Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Sajnos most is mint az előző meccsen is tendenciának látom, hogy Watt ellen a holdingokat nagyon nem szeretik befújni pedig volt pár akkora is ami az én avatatlan szememet is majd kiszúrta...
több mint 1 éve
Volt egy érzésem félidőben, hogy most kéne lecsukni a laptop fedelét.Szerencsére nem tettem, így a másodikban már a jól megszokott csapatot láthattam, csak most a broncos tett róla, hogy a körmeim megmaradjanak.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Le a kalappal Fields előtt, korábban nagyon nem bírtam, de nagyon fegyelmezetten játszott mindkét meccsen és sajnos most a büntik miatt több szép játéka kuka volt. Kell még néhány meccs mikor többet kell passzolni de eddig OK. És Waitman is király volt
több mint 1 éve
A Bengals pedig egy nyert meccset bukott el a Chiefs ellen...
több mint 1 éve
Megvan a W, de ez a másiodik félidei O nagyon nem oké. Értem, hogy egy ilyen NIx-szel ezt meg lehetett csinálni, de ilyenkor jön/jöhet egy-egy D sérülés, mert a fülükön veszik a levegőt.
több mint 1 éve
És a Ravens ismét kikapott....
több mint 1 éve
Semmi meglepetés, a két Wilson, Edmunds, a safety Eliott, Seumalo, Lowry inaktív.
több mint 1 éve
Okorafort ki is rakták a Pats keretből. Nem szeretek kárörvendeni de nagyon nem bírtam a srácot és még makogott is az előszezonban. A másik kedvencem Green legalább bent van a TEX 53-ban cserének, a másik Green ott elég jó kis játékos elég nagy a tálent különbség, legalább a nevük hasonló 😀
Szerkesztette: astroid
több mint 1 éve
A miaminak az is jobb lenne ennél az üzletnél, ha inkább Waddle lenne a qb-juk 😀Dulac szerint a következő 2 meccsen is Fields kezdhetÉs ha jól nyomja, Russellt el tudjuk boltolni Miamiba? Egy Waddle nem lenne nagy ár érte 😁
polamalu
kicsi joe
több mint 1 éve
😊Egyikükért sem nehéz lelkesedni😀
TJ Watt on Paul Skenes: “Big dude, man. Cool guy. He’s electric for this whole city, for the team. I’m just excited for his future and the Pirates’ future, as well.”
Klaci79
több mint 1 éve
😊TJ Watt on Paul Skenes: “Big dude, man. Cool guy. He’s electric for this whole city, for the team. I’m just excited for his future and the Pirates’ future, as well.”
több mint 1 éve
Dulac szerint a következő 2 meccsen is Fields kezdhetÉs ha jól nyomja, Russellt el tudjuk boltolni Miamiba? Egy Waddle nem lenne nagy ár érte 😁
polamalu
több mint 1 éve
Dulac szerint a következő 2 meccsen is Fields kezdhet
több mint 1 éve
With Patrick Queen going down with a groin injuryQuenn játszik. RW kérdéses és Roman Wilson is kérdéses...
Azonnal wilson time?
xtaki
több mint 1 éve
Közben viszont helyre is jött az a boka, legalábbis csütörtökön már rendesen edzett Moore.Én ennek ettől függetlenül örülök. Jones a helyén bizonyíthat. Jó lenne egy-két meccs itt.Na az élet nagy rendező...bár Moore egészen jól nyomta hétvégén, megsérült edzésen és a Jones-Anderson-Frazier-Daniels-Fautanu OL lett összerakva.Annyira jól, hogy Ő lett a héten a harmadik legjobb passz blokkolásban.... Kár a sérülésekért. Idén is látom ahány forduló annyi féle fal felállás lesz 😀 😕 Remélem azért, hogy nem és ezzel ki is maxoltuk a sérüléseket
Klaci79
polamalu
Klemó
Én egyébként örülnék ha ebben a formában tolná tovább, nálunk a jövő úgyis Jones lesz LT-ben, de legalább jó kis kompenzáció jöhetne Moore után jövőre 😊
több mint 1 éve
Én ennek ettől függetlenül örülök. Jones a helyén bizonyíthat. Jó lenne egy-két meccs itt.Na az élet nagy rendező...bár Moore egészen jól nyomta hétvégén, megsérült edzésen és a Jones-Anderson-Frazier-Daniels-Fautanu OL lett összerakva.Annyira jól, hogy Ő lett a héten a harmadik legjobb passz blokkolásban.... Kár a sérülésekért. Idén is látom ahány forduló annyi féle fal felállás lesz 😀 😕 Remélem azért, hogy nem és ezzel ki is maxoltuk a sérüléseket
Klaci79
polamalu
több mint 1 éve
Na az élet nagy rendező...bár Moore egészen jól nyomta hétvégén, megsérült edzésen és a Jones-Anderson-Frazier-Daniels-Fautanu OL lett összerakva.Annyira jól, hogy Ő lett a héten a harmadik legjobb passz blokkolásban.... Kár a sérülésekért. Idén is látom ahány forduló annyi féle fal felállás lesz 😀 😕 Remélem azért, hogy nem és ezzel ki is maxoltuk a sérüléseket
Klaci79
több mint 1 éve
Te ezt nem értheted, ez a mesterterv része 😀Most visszajön és hozza az infókat 😀Rólunk, akikkel idén nem is játszotok idén, max esetleg a playoffban? 😀
polamalu
iktriad
több mint 1 éve
Na az élet nagy rendező...bár Moore egészen jól nyomta hétvégén, megsérült edzésen és a Jones-Anderson-Frazier-Daniels-Fautanu OL lett összerakva.
több mint 1 éve
Most visszajön és hozza az infókat 😀Rólunk, akikkel idén nem is játszotok idén, max esetleg a playoffban? 😀
polamalu
több mint 1 éve
Most visszajön és hozza az infókat 😀
több mint 1 éve
Azt egyébként nem értettem, hogy Edmunds hogy nem, fogott bárhol 53-as rostert. Azért annál jobb, hogy PS-ben legyen, már csak azért is, mert ST-ben is használható.Ez volt a Ter(r)el(l)és... 😉
Klemó
több mint 1 éve
Azt egyébként nem értettem, hogy Edmunds hogy nem, fogott bárhol 53-as rostert. Azért annál jobb, hogy PS-ben legyen, már csak azért is, mert ST-ben is használható.
több mint 1 éve
Na ki jött vissza? Vasárnap játszott nálunk, és egész TC-n/előszezonban jól teljesített. We have signed S Terrell Edmunds to the active roster from the Jacksonville Jaguars practice squad and placed P Cameron Johnston on the Reserve/Injured List. @BordasLaw
— Pittsburgh Steelers (@steelers) September 10, 2024
📝: https://t.co/A1Z1tjucZ9 pic.twitter.com/FWr1CHRQ3e