produkálhat, konzisztens sikereket viszont aligha.

- accuracy issues. eddigi 54 %-os pontossági karriermutatója azt hiszem eléggé beszédes. igaz ebben a kategóriában előrelépést mutat, hiszen az idén már majdnem 64-os pontossággal passzolt. az ún soft touch viszont soha nem lesz az erőssége, sőt nem is ismeri. küzdjenek csak az elkapók a labdáiért. 😊

- hogyan teljesít clutch helyzetekben? sok tényező összjátékából adódik ez: játékintelligencia, lélekjelenlét, vezéri erények. ebben a műfajban Vick eddig nem nagyon tündökölt. a Packers elleni szitura - amikor megfuthatta volna az egyenlítő TD-t - nyilván mindenki emlékszik még.

Mindezekkel együtt, jelen felállás mellett, talán Vick még mindig a legjobb rövidtávú opció. Sajna ez már nem a 70-es évek, amikor Chuck Nollnak a Steelers-nél még volt vagy 4 éve, hogy felépítsen egy domináns dinasztiát.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
- Miért sírsz kisfiam, hiszen most nyertétek meg 70-0-ra SuperBowl-t?
- Igen,de az ellenfél a 4. negyedben garbage time alatt csinált egy first downt, és az egyik puntnál a returner csak fair catch-csel fogta meg a labdát. Új GM, HC DC, OC, QB, O-line, D-line, RB DB, LB, TE kell, de azonnal! 😊vadibandi
Ha így lesz, előadom itthon és felteszem Youtube-ra 😀

Egyébként, már nem akarlak megbántani, mint Giants fan, csak nem írok két külön bejegyzést emiatt, szóval nem gondoljátok, hogy a döntésben az is benne van, hogy a vezetőség meglátta, hogy az eddig rettegett csoportriválisok is mérhetetlenül szarok? Mert szerintem simán benne van, hogy beléjük csapott a felismerés, hogy innen még simán be lehet avászkodni a rájátszásba egy közepesnél valamivel jobb teljesítménnyel.somebody08
Sajnos nem áll módomban, hogy fényezzem a csapatomat. Nincs mire felvágjak.

több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
- Igen,de az ellenfél a 4. negyedben garbage time alatt csinált egy first downt, és az egyik puntnál a returner csak fair catch-csel fogta meg a labdát. Új GM, HC DC, OC, QB, O-line, D-line, RB DB, LB, TE kell, de azonnal! 😊vadibandi
Ha így lesz, előadom itthon és felteszem Youtube-ra 😀

Egyébként, már nem akarlak megbántani, mint Giants fan, csak nem írok két külön bejegyzést emiatt, szóval nem gondoljátok, hogy a döntésben az is benne van, hogy a vezetőség meglátta, hogy az eddig rettegett csoportriválisok is mérhetetlenül szarok? Mert szerintem simán benne van, hogy beléjük csapott a felismerés, hogy innen még simán be lehet avászkodni a rájátszásba egy közepesnél valamivel jobb teljesítménnyel.
több mint 14 éve
- Igen,de az ellenfél a 4. negyedben garbage time alatt csinált egy first downt, és az egyik puntnál a returner csak fair catch-csel fogta meg a labdát. Új GM, HC DC, OC, QB, O-line, D-line, RB DB, LB, TE kell, de azonnal! 😊

több mint 14 éve
Úgy látszik nem érted a lényeget. A lényeg az, hogy valamivel mindig elégedetlennek kell lennünk, mert Eagles szurkolók vagyunk 😀
több mint 14 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Nem értem mi bajotok Vickkel... Az, hogy 30?? Még van 11 éve... XD Hány évre előre akartok csapatot építeni!?
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Lehet Cameron Diaz küldte el a Phillyből is McNabbet. 😊
Én mondjuk nem értem a rinyát, Kolb fos és akkor az a baj, most meg Vick robbant a semmiből és nagyon jól játszik, erre meg ez a baj. Amikor McNabb dobált az volt a baj, most hogy az Eagles elküldte, már az a baj.
Van egyáltalán valami, ami jó is? 😊Stez
A Fradi szurkolóknak nem lehet a kedvére tenni, nekik soha nem lehet megfelelni. Ennyi.vadibandi
Csak ilyen mentalitással lehet Super Bowl-t nyerni. 😛 😀Bébé
De ezt ugye nem tapasztalatból mondod. 😛 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Én mondjuk nem értem a rinyát, Kolb fos és akkor az a baj, most meg Vick robbant a semmiből és nagyon jól játszik, erre meg ez a baj. Amikor McNabb dobált az volt a baj, most hogy az Eagles elküldte, már az a baj.
A Fradi szurkolóknak nem lehet a kedvére tenni, nekik soha nem lehet megfelelni. Ennyi.vadibandi
Csak ilyen mentalitással lehet Super Bowl-t nyerni. 😛 😀Bébé
Vagy egyszerűen csak rasszisták vagytok és mindig megszóljátok a néger irányítókat.
Kolb bezzeg király, mert fehér.

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Csak ilyen mentalitással lehet Super Bowl-t nyerni. 😛 😀
több mint 14 éve

Vick amit eddig csinált azt egy backup QB-hoz mérten nagyon jó. De most Ő lesz a kezdő QB Philadelphiában és ez nem könnyű feladat.
több mint 14 éve
A Fradi szurkolóknak nem lehet a kedvére tenni, nekik soha nem lehet megfelelni. Ennyi.

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
McNabb-et szerintem azért engedtétek el, mert kurva nagy volt a fizuja és kiderült, hogy vele nem lehet nyerni...

több mint 14 éve
Én még esetleg azt tudom elhinni a dolgok közül, hogy Vick szépen fut egy jó szezont, hosszabbít, kapunk érte egy második kört, felépítünk egy támadófalat és berakjuk mögé Kolbot. Ha ebben gondolkoztak, akkor azt mondom, van a dologban logika. De a vezetőségünket ismerve most kb azon gondolkoznak, hogy holnap mi legyen az ebéd😕
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Van egyáltalán valami, ami jó is? 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szabler, illetve Gonzalez szavaival egyet tudok érteni, de szerintem most Reid az első ember azok közül, aki nem tud őszintén a saját szemébe nézni. Én attól az embertől, aki képes 4&1 középső futást hívni meg kitartani a leg működésképtelenebb playeink mellett, az tuti nem csinál ilyet. Ez szerintem Jeff Lurie és a vezetés áll a háttérben. Reid akkor se csinálna segget a szájából, ha Kolb 600 INT-el és 0 TD-vel állna, mint ahogy szerintem McNabb-et sem ő küldte el. Ha láttátok az Any given sunday-t, akkor abban tökéletesen látható, hogy a tulaj mikre képes, szerintem most is ez áll fenn. Én sajnos olyan ember vagyok, akinek jobb ma egy veréb, ezért örülök a döntésnek, de aláírom, hogy emberileg nem ez volt a legszerencsésebb dolog, amit tenni lehetett. Remélem az élet azért majd igazolja Reidet mert attól félek, hogy ha Vick mondjuk befuccsol, Kolb meg megsértődött, akkor Andy fejét követelik majd, és ő lesz az áldozat is, pedig talán nem is az ő felelőssége az, ami történt.somebody08
Na erre gondoltam ami Reid döntéseit illetti. 😀 Mondjuk akko rnem voltam valami vidám hangulatban!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én abszolut nem értettem McNabb elengedését, bár páran Kolb nak esélyt adtak volna. Na most az van hogy McNabb nincs (szerintem jobb irányito még mindig mint egy Vick), Kolb meg szintén nincs. Nem értem, mint ahogy sokszor Reid döntéseit mérközések közben az elmult évek folyamán. Elengedtek egy nagyon jo irányitot, mert fiatal csapatot épitenek, erre betesznek egy hasonlo koru irányitot kezdönek aki gyengébb mint akit elengedtek. Valaki lát benne logikát? Mert én nem! Lehet hogy Vick jobb mint Kolb (bár hogyan lehet ezt megállapitani?) vagy jobb eredményre képes, de ez a jövöre nézve nem biztato, és semmivel nem jutott elörébb a csapat , ráadásul nem tudom miért de nem vagyok optimista az idei évre!
több mint 14 éve
Szabler, illetve Gonzalez szavaival egyet tudok érteni, de szerintem most Reid az első ember azok közül, aki nem tud őszintén a saját szemébe nézni. Én attól az embertől, aki képes 4&1 középső futást hívni meg kitartani a leg működésképtelenebb playeink mellett, az tuti nem csinál ilyet. Ez szerintem Jeff Lurie és a vezetés áll a háttérben. Reid akkor se csinálna segget a szájából, ha Kolb 600 INT-el és 0 TD-vel állna, mint ahogy szerintem McNabb-et sem ő küldte el. Ha láttátok az Any given sunday-t, akkor abban tökéletesen látható, hogy a tulaj mikre képes, szerintem most is ez áll fenn. Én sajnos olyan ember vagyok, akinek jobb ma egy veréb, ezért örülök a döntésnek, de aláírom, hogy emberileg nem ez volt a legszerencsésebb dolog, amit tenni lehetett. Remélem az élet azért majd igazolja Reidet mert attól félek, hogy ha Vick mondjuk befuccsol, Kolb meg megsértődött, akkor Andy fejét követelik majd, és ő lesz az áldozat is, pedig talán nem is az ő felelőssége az, ami történt.
több mint 14 éve
Mardel Philadelphia Eagles Ole Miss Rebels 259
Vick még mindig simán befürödhet emiatt meg van az esély, hogy Kolb kezdjen még az idén. a tavalyi KC elleni meccstől eltekintve nem mutatott túl sokat ez az ember. jelen esetben nagyon úgy néz ki, hogy nála jobb alternatíva Mike. mivel szerintetek öreg(?) emiatt simán hozhattok jövőre, vagy utána egy újonc irányítót, ha Kolb mégis bejönne, akkor ő is padozik néhány évet. Reid tényleg szarul kezelte ezt az ügyet, de én inkább örülnék a helyetekben, hogy van két jó(?) irányítótok.
jelenleg a védelmetek nem elég jó, hogy Kolbbal nyerjetek. Vick-el elég lehet. komolyan nem értek itt néhány embert. ti szívesebben néztek egy szar szenvedős szezont, ha mondjuk Kolbbal kikaptok úgy, mikor egy Vick ül a padon és lehet, hogy vele meglenne az esély? ha Kevin tényleg annyira jó lenne, akkor már megmutatta volna(és nem kellett 60+yardos TD-t löknie az első passzából).

az pedig, hogy még mindig téma a kutyás dolog eléggé gáz.Zsoca
Ne értsd félre, ez nem Vick elleni támadás, sőt, én nagyon bírom az embert, és nagyon veszélyes fegyvernek tartom a mostani formájában.
Ez a döntés viszont rövid távon jó. Erről szól az egész. Mert Reid-éket ismerve, jövőre Kolbot kezdetni fogják, ha most Vick szezon lesz, és megjegyezném ennyit meg is érdemelne az ember. Csak hát megint ott tartunk hogy egy év akkor pluszba jött az építkezéshez, úgy hogy tegyük hozzá idén sem vagyun nagy favoritok, hiába Vick jó forma, egyszerűen a csapat még nem érett rá. Innentől kezdve meg nekem tök8, hogy 8-8 vagy 6-10.

JASON KELCE for one more year!!!
több mint 14 éve
ti szívesebben néztek egy szar szenvedős szezont, ha mondjuk Kolbbal kikaptok úgy, mikor egy Vick ül a padon és lehet, hogy vele meglenne az esély?

az pedig, hogy még mindig téma a kutyás dolog eléggé gáz.Zsoca
Igen, mert ne legyen az mint a Cards-nal, hogy Leinart-Warner-Leinart cut és hopp nincsen QB-nk.
Adunk Kolb-nak egy szezont és ha kurva szar akkor cut és továbblépünk. Keresünk másik QB-t.
De ha meg látnak benne vmit, akkor adjuk meg neki az esélyt a bizonyításra.

Arra leszek kíváncsi, hogy meddig áll ki Reid Vick mellett. Mert az nem megoldást, hogy szar meccs és akkor jöjjön Kolb majd megint Vick.

kutyás témával egyetértek
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy-két edzői sztenderd szöveget nem szabad elfelejteni:
"We always play with those guys, who give us the best chance to win"- Vick bizonyított, Kolb nem annyira, amíg esélyes a PO és megy Vicknek, addig Ő fog játszani....
"NFL is about here and now..."- no comment

Mellesleg a Phily O-fala engedte a ligában a legtöbb sacket...
Lenne értelme Kolbot szétveretni?
Nem egy mobilis irányító jobb egy inkonzisztens O-fal mögé?

McCoy valóban jó lehet, de ha Kolb marad akkor ki fogja levenni a terhet a válláról? Bell? ne vicceljünk.... Ha pedig Vick marad akkor 2 jó futó lehet a pályán....

SZVSZ nem érdemes egy ilyen edzői döntésen kiakadni, mivel a sem az edzés munkára, sem a hozzáállásokra nincs rálátásunk....