NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
11 hónapja
xtaki
3 441
erdekes meccs volt. mikor raktunk fel utoljara 30+ pontot?legalabb annyra regen lehetett, mint a 400 yardos meccs
egy ket draftpozit rontottunk
11 hónapja
Rudi rendesen irányítónak nézett ki! 😊 Mintha gyorsult volna fejben. Majd meglátjuk, de ez tetszett...
11 hónapja
Amikor van normális gameplan, mind a két egységünk jól játszik, lesimázzuk a csoportellenfelet, és egyben elrontjuk a PO esélyüket. Tökéletes. Szeretem az ilyet, boldog karácsonyt mindenkinek! 😊
11 hónapja
A 2 TD már megvan.Szerintem nem fogom élőben nézni, mert bealszok addigra, de bízok a karácsonyi csodában: szenvedős meccsen Rénazarvas nem adja el a labdát és nyerünk!Rénszarvas eladja, de dob 2 TD-t 😁 🦌
Majd ha délelőtt visszanézem, okosabb leszek! 😀
Szokol
steelwolf
11 hónapja
Szerintem nem fogom élőben nézni, mert bealszok addigra, de bízok a karácsonyi csodában: szenvedős meccsen Rénazarvas nem adja el a labdát és nyerünk!Rénszarvas eladja, de dob 2 TD-t 😁 🦌
Majd ha délelőtt visszanézem, okosabb leszek! 😀
Szokol
11 hónapja
Szerintem nem fogom élőben nézni, mert bealszok addigra, de bízok a karácsonyi csodában: szenvedős meccsen Rénazarvas nem adja el a labdát és nyerünk!Majd ha délelőtt visszanézem, okosabb leszek! 😀
11 hónapja
prérifarkas
598
Mert akik elmenekültek azok azután olyan szintre léptek mint még sosem?Szerintem egyszerűen ki akarja provokálni hogy elmehessen innen. Ide jutottunk, menekülnek tőlünk a játékosok...Volt ez a jelenet, ami Pickens nem blokkolása miatt nem lett TD kb.Ez nagyon durva! Van egy adott play, amiben neki megvan az adott feladata, akár elkapás, akár blokkolás. Mi az, hogy nem akarja megcsinálni, nehogy megsérüljön?
twitter.com/i/status/1736214088844443823
Azt mondta a héten egy műsorban, hogy azért nem blokkolt, mert nem akart megsérülni. Abszolute nem csapatjátékos a srác.... Warren azt mondta, nyilván PR szöveg is, Ő mindenképpen blokkolt volna, hiszen ez csapat játék, ezt így kell játszani.
polamalu
Akkor vonuljon vissza az élsporttól, úgy biztosan nem fog megsérülni. Aki profi játékosként ilyet mond, azzal nem is kéne tovább foglalkozni.
Az elmúlt 20 évben nem volt olyan gyenge elkapó szekciónk, mint az utóbbi 3-4 évben. És akkor ezek arcoskodnak? Mégis mire?
Jan
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Szerintem nem.
Harcra Fel Győzni Kell!!
11 hónapja
a mai kezdő:Comet Cupid Vixen Dancer Prancer Blitzen Dasher Donder und naturally, Rudolph
a Sánta Klausz vezzessen minket, mer más nem tud...
GoDuDöXmasFájt
hajrasettlersvesszenekakutyákmacskakmadarakésbogarak
kellemetes karacsonyt mazochista barátaim!
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
11 hónapja
Szerintem egyszerűen ki akarja provokálni hogy elmehessen innen. Ide jutottunk, menekülnek tőlünk a játékosok...Volt ez a jelenet, ami Pickens nem blokkolása miatt nem lett TD kb.Ez nagyon durva! Van egy adott play, amiben neki megvan az adott feladata, akár elkapás, akár blokkolás. Mi az, hogy nem akarja megcsinálni, nehogy megsérüljön?
Azt mondta a héten egy műsorban, hogy azért nem blokkolt, mert nem akart megsérülni. Abszolute nem csapatjátékos a srác.... Warren azt mondta, nyilván PR szöveg is, Ő mindenképpen blokkolt volna, hiszen ez csapat játék, ezt így kell játszani.
polamalu
Akkor vonuljon vissza az élsporttól, úgy biztosan nem fog megsérülni. Aki profi játékosként ilyet mond, azzal nem is kéne tovább foglalkozni.
Az elmúlt 20 évben nem volt olyan gyenge elkapó szekciónk, mint az utóbbi 3-4 évben. És akkor ezek arcoskodnak? Mégis mire?
Jan
11 hónapja
Klemó
5 664
Sajnos megkaptuk azt amiért csúszott a második körig a srác az isteni tehetsége ellenére. Fejben elképesztően gyenge és továbbra is az útvonalai nagyon gyengék. Persze az tény, hogy nem úgy használjuk, ahogy kellene, de 10 meccs óta nem láttam olyat, hogy szoros emberfogásnál meglett volna az elkapás, a backshoulder passzokat kivéve.Volt ez a jelenet, ami Pickens nem blokkolása miatt nem lett TD kb.Ez nagyon durva! Van egy adott play, amiben neki megvan az adott feladata, akár elkapás, akár blokkolás. Mi az, hogy nem akarja megcsinálni, nehogy megsérüljön?
polamalu
Jan
11 hónapja
Volt ez a jelenet, ami Pickens nem blokkolása miatt nem lett TD kb.Ez nagyon durva! Van egy adott play, amiben neki megvan az adott feladata, akár elkapás, akár blokkolás. Mi az, hogy nem akarja megcsinálni, nehogy megsérüljön?
polamalu
11 hónapja
Jöjjön Ő vissza! 😊"I was hard on the coaches and sometimes I made changes for the sake of change..
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) December 21, 2023
I've always said that as a Head Coach your only loyalty is to winning..
It's lonely at the top and sometimes you've gotta make tough decisions" ~ @CowherCBS #PMSLive pic.twitter.com/kkwom0zOxK
tenorx
11 hónapja
"I was hard on the coaches and sometimes I made changes for the sake of change..
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) December 21, 2023
I've always said that as a Head Coach your only loyalty is to winning..
It's lonely at the top and sometimes you've gotta make tough decisions" ~ @CowherCBS #PMSLive pic.twitter.com/kkwom0zOxK
11 hónapja
xtaki
3 441
egyre kevesbe bir pickens-el tomlin. kivancsi vagyok leulteti-e a maradek par meccsen. kb ugyis mind1.nagy talent a srac, de akinek nulla alazata van a jatekhoz, nulla turelem, nulla blokkolas futasok alatt, hat az nem valo ide. Lehet megint tradelunk.
11 hónapja
Cruyffista
3 352
Te jobban ismered a prospecteket nálam, szted ki illik hozzánk, aki mondjuk 17-18 környékén bennt lesz?Nem láttam annyit Williams és Penix kivételével hogy érdemi véleményem legyen, idén nekünk nem igazán lesz aktuális úgyhogy kevesebbet néztem jócskán. Penixnél annyi a probléma, hogy több térdszakadása volt, és a dobómozdulatnál a teste teljesen NFL-től idegen módon viselkedik. Kb mintha dobbanta egyet. Williams meg annyira tökételetes prospect, hogy az már gyanús. Nála ami aggasztó, hogy túlságosan leragad az első olvasásnál.
Daniels, McCarthy, Penix vagy Nix?
Sztem Tannehill elfogyott fizikailag, egy Kirk Cousins-szal adunk a szarnak egy pofont. Utána Mayfield, Winston és Teddy vannak, hmmm
Willie Parker
Az is jó kérdés Tomlin mit akar. Veterán piacon nem nagyon tud válogatni, mert a Lionsnak sincs pl már top pickje, hogy mondjuk akár csak egy Goffot mozdítani lehessen... Tannehill vagy Jimmy G lesz a legjobb veterán a piacon. Ezért írtam, hogy akkor már inkább Howell aki idén sokáig vezetett passzolt yardokban egy nem túl jó csapatban.
11 hónapja
Willie Parker
15 384
Te jobban ismered a prospecteket nálam, szted ki illik hozzánk, aki mondjuk 17-18 környékén bennt lesz?10 QB jobb nala az AFC-ben es a legtobbhoz belelathatatlan javulast kellene produkalni hogy egalban legyenek.Tudom hogy kiragadom a lényeget, de szerintem inkább 20 lesz az. Jimmy G, Browning féle vonal is bőven Pickett előtt van. Az alapesetben kezdők közül csak Levisnál és Mekinél mondanám jobbnak.
no
Én kérdés nélkül QB-t húznék a Steelers helyében, de minimum hoznék egy Tannehill féle veteránt "versenyzés" címén QB1 tervekkel, aztán hátha Pickett jobb lesz a versenyszellemtől..
Esetleg ha a kommandó QB-t húz, Howellt meg lehet próbálni, ígéretesebben tolja egy lerombolt csapatban.
Cruyffista
Daniels, McCarthy, Penix vagy Nix?
Sztem Tannehill elfogyott fizikailag, egy Kirk Cousins-szal adunk a szarnak egy pofont. Utána Mayfield, Winston és Teddy vannak, hmmm
11 hónapja
no
7 290
Szerintem jol irtam.10 QB jobb nala az AFC-ben es a legtobbhoz belelathatatlan javulast kellene produkalni hogy egalban legyenek.Tudom hogy kiragadom a lényeget, de szerintem inkább 20 lesz az. Jimmy G, Browning féle vonal is bőven Pickett előtt van. Az alapesetben kezdők közül csak Levisnál és Mekinél mondanám jobbnak.
no
Én kérdés nélkül QB-t húznék a Steelers helyében, de minimum hoznék egy Tannehill féle veteránt "versenyzés" címén QB1 tervekkel, aztán hátha Pickett jobb lesz a versenyszellemtől..
Esetleg ha a kommandó QB-t húz, Howellt meg lehet próbálni, ígéretesebben tolja egy lerombolt csapatban.
Cruyffista
nincs 20 csapat az AFC-ben 😊
En direkt kerultem hogy besoroljam es a 10 szam a PO miatt erdekes mert leolvadassal es serulessel is kb ez a minimum szint amit el kell erni.
11 hónapja
Cruyffista
3 352
10 QB jobb nala az AFC-ben es a legtobbhoz belelathatatlan javulast kellene produkalni hogy egalban legyenek.Tudom hogy kiragadom a lényeget, de szerintem inkább 20 lesz az. Jimmy G, Browning féle vonal is bőven Pickett előtt van. Az alapesetben kezdők közül csak Levisnál és Mekinél mondanám jobbnak.
no
11 hónapja
no
7 290
Hatha latnak valakiben aki ugy elerheto akkor akar az ( de nem a top2 tuttinak mondottrol beszelek ), de alapvetoen en maximum a sajat helyen beprobalnam az eros class 4-5 ( meg potenciallal rendelkezo ) QB-jat es versenyezhetne a gyengenek tartott class egyetlen 1.korosevel. De ugye masok hoztak sokkal jobb ar/erteku QB-t abbol a classbol. Egyszeruen hatha bejon. Ha egy fantasztikus WR/OT hianyozna a boldogsaghoz akkor sokkal erthetobb lenne, de igy megketszerezodhetne az esely ( ami kicsi )Elvileg eros QB osztaly jon. Ebbol beprobalni valakit nem bun es ha bejon P akkor elcserelni backupnak sem tragedia ingyen ketto QB. A rosszabb mehet a picsaba a rookie utan.ligakozepe draft pozicionk lesz. feltrade? mert feltrade nelkul nem hiszem, hogy tudunk huzni 'biztosan' jo QB-t.
Ez az egy draftpick nem javitana annyit a csapaton hogy annyira hianyozzon, de a hozam oriasi lehet. P-nek meg oriasit kellene elorelepni. 10 QB jobb nala az AFC-ben es a legtobbhoz belelathatatlan javulast kellene produkalni hogy egalban legyenek. Persze lehetne kompenzalni fantasztikus OC-vel ( erre azert kicsi az esely foleg hosszabb tavon, de egyszer beuthet mar a szerencse ) vagy a kerettel. Ami nem jobb mint a tobbieke es szorul az idohurok is hogy egyszerre epitsunk P-re es kore es probalgassuk es mar itt is van a dontes kenyszerbol. Nem tragedia a ketto egymas mellett. Nem kell eldobni, de a fenttartasok mar megvannak. Most kellett volna viritania, mert ahogy javul a csapat ertelemszeruen fog o is. Persze most is nehez elvalasztani hogy hagytak szenvedni az O-t kozte ot is.
no
ahhoz mar a szezon elejen tankolni kellett volna.
xtaki
Persze nem mindenaron, ha lecsuszik egy bluechippes moka akkor be kell huzni.
11 hónapja
xtaki
3 441
Elvileg eros QB osztaly jon. Ebbol beprobalni valakit nem bun es ha bejon P akkor elcserelni backupnak sem tragedia ingyen ketto QB. A rosszabb mehet a picsaba a rookie utan.ligakozepe draft pozicionk lesz. feltrade? mert feltrade nelkul nem hiszem, hogy tudunk huzni 'biztosan' jo QB-t.
Ez az egy draftpick nem javitana annyit a csapaton hogy annyira hianyozzon, de a hozam oriasi lehet. P-nek meg oriasit kellene elorelepni. 10 QB jobb nala az AFC-ben es a legtobbhoz belelathatatlan javulast kellene produkalni hogy egalban legyenek. Persze lehetne kompenzalni fantasztikus OC-vel ( erre azert kicsi az esely foleg hosszabb tavon, de egyszer beuthet mar a szerencse ) vagy a kerettel. Ami nem jobb mint a tobbieke es szorul az idohurok is hogy egyszerre epitsunk P-re es kore es probalgassuk es mar itt is van a dontes kenyszerbol. Nem tragedia a ketto egymas mellett. Nem kell eldobni, de a fenttartasok mar megvannak. Most kellett volna viritania, mert ahogy javul a csapat ertelemszeruen fog o is. Persze most is nehez elvalasztani hogy hagytak szenvedni az O-t kozte ot is.
no
ahhoz mar a szezon elejen tankolni kellett volna.
11 hónapja
no
7 290
Elvileg eros QB osztaly jon. Ebbol beprobalni valakit nem bun es ha bejon P akkor elcserelni backupnak sem tragedia ingyen ketto QB. A rosszabb mehet a picsaba a rookie utan. Ez az egy draftpick nem javitana annyit a csapaton hogy annyira hianyozzon, de a hozam oriasi lehet. P-nek meg oriasit kellene elorelepni. 10 QB jobb nala az AFC-ben es a legtobbhoz belelathatatlan javulast kellene produkalni hogy egalban legyenek. Persze lehetne kompenzalni fantasztikus OC-vel ( erre azert kicsi az esely foleg hosszabb tavon, de egyszer beuthet mar a szerencse ) vagy a kerettel. Ami nem jobb mint a tobbieke es szorul az idohurok is hogy egyszerre epitsunk P-re es kore es probalgassuk es mar itt is van a dontes kenyszerbol. Nem tragedia a ketto egymas mellett. Nem kell eldobni, de a fenttartasok mar megvannak. Most kellett volna viritania, mert ahogy javul a csapat ertelemszeruen fog o is. Persze most is nehez elvalasztani hogy hagytak szenvedni az O-t kozte ot is.
11 hónapja
Klaci79
22 221
Volt ez a jelenet, ami Pickens nem blokkolása miatt nem lett TD kb.érdekes, mert más esetben nagyon komoly blokkokat osztott ki korábban...egyszerűen azért nem blokkol, mert már nem érdekli az egész, sikerült szétcseszni a csapatot, ezzel a töketlenkedéssel...
polamalu
11 hónapja
Volt ez a jelenet, ami Pickens nem blokkolása miatt nem lett TD kb. twitter.com/i/status/1736214088844443823
11 hónapja
Klemó
5 664
Szerintem meg nem lesz új OC, Marad a szertáros bácsi és kész. Mike nagyon kedveli amúgy is ezeket a megoldásokat.Biztosan lesz új OC és ehhez Khan sem kell és főleg nem a család. Az már más kérdés, hogy kit vállalunk be, mit próbálunk ki. Canada anno azért lett választva, hogy hozzon új energiát, új egyetemi kreativitást. Ez az út bukott meg, vagyis kipróbált, valahol már az NFL-ben bizonyított ember felé fogunk menni, de semmi kétségem, hogy fogunk menni. (ha valami oknál fogva Tomlin nem lépne, Khan fog, de ha ő sem, akkor Rooney)
Razi