Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Pár helyen olvastam, fórum hozzászólásokban, kommentekben, itt-ott, hogy szándékosan nem vették elő a tavaly év végén jól működő rendszert, hanem Canada lehetőséget kapott, hogy kipróbáljon Pickettel valami más sémát, látni akarták hogy az hogy megy.
Elvileg erre a bye weekig kapott időt, és ha nem jön be, akkor visszaállnak arra, amiről már tudják hogy működik. És mivel ez előre meg volt beszélve, ráadásul jól is állunk, semmi ok hogy kirúgják.

Ezt lehetségesnek tartjátok, vagy csak szurkolói konteó gyártás?
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Ezt akartam írni, hogy ez nem very close hanem SOKKAL jobbak mert nincsen Hampton Kiesel meg a többiek. És ők ennek ellenére jobbak😊
Razi
Ott aztán lehetne duplázni, "- Fönök kit duplázzunk??? - Mindenkit bazz mindenkit..... " 😀
polamalu
aze' ha Heyward visszagyun, akko lesz plusz egy akire figyelni kell. Esetleg ha a kicsi porter annyira jo lesz, hogy kezdokent szamitanak ra, esetleg shutdown cornerre' novi ki magat.
xtaki
Nem ugyanaz a poszt, de azért Ogunjobi és Benton is kezd tiszteletet kiváltani, a Ravens ellen is jók voltak szerintem. Benton doki eddig nagyon jó fogásnak tűnik.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Ezt akartam írni, hogy ez nem very close hanem SOKKAL jobbak mert nincsen Hampton Kiesel meg a többiek. És ők ennek ellenére jobbak😊
Razi
Ott aztán lehetne duplázni, "- Fönök kit duplázzunk??? - Mindenkit bazz mindenkit..... " 😀
polamalu
aze' ha Heyward visszagyun, akko lesz plusz egy akire figyelni kell. Esetleg ha a kicsi porter annyira jo lesz, hogy kezdokent szamitanak ra, esetleg shutdown cornerre' novi ki magat.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Razi
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
több mint 1 éve
"James Harrison says T.J. Watt/Alex Highsmith might be a better duo than himself and LaMarr Woodley.
"It’s very close, if not better."" És sztem is. És nincsenek még a plafonon......
polamalu
Csak a tobbiek nem eleg erosek hozza. Bar lehet ez sem igaz igy, inkabb az edzo nem eleg jo.
xtaki
Itt csak aŐ kettősükről van szó. Az a Dline meg egy áldás volt a Wugyli-JH duónak. Ha most lenne olyan D line, sztem az irányítók barna gatyában menekülnének. Aaron Smith, Hampton, Keisel.... Mellé Watt és Highsmith.... Gyilkos lenne....
több mint 1 éve
"James Harrison says T.J. Watt/Alex Highsmith might be a better duo than himself and LaMarr Woodley.
"It’s very close, if not better."" És sztem is. És nincsenek még a plafonon......
polamalu
Csak a tobbiek nem eleg erosek hozza. Bar lehet ez sem igaz igy, inkabb az edzo nem eleg jo.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Hááát ez érdekes lenne nem vagyok nagy rajongója Grudennek.
Razi
A lenyeg h elkedzodott a talalgatas
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Hááát ez érdekes lenne nem vagyok nagy rajongója Grudennek.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
“Way too early to speculate. But a good one would be a Tomlin friend — Jon Gruden..”

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Bedard gyerek legalább egy jó csapat (mondjuk nem idén jó) ellen szerezte meg az első NHL pontjait. Nem tudom ki mennyire van benne, a kisgyerek elképesztő tehetség. Gretzkyhez mérik kb. A méretei meg egy sima földi halandó. Nincs 180 cm. A fiam 15 évesen kb ugyanaz a méret kategória. Mondjuka hokitudásban Bedard sztem 2 évesen jobb volt....
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Éjjel elkezdődött az NHL is. Gyanítom idén igazi lejtmenet lesz, mert elég sok a gond a csapat háza táján.
De nem is ez a lényeg ezen a fórumon...hanem a szurkolók itt is hangot adtak a focival kapcsolatos kérésüknek 😀

Klaci79
Még szerencse, hogy a Blackhawks volt az ellenfél és nem valamelyik juharfaleveles csapat, mert még magukra vették volna... 😊
több mint 1 éve
gedam 5 908
Csak szimplán érzelmi oldalról. Ülök egy sky box-ban és amunkámat kell végeznem. Közben 60.000 ember ordítja, hogy takarodjak, meg válogatottabb szavakat. Hetek óta mindenhol ez a téma. Jó ez nekem? (Mármint ha én lennék Canada). Értem, hogy jó fizetés, de én tutira megköszöntem volna már. Ha annyira biztos vagyok abban amit csinálok, hogy az valóban a jó út. Sztem az emberünknek fogalma nincs mit is kellene tenni, hogykijöjjön a szekér a sárból. Tomlin meg még nem teljesen vonta meg a bizalmat. Bár lehet mára már igen, csak nincs ez kommunikálva.
polamalu
roppantul kivancsi lennek, hogy a TD-nel mit gondolt valojaban. O hivta ezt igy? vagy Picket athivta? Eleve szar hivas volt? vagy csak kicsit kellett valtoztatni?

egyebkent a makacsul hulye emberek meg vannak gyozodve rola, hogy ok nem hulyek, hulye mindenki mas.
xtaki
pickens elmondta, hogy látta, hogy hámfri csak őt lesi és rá se néz a széftire, ezért tudta, hogy 1-1-ben marad vele , úgyhogy pickett-tel áthívták a játékot go routra. canadának kicsit savanyú volt ez így.

Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 7 301
Csak szimplán érzelmi oldalról. Ülök egy sky box-ban és amunkámat kell végeznem. Közben 60.000 ember ordítja, hogy takarodjak, meg válogatottabb szavakat. Hetek óta mindenhol ez a téma. Jó ez nekem? (Mármint ha én lennék Canada). Értem, hogy jó fizetés, de én tutira megköszöntem volna már. Ha annyira biztos vagyok abban amit csinálok, hogy az valóban a jó út. Sztem az emberünknek fogalma nincs mit is kellene tenni, hogykijöjjön a szekér a sárból. Tomlin meg még nem teljesen vonta meg a bizalmat. Bár lehet mára már igen, csak nincs ez kommunikálva.
polamalu
roppantul kivancsi lennek, hogy a TD-nel mit gondolt valojaban. O hivta ezt igy? vagy Picket athivta? Eleve szar hivas volt? vagy csak kicsit kellett valtoztatni?

egyebkent a makacsul hulye emberek meg vannak gyozodve rola, hogy ok nem hulyek, hulye mindenki mas.
xtaki
Ez beepitett jatek minden csapatnal. Nem ez lett hivva az biztos, hanem at lett hivva, de azert nem gordiuszi csomo volt P-nek. Es ebben az edzoi garda is benne van termeszetesen, akik elozetesen felkeszitik a csapatot ra. Nincs S segitseg es a CB pressel. Elony a WR-nel es oda kell dobni. Ettol ez nem egyszeru dobas. Viszont ami konnyitette a helyzetet az a D irdatlan pocsek hivasa. Cov 0 es az osszes elkapot emberezesre biztatod, altalaban van olyan match-up ami az O-nek kedvez es akkor vereseg a D-nek, de a cov 0-nal alpveto hogy van szabad rusher a QB-n es igy nehezedik a dobas. Kiveve itt, mert az adott +1 emberelony ahol senkit nem kell elvernie valakinek a ravens osszehozta hogy -1 emberhatranyban menjen. A ketto ILB halott a jatekban, RB es QB blitz nelkul pihenhettek volna az oldalvonalon is.

Persze akkor is sikerulhetett volna, de a felere csokkentettek volna a sikeressegi ratat ha megy a nyomas aminek jonnie kellett volna kulonben ertelmetlen a hivas a D reszerol.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
közönség helyében én már átállnék a "Fire Tomlin"-ra. Hamarabb kitenné Canada-t, hogy mentse magát 😀

több mint 1 éve
polamalu

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Éjjel elkezdődött az NHL is. Gyanítom idén igazi lejtmenet lesz, mert elég sok a gond a csapat háza táján.
De nem is ez a lényeg ezen a fórumon...hanem a szurkolók itt is hangot adtak a focival kapcsolatos kérésüknek 😀

Klaci79
😀 😀 Ez mekkora.... 😀

Közben kiderült, hogy Pickett a "Randy" nevezetű audible-lel hívta át a játékot a TD előtt, ami Mossra utalt, aki nagyon sok ilyen elkapást és TD-t jegyzett ugye a ligában. Itt ugye a zero felállás volt a D-nél a kulcs, amit nyilván felállás után látott Pickett, és azt is beszélték meg már a meccs előtt Pickensszel, hogy ha ilyen lesz, akkor készüljön erre, szóval a Canada playcalling nem feltétlenül lett volna itt hibás.

Az persze már más kérdés, hogy Canada arcán a totális értetlenség látszik és nem az, hogy ő is látta, hogy át kell hívni a playt.... 😀

A lényeg a lényeg, szerintem ez már Canada-nak sem jó hosszabb távon...hacsak nem táltosodik meg az O, a kicsit jobbal nem fog nagyobb elismertséget kihozni magának.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Klaci79
Láttam most a Pens meccs ismétlését. | Gyönyörűen bekeztünk 😕 |

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
 twitter.com/PFF_Steelers/status/1711757756917592321?t=RGMjk8PSXdADzP7xo_KoMw&s=19&fbclid=IwAR21VspqY8000QRYTIAqqt7PzLbDl9ORyOoCbBfsi-ftdB-Wi4azJl4yD28
polamalu
'Not Right Now: 'Teryl Austin Still Won't Commit To Starting CB Joey Porter Jr.
 steelersdepot.com/2023/10/not-right-now-teryl-austin-still-wont-commit-to-starting-cb-joey-porter-jr/
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Report: T.J. Watt tore ligaments in finger, not expected to miss time
 www.thescore.com/nfl/news/2734755
steelwolf
Érted... Visszapattintotta magának a ficamot és ment vissza a pályára (mivel nagy százalékban a D van pályán). Mibű van e csóka? 😊
Reggio1914
ebben a sportban ez alap...még a magyar div2-ben is 😊
thebeke
Jól van persze, értem én, csak ugye én gurulóson szocializálódtam és ott szinte csak ilyen nyápic primadonnákat látott az ember... 😀
több mint 1 éve
steelwolf
Érted... Visszapattintotta magának a ficamot és ment vissza a pályára (mivel nagy százalékban a D van pályán). Mibű van e csóka? 😊
Reggio1914
thebeke
Meg a hokiban is. Most volt egy 8 éves kiskölyök, a kezeim alatt nevelkedik. Eltört az orra, Heim Pál, konzultálnak a dokik, helyre kellene tenni, mert picit elmozdult, bla bla. Apuka megkérdi, ok, de mikor sportolhat a gyerek akkor újra? Dokinő- Mit sportol? -Jégkorong. Ja akkor felejtse el, nem kell azt helyretenni, jön majd még úgyis párszor 😀
több mint 1 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
steelwolf
Reggio1914