Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
11 hónapja
tamaske (doki)
132
előfordul, hogy csak a mezek utaznak süti
11 hónapja
elutazni nem is kell?Fijaim! Szarosalsósok, hátegyütt ezanapis - idegenbe, ahoty szok - mökkeztyük a hatyomanyos madártani kirandulasunkat a nyuggati parton. Ajóisten legyen velünk megamilelkünk hejével, aggyunknekik, hogy Pöckettinnyo felallhasson Póltimór ellen. Nemígérgetek vért meg könnyeket - töggyök amit tönnönk kő.Hátdehát nem is ma játszunk! Majd a csapattal fogunk átmenni az újévbe! Vagy rosszul tudom?
tollfosztás csakamáját gosettlersharcrafőőő
sutianap
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
11 hónapja
Ha a csapat miatt mostanában nem is, de ezért érdemes lenne ellátogatni a városba:www.youtube.com/watch?v=waIlQlyS88s
11 hónapja
Fijaim! Szarosalsósok, hátegyütt ezanapis - idegenbe, ahoty szok - mökkeztyük a hatyomanyos madártani kirandulasunkat a nyuggati parton. Ajóisten legyen velünk megamilelkünk hejével, aggyunknekik, hogy Pöckettinnyo felallhasson Póltimór ellen. Nemígérgetek vért meg könnyeket - töggyök amit tönnönk kő.Hátdehát nem is ma játszunk! Majd a csapattal fogunk átmenni az újévbe! Vagy rosszul tudom?
tollfosztás csakamáját gosettlersharcrafőőő
sutianap
11 hónapja
tamaske (doki)
132
az ott valami csodaszarvas vagy szt hubertusz?
11 hónapja
Fijaim! Szarosalsósok, hátegyütt ezanapis - idegenbe, ahoty szok - mökkeztyük a hatyomanyos madártani kirandulasunkat a nyuggati parton. Ajóisten legyen velünk megamilelkünk hejével, aggyunknekik, hogy Pöckettinnyo felallhasson Póltimór ellen. Nemígérgetek vért meg könnyeket - töggyök amit tönnönk kő.tollfosztás csakamáját gosettlersharcrafőőő
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
11 hónapja
Klaci79
22 221
"Garrettnek az utóbbi öt meccsen egyetlen egy sackje sincs, így már nem ő a favorit az Év Védője címre, hanem Micah Parsons. A vállsérülése is közrejátszik ebben Garrettnek, de azért nyomásokat generál most is"Annak ellenére sehol (4-5.helyen van) hogy a védőfal közepe nincs a korábbi formában, ILb-k meg pláne. Nem könnyű amúgy most választani, mert Parsons is nagyon megérdemli.
Watt sehol sincsen?
Kohonen
11 hónapja
no
7 289
Bradley Tamashoz a 6.ban eleg szerencsenek hangzik nekem, de nekem nem lenne bajom a szerencsevel.Nem szerencse kell ide.Sajnos egyetertek, de a megoldasnal:Ehhez vagy egy Pickettnél jobb QB-t hozunk (mint Herbert vagy Allen) és vagy Pici mellé egy jó OC-t és egy brutál keretet (mint a Frisco).Nem is tudom az utóbbi 5-6 szezonból ez már a hányadik, amikor a vége előtt azt számolgatjuk, hogy kinek kitől kéne kikapni, hogy nekünk jó legyen.Nekünk 2-t kell nyerni és kell, h10:7-el jók leszünk?Nem valószínű. Ha többen végeznek 10-7-el, abból szerintem max 2 fog bejutni de pillanatnyilag 5 csapat van azonos mérleggel, és ezek közül 3 ellen rossz a tiebreaker, (Jax, Colts, Texans) mert kikaptunk tőlük, a Bengals ellen jó.
Nekünk kb olyasmi lenne jó, ha a South győztesén kívül csak mi meg a Bengals lennénk 10-7-el, akkor biztosan jók vagyunk.
Csak az a baj, hogy pillanatnyilag a negatív szezont valószínűbbnek látom, mint a 10-7-et. Ne legyen igazam.
Jan
a Hou kikapjon a Ten-től v az Indy kikapjon a Raiderstől
VAGY
Indy kikap LV-ben, de az utolsó fordulóban veri a Texanst
VAGY
a Jax kétszer kikap
Willie Parker
Talán egyszer volt olyan, hogy önerőből simán bementünk, amikor 11-0-al kezdtünk. De ez, hogy az utolsó pár fordulóban rendszeresen mások kezében van a sorsunk (és mindig van rá magyarázat) az már kezd egy kicsit idegesítő lenni.
Tényleg fel kéne már vázolni Tomlinnak, hogy nagyon szép és unikális a nem negatív mérlege, csak kevés. Ennél valamivel nagyobb elvárásoknak kéne megfelelni, mondjuk első lépésként bejutni a PO-ba, és ott megnyerni egy meccset. Ami ha jól emlékszem 2016-ban volt utoljára.
Azért az nem tegnap volt, aki akkor született, már általános iskolás.
Jan
....
Willie Parker
Az elsohoz valami irdatlan szerencse kellene. A keret evek es/vagy penz, mert az alap az sokkal jobb volt ott mint itt vagy meg tobb ev kell hozza. Az OC-t viszont kitargyaltuk mar es egy ilyen hosszutavu felepitett projekthez en nem latom hogy sikerulne egy bitangot, de ezt mar leirtam parszor...
no
6-ban kihúzzuk Bradley Tamást, (ideüt, odaüt, visszaüt) indul egy új dinasztia és Tomlin innen megy nyugdíjba.
kittli
11 hónapja
Kohonen
60
"Garrettnek az utóbbi öt meccsen egyetlen egy sackje sincs, így már nem ő a favorit az Év Védője címre, hanem Micah Parsons. A vállsérülése is közrejátszik ebben Garrettnek, de azért nyomásokat generál most is"Watt sehol sincsen?
11 hónapja
Nem szerencse kell ide.Sajnos egyetertek, de a megoldasnal:Ehhez vagy egy Pickettnél jobb QB-t hozunk (mint Herbert vagy Allen) és vagy Pici mellé egy jó OC-t és egy brutál keretet (mint a Frisco).Nem is tudom az utóbbi 5-6 szezonból ez már a hányadik, amikor a vége előtt azt számolgatjuk, hogy kinek kitől kéne kikapni, hogy nekünk jó legyen.Nekünk 2-t kell nyerni és kell, h10:7-el jók leszünk?Nem valószínű. Ha többen végeznek 10-7-el, abból szerintem max 2 fog bejutni de pillanatnyilag 5 csapat van azonos mérleggel, és ezek közül 3 ellen rossz a tiebreaker, (Jax, Colts, Texans) mert kikaptunk tőlük, a Bengals ellen jó.
Nekünk kb olyasmi lenne jó, ha a South győztesén kívül csak mi meg a Bengals lennénk 10-7-el, akkor biztosan jók vagyunk.
Csak az a baj, hogy pillanatnyilag a negatív szezont valószínűbbnek látom, mint a 10-7-et. Ne legyen igazam.
Jan
VAGY
VAGY
a Jax kétszer kikap
Willie Parker
Talán egyszer volt olyan, hogy önerőből simán bementünk, amikor 11-0-al kezdtünk. De ez, hogy az utolsó pár fordulóban rendszeresen mások kezében van a sorsunk (és mindig van rá magyarázat) az már kezd egy kicsit idegesítő lenni.
Tényleg fel kéne már vázolni Tomlinnak, hogy nagyon szép és unikális a nem negatív mérlege, csak kevés. Ennél valamivel nagyobb elvárásoknak kéne megfelelni, mondjuk első lépésként bejutni a PO-ba, és ott megnyerni egy meccset. Ami ha jól emlékszem 2016-ban volt utoljára.
Jan
....
Willie Parker
Az elsohoz valami irdatlan szerencse kellene. A keret evek es/vagy penz, mert az alap az sokkal jobb volt ott mint itt vagy meg tobb ev kell hozza. Az OC-t viszont kitargyaltuk mar es egy ilyen hosszutavu felepitett projekthez en nem latom hogy sikerulne egy bitangot, de ezt mar leirtam parszor...
no
6-ban kihúzzuk Bradley Tamást, (ideüt, odaüt, visszaüt) indul egy új dinasztia és Tomlin innen megy nyugdíjba.
11 hónapja
Lehet h még Timmonst is látjuk 😁Hát most aki már látott pályát az játszhat... 😀 Elképesztő pechünk van ezen a poszton és egyébként safety oldalon is. Pont ott, ahol egyébként sem voltunk nagyon acélosak.Jaylon Smith érkezett.Kár hogy nem 2019-et írunk, nagy kedvencem volt abban az időszakban kb. mint Pat Pete
steelwolf
astroid
De komolyra fordítva az azért látszik, hogy egy-egy tapasztalt játékos rutinja többet érhet egy-egy playben, mint egy PS-ből felhozott fiatal ereje, vagy gyorsasága.
Klemó
11 hónapja
Klemó
5 664
Hát most aki már látott pályát az játszhat... 😀 Elképesztő pechünk van ezen a poszton és egyébként safety oldalon is. Pont ott, ahol egyébként sem voltunk nagyon acélosak.Jaylon Smith érkezett.Kár hogy nem 2019-et írunk, nagy kedvencem volt abban az időszakban kb. mint Pat Pete
steelwolf
astroid
De komolyra fordítva az azért látszik, hogy egy-egy tapasztalt játékos rutinja többet érhet egy-egy playben, mint egy PS-ből felhozott fiatal ereje, vagy gyorsasága.
11 hónapja
astroid
571
Jaylon Smith érkezett.Kár hogy nem 2019-et írunk, nagy kedvencem volt abban az időszakban kb. mint Pat Pete
steelwolf
11 hónapja
Jaylon Smith érkezett.
11 hónapja
no
7 289
Sajnos egyetertek, de a megoldasnal:Ehhez vagy egy Pickettnél jobb QB-t hozunk (mint Herbert vagy Allen) és vagy Pici mellé egy jó OC-t és egy brutál keretet (mint a Frisco).Nem is tudom az utóbbi 5-6 szezonból ez már a hányadik, amikor a vége előtt azt számolgatjuk, hogy kinek kitől kéne kikapni, hogy nekünk jó legyen.Nekünk 2-t kell nyerni és kell, h10:7-el jók leszünk?Nem valószínű. Ha többen végeznek 10-7-el, abból szerintem max 2 fog bejutni de pillanatnyilag 5 csapat van azonos mérleggel, és ezek közül 3 ellen rossz a tiebreaker, (Jax, Colts, Texans) mert kikaptunk tőlük, a Bengals ellen jó.
Jan
VAGY
VAGY
a Jax kétszer kikap
Willie Parker
Jan
....
Willie Parker
11 hónapja
Willie Parker
15 384
Ehhez vagy egy Pickettnél jobb QB-t hozunk (mint Herbert vagy Allen) és vagy Pici mellé egy jó OC-t és egy brutál keretet (mint a Frisco).Nem is tudom az utóbbi 5-6 szezonból ez már a hányadik, amikor a vége előtt azt számolgatjuk, hogy kinek kitől kéne kikapni, hogy nekünk jó legyen.Nekünk 2-t kell nyerni és kell, h10:7-el jók leszünk?Nem valószínű. Ha többen végeznek 10-7-el, abból szerintem max 2 fog bejutni de pillanatnyilag 5 csapat van azonos mérleggel, és ezek közül 3 ellen rossz a tiebreaker, (Jax, Colts, Texans) mert kikaptunk tőlük, a Bengals ellen jó.
Jan
VAGY
VAGY
a Jax kétszer kikap
Willie Parker
Jan
Az O-ból hiányzik azért pár építőelem:
- minimum egy jó center, mert Cole borzalmas
- vagy kineveljük Moore-t és várunk vagy egy domináns LT
- egy WR 1 kaliberű elkapó, mert Pickens hektikus, DJ pedig gyenge lett
A Def-en is fejleszteni kell:
- Heyward-ban nincs sok, Benton mellé kell egy belső distractor
- a kezdő ILB páros nekem elment, Holcomb- Roberts is, de egy fiatal kell oda, Jack-et meglátjuk
- a sec-be kell egy jobb nickel, mint Wallace és egy gyorsabb 2, mint Peterson
- safety-be vmi hátsóbb körös gyerek, aki leváltja Kazee-t
11 hónapja
Nem is tudom az utóbbi 5-6 szezonból ez már a hányadik, amikor a vége előtt azt számolgatjuk, hogy kinek kitől kéne kikapni, hogy nekünk jó legyen.Nekünk 2-t kell nyerni és kell, h10:7-el jók leszünk?Nem valószínű. Ha többen végeznek 10-7-el, abból szerintem max 2 fog bejutni de pillanatnyilag 5 csapat van azonos mérleggel, és ezek közül 3 ellen rossz a tiebreaker, (Jax, Colts, Texans) mert kikaptunk tőlük, a Bengals ellen jó.
Jan
VAGY
VAGY
a Jax kétszer kikap
Willie Parker
11 hónapja
Willie Parker
15 384
Nekünk 2-t kell nyerni és kell, h10:7-el jók leszünk?Nem valószínű. Ha többen végeznek 10-7-el, abból szerintem max 2 fog bejutni de pillanatnyilag 5 csapat van azonos mérleggel, és ezek közül 3 ellen rossz a tiebreaker, (Jax, Colts, Texans) mert kikaptunk tőlük, a Bengals ellen jó.
Jan
VAGY
VAGY
a Jax kétszer kikap
11 hónapja
Willie Parker
15 384
10:7-el jók leszünk?Ezzel a szedett, vedett védelemmel csoda kategória lesz helytállni már Seattle-ben is, ráadásul nyugati parti meccs, amit nem szeretünk (3-7 Tomlin mérlege).
Metcalfra rá kell tenni Portert, nincs mese, jó kis matchup lesz.
A secondary kommunikációja kulcs lesz, h hosszú passzokat ne nyeljünk.
Az elsődleges azonban a futójátékuk limitálása lenne, de az idei védelmünk ebben nem jó.
Ha kontrollálják az órát, akkor végünk van.
Ha limitáljuk a futójátékukat, akkor a faluk és Gino is megzavarható.
Nekünk a futás lesz a kulcs, de abban jó a Hawks def.
A Rudolph féle QB játék kellene, de az ottani sec azért életveszély, a Pickens-Woolen/Witherspoon is csemege lesz. Nem szabad labdát veszíteni.
Remélem közel maradunk.
Szerkesztette: Willie Parker
11 hónapja
10:7-el jók leszünk?Nem valószínű. Ha többen végeznek 10-7-el, abból szerintem max 2 fog bejutni de pillanatnyilag 5 csapat van azonos mérleggel, és ezek közül 3 ellen rossz a tiebreaker, (Jax, Colts, Texans) mert kikaptunk tőlük, a Bengals ellen jó.
11 hónapja
no
7 289
2019 ravens mindketto kezdo ILB-je ilyen volt es jol is jatszottak egesz evben bar Henry meszarlasat rajuk huzzak sokan.A Jags van most olyan szériában, ahol azt feltételezhetjük, hogy benne van még egy L. Ha pedig így lesz, akkor ezt a diviziót 10-7 mérleggel meg lehet nyerni és így a wild card pozícióból "visszalép" egy Colts, vagy egy Texans. Ha Stroud vissza tud jönni, akkor Én most arra raknék, hogy a Texans behúzza a maradék kettőt és viszi a csoportját.A texans és a colts játszik még egymás ellen, így egy csapat már tuti 9-8 lesz. Ezen kívül az kéne még, hogy a 3 csapatból az egyik bukjon még egy meccset. És szerintem ez össze is fog jönni. A problémásabb rész inkább az, hogy hogy fogjuk megverni a seahawkst, de főleg a ravenst idegenben. Bár underdogként tétmeccsen jók vagyunk, szóval még lehet bizakodni.Egy Jax vagy Colts vereség azért még segíthet.Ha többen végeznek 10-7-el, abból valszeg csak egy fog bejutni. Én nem mi, mert Bengals kivételével mindenkivel szemben rosszabb a tiebreaker. Ha a Card-Pats közül csak az egyik megvan, bármelyik, akkor most nagyon jó esélyünk lenne. Ezeken ment el a PO, két 3-11-es csapat ellen.Ha a Seattle L, a Ravens W, akkor úgy nem jutunk be, hogy a csoportban 5-1 a mérleg. A Cardinals-Pats nagyon el lett szabva 😕Hát a varnyú meccs nem kérdés, a tengeri sólymok ellen meg hátha. Mindenestre madárvadászatra fel!hogyne, ezek szerint a ket kovetkezo meccset is megnyerjuk? 😊egy ket draftpozit rontottunkPicike a SB-ra felépül és formába lendül! 😎
xtaki
Szokol
xtaki
Szokol
Jan
Willie Parker
Seda26
De egyébként "sajnos" az a reális, hogy mi a hét végén a Hawks ellen idegenben ebből a meccsből kiszállunk. Nem látom jönni, hogy miként tudunk ott nyerni, abban a katlanban.
Vicces lesz, mert az ILB és S posztokon 3 nyugdíjas fog konkrétan játszani és ettől Peterson sincs már messze, de nem is tudom, hogy volt-e ilyen, hogy egy csapat védősorában 3 a kanapéról felálló játékos jön be.
Klemó
11 hónapja
Klaci79
22 221
eleve egy se szokott lenni, altalaban nem megnyert challange az o zsanereVolt már Tomlinnak egy meccsen 2 megnyert Challange-e?nem volt könnyű megtalálni...2013-ban már vol ilyen
Klaci79
xtaki
Tomlin has won 2 consecutive challenges. pic.twitter.com/nB5CrPk5Qx
— Todd (@YinzerSTILLinOH) December 23, 2023
11 hónapja
Klemó
5 664
A Jags van most olyan szériában, ahol azt feltételezhetjük, hogy benne van még egy L. Ha pedig így lesz, akkor ezt a diviziót 10-7 mérleggel meg lehet nyerni és így a wild card pozícióból "visszalép" egy Colts, vagy egy Texans. Ha Stroud vissza tud jönni, akkor Én most arra raknék, hogy a Texans behúzza a maradék kettőt és viszi a csoportját.A texans és a colts játszik még egymás ellen, így egy csapat már tuti 9-8 lesz. Ezen kívül az kéne még, hogy a 3 csapatból az egyik bukjon még egy meccset. És szerintem ez össze is fog jönni. A problémásabb rész inkább az, hogy hogy fogjuk megverni a seahawkst, de főleg a ravenst idegenben. Bár underdogként tétmeccsen jók vagyunk, szóval még lehet bizakodni.Egy Jax vagy Colts vereség azért még segíthet.Ha többen végeznek 10-7-el, abból valszeg csak egy fog bejutni. Én nem mi, mert Bengals kivételével mindenkivel szemben rosszabb a tiebreaker. Ha a Card-Pats közül csak az egyik megvan, bármelyik, akkor most nagyon jó esélyünk lenne. Ezeken ment el a PO, két 3-11-es csapat ellen.Ha a Seattle L, a Ravens W, akkor úgy nem jutunk be, hogy a csoportban 5-1 a mérleg. A Cardinals-Pats nagyon el lett szabva 😕Hát a varnyú meccs nem kérdés, a tengeri sólymok ellen meg hátha. Mindenestre madárvadászatra fel!hogyne, ezek szerint a ket kovetkezo meccset is megnyerjuk? 😊egy ket draftpozit rontottunkPicike a SB-ra felépül és formába lendül! 😎
xtaki
Szokol
xtaki
Szokol
Jan
Willie Parker
Seda26
De egyébként "sajnos" az a reális, hogy mi a hét végén a Hawks ellen idegenben ebből a meccsből kiszállunk. Nem látom jönni, hogy miként tudunk ott nyerni, abban a katlanban.
Vicces lesz, mert az ILB és S posztokon 3 nyugdíjas fog konkrétan játszani és ettől Peterson sincs már messze, de nem is tudom, hogy volt-e ilyen, hogy egy csapat védősorában 3 a kanapéról felálló játékos jön be.
11 hónapja
xtaki
3 441
eleve egy se szokott lenni, altalaban nem megnyert challange az o zsanereVolt már Tomlinnak egy meccsen 2 megnyert Challange-e?nem volt könnyű megtalálni...2013-ban már vol ilyen
Klaci79
11 hónapja
Klaci79
22 221
Volt már Tomlinnak egy meccsen 2 megnyert Challange-e?nem volt könnyű megtalálni...2013-ban már vol ilyen