Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Rookiekkal kapcsolatban szinte teljesen egyező véleményem vagyok én is Bébével kivétel: Coleman nálam nem fog ráférni. Reid-től amúgy kitelik, hogy Sapp-ot rosterre rakja, ha lát benne annyi potenciált, hogy jövőre már simán csere lehessen és inkább megtartja. Elvégre, idén még csak építkezünk...
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 340 — Beware the Slim Reaper!
A rookiek közül jelenleg sztem ki csinálta meg a rostert:Bébé
Pedig én drukkoltam Scott-nak, tetszettek az egyetemi megmozdulásai, de ezek szerint csak Youtube hatás volt...:/EaRl
Elkapásban nem nagyon remekelt, az meg nálunk tudjuk mit jelent egy RB-nél.
Én még Sapp-ben reménykedtem, hogy jó lehet, de a 4-3-as DE-re való átállás nem ment neki igazán. Practice sqadra fog kerülni, ahonnan szerintem elviszi egy 3-4 es csapat.

több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
A rookiek közül jelenleg sztem ki csinálta meg a rostert:Bébé
Pedig én drukkoltam Scott-nak, tetszettek az egyetemi megmozdulásai, de ezek szerint csak Youtube hatás volt...:/
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 517 — rabszolga
A rookiek közül jelenleg sztem ki csinálta meg a rostert:

Brandon Graham - biztos helye van
Nate Allen - neki is
Daniel Te'o-Nesheim - úgyszint
Trevard Lindley - 100%, hogy megcsinálja
Keenan Clayton - Ez is 100%
Mike Kafka - biztos
Clay Harbor - ugyancsak
Ricky Sapp - nálam Ő nincsen az 53 rosteren
Riley Cooper - Ő simán ott van
Charles Scott - Ő se lesz az 53-ban
Jamar Chaney - még odaférhet...a Jets ellen dől el
Jeff Owens - hát sztem ő nem fér oda...max akkor ha a Jets ellen csodát művel
Kurt Coleman - fent és lent, de az ST-ben hasznos, sztem Ő ott lesz

Sztem a 13-ból, 10 fogja megcsinálni.
Out: Sapp, Scott, Owens
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Mindenki kezdhet izgulni a saját kedvenceiért, én Cooper, Lindley, Te’o –Nesheim és Hall maradásáért szorítok első sorban bár az utóbbi nem győzött meg a játékával csupán szimpi (nem félre érteni!) 😉greenboy
Én Te'o-t és Machot szeretném a rosteren, bár Ingram halott ügynek tűnik én még reménykedek 😕 😊
több mint 14 éve
greenboy Philadelphia Eagles 275
egy elöttem szólót idéztem, kicsit tulzásba vitték a szapulását....😀EaRl
Gondoltam, hogy nem írod komolyan, magam is olvasom lelkesen a fórumot 😊
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 530
Szombaton pedig majd kijön az 53-as roster.Bébé
Mindenki kezdhet izgulni a saját kedvenceiért, én Cooper, Lindley, Te’o –Nesheim és Hall maradásáért szorítok első sorban bár az utóbbi nem győzött meg a játékával csupán szimpi (nem félre érteni!) 😉greenboy
Lidley-ért énis szorítok, de szerintemő benntlesz....meghát a nagy kérdés még Maclin.... 😂EaRl
Lindley 1000% hogy benn lesz. Nagyon jól teljesít a Pre Seasonban. Intiket szedett le, jól védekezik. Szerintem ő lesz a szezon egyik színfoltja, ha nem jön közbe neki egy nagyobb sérülés. Te'o is tuti hogy benn lesz. Hall szerintem nem fog beférni. Én Sappért és Owensért "aggódok". Sapp szerintem IR-re kerül és így tudnak vele dolgozni. Még messze van attól hogy kezdő LB legyen belőle, de jövőre mindenképp ott lesz/lenne a helye. Owens, szerintem eddig elég jól játszik, őt nagyon sajnálnám, de a DL nagyon telített idén.
több mint 14 éve
... meghát a nagy kérdés még Maclin.... 😂EaRl
Maclin(?) ööö… valóban kérdéses… 😂greenboy
egy elöttem szólót idéztem, kicsit tulzásba vitték a szapulását....😀
több mint 14 éve
... meghát a nagy kérdés még Maclin.... 😂EaRl
Maclin(?) ööö… valóban kérdéses… 😂
több mint 14 éve
Lidley-ért énis szorítok, de szerintemő benntlesz....meghát a nagy kérdés még Maclin.... 😂
több mint 14 éve
Mindenki kezdhet izgulni a saját kedvenceiért, én Cooper, Lindley, Te’o –Nesheim és Hall maradásáért szorítok első sorban bár az utóbbi nem győzött meg a játékával csupán szimpi (nem félre érteni!) 😉
több mint 14 éve
75-re szűkítettük a rostert.
Cut: Z. Duncan (guard), G. Isdaner (guard), S. Lawrence (linebacker), R. Hamilton (safety) és J. Perry (wide receiver)
Szombaton pedig majd kijön az 53-as roster.
több mint 14 éve
Austin Howard az utóbbi időben nyújtott teljesítménye alapján kis kedvencem lett. Ő milyen volt a meccsen???Shawn84
15-20 snapet kapott körülbelül a 4. negyedben. Egy sack-et szereztek róla, a többi esetben jó volt.
Ha ilyen ütemben tud fejlődni, akkor jó kis csere LT lehet belőle.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 530
Szerintem nagyon igazságtalanok vagytok most Maclinnel kapcsolatban. Meg a rookie évét fikázzátok. Azért egy újonc elkapótól az 56 elkapás 773 yard meg 4 TD nagyon nem rossz. Ha idén hozna 60 körüli elkapást meg 900 yardot és pár TD-t én már nagyon elégedett leszek vele. Nem kell őt kinevezni első számú WR-nek. Jackson jelenleg a csapatban a Nr1. Maclin meg majd szépen beleszokik az ütközésbe is, ha magára tesz még 1-2 font izmot. Slot WR-nek tökéletes lesz ő nekünk.

Sajnos én nem láttam a meccset csak az összefoglalót de eléggé elkeserít amit írtatok róla. Az OL 5 sacket engedett!! Ez baromira sok. De futás blokkolásnál talán mutatkozik némi fejlődés.

Én azt mondom, hogy egy PS meccs az rohadtul más mint egy RS meccs. Itt akárki akármit mond az alapemberek nem teszik úgy oda magukat még. Kolb sokkal jobban fog játszani majd a Packers ellen. A fal se lesz ennyire szar és a D# még ennél is keményebb lesz.

Austin Howard az utóbbi időben nyújtott teljesítménye alapján kis kedvencem lett. Ő milyen volt a meccsen???
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 051 — Eagles fan
Egyszer még talán azt is megélem, hogy reagál valaki Mallett csapattagságára is...tuzolto
Nagyjából a Scott üggyel ki is lett tárgyalva ,de külön csak a te kedvedért. PS-ba elfér. Így jó? 😉
Ettől függetlenül egyetértek, hogy túl kritikusak vagyunk néha, tavaly is ki akarta vágni valaki innen szegény Jeremyt, amikor a Dallas ellen huszonX pontos hátrányban nem ment be ütközni(/lesérülni) két DB közé tök reménytelen szituációban 😊Rataccess
Pedig el kellene döntenie,hogy velünk van vagy ellenünk. 😛 😂

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 856
[Usánkában meg angol nyelvterületen szokták így irni, hogy a vezetéknév kerül előre és vesszővel választják el a keresztnévtől ( + tűzoltó egyes számot használt) 😊

Köszi, hogy megvédtél, így nyugodtabban alszom... 😊

Egyszer még talán azt is megélem, hogy reagál valaki Mallett csapattagságára is...
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 190 — Eagles fan
mint az első számú wr-től (Jackson, DeSean)...tuzolto
Én még most is jobb szezont várok Maclintől mint DeSean-tól (én őt nagyszerű, de tavalyi év óta nagyon túlértékelt elkapónak érzek). Illetve elsőnek védtem be Maclint is. De már nincs sok hátra, és kiderül minden. De azért az vicces hogy valaki már azt is kétségbe vonja hogy Jeremy rosterre fér-e. Illetve DeSean és Jackson egyazon személy, nem kettő...deny79
Usánkában meg angol nyelvterületen szokták így irni, hogy a vezetéknév kerül előre és vesszővel választják el a keresztnévtől ( + tűzoltó egyes számot használt) 😊 Különben kicsit rumlisabb lenne a telefonkönyvben keresgélni (nem éppen a DeSeanokra, inkább a Johnokra gondolok 😊 )

Ettől függetlenül egyetértek, hogy túl kritikusak vagyunk néha, tavaly is ki akarta vágni valaki innen szegény Jeremyt, amikor a Dallas ellen huszonX pontos hátrányban nem ment be ütközni(/lesérülni) két DB közé tök reménytelen szituációban 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én még most is jobb szezont várok Maclintől mint DeSean-tól (én őt nagyszerű, de tavalyi év óta nagyon túlértékelt elkapónak érzek). Illetve elsőnek védtem be Maclint is. De már nincs sok hátra, és kiderül minden. De azért az vicces hogy valaki már azt is kétségbe vonja hogy Jeremy rosterre fér-e. Illetve DeSean és Jackson egyazon személy, nem kettő...
több mint 14 éve
Milyen érdekes,hogy nemrégen még Maclin rajongók az egekig emelték az elkapónkat, és jobb szezont vártak Tőle, mint az első számú wr-től (Jackson, DeSean)...ma meg gyámoltalan emberke!
(Talán az 53-ba sem fér bele...)
Véleményem szerint nem csak tudatalatt vigyázott magára...
A szezonra kell egézségesen odaérni, és hogy milyen idényt mutat, az nagyban függeni fog DeSean-tól!
Ha az elsődleges cb-k nem Rá figyelnek, sikeres szezont zárhat!
Én optimista vagyok, és már az első meccsen bizonyítani fognak a srácok...tuzolto
Ez már csak egy ilyen topik az itteni Eagles szurkolók vagy temetik, vagy éppenséggel SB győzelemre esélyesnek látják csapatukat, aztán az idény végére minden a helyére kerül, majd lehet elkezdeni újra reménykedni a következő szezonba… 😀greenboy
miért, a kintiek nem ilyenek? 😂
több mint 14 éve
Milyen érdekes,hogy nemrégen még Maclin rajongók az egekig emelték az elkapónkat, és jobb szezont vártak Tőle, mint az első számú wr-től (Jackson, DeSean)...ma meg gyámoltalan emberke!
A szezonra kell egézségesen odaérni, és hogy milyen idényt mutat, az nagyban függeni fog DeSean-tól!
Én optimista vagyok, és már az első meccsen bizonyítani fognak a srácok...tuzolto
Ez már csak egy ilyen topik az itteni Eagles szurkolók vagy temetik, vagy éppenséggel SB győzelemre esélyesnek látják csapatukat, aztán az idény végére minden a helyére kerül, majd lehet elkezdeni újra reménykedni a következő szezonba… 😀
több mint 14 éve
Azt hiszem Maclin-ről láttam egy olyan összehasonlítást, amiben a rookie évében szerzett statisztikáit hasonlították össze Fitz, és Randy első éves statjaival, és nem egy olyan adat volt, amiben mind2-t verte.....ugyh én nem aggódok a tulzott vigyázatosság miatt, szerintem már idén lehet belőle elit elkapó, én nem támaszkodnék a Preseasonban mutatott teljesítményre
több mint 14 éve
Cole's MRI revealed no structual damage, #Eagles said.
Cole is listed as day-to-day with an ankle sprain.

A-Rod-ot már simán sack-elni fogja. 😀
több mint 14 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 856
Én optimista vagyok, és már az első meccsen bizonyítani fognak a srácok...
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 340 — Beware the Slim Reaper!
Kolb(ÁSZ)nak nehéz dolga lesz, a fal gyengus nagyot kéne javulni, írtátok néha sok ideje volt mégsem tudott passzolni, szerintem úgy nehéz ha az elkapok nem tudnak elszakadni, és ahhoz képest, hogy nem mondják túl mobilisnak elég jól futott. greenboy
Azt nemigen lehetett látni, hogy az elkapók mennyire tudtak elszakadni, mert azt alig mutatták, de az biztos, hogy a Wr-ek sem voltak a helyzet magaslatán. De valószínű, hogy ez is, az is baj volt (hol az elkapók nem tudtak elszakadni, hol meg Kolbi nem találta meg azt, aki üres).
Az, hogy Kolb nem túl mobilis sztem inkább arra vonatkozik, hogy nem tud olyan mesterien kimenekülni a nyomás alól, mint Mc5. De ha kell, azért ő is meg tudja futni a 10 yardot a 1st downért.

több mint 14 éve
Nekem úgy jött le, hogy a futásokat elégé nehezen állítottuk meg, az elején még jó volt, de aztán valahogy fokozatosan rosszabb lett, persze fáradtak, de mi lesz élesben negyedik negyedre elfogyunk(?). greenboy
A 2. és a 3. negyedben többször volt olyan, hogy a D#line-ban a 2. sorunk volt, de a back-seven-ben az 1. D# tagjai voltak.
Ez is közrejátszott ebben.

McGlynn is megsérült, Jackson és még T. Cole sok lesz ez egy kicsit, Sheffield ütközése csúnya volt, feküdt mint egy darab fa, remélem felépül. greenboy
Olyan hírek jönnek, hogy egyikük sérülése sem komoly. (Sheffield-é sem olyan súlyos, mint amilyennek kinézett.)

Chad Hall szerintetek be fog férni az 53ba, én kevés esélyt látok rá 😕 ?greenboy
Én is. :S De még ott a Jets meccs. A kezdők alig fognak játszani, szal remélem, hogy megkapja az esélyt.
Valamint szerencséjére Baskett és Washington sem alkotott maradandót a támadóknál. (ST-ben lehet.)