Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
Ha valakinek mégis hiányzik 😀 "Okorafor actually received a 0.0 pass blocking grade by PFF"
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Mondjuk a két snap szám alapján súlyozva leggyengébb LB a ligában Queen és Smith voltak.a PFF-nél. 😀 😀 Azért érdekes, hogy mindkét LB mindkét csapatban végig fent volt a pályán mindezek ellenére.
Klemó
mennyit volt fent Wilson? mert en mindenhol ot es jot csinalva lattam
xtaki
Az biztos, hogy 1-el több snappet, mint Roberts, talán 40-et, de elvileg a PFF-en megvan amit belinkeltem
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
Mondjuk a két snap szám alapján súlyozva leggyengébb LB a ligában Queen és Smith voltak.a PFF-nél. 😀 😀 Azért érdekes, hogy mindkét LB mindkét csapatban végig fent volt a pályán mindezek ellenére.
Klemó
mennyit volt fent Wilson? mert en mindenhol ot es jot csinalva lattam
több mint 1 éve
Úgy készülünk, hogy Fields lesz a kezdő Denverben.
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940

Mondjuk ez egy elég komoly passztérkép.
Ezt nevezik kiaknázatlan potenciálnak.
zacknorb
Kb négy éve csak ezt látjuk
Willie Parker
Nem, ennél azért jobbat láttunk Pickettnél is. 😀 😀 😀

Le volt tiltva a pálya közepe ez a napnál is világosabb volt. De megnéztem volna azt is, hogy miként változik a chart, ha TD kell és nem elég az FG. Ez nyilván nem fenntartható.
Klemó
Meg kell mutatni az irányítóinknak pár éve ezt az ábrát és közölni velük, hogy "dobd be abba a piros ablakba".
több mint 1 éve

zacknorb
Willie Parker
Nem, ennél azért jobbat láttunk Pickettnél is. 😀 😀 😀

Le volt tiltva a pálya közepe ez a napnál is világosabb volt. De megnéztem volna azt is, hogy miként változik a chart, ha TD kell és nem elég az FG. Ez nyilván nem fenntartható.
több mint 1 éve
RW már a Falcons elleni meccsen is inaktívként be volt öltözve és dobált a bemelegítésnél. (pedig előzetesen tudott volt, hogy Fields a QB és Allen e helyettes) Kizártnak tartom, ha nincs komolyabb setback, hogy Denverben ne ő kezdjen. Azt gondolom valahol ez jár neki. Az már más kérdés, hogy nem biztos, hogy ezzel jól jár, de ha van egy meccs ahol biztosan kezdeni akar, vagy akart, az ez a meccs Payton ellen.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940

zacknorb
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 708
Félek, hogy itt nem kicsit leszünk outcoach -olva, hogy szép magyaros legyek. Jól jönne RW extra motivációja.
több mint 1 éve
ki legyen a QB a hetvegen?
fogas kerdes ugye...
xtaki
Nem tudom hogy Wilson bevethető lesz-e addig, de ha nyerni akarunk, akkor egyértelműen Fields. Wilson ellen biztos feltüzeltebb lenne az ex csapata..
Seda26
esetleg Wilson akarna meg jobban bizonyitani
több mint 1 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 190
fogas kerdes ugye...
xtaki
Nem tudom hogy Wilson bevethető lesz-e addig, de ha nyerni akarunk, akkor egyértelműen Fields. Wilson ellen biztos feltüzeltebb lenne az ex csapata..
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ

zacknorb
És az az a zóna amit nem támadsz egy bizonytalan, nem kimagasló képességű irányítóval. Márpedig Fields a meccs elején nagyon bizonytalan, ideges volt. Később sem lett jobb, de akkor már inkább a futás dominált. Lesznek passzok majd középre, a szezonban biztosan, de ahhoz sztem sokat kell még dolgozni.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
fogas kerdes ugye...
xtaki
Elég sanszos JF, nem akarnak kockáztatni egy újabb rásérülést.
több mint 1 éve
fogas kerdes ugye...
több mint 1 éve
És állítólag jön vissza Edmunds is, a Jax PS-ből
Klaci79
Miután a Titans megverte a Jaguarst (és ott jól játszott Edmunds) és ezzel a bejutott a csapat a PO-ba azt gondoltam ez a frigy hamarabb meglesz. Boxban még jó lehet és a TE elleni munkája is jó volt, csak ne kelljen hosszút menni ... 😀
több mint 1 éve
És állítólag jön vissza Edmunds is, a Jax PS-ből
több mint 1 éve
A punter Johnston sajna be is fejezte idénre 😕
polamalu
Jött Corliss Waitman, szerintem jó döntés
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Ember nem folyosókat nyit, autópályákat

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 1 éve
A punter Johnston sajna be is fejezte idénre 😕
több mint 1 éve
Igazad van, mi is így éreztük
több mint 1 éve
Watt a végén a nyilatkozatban elmondta a bíró elnézést kért tőle a szünetben, elismerte, hogy fasz hívás volt.
polamalu
Hát ezt Én értem, de nekem nem ez fájt igazán, hanem a be nem fújt holdingok sora, de ugyanúgy az illegal motion (10ből 8szor pont így mozog még a WR), az OPI Porteren. Nehéz volt nem tendenciózusnak látni ezt. Persze zászló a masik oldalra is dobva volt, de minden kétest, minden csak kicsit is dobhatót megkaotunk tegnap. Így lett a Watt szenzációs moveja offside, amúgy érzésre, de ezzel azemben a negyedik kísérletnél a teljes Hawks Dline a neutrális zónában állhatott fel. (Ez itt persze Fields sara is volt, meg ankezdő centeré, akiknek bőszen mutogatni kellett volna, nem playt kezdeni)

Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Ezt mondjuk tényleg nem tesszük ki a kirakatba...

De ez jól néz ki...kivétel Queen, aki nem tűnt ennyire rossznak. Illetve Benton se...de a pff-et megérteni...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Watt a végén a nyilatkozatban elmondta a bíró elnézést kért tőle a szünetben, elismerte, hogy fasz hívás volt.