Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
10 hónapja
Rudi tuti Flaccoval edzett ősszel 😄
10 hónapja
no
7 289
@noMiert nem jonne ide Higgins?
Köszi.
Evans mellett Higgins, Pittman, Boyd, OBJ, Hollywood Brown, Mooney, Ridley, Gabe Davis lesz FA.
Higgins nem fog ide jönni, Pittman, Ridley és talán Davis sztem hosszabbít a csapatával.
Boyd, Davis , OBJ, Monney meg nem nr1 szintűek.
Én McLaurinra mennék rá a Commandóból.
Willie Parker
10 hónapja
no
7 289
Ertem a stilust es nem igy szeretnek valaszolni. Sot inkabb kerdezek toled, Bcsarlitol es barkitol.Összefoglalom: padló, plafon, Tomlin és Haribó gonoszak.Bocs. A felénél feladtam. Nem tudom mit is akartál írni, azon felül, hogy neked mindig igazad van és bocs, ezt a OBJ vitát, hogy egy egy éves és ráadásul prolongált szerződés miért szolgálja a jövőt (ellenben a jelent), MIUTÁN már odaadtátok a CAP kurva nagy részét garantáltan LJ-nek nem nyitnám ki újra. Mondanám, hogy hitvita, de nálam ez nem az. Peace!a reszletekben lakik az ordog, Te mondtad hogy SB or bust ez a ravensnek, amire irtam hogy nem. 2 okbol nem realis elvaras a SB es abszolut nem dont semmirol ez az ev. Ez utobbi mar egyertelmuen bebizonyosodott hogy nekem van igazam,Azért kemény az a "tudás" így január első napján. Pár hónapja Haribót simán kirúgtad volna. Az év elején az SB kontenderséget a Ravensnél nem nevezted realitásnak. De fő a rövid memória és jösz megint megmondani, hogy ki jó és ki nem.Alapvetően (hangsúlyozom csak alapvetően) ez egy egyszerű játék. Mióta Okorafort kivették, ezzel egy olyan palit aki futásblokkolásban súlytalan, azóta megy a futás. Ha egy olyan csapat jön szembe, akik az egyik leggyengébbek futás ellen, akkor szét kell futnod őket. Ha szét tudsz futni valakit és nem kap a védelmed minden támadásnál pontot, akkor nyerni fogsz, mert uralod az időt is.A buszkeseg egyeni, es nalam semmi koze a + merlegnek. Vannak elemek amik tetszenek es akkor igy lenne ha 5W lenne es vannak elemek amik egy SB Win kivetelevel nem megmagyarazhato nemhogy egy 8 vs 9 Winnel. Ez nalam a rebuild ideje es ennyi. Viszont ebbol a legfontosabb elemnel ki van dobva a kukaba 2 ev teljesen feleslegesen. Ezen egy mp-ig nem segit hogy pozitiv a merleg es a keret erosodott. Sot ott tartunk hogy a 3. evebe lepo QB-t el kell kezdeni felepiteni ujra. Lehet meg HOF karrier is ebbol meg, es meg a "kezdo jatszopajti csomagja" nem is rossz, de oszinten en mar hiszem ha latom hogy a "meg kell talalni a koordinatorokat" hogy fog zarulni.
Willie tökéletesen leírta, Canada teljesen kiherélte ezt az offense-t és jövőre kb úgy sak fejben gyenge hozzá.
Egyébként a szezon során rengeteg kritika érte Harrist, sokszor jogosan egyébként és persze az is igaz, hogy első körösként nincs akkora hozzáadott értéke Warrenhez képest, ez az NFL már csak ilyen. De óriásit dolgozott ismét és még mindig nem tudjuk kihasználni teljes egészében a pali tudását, mert elkapóként is fel lehet rakni a pályára. És azok a stiff arm-ok...olyan szinten megsemmisítsék egy védelem számára, hogy elképesztő.
28% esély van a PO-ra jelenleg a NYT számítása szerint...nem sok, de ez van.
Klaci79
no
A helyzet az, hogy kurva könnyű az öltözőnek szétesni és nagyon nehéz újra összerakni. Ez tény. Ez a HC egyik fő teendője, amellett, hogy jó edzői staffot rak össze. Ez utóbbiban hibázott Tomlin nem vitás és nem is egyszer, de az előbbiben kétségtelenül a liga legjobbja. Úgy játszottunk csapatként megint, ahogy ebben az idényben sohasem. Ez pedig az egyik legjobb építő kocka, azzal, hogy szemernyi vita nincs abban, hogy a nagy kérdés a (remélem) 2 új koordinátor lesz.
Klemó
Alig varom hogy erdemlegesen tobbszaz karakterben megoszd velem is a tudasodat a steelers jovojerol hogy miert van biztos kezek kozott Tomlinnal.
no
Klemó
Szokol
Megvannak a multbeli eredmenyek, csapaterossegek, edzok. Hosszu evekre visszamenoleg. elegedettek vagytok a csapat teljesitmenyevel-eredmenyeivel akar a diszno D-el, akar a KB-vel, a PO-val...? Ha igen akkor csak masok az elvarasaink. Ha nem akkor: Ti miert vagytok magabiztosak hogy Tomlin nem bassza el megint a koordinatorokat...vagy ti meg mennyi eselyt adnatok neki?
Szerintem ebbol 3 felekeppen lehet kijonni.
- QB aki fergetegesen jo
- koordinatorok akik ilyen jok
- a keret orult bivaly
Az elso es a harmadik nem az ove sem a terhe sem a dicsosege a 2.-ban hosszu evek ota leszerepel. De pontosan ugy allok tomlinhoz mint ti, remelem most beletrafal es akkor boldogsag mert a tobbi a dolgaibol megy neki ( csak ez keves, nekem ).
10 hónapja
Klaci79
22 221
napi fun fact:én úgy láttam a mérkőzést, hogy a támadófal nagyszerűen dolgozott, különösen futásblokkolásban, de sokszor Rudinak is volt ideje kávézni. most ehhez képest a pff számok:
Jones 70,8
Seumalo 66,5 és 65-ös futásblokkolás
Moore 55,4 49,6
Cole 48,5 48,6
Daniels 47,9 47,8
Hát mi lett volna ha rosszul játszanak?
10 hónapja
xtaki
3 441
ezt rogton meg kellett volna lepni, amikor latnivalo volt, hogy Pickett elveszitette az onbizalmat es mar passzolni sem mer igazabol. ez megint edzoi hiba volt.Ez üzenet Pickett és Rudi felé és ugyanúgy csapat felé is. Nyilván, ha ez a szezon közben van, akkor Pickett visszakapja a csapatot, de itt és most csakis a momentum és az egység számít.Rudi kezd vasarnap. Tomlin most.nyilatkozott, hogy eleget bizonyitott ezzel, hogy a labdat nala kell hagyni. Azt mondta, hogy ez a dontes nem Pickett ellen szol, pusztan annak a 2 meccsnek, amivel szignifikansan jobbak voltunk. Azt hittem ebben jobban vacillal meg Tomlin, de nem.Jó döntés, neki van most önbizalma és sikerei, ezt kell meglovagolni.
Klemó
Kenny jövőre kapni fog egy utolsó esélyt.
Willie Parker
Klemó
10 hónapja
Bocs, de nehezen értelmezhető, és qrva hosszú! Esküszöm nekigyűrkőzök néha, de általában a felénél feladom. Grafomán vagy, de nagyon nehezen kihámozható a lényeg. Elég ha annyit írsz bárkinek mindenre, hogy "már megin' igazam van 1528", aztán csak a sorszámot kell átírnod 😊Jo hogy rakerdeztem mert en Tomlinra gondoltam hogy neki mit szabnek.Szivesen valaszolnek de nem ertem a kerdest. Atfogalmaznad? ( biztos bennem a hiba )Én szezon előtt szkeptikus voltam a Ravenssel, de most már azt mondom, h SB esélyetek van és idén rajtatok a teher a sok QB sérüléssel, a KC-Bills gyengélkedésével sztem kb kötelező a döntő.ha már hosszú memóriaNalam ez fontosabb mint hogy 8 vagy 9 vagy 10 gyozelem most.
év elején azt vártam
1. jöjjön meg Harris, mint elsőkörös
2. legyen dominans futas alapú jatékunk - az segíti a rookie QBt
3. ugye elkéne kezdeni az OL összerakását - ami szintén nagy segítség lenne
ez most nehany hónapnyi csúszassal elkezdődött - nyugi Pickett is máshogy fog kinézni benne
két órias hiba volt, a szajbakúrt Kanada meg a redvás TurbómenésGyökér
én Rudival mennék, de actívba lenne Pickett a második félideji bevetésre - vagy csak Pickettel - ő a fr.QB neki kell vezetni
a Rudi gameplanek kurvajók voltak, az első az tiszta OkiState csak Washingtont Pickens jáccotta - másodgyára áttekertük a nagy balszél openfieldet egy szolid dionté-jobbra (attól a faszitól agybajt kapok) - nem tudom mi a hármas verzió, ha van, de ezt a kettőt megeszi reggelire McDonald - a legjobb hármas Pickett lenne...
sutianap
no
Más: miénk az AFC papíron statok szerint 11-12. irányítója. Hogyan lehet innen kiindulva a SB-ért elindulni?
Te mit adsz neki, úgy, h a tulajok nem engedik, h lemenj kutyába, mint a Patriots pl? Van 2 éved tesztelni.
Komolyan érdekelne.
Willie Parker
no
Mennyi erőforrást adsz neki?
Új edzők, WR1 akár draftról feltraddel pl Marvin Harrison vagy trade pl Evansért vagy Addisonért vagy simán draft.
Építesz elé egy baszó falat, amibe alsó hangon kell egy center és egy RT most?
Hozol neki all around TE-t?
A védelmet turbózod meg, hogy még agresszívebb legyen?
Vagy hagyod úszni az árral, középszerű tehetségszinttel körülvéve, hogy bebizonyosodjon az önereje?
Willie Parker
Viszont nalam ez ketto kerdes es ugy kerdeznek vissza mint a sicc hogy mi az elvarasod/ a tulajoknak / szurkoloknak. Ezert irok egy koztest mert valoszinuleg az en megoldasom kulonutas lenne.
Azt feltetelezve hogy a minel tobb W nem elengedhetetlen ( en sem tankolnek azert ideirom ) es mindenkeppen ki akarom deriteni P-t jovore, mert mar igy is sok ido ment el, akkor;
A D-t semmikeppen. Ott van ero annyi amennyi kell. Agro tudsz lenni anelkul is es ott a ket edge-l siman meg kellene tudni oldani hogy tudjam az O-t befolyasolni. Es itt kulon tesztelnem Portert, de ez zarojelbe, de bedobnam ot is a melyvizbe. Nem hiszem hogy itt tul sok meccset fog bukni a csapat es ez eleg.
Semmikeppen nem hagynam az arral.
En nem figyelem a piacot es a cap-et igy ezzel meglosz, sot MHarrisonnal megakadtam hogy mit akarsz az oregtol, de ratalaltam a megoldasra is. Szerintem az tul draga lenne felmenni foleg ugy hogy PO-ban lesz a csapat. Persze csak annyit olvastam o lesz az elso nem QB ( lehet nem jol ), de igen adnek neki egy veterant aki nagyon jo, de nem kell hosszutavra. TE-det nem hoznek csak max ilyen Hurts szintig, bar ha lesz elerheto all round TE az diszno lenne, de ebben nem hiszek. A slotra sem koltenem el a vilagot de ebbol sok van aki megoldja a HR neki, de nem tole varom a vilagot.
Szoval en all round talent TE-et nem latok ha van az lenne a kiralysag ( egy Kittel tipusert mennek nem a Kelce feleert ), de olcsoert pl Hurst. Egy olcso slot. Egy veteran WR ha a TE nincs es en ezt latom elerhetobbnek ( de biztos jobban tudod ki elerheto ) PL. Evans egy allat. Es itt van az elso fontos keresztezodes, mert ha a W a legfontosabb akkor egy Kittel jobb lenne mint Evans, de Evans meg amelett hogy egy picit kisebb eselyt adna ( szigoruan a ketto kozul egy igazolasnal ) viszont P-nel sokkal fontosabb lenne. Ketszer akkora lenne egy Evans szintu elkaponal dobhato ablak, de ettol meg latni lehetne hogy ez kellene-e P-nek vagy sem. Es ez az egyik legfontosabb kerdes.
Az OL viszont a draft legjobb pickjevel ha tulfizetes ha nem. Mindegy melyik a masik veteran attol fuggoen milyen a draftpool es a piac.
A fal mindenek elott, mert azzal jonni fognak a W-ek is es az lesz az ertektartobb ha esetleg valtani kell.
1 fal
2 Kittle vagy Evans attol fuggoen mi a cel, de csak hogy ertheto legyek Kelce-Evans kozul Evans ( csucsformakat nezve ). Csodalkoznek ha elerheto TE lenne es akkor Evans
3 slot ez fugg Muth es Hurst fele TE-tol is
Ennel konkretabban nem tudom de ebben a stilusok a lenyegek a sorrendemben
A lenyeg az edzok. Kilepnek es komolyert mennek, nem baj ha elveszitenem, de nem a longtshotra mennek mar. De ez megint nalam mar nincs turelem meg ketszer 3 ev ciklusra hatha bejon. Es nalam ezert adna a stilus is, de ugye en nalam nem feltetlenul a W a prioritas hanem a QB.
Remelem nem katyvasz
no
10 hónapja
Willie Parker
15 384
@noKöszi.
Evans mellett Higgins, Pittman, Boyd, OBJ, Hollywood Brown, Mooney, Ridley, Gabe Davis lesz FA.
Higgins nem fog ide jönni, Pittman, Ridley és talán Davis sztem hosszabbít a csapatával.
Boyd, Davis , OBJ, Monney meg nem nr1 szintűek.
Én McLaurinra mennék rá a Commandóból.
10 hónapja
Összefoglalom: padló, plafon, Tomlin és Haribó gonoszak.Bocs. A felénél feladtam. Nem tudom mit is akartál írni, azon felül, hogy neked mindig igazad van és bocs, ezt a OBJ vitát, hogy egy egy éves és ráadásul prolongált szerződés miért szolgálja a jövőt (ellenben a jelent), MIUTÁN már odaadtátok a CAP kurva nagy részét garantáltan LJ-nek nem nyitnám ki újra. Mondanám, hogy hitvita, de nálam ez nem az. Peace!a reszletekben lakik az ordog, Te mondtad hogy SB or bust ez a ravensnek, amire irtam hogy nem. 2 okbol nem realis elvaras a SB es abszolut nem dont semmirol ez az ev. Ez utobbi mar egyertelmuen bebizonyosodott hogy nekem van igazam,Azért kemény az a "tudás" így január első napján. Pár hónapja Haribót simán kirúgtad volna. Az év elején az SB kontenderséget a Ravensnél nem nevezted realitásnak. De fő a rövid memória és jösz megint megmondani, hogy ki jó és ki nem.Alapvetően (hangsúlyozom csak alapvetően) ez egy egyszerű játék. Mióta Okorafort kivették, ezzel egy olyan palit aki futásblokkolásban súlytalan, azóta megy a futás. Ha egy olyan csapat jön szembe, akik az egyik leggyengébbek futás ellen, akkor szét kell futnod őket. Ha szét tudsz futni valakit és nem kap a védelmed minden támadásnál pontot, akkor nyerni fogsz, mert uralod az időt is.A buszkeseg egyeni, es nalam semmi koze a + merlegnek. Vannak elemek amik tetszenek es akkor igy lenne ha 5W lenne es vannak elemek amik egy SB Win kivetelevel nem megmagyarazhato nemhogy egy 8 vs 9 Winnel. Ez nalam a rebuild ideje es ennyi. Viszont ebbol a legfontosabb elemnel ki van dobva a kukaba 2 ev teljesen feleslegesen. Ezen egy mp-ig nem segit hogy pozitiv a merleg es a keret erosodott. Sot ott tartunk hogy a 3. evebe lepo QB-t el kell kezdeni felepiteni ujra. Lehet meg HOF karrier is ebbol meg, es meg a "kezdo jatszopajti csomagja" nem is rossz, de oszinten en mar hiszem ha latom hogy a "meg kell talalni a koordinatorokat" hogy fog zarulni.
Willie tökéletesen leírta, Canada teljesen kiherélte ezt az offense-t és jövőre kb úgy sak fejben gyenge hozzá.
Egyébként a szezon során rengeteg kritika érte Harrist, sokszor jogosan egyébként és persze az is igaz, hogy első körösként nincs akkora hozzáadott értéke Warrenhez képest, ez az NFL már csak ilyen. De óriásit dolgozott ismét és még mindig nem tudjuk kihasználni teljes egészében a pali tudását, mert elkapóként is fel lehet rakni a pályára. És azok a stiff arm-ok...olyan szinten megsemmisítsék egy védelem számára, hogy elképesztő.
Klaci79
no
A helyzet az, hogy kurva könnyű az öltözőnek szétesni és nagyon nehéz újra összerakni. Ez tény. Ez a HC egyik fő teendője, amellett, hogy jó edzői staffot rak össze. Ez utóbbiban hibázott Tomlin nem vitás és nem is egyszer, de az előbbiben kétségtelenül a liga legjobbja. Úgy játszottunk csapatként megint, ahogy ebben az idényben sohasem. Ez pedig az egyik legjobb építő kocka, azzal, hogy szemernyi vita nincs abban, hogy a nagy kérdés a (remélem) 2 új koordinátor lesz.
Klemó
Alig varom hogy erdemlegesen tobbszaz karakterben megoszd velem is a tudasodat a steelers jovojerol hogy miert van biztos kezek kozott Tomlinnal.
no
Klemó
10 hónapja
no
7 289
A jelen szolgalasaval egyetertunk ellenben ez nem jelenti a SB or Bust-ot. Nagyon helyes hogy odaadtuk neki, azt "a kurva nagy reszt a Cap-bol" ami pont annyi mint D Johnson fizetese es foleg ugy hogy eddig 5m ( tippeltem ) volt az osszes elkapoja es cserebe olyanok is voltak.Bocs. A felénél feladtam. Nem tudom mit is akartál írni, azon felül, hogy neked mindig igazad van és bocs, ezt a OBJ vitát, hogy egy egy éves és ráadásul prolongált szerződés miért szolgálja a jövőt (ellenben a jelent), MIUTÁN már odaadtátok a CAP kurva nagy részét garantáltan LJ-nek nem nyitnám ki újra. Mondanám, hogy hitvita, de nálam ez nem az. Peace!a reszletekben lakik az ordog, Te mondtad hogy SB or bust ez a ravensnek, amire irtam hogy nem. 2 okbol nem realis elvaras a SB es abszolut nem dont semmirol ez az ev. Ez utobbi mar egyertelmuen bebizonyosodott hogy nekem van igazam,Azért kemény az a "tudás" így január első napján. Pár hónapja Haribót simán kirúgtad volna. Az év elején az SB kontenderséget a Ravensnél nem nevezted realitásnak. De fő a rövid memória és jösz megint megmondani, hogy ki jó és ki nem.Alapvetően (hangsúlyozom csak alapvetően) ez egy egyszerű játék. Mióta Okorafort kivették, ezzel egy olyan palit aki futásblokkolásban súlytalan, azóta megy a futás. Ha egy olyan csapat jön szembe, akik az egyik leggyengébbek futás ellen, akkor szét kell futnod őket. Ha szét tudsz futni valakit és nem kap a védelmed minden támadásnál pontot, akkor nyerni fogsz, mert uralod az időt is.A buszkeseg egyeni, es nalam semmi koze a + merlegnek. Vannak elemek amik tetszenek es akkor igy lenne ha 5W lenne es vannak elemek amik egy SB Win kivetelevel nem megmagyarazhato nemhogy egy 8 vs 9 Winnel. Ez nalam a rebuild ideje es ennyi. Viszont ebbol a legfontosabb elemnel ki van dobva a kukaba 2 ev teljesen feleslegesen. Ezen egy mp-ig nem segit hogy pozitiv a merleg es a keret erosodott. Sot ott tartunk hogy a 3. evebe lepo QB-t el kell kezdeni felepiteni ujra. Lehet meg HOF karrier is ebbol meg, es meg a "kezdo jatszopajti csomagja" nem is rossz, de oszinten en mar hiszem ha latom hogy a "meg kell talalni a koordinatorokat" hogy fog zarulni.
Klaci79
no
Klemó
no
Klemó
Nagyon szeretnem ha leirnal valamit konkretumot mekkora resz illeti JH-t az idei sikereinkben? Ha nem sok akkor miert ne kivanhatnam hogy menjen el.
Nem gond az OBJ vitad csak kiforgattad a szavaimat. Szamomra az nem SB or Bust ha koltunk WR mint egy atlagos csapat. Nalatok senki nem mondta DJ miatt hogy SB vagy bust, nalunk egyszeruen egy elozetesen oriasi hibat javitottak ki.
Ha nem irsz semmit akkor hogy higyjem hogy neked van igazad. Addig Peace
10 hónapja
Sydneyben az elődöntőben Kemény Dénes lecserelte Kószt Szécsire.Ez üzenet Pickett és Rudi felé és ugyanúgy csapat felé is. Nyilván, ha ez a szezon közben van, akkor Pickett visszakapja a csapatot, de itt és most csakis a momentum és az egység számít.Rudi kezd vasarnap. Tomlin most.nyilatkozott, hogy eleget bizonyitott ezzel, hogy a labdat nala kell hagyni. Azt mondta, hogy ez a dontes nem Pickett ellen szol, pusztan annak a 2 meccsnek, amivel szignifikansan jobbak voltunk. Azt hittem ebben jobban vacillal meg Tomlin, de nem.Jó döntés, neki van most önbizalma és sikerei, ezt kell meglovagolni.
Klemó
Willie Parker
Klemó
Szécsi brillírozott a kapuban, döntőbe is jutottunk.
Kérdés.
Ki védett a döntőben?
10 hónapja
no
7 289
Jo hogy rakerdeztem mert en Tomlinra gondoltam hogy neki mit szabnek.Szivesen valaszolnek de nem ertem a kerdest. Atfogalmaznad? ( biztos bennem a hiba )Én szezon előtt szkeptikus voltam a Ravenssel, de most már azt mondom, h SB esélyetek van és idén rajtatok a teher a sok QB sérüléssel, a KC-Bills gyengélkedésével sztem kb kötelező a döntő.ha már hosszú memóriaNalam ez fontosabb mint hogy 8 vagy 9 vagy 10 gyozelem most.
év elején azt vártam
ez most nehany hónapnyi csúszassal elkezdődött - nyugi Pickett is máshogy fog kinézni benne
én Rudival mennék, de actívba lenne Pickett a második félideji bevetésre - vagy csak Pickettel - ő a fr.QB neki kell vezetni
a Rudi gameplanek kurvajók voltak, az első az tiszta OkiState csak Washingtont Pickens jáccotta - másodgyára áttekertük a nagy balszél openfieldet egy szolid dionté-jobbra (attól a faszitól agybajt kapok) - nem tudom mi a hármas verzió, ha van, de ezt a kettőt megeszi reggelire McDonald - a legjobb hármas Pickett lenne...
sutianap
no
Más: miénk az AFC papíron statok szerint 11-12. irányítója. Hogyan lehet innen kiindulva a SB-ért elindulni?
Te mit adsz neki, úgy, h a tulajok nem engedik, h lemenj kutyába, mint a Patriots pl? Van 2 éved tesztelni.
Komolyan érdekelne.
Willie Parker
no
Új edzők, WR1 akár draftról feltraddel pl Marvin Harrison vagy trade pl Evansért vagy Addisonért vagy simán draft.
Vagy hagyod úszni az árral, középszerű tehetségszinttel körülvéve, hogy bebizonyosodjon az önereje?
Willie Parker
Viszont nalam ez ketto kerdes es ugy kerdeznek vissza mint a sicc hogy mi az elvarasod/ a tulajoknak / szurkoloknak. Ezert irok egy koztest mert valoszinuleg az en megoldasom kulonutas lenne.
Azt feltetelezve hogy a minel tobb W nem elengedhetetlen ( en sem tankolnek azert ideirom ) es mindenkeppen ki akarom deriteni P-t jovore, mert mar igy is sok ido ment el, akkor;
A D-t semmikeppen. Ott van ero annyi amennyi kell. Agro tudsz lenni anelkul is es ott a ket edge-l siman meg kellene tudni oldani hogy tudjam az O-t befolyasolni. Es itt kulon tesztelnem Portert, de ez zarojelbe, de bedobnam ot is a melyvizbe. Nem hiszem hogy itt tul sok meccset fog bukni a csapat es ez eleg.
Semmikeppen nem hagynam az arral.
En nem figyelem a piacot es a cap-et igy ezzel meglosz, sot MHarrisonnal megakadtam hogy mit akarsz az oregtol, de ratalaltam a megoldasra is. Szerintem az tul draga lenne felmenni foleg ugy hogy PO-ban lesz a csapat. Persze csak annyit olvastam o lesz az elso nem QB ( lehet nem jol ), de igen adnek neki egy veterant aki nagyon jo, de nem kell hosszutavra. TE-det nem hoznek csak max ilyen Hurts szintig, bar ha lesz elerheto all round TE az diszno lenne, de ebben nem hiszek. A slotra sem koltenem el a vilagot de ebbol sok van aki megoldja a HR neki, de nem tole varom a vilagot.
Szoval en all round talent TE-et nem latok ha van az lenne a kiralysag ( egy Kittel tipusert mennek nem a Kelce feleert ), de olcsoert pl Hurst. Egy olcso slot. Egy veteran WR ha a TE nincs es en ezt latom elerhetobbnek ( de biztos jobban tudod ki elerheto ) PL. Evans egy allat. Es itt van az elso fontos keresztezodes, mert ha a W a legfontosabb akkor egy Kittel jobb lenne mint Evans, de Evans meg amelett hogy egy picit kisebb eselyt adna ( szigoruan a ketto kozul egy igazolasnal ) viszont P-nel sokkal fontosabb lenne. Ketszer akkora lenne egy Evans szintu elkaponal dobhato ablak, de ettol meg latni lehetne hogy ez kellene-e P-nek vagy sem. Es ez az egyik legfontosabb kerdes.
Az OL viszont a draft legjobb pickjevel ha tulfizetes ha nem. Mindegy melyik a masik veteran attol fuggoen milyen a draftpool es a piac.
A fal mindenek elott, mert azzal jonni fognak a W-ek is es az lesz az ertektartobb ha esetleg valtani kell.
1 fal
2 Kittle vagy Evans attol fuggoen mi a cel, de csak hogy ertheto legyek Kelce-Evans kozul Evans ( csucsformakat nezve ). Csodalkoznek ha elerheto TE lenne es akkor Evans
3 slot ez fugg Muth es Hurst fele TE-tol is
Ennel konkretabban nem tudom de ebben a stilusok a lenyegek a sorrendemben
A lenyeg az edzok. Kilepnek es komolyert mennek, nem baj ha elveszitenem, de nem a longtshotra mennek mar. De ez megint nalam mar nincs turelem meg ketszer 3 ev ciklusra hatha bejon. Es nalam ezert adna a stilus is, de ugye en nalam nem feltetlenul a W a prioritas hanem a QB.
Remelem nem katyvasz
10 hónapja
Klemó
5 664
Ez üzenet Pickett és Rudi felé és ugyanúgy csapat felé is. Nyilván, ha ez a szezon közben van, akkor Pickett visszakapja a csapatot, de itt és most csakis a momentum és az egység számít.Rudi kezd vasarnap. Tomlin most.nyilatkozott, hogy eleget bizonyitott ezzel, hogy a labdat nala kell hagyni. Azt mondta, hogy ez a dontes nem Pickett ellen szol, pusztan annak a 2 meccsnek, amivel szignifikansan jobbak voltunk. Azt hittem ebben jobban vacillal meg Tomlin, de nem.Jó döntés, neki van most önbizalma és sikerei, ezt kell meglovagolni.
Klemó
Willie Parker
10 hónapja
Klemó
5 664
Bocs. A felénél feladtam. Nem tudom mit is akartál írni, azon felül, hogy neked mindig igazad van és bocs, ezt a OBJ vitát, hogy egy egy éves és ráadásul prolongált szerződés miért szolgálja a jövőt (ellenben a jelent), MIUTÁN már odaadtátok a CAP kurva nagy részét garantáltan LJ-nek nem nyitnám ki újra. Mondanám, hogy hitvita, de nálam ez nem az. Peace!a reszletekben lakik az ordog, Te mondtad hogy SB or bust ez a ravensnek, amire irtam hogy nem. 2 okbol nem realis elvaras a SB es abszolut nem dont semmirol ez az ev. Ez utobbi mar egyertelmuen bebizonyosodott hogy nekem van igazam,Azért kemény az a "tudás" így január első napján. Pár hónapja Haribót simán kirúgtad volna. Az év elején az SB kontenderséget a Ravensnél nem nevezted realitásnak. De fő a rövid memória és jösz megint megmondani, hogy ki jó és ki nem.Alapvetően (hangsúlyozom csak alapvetően) ez egy egyszerű játék. Mióta Okorafort kivették, ezzel egy olyan palit aki futásblokkolásban súlytalan, azóta megy a futás. Ha egy olyan csapat jön szembe, akik az egyik leggyengébbek futás ellen, akkor szét kell futnod őket. Ha szét tudsz futni valakit és nem kap a védelmed minden támadásnál pontot, akkor nyerni fogsz, mert uralod az időt is.A buszkeseg egyeni, es nalam semmi koze a + merlegnek. Vannak elemek amik tetszenek es akkor igy lenne ha 5W lenne es vannak elemek amik egy SB Win kivetelevel nem megmagyarazhato nemhogy egy 8 vs 9 Winnel. Ez nalam a rebuild ideje es ennyi. Viszont ebbol a legfontosabb elemnel ki van dobva a kukaba 2 ev teljesen feleslegesen. Ezen egy mp-ig nem segit hogy pozitiv a merleg es a keret erosodott. Sot ott tartunk hogy a 3. evebe lepo QB-t el kell kezdeni felepiteni ujra. Lehet meg HOF karrier is ebbol meg, es meg a "kezdo jatszopajti csomagja" nem is rossz, de oszinten en mar hiszem ha latom hogy a "meg kell talalni a koordinatorokat" hogy fog zarulni.
Klaci79
no
Klemó
no
10 hónapja
Willie Parker
15 384
Rudi kezd vasarnap. Tomlin most.nyilatkozott, hogy eleget bizonyitott ezzel, hogy a labdat nala kell hagyni. Azt mondta, hogy ez a dontes nem Pickett ellen szol, pusztan annak a 2 meccsnek, amivel szignifikansan jobbak voltunk. Azt hittem ebben jobban vacillal meg Tomlin, de nem.Jó döntés, neki van most önbizalma és sikerei, ezt kell meglovagolni.
Klemó
10 hónapja
Willie Parker
15 384
Rudi kezd ha Pickett egèszsèges, akkor is. Egyébként tartom ha Pickett ilyen edzői támogatást kap kezdet kezdetètől akkor kb már írnátok az új szerződést neki. Drukkolok, hogy így legyen. El lett vesztegetve nála is egy jó idô mint T-Lawnál.Szerintem nála csak az idei év amúgy, tavaly még nem volt kezdő és nem volt szinergia sem a csapattal és az OC is csak kezdte a saját elképzelését, ami nyilván tévút volt.
Trubi mentehetlen kategória.
dande2
Funfact: az egyetemen Canada használta a legtöbb motiont a Next Gen Stats szerint, vmi 65%. Itt ligautolsók voltunk.
Option játékokban 3. volt collegeben, RPO-ban második, itt 30. és utolsó.
Play actionből a harmadik legtöbbet hívta, itt 27-28.
Screent alig hívott egyetemen 5% (110.+), itt a hatodik leggyakoribb játék volt.
A jet sweep volt hasonló arányú, csak egyetemen a 2. legtöbb yardot nyerte vele, itt meg negatív EPA...
10 hónapja
Klemó
5 664
Rudi kezd vasarnap. Tomlin most.nyilatkozott, hogy eleget bizonyitott ezzel, hogy a labdat nala kell hagyni. Azt mondta, hogy ez a dontes nem Pickett ellen szol, pusztan annak a 2 meccsnek, amivel szignifikansan jobbak voltunk. Azt hittem ebben jobban vacillal meg Tomlin, de nem.
10 hónapja
Willie Parker
15 384
Szivesen valaszolnek de nem ertem a kerdest. Atfogalmaznad? ( biztos bennem a hiba )Én szezon előtt szkeptikus voltam a Ravenssel, de most már azt mondom, h SB esélyetek van és idén rajtatok a teher a sok QB sérüléssel, a KC-Bills gyengélkedésével sztem kb kötelező a döntő.ha már hosszú memóriaNalam ez fontosabb mint hogy 8 vagy 9 vagy 10 gyozelem most.
év elején azt vártam
sutianap
no
Komolyan érdekelne.
Willie Parker
no
10 hónapja
Rudi kezd ha Pickett egèszsèges, akkor is. Egyébként tartom ha Pickett ilyen edzői támogatást kap kezdet kezdetètől akkor kb már írnátok az új szerződést neki. Drukkolok, hogy így legyen. El lett vesztegetve nála is egy jó idô mint T-Lawnál.Trubi mentehetlen kategória.
Szerkesztette: dande2
10 hónapja
no
7 289
Baromság, hogy a győzelmek száma nem számít: szinte csak ez számít! Irányító nélkül nyertünk 10 meccset úgy, hogy jól állunk a fizetési sapkában. Soroljam a csapatokat, akik ezért ölnének? Soroljam a csapatokat, akik ölnének Tomlinért?Mi az hogy QB nelkul?!
..
Szokol
Truby jatszott 4 meccsett 2 QB ellen es ketto olyan mint o QB ellen raadasul 1/1-ert meno csapatok ( vagy hivd aminek akarod mielott Klemo leirja hogy ilyen nincsen )
Rudi 2 1QB ellen (GSmith) 1 mint o.
P10 meccs ahol 2 nem volt QB 1 W 1 L. A tobbi kezdo volt es hozott 6-2. 49 es Stroud a ketto L.
Azert vagy Pickett nem QB nalad vagy az ellenfeleknel mas a merce
10 hónapja
no
7 289
Szivesen valaszolnek de nem ertem a kerdest. Atfogalmaznad? ( biztos bennem a hiba )Én szezon előtt szkeptikus voltam a Ravenssel, de most már azt mondom, h SB esélyetek van és idén rajtatok a teher a sok QB sérüléssel, a KC-Bills gyengélkedésével sztem kb kötelező a döntő.ha már hosszú memóriaNalam ez fontosabb mint hogy 8 vagy 9 vagy 10 gyozelem most.
év elején azt vártam
sutianap
no
Komolyan érdekelne.
Willie Parker
10 hónapja
no
7 289
Ez nem a bizalomrol szol. A PO nem a vasason mulik ettol mindent meg fog es kell tenni erte. De inkabb igy irom ha bejut akkor bejut barmelyikkel. Ha bejut akkor kivel futnal ki a PO-ban?Szerintem meg amíg van esély a PO-ra, addig fontosabb a győzelem mint mindenáron bizalmat mutatni Pickett felé.ha már hosszú memóriaNalam ez fontosabb mint hogy 8 vagy 9 vagy 10 gyozelem most.
év elején azt vártam
sutianap
no
bcsarli, Udvari Főkóstoló
10 hónapja
Willie Parker
15 384
Én szezon előtt szkeptikus voltam a Ravenssel, de most már azt mondom, h SB esélyetek van és idén rajtatok a teher a sok QB sérüléssel, a KC-Bills gyengélkedésével sztem kb kötelező a döntő.ha már hosszú memóriaNalam ez fontosabb mint hogy 8 vagy 9 vagy 10 gyozelem most.
év elején azt vártam
sutianap
no
Komolyan érdekelne.
10 hónapja
Szerintem meg amíg van esély a PO-ra, addig fontosabb a győzelem mint mindenáron bizalmat mutatni Pickett felé.ha már hosszú memóriaNalam ez fontosabb mint hogy 8 vagy 9 vagy 10 gyozelem most.
év elején azt vártam
sutianap
no
10 hónapja
no
7 289
ha már hosszú memóriaNalam ez fontosabb mint hogy 8 vagy 9 vagy 10 gyozelem most.
év elején azt vártam
sutianap
10 hónapja
no
7 289
a reszletekben lakik az ordog, Te mondtad hogy SB or bust ez a ravensnek, amire irtam hogy nem. 2 okbol nem realis elvaras a SB es abszolut nem dont semmirol ez az ev. Ez utobbi mar egyertelmuen bebizonyosodott hogy nekem van igazam, mert LJ-ra lehet epiteni es megoldja. Az hogy a talent hogy valtozik korulotte es a tobbi csapatnal egy mas kerdes, de meg messze vagyunk a mindent ra kell dobni evektol. Aki ezt a ravens keretet ev elejen SB vagy bust-ra ertekelte, de Tomlin 3B O-t en alulteljesitonek hivtam es ki voltatok akadva. Sajnos a "tudasom" nem eleg.Azért kemény az a "tudás" így január első napján. Pár hónapja Haribót simán kirúgtad volna. Az év elején az SB kontenderséget a Ravensnél nem nevezted realitásnak. De fő a rövid memória és jösz megint megmondani, hogy ki jó és ki nem.Alapvetően (hangsúlyozom csak alapvetően) ez egy egyszerű játék. Mióta Okorafort kivették, ezzel egy olyan palit aki futásblokkolásban súlytalan, azóta megy a futás. Ha egy olyan csapat jön szembe, akik az egyik leggyengébbek futás ellen, akkor szét kell futnod őket. Ha szét tudsz futni valakit és nem kap a védelmed minden támadásnál pontot, akkor nyerni fogsz, mert uralod az időt is.A buszkeseg egyeni, es nalam semmi koze a + merlegnek. Vannak elemek amik tetszenek es akkor igy lenne ha 5W lenne es vannak elemek amik egy SB Win kivetelevel nem megmagyarazhato nemhogy egy 8 vs 9 Winnel. Ez nalam a rebuild ideje es ennyi. Viszont ebbol a legfontosabb elemnel ki van dobva a kukaba 2 ev teljesen feleslegesen. Ezen egy mp-ig nem segit hogy pozitiv a merleg es a keret erosodott. Sot ott tartunk hogy a 3. evebe lepo QB-t el kell kezdeni felepiteni ujra. Lehet meg HOF karrier is ebbol meg, es meg a "kezdo jatszopajti csomagja" nem is rossz, de oszinten en mar hiszem ha latom hogy a "meg kell talalni a koordinatorokat" hogy fog zarulni.
Willie tökéletesen leírta, Canada teljesen kiherélte ezt az offense-t és jövőre kb úgy vághatunk neki Pickettel újra, mintha rookie lenne, mert fel kell építeni. Az viszont más kérdés, hogy ezzel a támadófallal és ezzel a futópárossal hatalmas terhet tudsz levenni a válláról. Egyébként Rudinak is nagyon jól állt ez a játék és volt egy-két olyan parádés megmozdulása is (pl Pickens elkapásnál szinte helyből csak karerőből oldott meg egy gyönyörű passzt) de a lényeg az volt, hogy a handoff-ok jók legyenek és a QB sneak is működjön. Kész ennyi, mert minden mást megcsináltak a többiek, szinte hiba nélkül. Most ez az offense Rudival kurva jól nézett ki. Kicsit sajnáltam, amikor a vége felé ultrakonzervatívba mentünk át, de amikor ismét visszajött a labda, már bevállalósabb lett megint az O és jöttek is a játékok ahogy kell.
A védelemre sem lehet sok panasz, annak ellenére, hogy mi Pittsburghben nem ehhez szoktunk, de lényegében ILB/S posztokon vagy cserék vannak, vagy a cserék cseréi, de van ahol még azon túl is, csak nem akarom belelovallni magam 😊
Az mindenesetre immáron egyre biztosabb, hogy szereztünk végre egy igazi jó CB-t, akinek nyilván még fejlődnie kell, de CB-ben az egyik legnehezebb az átállás.
Pozitív szezon, összességében tetszik nem tetszik büszkék lehetünk a csapatra. Meg kell találni a megfelelő koordinátorokat az új szezonra és azokat a hiányzó láncszemeket, akikkel előre tudunk lépni. Annak ellenére, hogy persze ez a pozitív szezon jól néz ki Tomlinnál, az mindenképp felhozható ellene, hogy hogyan maradhatott Canada ilyen sokáig ebben a pozícióban és hogyan lehet az, hogy gyenge csapatok ellen ennyire nem tudunk készülni.
Az mindenesetre egyértelmű, hogy ez a szezon, ha nem jön össze a PO Trubisky játékán ment el, természetesen nem egyszemélyben ő a hibás, hanem mindenki aki azt gondolta működhet ez a teljesen másra felhúzott offense.
Abban viszont nagyon meg kell dicséri Tomlint, hogy szemmel láthatóan jól kezelte Pickens-t, ami nagyon pozitív lehet a csapatra nézve. A srácban egyértelműen ott van a no1 WR lehetősége, csak fejben gyenge hozzá.
Klaci79
no
Klemó
En JH-t nem par honapja hanem mar regota kirugtam volna es pontosan azert amiert itt. Nem o vele van a baj amiben jo abban jo, de amiben nem abban nagyon nem. Butler-Trestman-Fichtner-MM-Canada vagy szetesik az oltozo.
Hany ember adta volna meg LJ-nek a hosszutavu penzt itt? A problema hogy a csapatnal sem ugy gondoltak hogy epitunk ra es epitgettuk a D-t ami mara beert. En azota mondom hogy LJ-re kellene. A QB-k az olcsosaguk miatt a rookie eveikben a leghatasosabbak, nalunk ezt elpazaroltak. Persze ez megint csak a hirtelen hozott velemenyem/Tudasom. De BB a rookie evei alatt nyerte a 2 SB-t, a hasonlo nagy szamokat produkalo QB-k EliM szinten a rokkie evei alatt volt a legimpozansabb eredmenyek alapjan, Rivers detto ( aranyaban ). Nalatok most Pickett lehet nem a megoldas es akkor minimum elpazaroltatok 3 evet a csapat eletebol ( kiveve ha eleg a pozitiv szezon ), ha HOF lesz akkor CSAK a rookie eveibol pazaroltatok el 3 evet. Szet ne essen az oltozo.
JH SB eselyes csapata! Mitol az? Tole? Benne van o is, de nagyon mas a szazalekos beosztas kettonk kozott. biztos mert a tudasom nem eleg.
Az igazsag az hogy a D-unk tortenelmi szamokat hoz. Ez JH munkassaga? Egyaltalan ilyen jok? Szerintem mindketto gardanak nem is egy D-e volt jobb a mostani mienknel, de nem szamszakilag. Sajnos megint meg kell varjam majd a te tudasodat hogy elmond hogy JH-e, de addig itt tippelgetek. Gyenge ellenfelek es QB-k. Az eros O belekenyszeriti a D-ket az egyoldalusagba. Irto sok toke van a D-ben ami most oriasi szerencses egyuittallasban van, olcso filleres emberek felleptek a dragak ( rosszabb jateka ( az elvarhatonal ), Stone-Stephens MW-Humprey helyett, Oweh-Ojabo helyett Clowney-Noy akik mindketten karrier evet tolnak szarert hugyert. PQueen egy kulon dolog, o a ravenses B Dupree. Jol allunk a serulesekkel es vegre nem mi vagyunk a legserultebbek. Marmaduke ADonald szamokat hoz, most meg ingyen. Ez nem fenttarthato es nalam ez sem JH erdeme. A ket fenttarthato elem az RS es Hamilton. Mindketto orult fontos es az elso adja a lenyeget hogy tudunk jatszani nem statikus cov.-t is es Hami ennek a varialasa/elrejtesenek a kulcsa a sokoldalusaga miatt. De latjuk most a Miami ellen hogy az ILB posz legyen barmilyen jo konnyen kijatszhato ha nincs vagy elotte jo nyomas vagy jo sec aki tud tartani. Egyik sem JH sem a sema sem a hivas, hanem Meki. Az O-nel kileptunk a mederbol es nem 8 forintos elkapokkal kell jatszani akik osszdrafterteke egy 1/15 jatekos. Monken meg sosem lesz McVay-Shanny-..., de vegre nem is Trestman. Jovore egy Evans? De az O-ben sem JH a lenyeg. Itt vanak a dinoszauruszok ota es egy haldoklo semmire nem juto O-nkhoz hozza nem tudott szolni, se a D-hez. Szoval az itt leirtakbol JH hianyozna a legkevesbbe nalam de alig varom a tudasod legjavat.
A masik amikor eldontik hogy akarnak nyerni a csapattal, az nem megy, de ehhez tenyleg kicsi vagyok, de azert kodszurkalok. Ertem en mit akartak egy ILB-vel es tamogatom, de nem mindenek felett. Az hogy mi nem LJ-re epitettunk 2019 utan az megmagyarazhatatlan es hagytak "megdogleni GR-LJ"-t. Nalatok is van peldam mikor kiesett 1000 evvel ezelott Haywward es vitaztam itt valakivel aki allitotta hogy a futasnak annyi, en meg leirtam hogy vele se volt jo, de az O nem engedte hogy fussanak ellenetek es megis hoztatok a konnyu es gyors jatekosokat. amugy azokat a vitakat szerettem, Stezzel Jujurol vagy Willievel Judon-BDupree-rol.
Es utoljara nekem nem Tomlinnal van bajom, hanem nalam nem olyan fajsulyos az oltozo szetesesenek a kerdese ( ha nyer a csapat nem esik szet, ha veszit kell a pedagogus. Ha Canada szintu lesz a megoldas akkor kelleni fog a pedagogus, ha jo jon akkor nem ). Es amit te itt sohajnak leirsz hogy a 2 koordinatort meg kell oldani az eddig nem ment. hosszu evek ota. 2016 ota nem volt PO gyozelem.
A remenykelto hogy ezt mar olyan regota mondom hogy egyszer meg kell szakadjon es bitang jon.