Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
10 hónapja
Én mindenképp kimegyek, ha tudok venni, ha nem. Majd vagy ott leesik valami, vagy egy bárban nézzük ott4en mennénk, de szerintem már nekem se fog jutni 😕Na én 63.000 vagyok.. haverom 443.000 😀😀😀 Azaz kb félmillió ember áll queueban? 😀😀😀Ha bejutsz 2 jegyet átveszek 😀
tenorx
polamalu
Cserébe ősszel úgy néz ki megyek Seattlbe tuti, onnan már átrepülök Pittsburghbe szezon közben ha úgy jön ki 😀
tenorx
10 hónapja
4en mennénk, de szerintem már nekem se fog jutni 😕Na én 63.000 vagyok.. haverom 443.000 😀😀😀 Azaz kb félmillió ember áll queueban? 😀😀😀Ha bejutsz 2 jegyet átveszek 😀
tenorx
polamalu
Cserébe ősszel úgy néz ki megyek Seattlbe tuti, onnan már átrepülök Pittsburghbe szezon közben ha úgy jön ki 😀
10 hónapja
Na én 63.000 vagyok.. haverom 443.000 😀😀😀 Azaz kb félmillió ember áll queueban? 😀😀😀Ha bejutsz 2 jegyet átveszek 😀
tenorx
10 hónapja
Na én 63.000 vagyok.. haverom 443.000 😀😀😀 Azaz kb félmillió ember áll queueban? 😀😀😀Münchenben 1 millió igénylő volt. Még jók is vagyunk.. 😀
tenorx
10 hónapja
Na én 63.000 vagyok.. haverom 443.000 😀😀😀 Azaz kb félmillió ember áll queueban? 😀😀😀
10 hónapja
Na jó. Ahogy sejtettem. 275ezer feletti a sorszámom... 😀
10 hónapja
én 416000. vagyok...beneveznék a fölös jegyek egyikére!!! 😀
10 hónapja
Nekem bejött, hoyg 370.000-n vannak előttem 😀
10 hónapja
Annak nem lenne értelme. Többség párban, vagy csapatban érkezik. Limit nyilván lesz, de szerintem úgy 4-6 fő felett.Ha bejutok 4-t veszek. 2 biztosan kell nekem. Ha valakinek nem jut majd bedobom ide.Meglepne, ha nem 1 lenne a max per fő.
polamalu
Razi
10 hónapja
4 és fél perc 😀
10 hónapja
4 van , annyi volt kommunikálvaHa bejutok 4-t veszek. 2 biztosan kell nekem. Ha valakinek nem jut majd bedobom ide.Meglepne, ha nem 1 lenne a max per fő.
polamalu
Razi
10 hónapja
Ha bejutok 4-t veszek. 2 biztosan kell nekem. Ha valakinek nem jut majd bedobom ide.Meglepne, ha nem 1 lenne a max per fő.
polamalu
10 hónapja
Nomeg az, hogy utána, amikor beenged, akkor reagálj időben. (gondolom lesz ott is egy dupla captcha) Mindezt úgy, hogy nem tudod mikor fogynak el a jegyek.nekem számol vissza, még 50 perc és frissül az állapotom azt írjaEz a waiting room igen, a végén fog random helyre bedobni a sorba.
polamalu
Most 1-ig mindegy, hogy mikor állsz be, csak az a lényeg, hogy bent legyél amikor sort fog randomizálni.
tenorx
10 hónapja
nekem számol vissza, még 50 perc és frissül az állapotom azt írjaEz a waiting room igen, a végén fog random helyre bedobni a sorba.
polamalu
Most 1-ig mindegy, hogy mikor állsz be, csak az a lényeg, hogy bent legyél amikor sort fog randomizálni.
10 hónapja
Ha bejutok 4-t veszek. 2 biztosan kell nekem. Ha valakinek nem jut majd bedobom ide.
10 hónapja
Szintén zenész. Kiváncsi leszek....
10 hónapja
nekem számol vissza, még 50 perc és frissül az állapotom azt írja
10 hónapja
Mostantól lehet belépni normálisan a Waiting roomba, amiben ha benne vagy majd randomizál.
10 hónapja
Ma 11-kor nyílik a waiting room. Pontosan 12-kor "véletlen generátor" fogja beengedni a felületre a jegyvásárlókat addíg, amig el nem fogynak a jegyek. Ez így korrektnek tűnik.és ez UK time, mert az oldalon még csak 10:59 van.
Klemó
De úgy látom a waiting roomba is queue van 😀😀
10 hónapja
nfl.tmtickets.ie/EventsMa 11-kor nyílik a waiting room. Pontosan 12-kor "véletlen generátor" fogja beengedni a felületre a jegyvásárlókat addíg, amig el nem fogynak a jegyek. Ez így korrektnek tűnik.Csak még nem jöttem rá a waiting roomba majd hogyan lehet bejutni 😀 De gondolom akkor élesedik majd egy link valahol.
Klemó
polamalu
Én sajnos elengedtem, a szállás + repjegy + jegyek kombóból inkább elmegyünk a családdal tengerpartra egy hétre :/
10 hónapja
Ma 11-kor nyílik a waiting room. Pontosan 12-kor "véletlen generátor" fogja beengedni a felületre a jegyvásárlókat addíg, amig el nem fogynak a jegyek. Ez így korrektnek tűnik.Csak még nem jöttem rá a waiting roomba majd hogyan lehet bejutni 😀 De gondolom akkor élesedik majd egy link valahol.
Klemó
10 hónapja
Ma 11-kor nyílik a waiting room. Pontosan 12-kor "véletlen generátor" fogja beengedni a felületre a jegyvásárlókat addíg, amig el nem fogynak a jegyek. Ez így korrektnek tűnik.