Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
10 hónapja
Klemó
5 664
Én ezt nem látom jönni és főleg Rudi jó teljesítménye után és azzal, hogy Pickett a padon van. Ez utóbbi azt jelenti nekem, hogy adunk időt neki, de már csak 1 éve van bizonyítani, persze egy vetélytárssal a Camp-ben.Kihagytad a qb-t, szerintem fogunk igazolni, bar nem orulok masok kidobott szemetenek.Ha így nézzük, persze minden pénz kelleni fog 😊Így kb még Heyward hosszabbítással (ezekkel a feltételekkel) maradhat 50 millió cap space. 45 körüli játékosszámmal. 5 millió körül szokott lenni a draft class...lehet jövőre megint aktívak leszünk a piacon.Hát ha azt nézzük, hogy hány helyen kell erősítés, akkor kelleni is fog az a pénz, lehet hogy nem is lesz elég.
Tényleg szokatlan...
Klaci79
Jan
Kell egy OC/LT bár kicsit sem vagyok biztos benne, hogy veteránban gondolkodunk ezeken a posztokon. Ugyanakkor pl a Seumalo projekt bejönni látszik, tehát érdemes lenne ebben is gondolkodni.
WR talán kevésbé jöhet, max olcsón egy veterán, de már DJ és Pickens sem kezdő...
Védelemben persze rengeteg a hiányzó, de a DL és az EDGE megvan. ILB van kettő, nálunk kezdő a rosteren Holcomb és Roberts, akiknél jobbat a piacról nehezen találnánk, mivel nagy hiány van mostanában.
CB2 és slot CB is kell, de ide is meglepő lenne, ha nagyot ruháznánk be. És persze egy jó safety kellene Minkah mellé.
Annyit ez nem tűnik gáznak, csak a koordinátorokat oldjuk meg jól kivételesen.
Klaci79
xtaki
Cousins és Russell is 36 éves lesz a követlező szezonban. Utóbbi egy szörnyű szezonból és teljesítményből jön és bárhova is megy, már első számúnak biztosan nem. Előbbiben lehet még gondolkodni, de csak akkor lenne érdemes, ha mindenünk megvan és "csak" egy megbízható QB-ra lenne szükségünk. Nem ez a helyzet nálunk. Mi még építkezünk.
Murray lehetne még érdekes, de a szerződése nekünk CAP hell lenne és mellé még pickekről lemondani őrültség lenne.
10 hónapja
xtaki
3 441
Kihagytad a qb-t, szerintem fogunk igazolni, bar nem orulok masok kidobott szemetenek.Ha így nézzük, persze minden pénz kelleni fog 😊Így kb még Heyward hosszabbítással (ezekkel a feltételekkel) maradhat 50 millió cap space. 45 körüli játékosszámmal. 5 millió körül szokott lenni a draft class...lehet jövőre megint aktívak leszünk a piacon.Hát ha azt nézzük, hogy hány helyen kell erősítés, akkor kelleni is fog az a pénz, lehet hogy nem is lesz elég.
Tényleg szokatlan...
Klaci79
Jan
Kell egy OC/LT bár kicsit sem vagyok biztos benne, hogy veteránban gondolkodunk ezeken a posztokon. Ugyanakkor pl a Seumalo projekt bejönni látszik, tehát érdemes lenne ebben is gondolkodni.
WR talán kevésbé jöhet, max olcsón egy veterán, de már DJ és Pickens sem kezdő...
Védelemben persze rengeteg a hiányzó, de a DL és az EDGE megvan. ILB van kettő, nálunk kezdő a rosteren Holcomb és Roberts, akiknél jobbat a piacról nehezen találnánk, mivel nagy hiány van mostanában.
CB2 és slot CB is kell, de ide is meglepő lenne, ha nagyot ruháznánk be. És persze egy jó safety kellene Minkah mellé.
Klaci79
10 hónapja
Klaci79
22 221
Ha így nézzük, persze minden pénz kelleni fog 😊Így kb még Heyward hosszabbítással (ezekkel a feltételekkel) maradhat 50 millió cap space. 45 körüli játékosszámmal. 5 millió körül szokott lenni a draft class...lehet jövőre megint aktívak leszünk a piacon.Hát ha azt nézzük, hogy hány helyen kell erősítés, akkor kelleni is fog az a pénz, lehet hogy nem is lesz elég.
Tényleg szokatlan...
Klaci79
Jan
10 hónapja
alapvetően -7 millióban vagyunk.Hát ha azt nézzük, hogy hány helyen kell erősítés, akkor kelleni is fog az a pénz, lehet hogy nem is lesz elég.
ebből csinálhatunk Heyward, Okorafor, Cole, Trubi, Peterson és Robinson kivágásával majd 42 milliót.
Csak 1 QB marad szerződés alatt, Rudi gondolom marad, viszonylag olcsón.
Heyward amúgy 6-ot kap mindenképp, ha 10-ben kiegyeznek és voidálunk is neki, akkor az még mondjuk 4 millió, ami lejön.
A többiekhez nem ragaszkodnék.
Watt-al és Minkah-val lehet dealelni, jövőre se vágnánk ki őket.
Így kb még Heyward hosszabbítással (ezekkel a feltételekkel) maradhat 50 millió cap space. 45 körüli játékosszámmal. 5 millió körül szokott lenni a draft class...lehet jövőre megint aktívak leszünk a piacon.
Tényleg szokatlan...
Klaci79
10 hónapja
Klaci79
22 221
alapvetően -7 millióban vagyunk.ebből csinálhatunk Heyward, Okorafor, Cole, Trubi, Peterson és Robinson kivágásával majd 42 milliót.
Csak 1 QB marad szerződés alatt, Rudi gondolom marad, viszonylag olcsón.
Heyward amúgy 6-ot kap mindenképp, ha 10-ben kiegyeznek és voidálunk is neki, akkor az még mondjuk 4 millió, ami lejön.
A többiekhez nem ragaszkodnék.
Watt-al és Minkah-val lehet dealelni, jövőre se vágnánk ki őket.
Így kb még Heyward hosszabbítással (ezekkel a feltételekkel) maradhat 50 millió cap space. 45 körüli játékosszámmal. 5 millió körül szokott lenni a draft class...lehet jövőre megint aktívak leszünk a piacon.
Tényleg szokatlan...
10 hónapja
Klemó
5 664
Most nézem, Heyward jó eséllyel utolsó mérkőzése lesz a Steelersben.Jelentős CAP számokat fogunk majd azokon, akik eleve nem is szolgáltak rá. Egy 30-40 millát biztosan. Így végre nem az lesz a kérdés, hogy át kell struktúrálni, csak pusztán annyi, hogy ki kell vágni a nem teljesítőket. Én azt mondom, hogy simán 10 alatt meg fogunk majd állni Heywarddal is, ha tényleg játszani akar, vagyis 6 millát fogunk.
22 Milla lenne jövőre a fizetése és 16-ot spórolnánk a kivágásával.
😕
Ő az utolsó aktív játékos, akinek még megvettem a mezét...egy Watt mez mondjuk már régóta esedékes lenne
Okorafor kivágásával 8.750.000-et spórolunk majd 3 millió dm mellett. És Mason Cole esetében 4,75 jön vissza.
Trubinál csak 3-at tarthatunk meg. Petersonnál viszont 6.850.000-et
Nyilván Robinsont sem tartjuk meg, 10 Milla a spórolás, ha elküldjük.
Klaci79
Nem is tudom mikor volt utoljára olyan, hogy cirka 50 millányi CAP hellyel gazdálkodhatunk. (én mióta Steelers szurkoló vagyok biztos nem)
10 hónapja
Klemó
5 664
Most nézem, Heyward jó eséllyel utolsó mérkőzése lesz a Steelersben.Már Heyward jelezte (közvetve), hogy szívesen belemegy fizu csökkentésbe, hogy maradjon még egy évet. Azt biztosra veszem, hogy ha akar még egy évet tolni, akkor megtaláljuk a módját, vagyis nem a fizun fog ez múlni. De ugye gyorsan változik ez, egy-egy családi ebédnél, hogy érdemes-e még ezt tolni karácsony, szilveszter nélkül és fájós ezzel azzal
22 Milla lenne jövőre a fizetése és 16-ot spórolnánk a kivágásával.
😕
Ő az utolsó aktív játékos, akinek még megvettem a mezét...egy Watt mez mondjuk már régóta esedékes lenne
Okorafor kivágásával 8.750.000-et spórolunk majd 3 millió dm mellett. És Mason Cole esetében 4,75 jön vissza.
Klaci79
Szerkesztette: Klemó
10 hónapja
Klaci79
22 221
nem biztos, hogy akar majd még egy évet, most panaszkodott éppen, hogy már a testétől függ a jövő évi játéka
10 hónapja
Willie Parker
15 383
Ne legyen igazad, Heyward akkora ikon, hogy nem hiszem, hogy elengedjük így.Szerintem kap egy hosszabbítást, amiben lesznek void évek, hogy elosszuk a terheket, de még maradhasson.
tenorx
10 hónapja
Ne legyen igazad, Heyward akkora ikon, hogy nem hiszem, hogy elengedjük így.
10 hónapja
Klaci79
22 221
Most nézem, Heyward jó eséllyel utolsó mérkőzése lesz a Steelersben.22 Milla lenne jövőre a fizetése és 16-ot spórolnánk a kivágásával.
😕
Szerkesztette: Klaci79
10 hónapja
Klaci79
22 221
persze ez nekem is tiszta, csak ha a szezon felét kihagyja valaki, akkor miért engedik át? Itt nem csak a szurkolók szava számít. Elvileg. Holland tényleg jobban megérdemelné...bár őszintén szólva a Steelers játékosok után már meg sem nézem a teljes felhozatalt.Minkah is automatikus meghívást kap, mint anno Punci. Fél szezonban sérült volt, idén nincs egy db int-je se. Szegény a legrosszabb éven van túl pályafutásában, nagy “szüksége” lehet erre.Nészerűségi szavazás, Fitz pedig egy sztár.
Klaci79
Holland kellett volna talán afc oldalról Minkah helyett, ahogy az nfc-ben Budda Baker sem tudom mit keres a beszavazottak között, mikor Winfield pl nincs bent. 😀 ennyi értelme van ennek...
Az All-Prok sokkal érdekesebbek lesznek inkább.
alatriste
10 hónapja
Minkah is automatikus meghívást kap, mint anno Punci. Fél szezonban sérült volt, idén nincs egy db int-je se. Szegény a legrosszabb éven van túl pályafutásában, nagy “szüksége” lehet erre.Nészerűségi szavazás, Fitz pedig egy sztár.
Klaci79
Holland kellett volna talán afc oldalról Minkah helyett, ahogy az nfc-ben Budda Baker sem tudom mit keres a beszavazottak között, mikor Winfield pl nincs bent. 😀 ennyi értelme van ennek...
Az All-Prok sokkal érdekesebbek lesznek inkább.
Liverpool Fc
10 hónapja
Klaci79
22 221
Minkah is automatikus meghívást kap, mint anno Punci. Fél szezonban sérült volt, idén nincs egy db int-je se. Szegény a legrosszabb éven van túl pályafutásában, nagy “szüksége” lehet erre.
10 hónapja
Idén triumvirátus megy (egyelőre) a Pro Bowlra innen. 10 hónapja
Lamar pihen.Az baj, mert szarabb csapatok ellene szarabbak vagyunk.
steelwolf
10 hónapja
Lamar pihen.
10 hónapja
Willie Parker
15 383
Latja mar a FO h jo a futkoraszos qb akkor ok is szereznek egyet 😀De Wilson nem tud futni, lassú mint a szar, testben és fejben is.
Morfil
Egy Payton cutolta az sokat mond, aki még Winstonban is hitt.
10 hónapja
Morfil
585
Latja mar a FO h jo a futkoraszos qb akkor ok is szereznek egyet 😀
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Willie Parker
15 383
LÓÓÓFFFF!AAAAAAASSSSZZZZTTTTT!nem ti fizetnétek a fizuját, hanem a broncos, máshogy nem tudják elpasszolni. jól jár vele, aki megszerzi.ESPN beet bedobta, hogy Russell Wilsonban gondolkodunk. Csak nem...Nem kell! 😊
Willie Parker
bcsarli, Udvari Főkóstoló
gedam
Az ember már három éve lejtmenetben van fizikailag, és az üzlet jobban érdekli mint a sport.
10 hónapja
Betették a kiskaput az elmúlt 1 óra hírei? 😀Ha Khan ezt meghúzná - kb kizárt - én visszavonulok.ESPN beet bedobta, hogy Russell Wilsonban gondolkodunk. Csak nem...Nem kell! 😊
Willie Parker
Írtam a Broncos topikban, h ő scoutoltatta és javasolta Colbertnek Justin Herbertet, na azt már karmolnám.
Willie Parker
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
10 hónapja
Willie Parker
15 383
Ha Khan ezt meghúzná - kb kizárt - én visszavonulok.ESPN beet bedobta, hogy Russell Wilsonban gondolkodunk. Csak nem...Nem kell! 😊
Willie Parker
Írtam a Broncos topikban, h ő scoutoltatta és javasolta Colbertnek Justin Herbertet, na azt már karmolnám.
10 hónapja
ESPN beet bedobta, hogy Russell Wilsonban gondolkodunk. Csak nem...Nem kell! 😊
Willie Parker