Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nyilván van köztük feszkó, de mától minden igazolás és a draft egyértelműen Kelly felelőssége. Reméljük az egész probléma onnan indult, hogy Chip a fél házat készül Mariotáért feláldozni, míg Howie levegőért kapkod, mint Reid "McNabb a kezdő irányítónk" esetében xDAzon kívül amit a média mutatott neked az egészből, miért gondoljuk, hogy baj van közöttük amúgy? Én egyik szájából sem hallottam egy rossz szót sem a másikról, inkább jót. Az, hogy ebből ki mit spekulált le....kutyát nem érdekli.Eazzypontosan. Így látom én is. Ez nem több, mint a probléma elodázása...sevarafaKelly nyert 😊baggioAz lehet, de az Eagles továbbra is szarban van szvsz.
Nem nagyon lehet úgy Super Bowl győztes csapatot építeni, ha a háttérben hatalmi játszmák zajlanak.tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Így van . Inkább arról van szó, hogy most leosztották a szerepeket és mehet a munka tovább. (de azért bele van fogalmazva, hogy Kellly maga mellé vesz majd segítséget ehhez a poszthoz )Azon kívül amit a média mutatott neked az egészből, miért gondoljuk, hogy baj van közöttük amúgy? Én egyik szájából sem hallottam egy rossz szót sem a másikról, inkább jót. Az, hogy ebből ki mit spekulált le....kutyát nem érdekli.Eazzypontosan. Így látom én is. Ez nem több, mint a probléma elodázása...sevarafaKelly nyert 😊baggioAz lehet, de az Eagles továbbra is szarban van szvsz.
Nem nagyon lehet úgy Super Bowl győztes csapatot építeni, ha a háttérben hatalmi játszmák zajlanak.tenorx

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nekem ebből a döntésből az jön le, hogy semmiféle hatalmi harc nincs Kelly meg Roseman közt. De javítsatok ki, ha tévedek. Mindenki megkapta a maga játékszerét, happy end.
több mint 11 éve
Azon kívül amit a média mutatott neked az egészből, miért gondoljuk, hogy baj van közöttük amúgy? Én egyik szájából sem hallottam egy rossz szót sem a másikról, inkább jót. Az, hogy ebből ki mit spekulált le....kutyát nem érdekli.pontosan. Így látom én is. Ez nem több, mint a probléma elodázása...sevarafaKelly nyert 😊baggioAz lehet, de az Eagles továbbra is szarban van szvsz.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
A helyzet az, hogy míg Lurie a Roseman vs Reid kérdésben előbbire tett, most egyértelműen Kelly-ben bízik. Minden futballal kapcsolatos ügy Chip kezében, Roseman megkapta a pénzügyeket, keresztbe tenni így nem is tudnak egymásnak.Kelly nyert 😊baggioAz lehet, de az Eagles továbbra is szarban van szvsz.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
pontosan. Így látom én is. Ez nem több, mint a probléma elodázása...Kelly nyert 😊baggioAz lehet, de az Eagles továbbra is szarban van szvsz.
több mint 11 éve
Kelly nyert 😊baggioAz lehet, de az Eagles továbbra is szarban van szvsz.
Nem nagyon lehet úgy Super Bowl győztes csapatot építeni, ha a háttérben hatalmi játszmák zajlanak.
több mint 11 éve
Kelly nyert 😊

---
több mint 11 éve
mindenki nyugodjon le a picsába:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Lurie-Announces-Structural-Change/11b587d7-132f-4f9b-9984-9c361f687675
több mint 11 éve
Andy is executive VP volt anno nem? Lehet Chip is az lesz akkor.Eazzyeddig nem igazán figyeltem a Philly belügyeit, de most kissé visszamentem az időben, és érdekes azért ilyen cikkebe ütközni...
profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/01/lurie-hints-at-past-personnel-disagreements-between-roseman-reid/
www.usatoday.com/story/sports/nfl/eagles/2012/12/31/jeffrey-lurie-andy-reid-coaching-change/1801277/
ugye 2010-ig Heckert volt a GM, a Browns-hoz való távozása után lett kinevezve Howie... alapból Roseman is Reidnek jelentett volna, de 2010 márciusában már McNabb kapcsán előbbi "győzött", onnan jött a lejtmenet

---
több mint 11 éve
Szerencsére nem kell veretlen szezon a playoffhoz, sőt, a csoportunkban nem túlzás az sem, hogy 10 győzelem garantáltam elég lesz a hőn áhított PO-hoz. Még az is lehet hogy kevesebb.HulkeinsteinHa már így pörög a topic, most találtam ezt a mentett hsz-t 😀 (egyébként azért mentettem le, mert tetszett 😊 )
Bocs 😀
több mint 11 éve
Andy is executive VP volt anno nem? Lehet Chip is az lesz akkor.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
www.phillymag.com/birds247/2015/01/02/chiphowie-speculation/
több mint 11 éve
Szerintem kurvára egyszerű az egész: Kelly-t teszik felelőssé, hogy Cary Williams fáradt volt egész szezonban, és ezért nem tudott a feladatára koncentrálni ami miatt nem jutottunk PO-ba. Tiszta sor.
több mint 11 éve
Miért tény,hogy Kelly szeretné a draftot intézni?Nem úgy szokott lenni,hogy kb leírja milyen posztok a needek,persze súlyozva aztán egy nagyobb stábbal összedugják a fejüket ki hol érhető el,trade stb.?
több mint 11 éve
Itt most hatáskörökről van szó, nem személyekről. Nyilván nem fog Chip utazgatni 😀Hulkeinsteinpats.hu/a-front-office-felepitese-es-tevekenysege

---
több mint 11 éve
Itt most hatáskörökről van szó, nem személyekről. Nyilván nem fog Chip utazgatni 😀Meglepne ha Kelly a csapat felkészítése mellett még az egyetemi meccseket is figyelné , illetve el is utazna a helyszínekre. 😊GreengoNyilván Chip is ledelegálná, a lényeg hogy egyetlen ember legyen aki beleszólhat Roseman munkájába.HulkeinsteinEsetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊baggio
több mint 11 éve
Meglepne ha Kelly a csapat felkészítése mellett még az egyetemi meccseket is figyelné , illetve el is utazna a helyszínekre. 😊Nyilván Chip is ledelegálná, a lényeg hogy egyetlen ember legyen aki beleszólhat Roseman munkájába.HulkeinsteinEsetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊baggio

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
VPoPP pedig kell, ha az pedig Roseman embere, akkor a draftot is főleg ő intézi, aminek kezéből való kiadását Kelly-től végképp nem tudom elképzelni. Ezért is szakadási pont Gamble elküldéseNyilván Chip is ledelegálná, a lényeg hogy egyetlen ember legyen aki beleszólhat Roseman munkájába.HulkeinsteinEsetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊baggio

---
több mint 11 éve
Nyilván Chip is ledelegálná, a lényeg hogy egyetlen ember legyen aki beleszólhat Roseman munkájába.Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊baggio
több mint 11 éve
Jay Glazer szerint marad Kelly.
több mint 11 éve
Ugy is unalmas lett volna most,hogy ugrott a PO most legalább megint van téma...
több mint 11 éve
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Chip mehkapja Gamble poziját, meg hatáskörét, kivéve 1-2 dolgot, amik átkerülnek Rosemanhez, így a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.Hulkeinsteinaz érdekes lenne, mivel Gamble fő feladata az egyetemi játékosok és az esetleges FA-k figyelése, a 49ers elleni meccsre való elutazás helyett helyett is épp a Notre Dame-Syracuse-t választotta 😊

---
több mint 11 éve
vagy Roseman elmegy a Jets-hez, akiknél elméletileg az Eagles engedélye nélkül már járt is interjúnbaggioÉpphogy cáfolták, hogy szó nincs ilyesmiről
www.bleedinggreennation.com/2015/1/1/7479191/howie-roseman-jets-vacant-gm-position-himself
több mint 11 éve
vagy Roseman elmegy a Jets-hez, akiknél elméletileg az Eagles engedélye nélkül már járt is interjúnbaggioHát igen. Akkor menjen Roseman. Az is jobb szerintem mintha maradna mindkettő 😊 Én nem Kelly ellen vagyok. Szerintem az a baj ha mindkettő marad. Az ami értelmetlen