Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Reuben Frank: "I've heard ugly stuff." "I'd say he's gone"
több mint 11 éve
Azt olvastam, hogy simán lehet, hogy Kelly el lesz tradelve. még sok van a szerződéséből, több csapatnál is simán lehetne helye, de látszik, hogy itt Roseman-nal nem nagyon fog hosszútávon ez működni. Ha meg már most látszik, hogy ez nem ok, akkor miért várjon lurie egy évet? Az lenne kidobott év, és kidobott idő. Szerintem ha ilyen fos a kapcsolat kettejük közt, márpedig ugynézki, hogy eléggé ramaty, akkor minek egy évet elverni kettejükre együtt? Ha nem reális, hogy hosszútávon faszán egymás mellett tudnak dolgozni, akkor minek legyenek idén együtt? Felesleges szerintem.
Bocs, hogy beleszólok, csak az elmúlt pár órában ezzel foglalkoztam olvasgattam, gondoltam megosztom, hogy én erre tippelek, mint kívülálló!
több mint 11 éve
Kelly már korábban bejelentette, hogy Davis maradVagy egy új assistant GM Gamble helyett, vagy talán Billy Davis? Más nem nagyon jut eszembe.HulkeinsteinMy understanding is that there is a move forthcoming, but it doesn't involve the departure of either Kelly or Roseman.Viszont milyen move lehet ez akkor? :/Beki
Tim McManus
Adná az isten, nem kérek semmi mást idén, csak maradjon Chip és ne kelljen egy reménytelen csapat szurkolójának lenni.Hulkeinstein

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vagy egy új assistant GM Gamble helyett, vagy talán Billy Davis? Más nem nagyon jut eszembe.My understanding is that there is a move forthcoming, but it doesn't involve the departure of either Kelly or Roseman.Viszont milyen move lehet ez akkor? :/Beki
Tim McManus
Adná az isten, nem kérek semmi mást idén, csak maradjon Chip és ne kelljen egy reménytelen csapat szurkolójának lenni.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Remélem csak a média próbálja felfújni ezt a témát és nincs mögötte komolyabb gond. Teljesen értelmetlen lenne az egész...ahogy eaglesmcnabb írta kidobott évek lennének.Gamble cseréje nem hiszem, hogy ekkora lavinát tudna elindítani...és frisco ide vagy oda akkora nagy munkát sem végzett, hogy nagyon sajnáljuk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
My understanding is that there is a move forthcoming, but it doesn't involve the departure of either Kelly or Roseman.Viszont milyen move lehet ez akkor? :/
Tim McManus
több mint 11 éve
My understanding is that there is a move forthcoming, but it doesn't involve the departure of either Kelly or Roseman.Tim McManus
Adná az isten, nem kérek semmi mást idén, csak maradjon Chip és ne kelljen egy reménytelen csapat szurkolójának lenni.
több mint 11 éve
Tudom, a smiley segített elsőre is 😊Ha tényleg távozik Kelly, akkor egy yes-man fog érkezni Roseman alá, az biztos.Hulkeinsteinkínomban írtam csak, ha tényleg meccs akkor kidobtuk az elmúlt 2 évet, meg mondjuk a kövi 3-at...eaglesmcnabb
A második részhez meg +1.
több mint 11 éve
Ha tényleg távozik Kelly, akkor egy yes-man fog érkezni Roseman alá, az biztos.Hulkeinsteinkínomban írtam csak, ha tényleg megy akkor kidobtuk az elmúlt 2 évet, meg mondjuk a kövi 3-at...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hát ez egészen egyszerűen katasztrófa lenne...
több mint 11 éve
Remélem akkor jön vissza Andy 😀eaglesmcnabbHa tényleg távozik Kelly, akkor egy yes-man fog érkezni Roseman alá, az biztos.
Edit: La Canfora szerint is menni akar Chip. Lehet reménykedni meg ilyenek, de ez már el van baszva, sztem barátkozzunk meg a gondolattal, hogy elbaszott egy franchise ez, és ne reménykedjünk semmiben, mert a vezetőség sem sikert akar, hanem minél több hatalmat. A kettő pedig nem fog teljesülni egyszerre.
Mindenesetre köszönök Chip-nek mindent, sok dologra rávilágított a csapatnál, komolyan át kell gi,dolnom akarok-e szurkolni egy ilyen vezetőség csapatának, de inkább nem. Érdekes lesz csak a játékosoknak szurkolni...
Persze remélem minden amit leírtam hatalmas baromság, és szó sincs semmi ilyesmiről, hanem csak a gonosz média áskálódik, de nem valószínű hogy ez lenne a helyzet.
A legszebb hogy egy szót nem szól senkia csapattól, ez a szurkolók telibe szarása konkrétan.
több mint 11 éve
Remélem akkor jön vissza Andy 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
biztos gyümölcsöző munkakapcsolat lenne a két dudás között, mikor épp a két ego ütközése miatt léphet le innen is :p pláne hogy a Bucs-t egyszer már kikosaraztaA hirek szerint Kelly ki szeretne lepni a jelenlegi szerzodesebol.BekiJöhet a Bucsba OCnek, megkapja Mariotát 😀D11

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A hirek szerint Kelly ki szeretne lepni a jelenlegi szerzodesebol.BekiJöhet a Bucsba OCnek, megkapja Mariotát 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A hirek szerint Kelly ki szeretne lepni a jelenlegi szerzodesebol.
több mint 11 éve
Mi folyik itt gyöngyösön?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Különböző források szerint valami nagy jelentőségű hír lesz hamarosan a csapatnál.Félek, hogy Chip távozik 😕
több mint 11 éve
Amennyire tartottunk tőle, annyira megtalálta nálunk a helyét, reméljük jövőre így folytatja illetve tovább javul:Na őt Rózsi vagy Chip/Davis akarta? 😛
több mint 11 éve
High megelőztél 😛Somebody köszönjük!!!! Már én is találkoztam vele, csak lefordítani megfelelő formában nem tudom. Ha van még van egy kis időd és találsz valamit ebbe a Howie-Kelly csatába beáshatnád magad kicsit. Ha van még egyáltalán valami ami nem hangzott el.
több mint 11 éve
Ma volt egy kis időm, történés meg nem nagyon, úgyhogy összefoglaltam egy decemberben félretett Sport Illustrated cikket a számomra mindig is fájó pontnak számító Danny Watkins-ról. Akit érdekel a sztori, itt találja: tdmagazin.hu/hirek/tuzoltonak-szuletett
több mint 11 éve
Ezzel az ügy kb. le is van zárva. Gamble helyett meg majd jön vki. 😊GreengoMondjuk én. Igazán felvételének. 😀
több mint 11 éve
Ezzel az ügy kb. le is van zárva. Gamble helyett meg majd jön vki. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Sajnos nincs szó arról, hogy Rózsi Jets GM lenne.....egyébként meg, no comment.....
www.bleedinggreennation.com/2015/1/1/7478705/jeffrey-lurie-howie-roseman-messiah-chip-kelly