Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Tra Thomas will no longer be an assistant with the team..
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 762 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért én örülök h Kelly a HC s nem Saban :p
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 657 — no es importante
Az szép, még egy ember jött az Alabamából, ezúttal Joe Pannunzio, aki 2011 óta a "director of football operations" pozíciót töltötte be a Bamánál (tehát kvázi GM-ként funkcionált Saban mellett hasonló hierarchiában, mint itt), tehát két bajnoki cím részese volt. Előtte a Miami Hurricanes-nél és a Murray State-nél edzősködött.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
3 ój fiatal edző érkezett a csapathoz, leginkább tanuló pozíciókba.  www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Kelly-Rounds-Out-Coaching-Staff/334b21af-4253-4471-9223-7a6106411413
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Cw cut, shady struktural es cole paycutJanek
Shady jelezte hogy nem megy bele. Már nem tudom hol olvastam de volt egy cikk róla. Cole pedig azt mondta akkor inkább visszavonul. Cary meg sima cut ez egyértelmű.Shawn84
Egész pontosan Shady belemenne egy átalakított szerződésbe, de a paycutba nem. Colenál az van, hogy ha nincs rá szükség akkor inkább visszavonulna, de sztem a rutinjára igenis szükség van. (sztem bele menne egy átalakított szerződésbe, hogy tovább játszhasson)
Cary Williams cut nem tudom mennyi dead moneyval járna...így ez sztem nem a legjobb megoldás. Illetve látom benne a jó játékost (tipikus Chung eset...ha lépne tuti jól menne máshol ...de mivel új DB coach van így átgondolnám az új szerződés lehetőségét nála).Greengo
1,666,667 $ a dead cut esetén.Shawn84
Na az még bele is férne, de úgy érzem 2 kezdő CB-t és egy kezdő S-t nehéz lenne találni (illetve megfizetni), így nála gondolkodnék egy átstrukturáláson.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Shady jelezte hogy nem megy bele. Már nem tudom hol olvastam de volt egy cikk róla. Cole pedig azt mondta akkor inkább visszavonul. Cary meg sima cut ez egyértelmű.Shawn84
Egész pontosan Shady belemenne egy átalakított szerződésbe, de a paycutba nem. Colenál az van, hogy ha nincs rá szükség akkor inkább visszavonulna, de sztem a rutinjára igenis szükség van. (sztem bele menne egy átalakított szerződésbe, hogy tovább játszhasson)
Cary Williams cut nem tudom mennyi dead moneyval járna...így ez sztem nem a legjobb megoldás. Illetve látom benne a jó játékost (tipikus Chung eset...ha lépne tuti jól menne máshol ...de mivel új DB coach van így átgondolnám az új szerződés lehetőségét nála).Greengo
1,666,667 $ a dead cut esetén.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Cary Williams cut nem tudom mennyi dead moneyval járna...így ez sztem nem a legjobb megoldás. Illetve látom benne a jó játékost (tipikus Chung eset...ha lépne tuti jól menne máshol ...de mivel új DB coach van így átgondolnám az új szerződés lehetőségét nála).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Shady csak a paycutba nem megy bele, átstrukturálásról még lehet szó:
 www.bleedinggreennation.com/2015/1/29/7947879/lesean-mccoy-contract-eagles-pay-cut-restructure-guaranteed-money

McCoy is aware he might need to restructure his contract. But, to no surprise, he has no interest in taking a straight pay cut.

"I know how hard it is to keep a team together and I want to be part of this team. But I don't want to take less money. I want to figure a way to make it happen [where] we're all together."

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 805 — Apu ökölbeszorított keze
Sok nem kell

több mint 10 éve
Graham ha marad akkor sajnos cole nyugdijba mehet.
Shady kemenyebb dioJanek
2 éve azt hittem ilyenkor már csak az utolsó láncszemeket fogjuk keresni. Erre a fél csapat lelép, visszavonul sérült vagy drága. Van aki még szar is 😀 Most elkezdeni újra építkezni nem annyira tetszene. De úgy látom nem nagyon van más lehetőség. Az öregek lassan lelépnek, a sztárok túl drágák. Bár ilyn Caseyk a szép fizujukkal mehetnének.
több mint 10 éve
Graham ha marad akkor sajnos cole nyugdijba mehet.
Shady kemenyebb dio

több mint 10 éve
Shady jelezte hogy nem megy bele. Már nem tudom hol olvastam de volt egy cikk róla. Cole pedig azt mondta akkor inkább visszavonul. Cary meg sima cut ez egyértelmű.
több mint 10 éve
Cw cut, shady struktural es cole paycut

több mint 10 éve
Azt azért nézzük meg hogy jelenleg 14,7 milliónk van a cap alatt. Az emeléssel egy 10essel jobb. Tehát nagyságrendileg 25 millioból kéne Maclint, Grahamet visszaigazolni. Két kezdő CB-t hozni, egy kezdő safetyt, és az LB sorba se ártana némi erősítés tekintve hogy Ryans ACL és utolsó éve jön. Cole 11 milliót kóstál és utolsó éves szerződése van. Cary 8,2 , Shady 12. Azért nem gyenge meló kell most ahhoz hogy ezt valamilyen szinten megvalósítsuk. Mert jó CB vagy safety nem jön apróért. És látjuk hogy a szarok se olcsók.

Amúgy a drafton szvsz nem lesz valami jó a DB class. Én inkább a jövő évit várom jobban. persze ettől még lehet, hogy simán beválik a nagy részük.
Amúgy Graham szerződése érdekes, mert eaglescap és spotrac szerint még van egy éve 3,2 millával, de több helyen meg írták hogy lejárt neki. Most akkor nemtrom vele mi van.
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Gondoltam, hogy lesz félreértés, csak nem volt időm leírni részletesebben.

Teddy egyrészt kb be is bizonyította, hogy abban a classban őt kellett volna elől húzni....másrészt az igazi lányege a mondandómnak az volt, hogy a két jelenlegi legnagyobb hibánk, a jó QB és a jó sec hiánya, közül a második könnyebben megoldható, mint az első, így érdemes többet áldozni arra. A secondarynél a jó csapategység könnyedén tudja ellensúlyozni azt, hogy oda kelljen ellőni 3 picket pl, és FA-ről is lehet szerválni alkalmas embert (Maxwell pl), míg FP kaliberű QB-t nem. Így jól vizslassuk át a lehetőségeket, és ha Hundley a megoldás, engem az sem zavar, vagy ha 7. körben találunk aranyat, de a legjobb fit Mariota (Ő tűnik), így ha valami orbitálisat nem kell feladni, akkor megéri a próbát, és szerintem meg is fogjuk próbálni.

De csattogtassam azokat az elit DB-ket, akik szintén hátrébbról lettek húzva a drafton?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Tanulság a superbowlról számomra, hogy secondaryt kukázhat az ember bármikor FA-en vagy ilyesmi, de Tom Bradyt elég nehéz -> Maris kellEazzy
Egy éve ilyenkor teddy volt az 1/1, egy olyan csapatban, ahol nagyobb szükség volt(/van) QB-ra mint itt. Nagy meglepi lenne, ha Mariota miatt elvágná magát a csapat az idei és jövő évi draftokon. (pláne, hogy brady, wilson, facco, rodgers mind a 20.hely környékén vagy (bőven) azután keltek el).

több mint 10 éve
Super Bowlból tanulságot nem lehet levonni. Teljes szezonokból kell. Mondjuk Brownert és Revist összekukázottnak nem nevezném azért, mert az minőség elég rendesen. Bradyt találni meg a világ legnagyobb mákja volt a Patsnek is. Garancia semmire sincs. Tény hogy Mariota illene legjobban Kelly egyetemen használt rendszerébe. A mostani azért kicsit más, de jó fit lenne ez biztos. Mindazonáltal lehet hogy pl egy Hundley is jól illeszkedne az elképzelésekbe, és érte nemhogy fel kell cserélni de még hátra is lehet menni ha Kelly alkalmasnak találja őt. Azért azt látni hogy nála nem kell klasszis Qb hogy jól működjön az offense. Viszont az atletikus képességek elég nagy százalékban számítanak. Én kíváncsian várom mit lépünk. Abban biztos vagyok, hogy a draftig nem fognak előrébb cserélni, mert az kockázatos lenne.
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ha Malcom Butler nem szedi el azt az interceptiont , lehet más lenne a végkonklúzió , kb ennyit is a superbowl tanulságokról ...

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Tanulság a superbowlról számomra, hogy secondaryt kukázhat az ember bármikor FA-en vagy ilyesmi, de Tom Bradyt elég nehéz -> Maris kell

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Jobban örültem volna, ha a tavalyelőtt általunk draftolt DE, David King nyer SB-t, nem Chung. 😀

több mint 10 éve
Halihó Srácok! Mi a helyzet? Mi ez a nagy csend?

Chung SB nyertes (biztos direkt volt nálunk gyenge, hogy visszamehessen oda :p) van GM-nk, Foles trade pletyka persze cáfolva, Maclin 2. az év visszatérője szavazáson Rolandoval párban..... még valami? 😀

Legyen már legalább FA piac nyitás......dande
Egyik se túl érdekes téma. Rég kitárgyaltátok 😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 762 — Így remélem megfelelek nektek.....
Halihó Srácok! Mi a helyzet? Mi ez a nagy csend?

Chung SB nyertes (biztos direkt volt nálunk gyenge, hogy visszamehessen oda :p) van GM-nk, Foles trade pletyka persze cáfolva, Maclin 2. az év visszatérője szavazáson Rolandoval párban..... még valami? 😀

Legyen már legalább FA piac nyitás......
több mint 10 éve
ProFootballTalk ‏@ProFootballTalk
Eagles are expected to promote Ed Marynowitz as Chip Kelly's personnel executive as soon as Thursday, per league source.empty taxi
Saban nagy haverja, két Bama bajnoki címnél is a stábban volt

baggio
Ezt nálunk is tudnám értékelni 😀
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 657 — no es importante
ProFootballTalk ‏@ProFootballTalk
Eagles are expected to promote Ed Marynowitz as Chip Kelly's personnel executive as soon as Thursday, per league source.empty taxi
Saban nagy haverja, két Bama bajnoki címnél is a stábban volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Üdv mindenkinek!

Az érdekelne, hogy közös Super Bowl nézés lesz e vasárnap Budapesten a bowl.hu Eagles szurkolóival valahol, mert hárman (mindenki Eagles szurkoló) csatlakoznánk. Előre is köszönöm a választ! 😊MirrMurr
Bowl.hu-t nem tudom, de ahova mi szoktunk járni a Maláta Bisztró, ott lesz meccsnézés, és előfordul más eagles és bowl.hu-s fórumos is.

www.facebook.com/events/1614719342080958/?pnref=story