Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ja tényleg Sproles mikor akar már lassulni? Mint a villám basszus.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
néha azt érzem az uptempo már tul sok.Az a drive pont lassú volt...
pl utolsó előtti driveban, mikor FG lett ugye. ha ott szépen egy átlag NFL csapat tempojával mennek akkor nem lett volna ideje a Falconsnak egy sikeres FG után visszajönni. de nem. Kelly erőlteti az önmegvalósítást, és nem enged semmiből. végülis nem ezen múlott, mert ugye kimaradt a FG.
braxa88
több mint 10 éve
Szerintem is király volt a D leszámítva a passrusht. A D-line hibátlan, az ILB-k is (csak Ryans játsszon kevesebbet), és a secondary is javult, sokkal vállalhatóbb volt szerintem a védekezésük, mint tavaly. Voltak leütött passzok, és INT-ek is, ami kezdésnek jó. Maxwellről szerintem sokaknak téves elképzeléseik vannak, mert vagy shutdown cornernek, vagy homálynak tartják, pedig az igazság a kettő között van. Nem ér 60 milliót, de jobb opció nem volt, ha ő sem lenne akkor még rosszabb lenne az egység. Julio Jones-t nem lehet 1v1-ben leszedni, Maxwell pedig végképp nem képes rá, ha nincs is nyomás Ryanen. Egy jó közepes CB1 lesz, akin hoznak majd yardokat, de elfogadható mennyiségben.
Ami itt a problémákat generálta az a nem létező passrush. Barwin még csak-csak elment, de Graham teljes homály volt, ami nagy csalódás. Nem tudom volt-e egyáltalán szerelése, nem fogadnék rá. Amíg nem lesz passrush addig ne várjunk ennél jobb védelmet.
Az O nem tudom mit csinált az első félidőben, teljes homály volt érthetetlen módon. Bradford jó lesz, és láttuk hogy mire képes az uptempo és a futójátékunk a Falcons védelemmel, könnyen 40 pont felett lehettünk volna, ha nrm skippeljük az első félidőt.
A különbséget a 2 csapat között a bírók és a nyomás viselése jelentette. Normális játékvezetéssel nyertünk volna, ennek ellenére megérdemelte a Falcons, mert kulcsszitukban ott voltak fejben, míg mi nem. Az a 4&1-es rövidzárlat nagyon csúnya volt Kellytől, látszott higy neki akar menni, de lebeszélte magát róla. Onnan meg törvényszerű volt a hiba Parkeytól, 44 yard sok a mostani formájának, sajnos nem lepődtem meg.
Csúnya kezdés, ami sokba kerülhet, de megmutattuk azt az arcunkat is, amitől mindenki tarthat. Sproles még mindig egy állat, és az üres területek is mindig megvannak, akár futásról, akár passzról van szó.
több mint 10 éve
Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...Nembaj, Ti majd megmutatjátok,ja nem 😊
MrMiksa
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
néha azt érzem az uptempo már tul sok.pl utolsó előtti driveban, mikor FG lett ugye. ha ott szépen egy átlag NFL csapat tempojával mennek akkor nem lett volna ideje a Falconsnak egy sikeres FG után visszajönni. de nem. Kelly erőlteti az önmegvalósítást, és nem enged semmiből. végülis nem ezen múlott, mert ugye kimaradt a FG.
több mint 10 éve
Szerintem tök jól játszott a D, pontosabban én ennyit vártam tőlük, és ez bőven elég is lenne, playmakerek vannak bőven, tudjuk a TO-kat generálni. Azt senki se várja, hogy majd limitáljuk az ellenfelet kevés yardra. Itt a O volt a fő bűnös. Első félidőben nullák voltak, nagyobb nullák mint a D. Így nem lehet. Az már hogy a végén nem volt sok szerencsénk, meg néhány rossz döntés, hát az benne van idény első meccsén.
Persze belegondolni se merek, hogy a Pats hogyan kapna darabokra minket....
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Sziasztok,Nekem azért az Alonso-ra befújt bünti is bántotta a szemem (mikor Cox sack-elt FF-al), szerintem az is erősen elnagyolt bírói ítélet volt, pont olyan mint amit Kelce kapott... Viszont előtte nem sokkal Agholornak a rácsára tapadt a Falcons DB-jének a mancsa, és arra nem dobtak semmit. Akkor vagy 1-ik se vagy mind2.
A Parkey féle utolsó FG próbálkozást meg ne verjük már rá 1 az 1-ben Kellyékre, ha kevés az idő akkor miért nem várnak amíg lepörög az óra, vagy esetleg beugratni nem lehet ilyenkor, hátha offside és akkor 1st&10, max. kapnak egy delay of game-et, -5 yard és elrúgja nyugodtabb körülmények között! (vagy FG-nál nincs ilyen?) Különben sem volt olyan messzire! 25-30 y között, fedett stadionban, sima ügynek kéne lennie! (Szerintem)
Cox-Logan-Thornton jó volt nagyon, nekem tetszettek az ILB-k is, de a CB-k nagyon nem győztek meg...
több mint 10 éve
Körvonalazódik a Colts-Eagles super bowl 😊Azért tudtuk, hogy az atlantai passzjáték hagyományosan erős. Szereztek 2 TD-t, meg 4 field goalt. Ennyi elégnek kellett volna lenni a védelemtől.
Nálunk meg dropok, kihagyott field goal és egyéb butaságok.
Folytatom: Azért ebből lehet tanulni és ki lehet ezt javítani. Abban bízom, hogy maradt puskapor a jövő hétre, ha nyerünk az kettőt fog érni. Tipikus idénynyitó, ha ez a játék a 10. hét körül van azt mondom esélyünk sincs a playoffban. Legalább a hype elül egy kicsit, mert már túl sok volt a csapat körül.
Szerkesztette: picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Azert J Jones minden atlagos cornert oktatni fog...
több mint 10 éve
Illetve menjünk mindig 2 pontra. : D De amúgy tényleg....mostantól félre fog hordania a lába vagy Henery átplasztikáztatta magát ? : DPros:Ja még Parkeyt elfelejtettem. Az előszezonban is bizonytalan volt, 40+ yardról nem is rúgatnám ezek után.
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
mustaine
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ez van, tanulni kéne belőle, csak az nekünk nehezen szokott sikerülni. Bővebben ha gép előtt leszek. Szép napot!
több mint 10 éve
Ezen a képen szakadok. : DPros:A meccsen kevésbé. Persze nem is szomorkodok. Rendesen bennragadtunk az öltözőben az első félidőben.....az órát még mindig nem tudjuk kontrollálni ....szval kicsit ilyen deja vu hatás ez a meccs. Az már viszont most látszik, hogy az O#-nek rendesen kell majd termelnie minden meccsen mert a D# egyelőre ugyanazokkal a problémákkal küzd mint tavaly. Sec sehol. Persze van pozitívum Thurmond személyében, de a cornereink a kanyarban sincsenek eddig. Egész meccsen meg nem lehet eszetlenül tolni a passrusht...ezért marad az , hogy az O# termel és néha beugrik pár baki. : D
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
Szval minden a régiben(mint tavaly) csak a nevek cserélődtek ki.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nem sok változás van tavaly óta, főleg a védelemben. Még a nyitómeccs is hasonló volt, csak tavaly egy gyengébb csapat ellen meg tudtuk fordítani. Billy Davis semmit sem okult a tavalyiból, továbbra is hagyjuk 1-1-ezni a cornereket segítség nélkül a Julio féle elkapók ellen, remek eredménnyel. A végén Kelly is balfaszkodott, nem tudták eldönteni, hogy Fg legyen vagy neki menjenek-e, végül már idő is alig volt a rúgásra, ki is hagyta Parkey.

több mint 10 éve
Akkor meg minek 😊Pros:Ja még Parkeyt elfelejtettem. Az előszezonban is bizonytalan volt, 40+ yardról nem is rúgatnám ezek után.
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
mustaine
több mint 10 éve
Pros:Ja még Parkeyt elfelejtettem. Az előszezonban is bizonytalan volt, 40+ yardról nem is rúgatnám ezek után.
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
több mint 10 éve
Kelce utolso holdingja vicc ott kb a 10esről jottünk volna..3&1... siman bízni kellett volna az Oban ...érthetetlen
parkey....szintén
+OLB nélkül nehéz lesz ez ma is kijött
több mint 10 éve
Nem azt mondtam, hogy a bírók miatt kaptunk ki, de valami botrányos volt ahogy fújtak.Szar Callok mindig vannak sajnos , mi ma többet kaptunk belőle , Kelcet sajnálom , nagyon durva kamu holdingokat kapott. Most eléggé csalódott vagyok ...
mustaine
több mint 10 éve
Ha ez PO meccs lett volna, nagyon le lennék törve és azt is megérteném, ha mindenki szíve szerint elzavarná Kelly-t, így remélhetően csak egy tanulságos vereségként lesz majd ez elkönyvelhetőMaxwellnek is adjunk legalább egy második esélyt, de egyelőre a hátvédsor ugyanott tart, ahol tavaly, és az nem valami magas szint

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pros:Ne bírózzunk szerintem . Amúgy egyetértek. Peterst hozzá csapnám a Conshoz még.
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
több mint 10 éve
Ez eddig siralmas a secondary megint 0 futás nagyon nem megy!Ez nagyon kevés.
több mint 10 éve
Ezt megkaphatod verség nélkül is (nagy nevetős smilek), pláne. hogy Kelly sem volt feltétlenül boldog attól, hogy ez volt az ára a cserének. 😀Szép, hogy kezdődik az idény, na de hova tűnt Bébé 😀TROLL ON
Próbálok teljes elengedéssel neki állni a szezonnak, lesz ahogy lesz, aztán úgyis felmérgelem magam amin nem kéne. De hát ez van az a szurkolói lét szépsége.
dande
Elvárok tőled a szezon első veresége után egy rendes, odabaszós, mi a francért cseréltük el Folest erre a Bradford gyerekre kommentet , persze ha nem túl nagy kérés 😀
Petikievak01
Majd reméljük mondjuk az NFC döntőben sikerül eldönteni ki járt jobban.
több mint 10 éve
Szép, hogy kezdődik az idény, na de hova tűnt Bébé 😀TROLL ON
Próbálok teljes elengedéssel neki állni a szezonnak, lesz ahogy lesz, aztán úgyis felmérgelem magam amin nem kéne. De hát ez van az a szurkolói lét szépsége.
dande
Elvárok tőled a szezon első veresége után egy rendes, odabaszós, mi a francért cseréltük el Folest erre a Bradford gyerekre kommentet , persze ha nem túl nagy kérés 😀
Szerkesztette: Petikievak01
több mint 10 éve
Szép, hogy kezdődik az idény, na de hova tűnt Bébé 😀Próbálok teljes elengedéssel neki állni a szezonnak, lesz ahogy lesz, aztán úgyis felmérgelem magam amin nem kéne. De hát ez van az a szurkolói lét szépsége.