Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
1 órája
Klemó
5 498
Lassan jönnie kell a hírnek, ha valakit el akarunk hozni valóban.Slayton mondjuk agyrázkódás protokollban van, vagyis maximum 1-2 hét a kiesés, tehát ő azért a célpontok között simán lehet.
7 órája
badsco
346
Slayton is lesérült tegnap.Szerintem kezdjünk még el néhány rivális kulcsjátékosaira is trade-et kérni, ez a sérülésbug-átkunk úgy látszik egyre jobban erősödik!
Razi
9 órája
Slayton is lesérült tegnap.
11 órája
Klaci79
22 106
Olyan elképesztő sérüléshullám van WR fronton egész NFL-ben, hogy hoznak akit tudnak.Thielen jöhet egy 7.körért, majd kedden lesz hivatalos. Hát sokat nem nyerünk vele már ebben az állapotban, de legalább hoz némi rutint.Hát egy 34 éves játékosról beszélünk, aki IR-en van jelenleg. Egy komolyabb combahklító sérülés, aminek azért lassan gyógyulnia kellene, de akkor is.
Klaci79
Mondjuk PO-ra lehet okés a rutinja, meg érteném is, hogy 6-2 tipikus X type, de nem egy hosszú távú ego
Klemó
20 órája
Klemó
5 498
Thielen jöhet egy 7.körért, majd kedden lesz hivatalos. Hát sokat nem nyerünk vele már ebben az állapotban, de legalább hoz némi rutint.Hát egy 34 éves játékosról beszélünk, aki IR-en van jelenleg. Egy komolyabb combahklító sérülés, aminek azért lassan gyógyulnia kellene, de akkor is.
Klaci79
Mondjuk PO-ra lehet okés a rutinja, meg érteném is, hogy 6-2 tipikus X type, de nem egy hosszú távú ego
22 órája
Klaci79
22 106
Thielen jöhet egy 7.körért, majd kedden lesz hivatalos. Hát sokat nem nyerünk vele már ebben az állapotban, de legalább hoz némi rutint.
22 órája
Klemó
5 498
Ha Christian Kirk nem töri el a kulcscsontját a Packers ellen a múlt vasárnap, akkor mostanra már a Steelers játékosa lenne.A sors talán tényleg az takarja, hogy ne legyen új WR a csapatban. Ahogy a Lazard IR is erősen afelé mutat, hogy Williamst sem engedik el a Jetsből. A mostani állás szerint a Denver képezhet draft tőkét az idei évből még Suttonnal. A Ravens elkezdte őket helyre tenni, ahogy a Chiefs is várhatóan ezt folytatná. Kiváncsi leszek.
The Steelers were in the process of trying to get a deal done for Christian Kirk, and league sources told ESPN there was a reasonable chance that the Jaguars wide receiver was going to wind up in Pittsburgh until he broke his collarbone last Sunday.https://t.co/8YDTPmxThd
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 2, 2024
iktriad
1 napja
Ha Christian Kirk nem töri el a kulcscsontját a Packers ellen a múlt vasárnap, akkor mostanra már a Steelers játékosa lenne. The Steelers were in the process of trying to get a deal done for Christian Kirk, and league sources told ESPN there was a reasonable chance that the Jaguars wide receiver was going to wind up in Pittsburgh until he broke his collarbone last Sunday.https://t.co/8YDTPmxThd
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 2, 2024
2 napja
Klemó
5 498
Egyébként abszolút a legnehezebb sorsolás van hátra nekünk. 2 meccs a csoportban mindenki ellen, a Washington és a Kansas, na meg a Philly. Nagy kár azért a Colts/Cowboys meccsekért, mert innen már nincs pihi. Persze ha valamit el akarunk érni, most kell kirakni a tökünket. Happy Halloween! 🎃Pont ezt akartam írni, hogy ne feledjük, hogy milyen sorsolásunk van az év végére, mielőtt azt gondolnánk, hogy nekünk az AFC 1-2. pozíciója van közelebb, mint a wild card.
Klaci79
Hozzáteszem, hogy sokkal optimistább vagyok, mint a szezonunk előtt. Láthatóan RW-vel elkezdtünk működni, van bennünk fantázia, van ritmusunk. Az ST-nk jelenleg ligaelit, ahogy a D-nk is tud baszó lenni. Szóval Én nagyon várom a következő hetet a Washington ellen és utána is a többit.
Továbbra is azt mondom, hogy 9-8, de maximum 10-7 a realitásunk, de ezzel meg lehet a PO. Minden ami efelett van az felülteljesítés, minden ami ez alatt, az alul. De igazán nem érdekel itt az eredményünk. Rooney és Én is PO menetelést akarnak látni. Ha már mind a ketten akarjuk, az erős... 😀 😀
3 napja
Sziasztok. A Touchdown Store végleg bezár. Most szóltak. Ha esetleg karácsonyra szeretne valaki bármit, most még akciósan tudtok venni ezt azt. Kiárustanak
3 napja
badsco
346
Egyértelmű volt, hogy a Ravens előttünk jár, ez most is egyértelmű szerintem. A Bengalst augusztusban én is elénk raktam volna, mondjuk nem sokkal, de hogy a Browns valaki 3. helyre tette a Steelers ellen, az nettó rosszindulat, márpedig Cowherd köztudottan rühelli a Steelerst. Én kb. pont ezt vártam tőlük, pontosabban Watsontól, már tavaly is telibesz..ta a meccseket, nevetséges, hogy csak azután cserélték, miután „megsérült”. Winstonnal jobbak lesznek, de 6-7 winnél nem látok bennük többet továbbra sem. Mi valahol 10-11-el zárunk majd szerintem, a Ravens is ekörül, míg a Bengals hajthat a 8-9-re.Nem ő volt az egyetlen. Általában véve 3-4. helyre vártak minket.Szerintem kb ez volt a realitás a szezon előtt. Én lehet hogy a Bengals tettem volna előre, a többi stimmel(ni látszott akkor).A "szagértők" erre utaltam nem olyan régen, hogy mi vgyunk szerintük a North leggyengébbje..... Kb ez a forgatókönyv már össze sem jöhet szinte teljesen biztos, hogy a legrosszabb hely a harmadik lehet kb.Az underdog szerep nem áll rosszul nekünk.
polamalu
Olyankor jobban harapunk.
kittli
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Illetve nem is a várakozások, mert az ugye csak jóslás, hanem a szezon előtti roster erősorrendben raktak mindenkit elénk.
Jan
3 napja
Egyébként abszolút a legnehezebb sorsolás van hátra nekünk. 2 meccs a csoportban mindenki ellen, a Washington és a Kansas, na meg a Philly. Nagy kár azért a Colts/Cowboys meccsekért, mert innen már nincs pihi. Persze ha valamit el akarunk érni, most kell kirakni a tökünket. Happy Halloween! 🎃A csoportban 3-3 alapból meg kellene hogy legyen, de akár a 4-2 is, akkor a Commanders, Chiefs, Eaglesből ha csak egyet hozunk, az is simán elég a PO-hoz.
Klaci79
4 napja
Klaci79
22 106
Egyébként abszolút a legnehezebb sorsolás van hátra nekünk. 2 meccs a csoportban mindenki ellen, a Washington és a Kansas, na meg a Philly. Nagy kár azért a Colts/Cowboys meccsekért, mert innen már nincs pihi. Persze ha valamit el akarunk érni, most kell kirakni a tökünket. Happy Halloween! 🎃
4 napja
Nem ő volt az egyetlen. Általában véve 3-4. helyre vártak minket.Szerintem kb ez volt a realitás a szezon előtt. Én lehet hogy a Bengals tettem volna előre, a többi stimmel(ni látszott akkor).A "szagértők" erre utaltam nem olyan régen, hogy mi vgyunk szerintük a North leggyengébbje..... Kb ez a forgatókönyv már össze sem jöhet szinte teljesen biztos, hogy a legrosszabb hely a harmadik lehet kb.Az underdog szerep nem áll rosszul nekünk.
polamalu
kittli
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Illetve nem is a várakozások, mert az ugye csak jóslás, hanem a szezon előtti roster erősorrendben raktak mindenkit elénk.
4 napja
Sutton, Slayton, Williams vannak a kalapban.
4 napja
Szerintem kb ez volt a realitás a szezon előtt. Én lehet hogy a Bengals tettem volna előre, a többi stimmel(ni látszott akkor).A "szagértők" erre utaltam nem olyan régen, hogy mi vgyunk szerintük a North leggyengébbje..... Kb ez a forgatókönyv már össze sem jöhet szinte teljesen biztos, hogy a legrosszabb hely a harmadik lehet kb.Az underdog szerep nem áll rosszul nekünk.
polamalu
kittli
4 napja
A "szagértők" erre utaltam nem olyan régen, hogy mi vgyunk szerintük a North leggyengébbje..... Kb ez a forgatókönyv már össze sem jöhet szinte teljesen biztos, hogy a legrosszabb hely a harmadik lehet kb.Az underdog szerep nem áll rosszul nekünk.
polamalu
4 napja
Én em raktam a nevét egy mondtaba 😀 Isten őrizz....A "szagértők" erre utaltam nem olyan régen, hogy mi vgyunk szerintük a North leggyengébbje..... Kb ez a forgatókönyv már össze sem jöhet szinte teljesen biztos, hogy a legrosszabb hely a harmadik lehet kb.Colin és a szakértő egy mondatban 😀
polamalu
Klaci79
4 napja
Klaci79
22 106
A "szagértők" erre utaltam nem olyan régen, hogy mi vgyunk szerintük a North leggyengébbje..... Kb ez a forgatókönyv már össze sem jöhet szinte teljesen biztos, hogy a legrosszabb hely a harmadik lehet kb.Colin és a szakértő egy mondatban 😀
polamalu
4 napja
A "szagértők" erre utaltam nem olyan régen, hogy mi vgyunk szerintük a North leggyengébbje..... Kb ez a forgatókönyv már össze sem jöhet szinte teljesen biztos, hogy a legrosszabb hely a harmadik lehet kb.
5 napja
Ha már Muuth. Itt, vagyis a TE játékban van a legnagyobb tartalékunk még szerintem. Már hétfőn többet voltak bevonva, de az a designed Washington play (aki teheti nézze meg, mert azt combine-t idézte, ami annyira elkezdte felvinni az értékét) jelezte, hogy több is lehet a playbookban ennél és ez óriási missmatch, amire rá kell mennünk a jövőben.Sztem a D az idei talán legszarabb meccsét tolta 3 harmadon át. Szóval, ha a legjobb közelit hozzák ez nagyon másképpen néz ki. De ilyen van. Hullámzás mindig lesz. Reméljük tényleg, csak egy hullámvölgy volt. A TE játék pedig valóban lehet még egy hatalmas tartalék. Nem is értettem, hogy a közelieknél miért nem volt fent a benga cula csávó. Csak megáll felnyújtja a kezét, aztán elkapja. A CB-nek kell egy 8 fokos létra, hogy felérjenek oda 😀
steelersdepot.com/2024/10/darnell-washington-posts-first-elite-pff-grade-of-his-career/
Volt azért utólag átgondolva negatív érzésem is a meccsen és ez a covarage minősége. Nagyon csúnyán megvertek bennünket és többször harmadikra is. Ezen mindenképp húzni kell felfelé majd, mert Jackson, Burrow 2x, Daniels, Mahomes 1x jön szembe és Winston sem rossz QB, akit inkább a pickei miatt minősítenek. Dehát teher alatt nő a pálma... 😀
Klemó
5 napja
Klemó
5 498
Ha már Muuth. Itt, vagyis a TE játékban van a legnagyobb tartalékunk még szerintem. Már hétfőn többet voltak bevonva, de az a designed Washington play (aki teheti nézze meg, mert azt combine-t idézte, ami annyira elkezdte felvinni az értékét) jelezte, hogy több is lehet a playbookban ennél és ez óriási missmatch, amire rá kell mennünk a jövőben.steelersdepot.com/2024/10/darnell-washington-posts-first-elite-pff-grade-of-his-career/
Volt azért utólag átgondolva negatív érzésem is a meccsen és ez a covarage minősége. Nagyon csúnyán megvertek bennünket és többször harmadikra is. Ezen mindenképp húzni kell felfelé majd, mert Jackson, Burrow 2x, Daniels, Mahomes 1x jön szembe és Winston sem rossz QB, akit inkább a pickei miatt minősítenek. Dehát teher alatt nő a pálma... 😀
Szerkesztette: Klemó
5 napja
Reggio1914
1 369
Postás Pat a nagyapjáról mesél, megér pár percet 🙂Nem tudom miért, de olyan büszkeséggel olvastam végig. Ennél hitelesebben nyilatkozni szervezeti kultúráról és a mentalitásról talán nem is lehet.
www.theplayerstribune.com/posts/pat-freiermuth-nfl-football-pittsburgh-steelers
kicsi joe
Mondjuk az tényleg mi libabőr lehet, hogy menjen bárhova, azt hallja, hogy Muuuuuuuth! 😀
És Pat, tudod te azt a szintet! Nagypapád is büszke Rád! 😉
"But Pittsburgh is Pittsburgh..."