Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 762 — Így remélem megfelelek nektek.....
Graham állítólag összesen kb $30 000 000-t kérne 4 éven át.
Szerintem továbbra is kizárt, hogy ne menjen ki a piacra.
 www.bleedinggreennation.com/2015/2/11/8020177/brandon-graham-contract-30-million-4-years-eagles-seekingmustaine
Na ennyiért hülyék lennék nem megtartani. Nem nagyon gondolom, hogy hasonló áron (itt az ár/érték a lényeg, drágábbért nyilván pl jöhetne Houston) tudnák bárkivel is upgradelni, vagy pótolni,ha csak drafton bele nem nyúlunk a tutiba, és még fejlődhet is. Remélem itt tartjuk!!!!
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Graham állítólag összesen kb $30 000 000-t kérne 4 éven át.
Szerintem továbbra is kizárt, hogy ne menjen ki a piacra.
 www.bleedinggreennation.com/2015/2/11/8020177/brandon-graham-contract-30-million-4-years-eagles-seeking

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 805 — Apu ökölbeszorított keze
lassan annyit csúszik hogy letradelni kell 😊Janek
What happened?

Ah látom, a Buccs Winstont preferálja egyelőre. Ahogy hallom a Titans meg Folest. De sok mockban látom Marist a Jetsnél. Eléjük már nem vész bemenni.
Talán a Titans-el Foles + két első kör meg pár töltelék kör lehet elég lenne.

Az én változatom szerint kellene valaki hátra FA-ról, Maxwell, Flowers tűnik vállalhatónak. Safety-t már neccesebb találni, de valakit hoznék aki legalább képes küzdeni a kezdőért, talán nem olyan nehéz találni Allennél valamivel jobbat.

Igy a drafton hátha elegendő egy picket ellőni az első három kör valamelyikében S/CB-re, és lehet mozogni fel Mariotaért, vagy jöhetnek BPA pickek ami mindig nagyon jó.Eazzy
Azért lesz jó pár S a piacon...
már csak 2 hónap 😊

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
lassan annyit csúszik hogy letradelni kell 😊Janek
What happened?

Ah látom, a Buccs Winstont preferálja egyelőre. Ahogy hallom a Titans meg Folest. De sok mockban látom Marist a Jetsnél. Eléjük már nem vész bemenni.
Talán a Titans-el Foles + két első kör meg pár töltelék kör lehet elég lenne.

Az én változatom szerint kellene valaki hátra FA-ról, Maxwell, Flowers tűnik vállalhatónak. Safety-t már neccesebb találni, de valakit hoznék aki legalább képes küzdeni a kezdőért, talán nem olyan nehéz találni Allennél valamivel jobbat.

Igy a drafton hátha elegendő egy picket ellőni az első három kör valamelyikében S/CB-re, és lehet mozogni fel Mariotaért, vagy jöhetnek BPA pickek ami mindig nagyon jó.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
lassan annyit csúszik hogy letradelni kell 😊

több mint 10 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Ki mit vár a drafton?

1/20: WR Parker,Cooper,White esetleg L Collins SS
2/52: DB : Peters,P.J.Williams, OG:A J Cann,Tomlinson esetleg Hundley
3/84: DB: J Collins , J Tartt G Holimann

4.kör Dline,ILB
4. kör OlineJanek
Én majd akkor nyilatkozom, ha túl leszünk az FA piacon, akkor már látszódni fog, hogy CB, S , WR lesz-e első kettő körben, vagy hogy valóban feltradelünk Mariota-ért.
több mint 10 éve
Ki mit vár a drafton?

1/20: WR Parker,Cooper,White esetleg L Collins SS
2/52: DB : Peters,P.J.Williams, OG:A J Cann,Tomlinson esetleg Hundley
3/84: DB: J Collins , J Tartt G Holimann

4.kör Dline,ILB
4. kör Oline

több mint 10 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Tra Thomas szerint olyan MSII felsőteste, mint egy középiskolásé 😀mustaine
Tra Thomas sajnos azért nyilatkozta ezt, mert 1. alighanem igaza van, 2. ha jól értettem, kirúgtuk az edzői gárdából, amitől nem volt boldog. Sajna egyik se jó hír😕
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Tra Thomas szerint olyan MSII felsőteste, mint egy középiskolásé 😀

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 762 — Így remélem megfelelek nektek.....
hát akkor szívesen....................
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Lehet, hogy Maxwell-t nem tudja megtartani a Hawks:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/seahawks-reporter-no-way-byron-maxwell-re-signed

több mint 10 éve
Akkor tessék unalmas OFF-SEASON napjaitokra közte a legfontosabb ami éppen MA 10 éve történt még ha nem is pozitív végeredménnyel de mégis csak ott jártunk 😀 Jó szórakozást!!!!

www.youtube.com/user/M0NK3YB0MB3RS101
több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
A semleges szurkolóknak szerintem a Colts elleni idegenbeli meccsünk elég izgalmas volt, de az én kedvenceim a Cowboys (idegenben), a Redskins (hazai), és Giants (hazai) voltak.mustaine
Köszi ezzel elleszek, bár most, hogy megláttam az avatrod... beírok az oakland topicba is 😀

több mint 10 éve
Ha mondanotok kéne egy meccset az idei szezonból, amit bármikor újra tudnátok nézni (kivéve a jax elleni 😀 ), melyik lenne az?Giowa
Mindegyik amelyiket megnyertük (kivéve p persze a Jags elleni) 😛 😉

Amúgy ja a Giants nullázást most néztem újra, de nem volt rossz, hogy a végén is verni tudtuk őket. Nem minden évben sikerül 2x nyerni ellenük.

A Colts ellenit a mai napig nem értem, hogyan oldották meg a srácok, Luck még nem volt formában 😀
több mint 10 éve
A semleges szurkolóknak szerintem a Colts elleni idegenbeli meccsünk elég izgalmas volt, de az én kedvenceim a Cowboys (idegenben), a Redskins (hazai), és Giants (hazai) voltak.

több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Ha mondanotok kéne egy meccset az idei szezonból, amit bármikor újra tudnátok nézni (kivéve a jax elleni 😀 ), melyik lenne az?

több mint 10 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Én tényleg kezdek belefáradni ebbe a Mariota kérdésbe.. Az én elképzelésem, hogy maradunk ahol vagyunk s egy bevethető játékost hozunk első körben legyen LB, OL vagy WR, DB csak játsszon 😀 s a továbbiakban is. Irányítóink : Foles, RG 3 vagy Locker mint backup s egy Hundley, Petty..

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 10 éve
Kedvenc témátokról írt Galko egy cikket
 optimumscouting.com/draft/mariota-eagles-rationally-evaluating-nfl-draft-possibilities-scenarios.html
ráadásul ő Philly környékén lakikHöri
Nekem ez már marha unalmas téma, ha valamiért ezért várom a draftot, hogy essünk túl rajta, dőljön el valamerre oszt mindenki mehessen dógozni.

De még addig 3 naponta 500 ezzel foglalkozó cikk fog megjelenni itt ott meg amott 😛
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kedvenc témátokról írt Galko egy cikket
 optimumscouting.com/draft/mariota-eagles-rationally-evaluating-nfl-draft-possibilities-scenarios.html
ráadásul ő Philly környékén lakik

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Állítólag érdeklődünk Jake Locker iránt backupnak.

több mint 10 éve
Nem semmi a srác, reméljük megtaláltuk benne a mi Vinatierinket vagy Gostkowski-nkat.
több mint 10 éve
Parkey Giants ellen viselt cipője megy Cantonba, mint a legtöbb pontot szerző újonc

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Parkeys-Cleats-Are-Hall-Of-Fame-Bound/f7196721-913e-4a74-a33f-f6e5e25a48d9

több mint 10 éve
Pontosan.
Dallasban sem aggodnak pedig ott nehezebb a dolog.
Kozben Maclin ugynöke mar dolgozik ...
Raiderst emlegetik de veluk fog minden FA zsarolni 😊

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
James Casey 4 milkat visz el capből pl idén. Dead nélkül kibaszható. Nem látom értelmét ennyi pénzért itt tartani.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Én nem fogom figyelembe venni a lóvé kérdést. Vannak erre hatezerszer kvalifikáltabbak a csapatban, majd megoldják. Egyébként minden logikát nélkülöz az, hogy van 14 millánk, és kell még egy teljes sec, meg 3 ember visszaigazolása és az nem fér bele....gondolkodjunk már, nem plusz 7 ember lesz, hanem 7 másik helyett, csak hogy példaképpen. Lehet h többet kell kicsit fizetni, de az erós túlzás, hogy nehéz a helyzetünk. 53 ember helyett 53 embert kell fizetni.

Van ott cap space ne fossatok, simán tudunk komooly milliókat spórolni még pluszba. De mondom, ezt megoldják majd ott. Eddig se nagyon volt sha gondunk a cappel.

Don't talk the walk, Walk the talk!