Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 195
Én - úgy vélem - értem, h mit akar no.
Csak filozófia kérdése.

Vannak olyan edzők, akik szakértők, így a sémáikkal tolják előre a csapataikat. Hozzáteszem, hogy ezen az oldalon kell lennie alkalmas irányítónak és jó keretnek, ahhoz, h működjenek. A másik oldalt elviszi egy szintén hozzáértő (Spagnuolo, Fangio, Wade Phillips), már ha találnak ilyet és ez egyébként kivételes.
Ennek az az ára, h a buildet erre fókuszálják, azaz arra építenek, amiben ők jók, a túloldali források viszonylag korlátozottak. Jellemzően az off a húzóerő, a védelem elkaristol, azaz nem mély a keret, de vannak szupersztárok.

Előnye az, h magas szintű játékra képesek, ha mindenki rendelkezésre áll.
A hátránya, h törékeny, szerencse-forma-és sérülésfüggő, azaz, ha kiesnek fontos darabok, akkor kuka a szezon.

Shanahan-ék és McVay-ék mindig tűzközelben vannak, képesek és kénytelenek is alakítani a playbookon és designon, de néha lemennek kutyába, mert vagy elfogy a keret, v elfogy a playbook vagy elfogy a motiváció (lásd McVay visszavonulási pletykák).
Ezért vannak top1-5 draftpickjeik néha.

Ja, és ez azért hazárdjáték, h bejön-e,mert lehet, h a cap lesz az áldozata (Payton-Saints).

Kieg:
Shanahan sosem ért a csúcsra ezzel a felfogással, többször pedig kifejezetten ronda a szezonja, mert nem tud váltani

McVay egyszer ért fel egy különlegesen agresszìv GM megoldás miatt, egyszer döntőzött, amikor meg nem is a saját szakterülete húzta, hanem Donaldék

Payton egyszer ért a csúcsra, egy kivételes motiváció miatt (Katrina) és egy all time top5/6
QB-val, tele kerettel

Reid Donovan McNabb mellett sosem ért a csúcsra, pedig ott még a teljes csapatai is kimaxoltak voltak

Az utóbbi kettő részben a saját árnyékát sem tudta átlépni, néha a saját csapatát is hátráltatta azzal, h túlgondolta (rossz cap és óramanegelés, bounty botrány etc)

Reidnek is kellett a célbaéréshez egy all time top5 QB.

Namost Tomlinnak ilyenje nem volt soha, mert Brees és Mahomes is jobb BB-nél, Harbaugh meg most Jacksonnal kapott esélyt, mert ő unikális minden szinten.

Meg vannak ugye a manager típusúak: Tomlin, Harbaugh és Sirianni, Dan Campbell.
Amúgy ők is nyertek már máshogy - azt leírtuk, h mi a fontos nekik - illetve éppen úton vannak a győzelem felé.
Amúgy sztem Harbaugh rosszabb edző Tomlinnál, LJ-vel sokkal jobban alulteljesìt, mint Tomlin Roethlisbergerrel.

Btw Lafleur lesz az új Tomlin karrierút szempontból. Jó alapszakaszokkal és PO kizúgásokkal. S ez addig lesz, amíg Love-nál jobb irányítót nem talál, vagy Love nem lesz liga top5, vagyis amíg jobbak jönnek szembe. Mondjuk az NFC egy fokkal egyszerűbb, mert Brady-Manning-Mahomes-Allen kaliberek nem jönnek szembe még.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 267 — Keep pounding
Reid ennyi erővel átokcsapás volt Phillyben, csak kompetitív volt, nem sikeres. A 32-ből csak 1 nyerhet. Ahhoz össze kell álljanak a csillagok. Akiket ki akarsz baszni, már nyertek.
gabokocka
Ha az lesz mindenre a valaszod hogy ok mar nyertek es nem szamit hogy Tomlin 13 eve azota nulla csak eppen fegyor akkor kar beszelgetni.

Tomlin es JH a semmibol kaptak a munkajukat es jol vegeztek, de nalam pont az a kozepszer amit ok kepviselnek. Alapbol jobbak 15 csapatnal de a 10 legjobbnal rosszabbak. addig jutnak ameddig a koordinatorok viszik oket, azok meg ugye ketfele volt nekik. A kezdes ami sikeres volt nekik es szepen elfogytak de se kinevelni ( honnan, mibol ) nem tudtak es hozni sem. Most mindketto szerencses volt Monken es AS-el de ez a csucs kb.

Trestman-MM-Fichtner-Canada azokat ok neveztek ki es oriasit buktak veluk,

De mar nyertek.
no
Sorold már fel a 10 jobbat Tomlinnál és Harbaughnál. Kajak érdekelne.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 701
Atgondoltam, tenyleg Tomlin a kiraly. Ja meg JH. Boldogsag.
no
Akkor mostmár abba is hagyhatnád!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
no problemo
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
no
Akkor mostmár abba is hagyhatnád!

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Jajj, ez nagyon jó, ezt szeretem, ebbe beszállok! Szerintem Shanahan a király, meg McVay, meg Dan Campbell, meg Brian Johnson. Ki is még? Sirianni, meg Lafleur. Na ezek öcsém, ezeknek szárnyal a csapatuk, nagy támadóguruk, mind király.
Igaz HC-ként összesen annyi SB-t nyertek, mint Tomlin vagy Haribo egyedül. Hogy mik vannak??

Osztán mondjuk Reid tényleg zseni, meg is mutatta a sok SB-győzelemmel, míg nem jött Mahómsz..
több mint 1 éve
én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.
tamaske (doki)
Mit tud tomlin amit akar vrabel nem?
no
Örökké tartó pozitiv szezont hozni.
kittli
A megkoronazott kozepszer
no
7 csoport győzelem, 3 AFC döntő, 2 SB, 1 SB W.

Ehhez képest mit tud Vrabel?
Jan
Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is. A masik 2010-ben senki nem akarta kirugni Tomlint. Viszont 2011 es 2023 kozott van egy bukott AFC dontoje.

A kerdesem egyszeru a kovetkezo edzonel miutan Tomlin meghal alairnal egy edzovel elore akivel tudod, hogy 13 ev alatt egy bukott konf donto es azon kivul 1 PO Win.

A csoportgyozelem remek, de magaban ertwektelen.
no
Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is.no
Ne viccelj már! Mire alapozod, hogy Vrabel, akinek eddig 1 db bukott konf döntője van, bármiben is jobb lenne? Ez egy semmivel alá nem támasztott feltételezés. HC mérlege 56-48, ilyenből 12 egy tucat.

A kerdesem egyszeru a kovetkezo edzonel miutan Tomlin meghal alairnal egy edzovel elore akivel tudod, hogy 13 ev alatt egy bukott konf donto es azon kivul 1 PO Win. no
Előre tudod, hogy 13 év alatt mit fog elérni? Szerinted létezik ilyen?

De ha már átvitorlázunk a fantázia birodalmába: igen aláírnék egy olyan edzővel, akiről biztosan tudnám hogy az első 4 évében kétszer SB-ba viszi a csapatot, és egyet meg is nyer. Tudsz ajánlani ilyeneket?
Jan
Szoval Tomlin orokre marad? Mert kepes volt ra? Ugyan nem o epitette fel azt a csapatot es most arra lenne szukseg, es volt ra 13 eve. Es volt itt csodacsapat amivel mit is ert el? Varjal tudom a valaszt a 3B-vel 5 ev alatt 3 north bajnoki cimet.
no
Tomlin azt tudja, hogy szezon szinten sosem esik össze a csapata. Simán lehet, hogy 1-1 alkalommal látványosan lemeccselik, de hosszútávon sosem teljesít alul. Lehet ezt fikázni, meg relativizálni, de valójában ezt elég kevés edző tudja a ligában.

A legnagyobb neveknek is volt legalább egy olyan szezonja, amikor teljesen szétcsúsztak, csak neki nem.
Jan
Ez gyonyoru. Elismeres jar erte.

De egyszeruen nem erre jatszak ezt a sportot. Nalam a Tebow-Jags az oriasi alulteljesites. Inkabb legyen 3 6-11 szezon de amikor jok vagyunk akkor legyunk jok. Azt sem latod, hogy epiteni tudna valamit, zsakutcaba tolja a tarsasagot a szamtalan szar koordinatorral es utana tapsoljam meg huogy nem csuszott szet? Majd megtapsolom ha eler valamit ujra es szeretnem es iden nagyobb eselyt latok ra mint az elmult 10 evben a 3B-t iderve barmikor ( mar leirtam miert ). Es elfogadom ha lesz negativ szezonja mert nekem mindegy hogy 7-10 vagy 9-8 ha pont semmire nem jo a tarsasag es az elmult hat ev errol szolt. Canada kozel 3 evig tudott OC lenni. En ott ugy elem meg hogy belok a szakadekba de az utolso pillanatban elkap es visszahuz a szikla szelere. Nalam ez nem megmento.
több mint 1 éve
Reid ennyi erővel átokcsapás volt Phillyben, csak kompetitív volt, nem sikeres. A 32-ből csak 1 nyerhet. Ahhoz össze kell álljanak a csillagok. Akiket ki akarsz baszni, már nyertek.
gabokocka
Ha az lesz mindenre a valaszod hogy ok mar nyertek es nem szamit hogy Tomlin 13 eve azota nulla csak eppen fegyor akkor kar beszelgetni.

Tomlin es JH a semmibol kaptak a munkajukat es jol vegeztek, de nalam pont az a kozepszer amit ok kepviselnek. Alapbol jobbak 15 csapatnal de a 10 legjobbnal rosszabbak. addig jutnak ameddig a koordinatorok viszik oket, azok meg ugye ketfele volt nekik. A kezdes ami sikeres volt nekik es szepen elfogytak de se kinevelni ( honnan, mibol ) nem tudtak es hozni sem. Most mindketto szerencses volt Monken es AS-el de ez a csucs kb.

Trestman-MM-Fichtner-Canada azokat ok neveztek ki es oriasit buktak veluk,

De mar nyertek.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 559 — Steelers fan
én meg olyat olvastam, hogy Tomlin nélkül 2-3 győzelmes csapat lenne a Steelers.
tamaske (doki)
no
kittli
no

Jan
Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is. A masik 2010-ben senki nem akarta kirugni Tomlint. Viszont 2011 es 2023 kozott van egy bukott AFC dontoje.

A kerdesem egyszeru a kovetkezo edzonel miutan Tomlin meghal alairnal egy edzovel elore akivel tudod, hogy 13 ev alatt egy bukott konf donto es azon kivul 1 PO Win.

no
Eloszor is arrol van szo hogy ha holnap Vrabel lenne itt akkor sem lenne rosszabb a garda. Amit Tomlin tesz hozza azt tudja Vrabel is.no
Ne viccelj már! Mire alapozod, hogy Vrabel, akinek eddig 1 db bukott konf döntője van, bármiben is jobb lenne? Ez egy semmivel alá nem támasztott feltételezés. HC mérlege 56-48, ilyenből 12 egy tucat.

A kerdesem egyszeru a kovetkezo edzonel miutan Tomlin meghal alairnal egy edzovel elore akivel tudod, hogy 13 ev alatt egy bukott konf donto es azon kivul 1 PO Win. no

De ha már átvitorlázunk a fantázia birodalmába: igen aláírnék egy olyan edzővel, akiről biztosan tudnám hogy az első 4 évében kétszer SB-ba viszi a csapatot, és egyet meg is nyer. Tudsz ajánlani ilyeneket?
Jan
Szoval Tomlin orokre marad? Mert kepes volt ra? Ugyan nem o epitette fel azt a csapatot es most arra lenne szukseg, es volt ra 13 eve. Es volt itt csodacsapat amivel mit is ert el? Varjal tudom a valaszt a 3B-vel 5 ev alatt 3 north bajnoki cimet.
no
Tomlin azt tudja, hogy szezon szinten sosem esik össze a csapata. Simán lehet, hogy 1-1 alkalommal látványosan lemeccselik, de hosszútávon sosem teljesít alul. Lehet ezt fikázni, meg relativizálni, de valójában ezt elég kevés edző tudja a ligában.

A legnagyobb neveknek is volt legalább egy olyan szezonja, amikor teljesen szétcsúsztak, csak neki nem.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Szoktam olvasni más csapatok topikjait, és sokszor nem értem mi az istennyiláról megy a diskurzus.
Baszki, a Steelers és a Ravens topikokban megy az edzők savazása, miért kéne őket leváltani.
Gecc, én nem tudom ki melyik TV-t nézi amikor mennek a meccsek, de komolyan, olyan edzők kapnak sokszor esélyt ebben a ligában, akikről később kiderül, hogy egy kóbor kutyát nem bíznék rájuk, nem egy 60-70 fős rostert, aminek a fele amúgy kezelhetetlen, mert hát lehet csűrni csavarni, de kb minden második gettószökevény, aki jó eséllyel bűnöző lenne, ha nincs a foci (sokan még így is azok lesznek).
Na most ehhez képest, itt mindkét csapatnál 10+ éve olyan HC van, amelyik garantálja, hogy kompetitív lesz a csapat, már nyertek is SB-t.
Ezek után én szívből tudnék kívánni nekik egy Urban Meyer, Matt Rhule, Matt Patricia, Josh McDaniels féle bohócot, hogy tudják értékelni a jelenlegi helyzetet.
gabokocka
Persze mindenkinek mas baja van, viszonyitas kerdese a rosszakhoz JH es Tomlin egy aldas, Mc-AR-hez kepest meg egy atokcsapas. Kompetitiv-sikeresseg kozotti kulonbseg oriasi.
több mint 1 éve
tamaske (doki)
no
kittli
no

Jan

no

Jan
több mint 1 éve
Szoktam olvasni más csapatok topikjait, és sokszor nem értem mi az istennyiláról megy a diskurzus.
Baszki, a Steelers és a Ravens topikokban megy az edzők savazása, miért kéne őket leváltani.
Gecc, én nem tudom ki melyik TV-t nézi amikor mennek a meccsek, de komolyan, olyan edzők kapnak sokszor esélyt ebben a ligában, akikről később kiderül, hogy egy kóbor kutyát nem bíznék rájuk, nem egy 60-70 fős rostert, aminek a fele amúgy kezelhetetlen, mert hát lehet csűrni csavarni, de kb minden második gettószökevény, aki jó eséllyel bűnöző lenne, ha nincs a foci (sokan még így is azok lesznek).
Na most ehhez képest, itt mindkét csapatnál 10+ éve olyan HC van, amelyik garantálja, hogy kompetitív lesz a csapat, már nyertek is SB-t.
Ezek után én szívből tudnék kívánni nekik egy Urban Meyer, Matt Rhule, Matt Patricia, Josh McDaniels féle bohócot, hogy tudják értékelni a jelenlegi helyzetet.

több mint 1 éve
en nem akarom Vrabelt ide es nem is az a kontextus. A mondas hogy Tomlin a kiraly amire en irtam hogy a kozepszere. Amit o tud azt tudja -es le sem irom a nevet mert nem lenyeges a szemelye- is. Nem Tomlin magic van es ez a lenyeg. Amit Tomlin tud az a nem negativ szezonok felmutatasa es semmi efolott. Ennyi,

Ezt meg kb 3 reszre vennem.
1. Benne van Tomlin felelossege de ezt peldaul tudja JH/Vr...(hagyjuk a neveket nehogy az jojjon le hogy oket akarom ). A motivacio...lalall
2. A tudatosan epitett mely keret ahol a seruleseket konnyebb athidalni
3. Folyamatosan barmi legyen a helyzet/keret/serules.....mindig gyozni akar es maxolni mindent.

De pontosan igy mukodik a ravens is masfel evtizede es nagyon nehezen akarjak elengedni, mert amikor a cel teteje nem a POelerese akkor nem igy kell epiteni a csapatot, ha az a cel akkor tokeletes.

Szinte barmelyik evben megnezitek a csapatok jo resze nem akar nyerni, a serulesek kiloknek csapatokat. Iden szerintem mar a legalja szinten volt az AFC akarasban. De en nem kovetem mondjatok 9 keretet ami jobb + a QB is.

De Raiders-Jags-Titans-Pats-Jets-Browns kb rogton halott ugy volt, a Colts nem jobb de ok legalabb akartak, es a RW AR osszehasonlitas nem elonytelen. Maris minimum a 9. legjobb csapat a Vasas nagy nezegetes nelkul. Egy Tua serules ( meccskihagyasok ), JB-Higgins ( maskeppen vannak epitve es ezeket nem tudjak athidalni ( hosszu evek munkajanak a gyumolcse ez ). A LAC nullarol kezdtek iden, a DEN is kb. Nem csodat latunk bar lehet ugy is komunikalni ha ugy szeretjuk.

Es a lenyeg Tomlin ezen kivul mire kepes?
több mint 1 éve
Amúgy Vrabel mit parádézott össze eddig edzőként?
Nem lenyeges Vrabel, o elerheto es egy pelda. A kerdes mit ad Tomlin?
no
De miért hoznál egy olcsóbb utánzatot, aki már vesztett el öltözőt, esett szét csapata, veszett össze GM-mel és ownerrel is?

Ha mondjuk Mcvay lenne szabad, akkor lehetne dilemma. Ő szabad?
több mint 1 éve
tamaske (doki)
no
kittli
no

Jan

no

több mint 1 éve
Nem lenyeges Vrabel, o elerheto es egy pelda. A kerdes mit ad Tomlin?
több mint 1 éve
Tomlin nélkül már a szezon felénél a draftról értekeznénk.
lehet de nem azert mert kiesett a vasas. Az 5. heten mar csak 10 csapat akart nyerni, abbol Tua haldoklasa, a Colts magaban vicc de megis aidetartozik mert akartak nyerni csak ennyire kepesek, a LAC es DEN nullarol kezdtek iden de az egyiknel van kiprobalt QB. Siman itt lett volna a vasas.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 390 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 1 éve
Épp azon gondolkodtam, hogy mi lenne a következménye egy mostani vereségnek, majd egy első körös kizúgásnak...erre szembejött ez a tweet...bár túlzásnak érzem, de látszik, hogy más is gondolkodik ezen:

Mark Madden says the Steelers should do the following if they lose out and are one and done in the playoffs:

Fire Mike Tomlin
Fire Omar Khan
Move on from Russell Wilson
Trade TJ Watt
Trade George Pickens
Klaci79
én gondolkodtam, hogy mi ez a leolvadás a végére mindig tomlinnál és sztem legfőképp az identitás, hogy végig fullba nyomjátok a szezont, vagyis mindig megy a kemény ütközés és mindig toljátok az erőfocit 100%-on. ez részben a skill playerek hiánya miatt van, részben, mert ilyenek vagytok. ez klassz, szerethető, csak a 13.forduló körül elfogynak a játékosok testileg, lelkileg, ami lehet tomlin hibája is.
gedam
Decemberben kezdődik a foci és mi nem tudunk fejlődni vagy csak minimálisan a korábbiakhoz képest. Nem véletlen, hogy minimális az az "edzőmennyiség" aki innen felfelé bukik. Brian Flores volt az utolsó ilyen, aki nálunk egy rövid ideig az LB-kel foglalkozott, de lassan már az összes emlék megkopik, hogy mikor lett Steelers OC/DC főedző valahol, főleg ha azt néznénk, hogy direktbe ment el innen. Austinnál is jól látszik már a limitáció, semmi új impulzus és jó csapatok ellen semmit nem tud kitalálni, mert ha a legyen nyomás fundamentum ellen tudnak játszani gyors passzokkal, vagy olyan támadófallal, akik hasonlóan tehetségesek, vagy akármilyen okból, máris vége a védelemnek.
O terén meg ez különösen igaz. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, de csak azért mert konkrétan egy kóklert alkalmaztunk évekig az OC poszton.
Sajnos ez van...ha valamiben gyenge ez a frencsájz, az az OC/DC kiválasztása, Dick LeBeau óta mindenképp.
Klaci79
"az az OC/DC kiválasztása", hat tobbet kozott ez lenne a HC kulcsfeladata. Ebben pedig nem rossz, hanem kifejezetten rossz Tomlin. Ezert nem szeretem, ezert gondolom, hogy menni kellene es olyat hozni, aki tobbet tud ebben, meg akkor is, ha lesz 1-2 nagyon rossz ev. Mert a hetedik menyorszagba csak ugy lehet bejutni.
xtaki
A Cardinals elleni SB győzelem után láttam egy összefoglaló videót, amibe bele vágtak egy jelenetet az utolsó időkérésből.
Woodley-nak magyarázott Tomlin, hergelte, szuggerálta.
Fél perccel később Woodley megcsinált a játékot Warneren...
Azt hiszem ez volt az a pont és nem maga az SB win, amikor éreztem, Tomlin az én emberem.
Vannak, lesznek nagyobb taktikusok, zsenik az nfl-ben, de Séf bácsi csak egy van.
kittli
Akkor valaki szoljon neki hogy masfel evtized telt el szuggeralas nelkul.
több mint 1 éve
tamaske (doki)
no
kittli
no

Jan

több mint 1 éve
tamaske (doki)
no
kittli
no

Jan
Tomlin a legnagyobb edzők egyike, még egy olyan motivátor mint ő nem nagyon van. Nem sokan képesek egy FQB váltást így lemenedzselni. A draftjaitokkal sincs nagy probléma, képesek vagytok hátsó körökből is találni. Nem értem miért lenne épp most itt az ideje a váltásnak??
Szipeter
sztem az fqb váltás lemenedzselésének a hiánya, ami a legnagyobb problémája a mai napig tomlinnak és a steelersnek.
gedam
Egyáltalán nem. Megpróbálták többféle módon is:

- hagyományosan a draftról, behúzták a legjobbnak tartott prospectet (pech, hogy az egy ritka gyenge class volt)
-hoztak magasan draftolt, de máshol besült irányítókat, Trubisky, Fields,
-és hoztak veterán, SB győztes QB-t is

Ezen kívül mit lehet még tenni?

Eladni a legjobb játékosokat, meg több évi első kört egy aktuálisan jó fr QB-ért? A konszenzusosan fr QB-nak tartott játékosok közül ki lenne mozdítható, és mennyiért? Szerintem senki.
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.facebook.com/share/p/1847Akhn5C/
Föstöttem, nesztek
sutianap
Sejtettem, hogy a mangalányok izgatják a fantáziádat, de a Watt se rossz.
Willie Parker
A mangások az lányaim meka zunokahúgaim...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
 www.facebook.com/share/p/1847Akhn5C/
Föstöttem, nesztek
sutianap
Sejtettem, hogy a mangalányok izgatják a fantáziádat, de a Watt se rossz.
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/471785754_9113824428677274_9041931224120161924_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1536x2048&ctp=p600x600&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=bb2ce1&_nc_ohc=67UB56JpkjsQ7kNvwFdbaQA&_nc_oc=Adrae3IicMhfE6M21ms4TEVGk4p_HH3enXTL9pTYpPiqiF7p_OSCgwCSMJuHix0aE_Y&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=TBrr8hTFFbanBfGnYfp_Ng&_nc_ss=7a30f&oh=00_AfxJlWnAB70H5KB0pHZosWAhHT1IJ0hQZapx0i0njQc6AQ&oe=69C2E6CC
Braun Gábor Művész Sulija | És elkészültek a remekművek | Facebook
És elkészültek a remekművek. Pezsgő, rockzene, pizzák (Köszönöm a supportot Mimi Costantini-Molnár a nagyon ízletes Matteo étkekért!)

Föstöttem, nesztek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak