Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Report: T.J. Watt tore ligaments in finger, not expected to miss time
 www.thescore.com/nfl/news/2734755
steelwolf
Érted... Visszapattintotta magának a ficamot és ment vissza a pályára (mivel nagy százalékban a D van pályán). Mibű van e csóka? 😊
Reggio1914
élő szövet fém vázon.....
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
steelwolf
Érted... Visszapattintotta magának a ficamot és ment vissza a pályára (mivel nagy százalékban a D van pályán). Mibű van e csóka? 😊
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
 twitter.com/PFF_Steelers/status/1711757756917592321?t=RGMjk8PSXdADzP7xo_KoMw&s=19&fbclid=IwAR21VspqY8000QRYTIAqqt7PzLbDl9ORyOoCbBfsi-ftdB-Wi4azJl4yD28

Szerkesztette: polamalu
több mint 1 éve
Bocs, bye week miatt ma elmarad a sajttáj
Klaci79
De azért kirúgták?
Szokol
győztes meccs után? viccelsz?!
ez nálunk nem szokás 😀
Klaci79
Pedig a szivarokat is megvettem 😀
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79
De azért kirúgták?
Szokol
győztes meccs után? viccelsz?!
ez nálunk nem szokás 😀
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Klaci79
De azért kirúgták?
több mint 1 éve
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Mike "appreciate" Tomlin mikor tart ma sajttájt? Hánykor van a kötelező keddi???? 😀
polamalu
18 óra, hagyományosan akkor kezdődik
Klaci79
Itteni 18? Csak, hogy edzés közben akkor megszakítok minden kapcsolatot a külvilűággal 😀 Ja meg megyek szivart venni 😀
polamalu
Miért, mire számítasz? 😊
több mint 1 éve
Mike "appreciate" Tomlin mikor tart ma sajttájt? Hánykor van a kötelező keddi???? 😀
polamalu
Klaci79
Itteni 18? Csak, hogy edzés közben akkor megszakítok minden kapcsolatot a külvilűággal 😀 Ja meg megyek szivart venni 😀
polamalu
természetesen 😀
magyar idő szerint, twitter, fb mindig adja
megjön a kedve, ha vár a keddre...😉

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
polamalu
Klaci79
több mint 1 éve
polamalu
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Snagal Baltimore Ravens 906
Kivancsi lennek melyik ez a helyzet ahol nem tudta megdobni a labdat 30 yardra. Video? Leiras? Kivancsiva tettel.
no
 www.youtube.com/watch?v=PknaK4be5Eo
32 40-től. Ha ezt megdobja, eldőlt a meccs. Ha OBJ-nek magasabban dobja, akkor nem INT és eldőlt a meccs. 260 milláért ez kevés...
Szokol
Speciel ezt szerintem megdobta LJ, csak az elkapó fekve várta a labdát. Ha talpon tud maradni, sima elkapás.
ikuvihar
Hátsó kamerából látszott, hogy az elkapó háta mögé dobta a labdát, aki azért esett el, mert megpróbált korrigálni. Ez egy egyszerű passz, egy fél pályányi területre hajíthatta volna, csak menjen az elkapó elé, hogy esélye legyen befutni.
Szokol
Azt a passzt a visszajátszás alapján én is Jacksonnak írtam be azt az incompletet, de továbbra is tartom, szemellenzőség azt gondolni, hogy nem tud passzolni. Manningnek is volt gyenge passza, Brady is dobott homályt, egy QB se fog 100%osan dobálni (főleg nem olyan védelem ellen, mint Watt vezette Steelers).

az hogy 52M-t keres meg azért kellene elengedni, mert ennyi a piaci ára egy QB-nak ma.
Most Burrow fizuja mennyivel lett jobban elköltve ha az idei teljesítményét kikockázom?
Vagy Russel Wilson 49M-ja mennyivel jobb befektetés? Kyler Murray? Egyik sem ér ennyit, de egyelőre ez a tendencia.

Elnézést az offért, részemről elmondtam ami kikivánkozott, várjuk a visszavágót 😊
több mint 1 éve
Kivancsi lennek melyik ez a helyzet ahol nem tudta megdobni a labdat 30 yardra. Video? Leiras? Kivancsiva tettel.
no
32 40-től. Ha ezt megdobja, eldőlt a meccs. Ha OBJ-nek magasabban dobja, akkor nem INT és eldőlt a meccs. 260 milláért ez kevés...
Szokol
Speciel ezt szerintem megdobta LJ, csak az elkapó fekve várta a labdát. Ha talpon tud maradni, sima elkapás.
ikuvihar
Hátsó kamerából látszott, hogy az elkapó háta mögé dobta a labdát, aki azért esett el, mert megpróbált korrigálni. Ez egy egyszerű passz, egy fél pályányi területre hajíthatta volna, csak menjen az elkapó elé, hogy esélye legyen befutni.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 7 301
no
Szokol
Szerintem te a tokeletesseget keresed es senkinel nem talalod meg. Ezek nem nagy valoszinusegu dobasok es nulla osszhanggal kis teruletre rosszul dobta meg, de ilyen kitetellel ez a liga mar nem letezne. persze el tudom fogadni ha nalad egy megfizetett QB-nal ez a felteteled.

Ha akarod akkor talalok TJ-nel hibat es akkor atkuldhetitek nekunk, mi egyutt tudunk elni hogy nem tokeletes valaki.
több mint 1 éve
no
Szokol
ikuvihar
szerintem is de kellene latni all 22-ben.
több mint 1 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
no
Szokol
több mint 1 éve
no
több mint 1 éve
Azért bevallom ma jobb kedvvel ébredtem így, hogy sikerült nyerni na. Meg persze, hogy Kesztyűs is bebaszta! 😊

Hogy még jobb kedvem legyen, bemásolná nekem valaki a Láma statjait összesítve az eddigi meccseiről ellenünk? Kíváncsi vagyok mi ér meg 260 milla dodót. Jár már vajon 20 vesztett labdánál? 😊
Szokol
azért nem szomorú az valahol, hogy keresned kell a statisztikákat, hogy validálhasd az utálatod tárgyát? Mindezt egy győzelem után is?

Sajnálom, de 2 int mellé 7 fumble-je van. Még sok "munka" lesz abban, hogy összejöjjön a kívánt TO mutató, de a támadófalunk nagyon igyekszik, hogy idővel meglegyen az álmod 😉 (bár nem feltétlen értem, hogy a blindeside blokkok miért minősítik a QB-t, de gondolom mindegy is, a lényeg, hogy legyen mibe kapaszkodni, ha már kitartottál mellette hogy utálod mert szar irányító 😊)

Viccet félretéve tényleg nem értem miért akarod ennyire statisztikai alapon utálni, mikor simán lehet egy játékos nem szimpatikus akkor is ha jó. Én is utáltam Hines Ward-ot, de nem túrtam a netet statisztikák után, hogy rá tudjak bökni, hogy "NA ÉS LÁM MÉG SZAR IS".

Mellesleg itt egy 22es stat, hogy legyen mintád teljes évre:
 www.reddit.com/r/nfl/comments/10jtn42/2022_qbs_ranked_by_touchdownturnover_ratio_min_5/?rdt=54915

Itt tedd mellé, hogy se fal, se elkapó nem volt (meg egy azóta kirúgot OC)

Vannak hiányosságai Jacksonnak, de személyszerint én csak a leadership kompetenciájának hiánya miatt nem adtam volna neki az általad sajnált fizetést.
Snagal
Dehogy utálom én, csak nem nézem semmibe, mint irányítót. Boldogan elrohangál a mezőn, aztán amikor igazán ki kellene jönnie, hogy mennyire fasza gyerek, rendszeresen csődöt mond. Vasárnap este Flowers 3 yardra megveri a védőjét, ajtó-ablak TD helyzet, a Láma meg nem képes a közelébe se dobni a labdát 30 yardról? Nem az ő hibája, gyengék a képességei, futóhoz illők.

Persze lehet vele meccset nyerni, Hurts se több nála, csak neki van két olyan elkapója, akinek elég a közelébe dobni a labdát, nem kell nekik.

A statisztika, ami a hugykrém csapatok elleni meccsek adatait is tartalmazza a szememben sokat nem érnek. Jön egy bonyolultabb, de átlagos képességű védelem, mint a Steelersé és egyből össze van zavarodva a fiú. Amúgy 7 INT az a 2, nem? Úgy már nincs is olyan messze 😊
Szokol
Nem jut mindenkinek Pickett, annal jobb meg meg annyira sem. Ez ellen a D ellen LJ tegnap a droppok ( amihez nem volt kozuk a vedoknek, de benne van a jatekban ) 80% megfogjak es nulla YAC-el szamolva a sajat passzrekordjat megdonti. Jo volt a D-tek? Meh. Ezen a meccsen sok mindenkit ki lehet hozni hibasnak, de LJ a sor vegen lenne. akkor is ha futokent jatszott iranyitot.

több mint 1 éve
Azért bevallom ma jobb kedvvel ébredtem így, hogy sikerült nyerni na. Meg persze, hogy Kesztyűs is bebaszta! 😊

Hogy még jobb kedvem legyen, bemásolná nekem valaki a Láma statjait összesítve az eddigi meccseiről ellenünk? Kíváncsi vagyok mi ér meg 260 milla dodót. Jár már vajon 20 vesztett labdánál? 😊
Szokol
azért nem szomorú az valahol, hogy keresned kell a statisztikákat, hogy validálhasd az utálatod tárgyát? Mindezt egy győzelem után is?

Sajnálom, de 2 int mellé 7 fumble-je van. Még sok "munka" lesz abban, hogy összejöjjön a kívánt TO mutató, de a támadófalunk nagyon igyekszik, hogy idővel meglegyen az álmod 😉 (bár nem feltétlen értem, hogy a blindeside blokkok miért minősítik a QB-t, de gondolom mindegy is, a lényeg, hogy legyen mibe kapaszkodni, ha már kitartottál mellette hogy utálod mert szar irányító 😊)

Viccet félretéve tényleg nem értem miért akarod ennyire statisztikai alapon utálni, mikor simán lehet egy játékos nem szimpatikus akkor is ha jó. Én is utáltam Hines Ward-ot, de nem túrtam a netet statisztikák után, hogy rá tudjak bökni, hogy "NA ÉS LÁM MÉG SZAR IS".

www.reddit.com/r/nfl/comments/10jtn42/2022_qbs_ranked_by_touchdownturnover_ratio_min_5/?rdt=54915

Vannak hiányosságai Jacksonnak, de személyszerint én csak a leadership kompetenciájának hiánya miatt nem adtam volna neki az általad sajnált fizetést.
Snagal
Dehogy utálom én, csak nem nézem semmibe, mint irányítót. Boldogan elrohangál a mezőn, aztán amikor igazán ki kellene jönnie, hogy mennyire fasza gyerek, rendszeresen csődöt mond. Vasárnap este Flowers 3 yardra megveri a védőjét, ajtó-ablak TD helyzet, a Láma meg nem képes a közelébe se dobni a labdát 30 yardról? Nem az ő hibája, gyengék a képességei, futóhoz illők.

Persze lehet vele meccset nyerni, Hurts se több nála, csak neki van két olyan elkapója, akinek elég a közelébe dobni a labdát, nem kell nekik.

A statisztika, ami a hugykrém csapatok elleni meccsek adatait is tartalmazza a szememben sokat nem érnek. Jön egy bonyolultabb, de átlagos képességű védelem, mint a Steelersé és egyből össze van zavarodva a fiú. Amúgy 7 INT az a 2, nem? Úgy már nincs is olyan messze 😊
több mint 1 éve
Snagal Baltimore Ravens 906

Szokol

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Kicsit optimistább nézőpontban megvilágítva a dolgokat, én a tegnapi győzelem után nagyon elégedett vagyok a csapattal. Kellett hozzá szerencse is persze, de azért az nonszensz, hogy néhány helyen mást nem is látnak bele ebbe a győzelembe. Droppoltak a Baltimore elkapók, akkor mi vagyunk szerencsések, vagy az agyon hypolt ravens recieverek a gyengék? Tudtommal még az elkapas is a játék része.

Az meg hogy relatíve gyenge játékkal is pozitív a mérlegünk, szerintem nem azt vetíti előre, hogy na akkor most jön a visszaesés. Mert itt a winning mentality nagyon erős. Ez sanszos hogy megmarad. A játékunk pedig ettől jobb kell, hogy legyen, és jobb is lesz. Csak kell némi változtatás a kezdőben, mint hogy játsszon többet Warren (Najee helyett), B. Jones (Moore helyett), és Porter (PP helyett). Mert csak jobbak lehetnek, mint akik eddig helyettük játszottak.

Canadara nem térnék ki, mert szerintem nincs realitása, hogy szezon közben kivágjuk.

Látva a menetrendet ezt a 3-2-t a bye weekig, azt hiszem aláírtuk volna szezon elején. Most jön négy nyerhetőbb de könnyűnek sem nevezhető meccs (2-2-t tippelek), ebből 3 középcsapat ellen, és egy jags elleni, akik szintén szeretik tökön lőni magukat. Utána két nehéz csoportrangado (1-1), majd három könnyűnek tűnő meccs (3-0). Azt gondolom, ebből a 9-ből legalább 5-öt nyerünk, de a 6 win is teljesen reális. És úgy jó pozícióból tudnánk nekivágni az utolsó három piszok nehéz meccsnek.
Seda26
Nincs baj az optimizmussal, sőt Én is optimista szoktam lenni, de egy dolgot látnod kell. Ha a Steelers D, vagy az ellenfél O balfaszságai (drop) nem tartják az ellenfeleket 20 pont alatt, akkor jó eséllyel ez a csapat kikap, mivel az O-ban maximum 1-1 jó drive van és mondjuk az, hogy nem adja el a lasztit. Ez optimizmus ide, vagy oda tény per ma.

Ebben az NFL-ben ez gyakorlatilag zérus. A Broncos-on és talán a Bears-en és most már azt mondom, hogy a Pats-en kívül nem látok olyan csapatot, aki ellen ez elég lenne. A Rams, a Titans, a Jags és a Packers sem ilyen. Nem csak ők, de a bottom3 csapaton kívül bármelyik csapat képes feltenni 20+ pontot a táblára, ha kijön a lépés és/vagy a D-nek nincs TO haevy napja. A D-ben az elit EDGE páros mellett ugyanis NINCS más domináns egység. A DL átlagos, az ILB sorunk átlag alatti, a safety sorunk átlag felett van Minkah-val, de CB sorunk kifejezetten gyenge.

A Raiders ellen ugyanúgy meleg lehetett volna a pite, csak ha a biztos pick6-et Peters nem ejti el, és szintén zenész ugyanúgy a Browns meccs. No és a mostani Ravens meccsről ne is beszéljünk. Egyik meccsen sem domináltunk egy percet sem (a Raiders ellen talán igen). Ha pedig így nézem, ez a Steelers ugyanúgy állhatna 1-4-en, de akár 0-5-ön és egy szót nem szólhatnánk.

Nekünk nincsenek átlagos csapatok tehát. Sőt. Egy Rams, egy Titans, egy Jags, és egy Packers is képes önerőből simán 20 pont felett termelni, velünk ellentétben, így mind a 4(!) csapat ellen alapból hátrányból indulunk. Persze ez nyilván arról szól, ha nem változik a Canada rendszer és vele az O teljesítménye, hiszen az teljesen biztos, hogy ezt a TO margint nem fogja tudni mindig hozni a D.

Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Azon gondolkodtam amúgy, hogy ezt a Canada-féle rendszert melyik irányító tudná működtetni? Talán egy csúcson lévő Brett Favre-féle gunsliger?

Egy Manning, Brady féle precíz gép ebbe belehülyülne szerintem!
Szokol
Mivel koncepció nincs, vagy is bocsánat van, de az kiszámítható és nem működik, ezért itt csak a spontán játékot játszani tudó menekülőművész Mahomes vagy a pályafutása csúcsán lévő Russel Wilson tudna csak valamit alkotni. A precíziós játékosok tuti minden 3 and out után hajigálnák a sisakot fel a páholyba Canada felé.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Kicsit optimistább nézőpontban megvilágítva a dolgokat, én a tegnapi győzelem után nagyon elégedett vagyok a csapattal. Kellett hozzá szerencse is persze, de azért az nonszensz, hogy néhány helyen mást nem is látnak bele ebbe a győzelembe. Droppoltak a Baltimore elkapók, akkor mi vagyunk szerencsések, vagy az agyon hypolt ravens recieverek a gyengék? Tudtommal még az elkapas is a játék része.

Az meg hogy relatíve gyenge játékkal is pozitív a mérlegünk, szerintem nem azt vetíti előre, hogy na akkor most jön a visszaesés. Mert itt a winning mentality nagyon erős. Ez sanszos hogy megmarad. A játékunk pedig ettől jobb kell, hogy legyen, és jobb is lesz. Csak kell némi változtatás a kezdőben, mint hogy játsszon többet Warren (Najee helyett), B. Jones (Moore helyett), és Porter (PP helyett). Mert csak jobbak lehetnek, mint akik eddig helyettük játszottak.

Canadara nem térnék ki, mert szerintem nincs realitása, hogy szezon közben kivágjuk.

Látva a menetrendet ezt a 3-2-t a bye weekig, azt hiszem aláírtuk volna szezon elején. Most jön négy nyerhetőbb de könnyűnek sem nevezhető meccs (2-2-t tippelek), ebből 3 középcsapat ellen, és egy jags elleni, akik szintén szeretik tökön lőni magukat. Utána két nehéz csoportrangado (1-1), majd három könnyűnek tűnő meccs (3-0). Azt gondolom, ebből a 9-ből legalább 5-öt nyerünk, de a 6 win is teljesen reális. És úgy jó pozícióból tudnánk nekivágni az utolsó három piszok nehéz meccsnek.
Seda26
szerintem teljesen mas szemszogbol nezed a jatekot, mint mi, akik karogunk es Canada nelkul szeretnenk latni a csapatot. Leginkabb azt olvasom toled, hogy elfogadhato a teljesitmeny, a gyozelmek szama a fontos, illetve, egy esetleges PO is benne lehet.
Szerintem meg inkabb a jatek kepe, a barkit legyozunk kepesseg lenne itt a fontos, semmint az 50% feletti kozepcsapat image. Igen, fantasztikus, hogy a north elso helyen ucsorgunk 5 fordulo utan, de a jatekunk teljesen kilatastalan. Akkor is kilatastalan lesz, ha az altalad emlitett 3 csere megtortenik.
Akkor is az lesz, ha visszajon Heyward, esetleg DJ is routokat fog futni. Azert az, mert az egesz koncepcio nem mukodik, mert nem a jatekosok erossegere epit, hanem teljesen esetleges, meginkabb kiszamithato.