Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
Most nézem a Det-LAR meccset. Itt olyan off holdingokra dobnak zászlót amiből nálunk tegnap minden játékban volt 2, csak Watton.... 😀
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Nem mondom, hogy többet kaptam a vártnál, mert ez így nem lenne igaz, de elégedett vagyok.
Egyrészt O oldalon ha ebben a csapatban fantázia lenne, úgy dns-ileg, akkor valószínűleg nem AS lenne az OC. Bár Canadáról nem sok jót tudok elmondani, a playhívások tegnap se voltak a kedvenceim. Illetve ez sem teljesen igaz, mert a második félidőben volt egy szakasz, ahol körbe kellett néznem a "kocsmában", hogy még biztosan a Steelers meccset adják e, vagy esetleg valami más meccsre tértünk vissza a reklámszünet után.
Valami olyan érzése van az embernek, szigorúan a playcalling kapcsán, hogy néha 1-1 drive során megmutatják, hogy lenne itt játék, meg lehetnének itt olyan támadások, mint egy komolyabban támadócsapatnál, de aztán gyorsan visszaveszik, mert nem akarják ezt megmutatni nekünk (vagy az ellenfélnek).
Ha az a cél, hogy a védelem annyit pihenjen, amennyit csak tud, akár annak árán is, hogy nem rúgunk csak fg-t, de megcsinálunk 4-5 3. kísérletet. akkor értem, de félek nem erről van szó.
Itt inkább megint az lehetett, hogy Fields vigyázzon a labdára, mint a tojásra, aztán jutunk amíg jutunk. Van ebben valami tudatosság, nehéz lenne vitatni, de én aki JF játékát azért sokszor láttam már, tudom, hogy ennyire limitálni talán még őt sem kell.
Na mindegy, én csak szurkolok, a döntésekbe nem vonnak be, lehet kiderül valami pozitív, túl azon, hogy ezzel a védelemmel, egy hasonló vagy éppen jobb csapat ellen (4 pontos favoritok voltak) lehet meccset nyerni, ha vigyázol a labdára.

A D...hát nehéz szavakat találni, ott szinte makulátlan védekezés volt.
Mondom ezt azért mert a liga legjobb RG-je volt a másik oldalon, egy tavaly elit közeli center és két nagyszerű OT, amellett, hogy talán a liga legjobb RB-je is náluk játszik.
Szóval nem volt az magától értetődő, hogy mi fogjuk a futást, illetve hogy ilyen nyomást tudunk generálni, még akkor sem, ha tudtuk, hogy Watt, Highsmith és Herbig nem szarral gurigáznak.
Külön kiemelném DeShon Elliott játékát, Minkah mellett végre találtunk egy másik jó safety-t a radar alatt, és Donte Jackson személyében talán mégse lesz olyan nagy gond a no2 CB-vel.
Igaz persze, hogy Cousins egy szar sérülésről jött vissza és néha a Falcons playhívása is elég fejfakaros volt...de ez nem a mi gondunk szerencsére.

Amúgy Watt offside szabálytalansága a világ röheje volt...szomorú, hogy ennyire vakon voltak néha a zebrák 😕
több mint 1 éve
Leszek picit én az ünneprontó. A O -nak fel kell lépnie mert nem lehet elvárni a D -től a hero modeot mint a mostani meccsen. Kizártnak tartom, hogy ez a forma kitartóan lehozható. Mondjuk Wilsonnal talán ez meglesz.
Razi
Nyilván nem hozható ez a D forma, ez nem is kérdés. Viszont nem volt megtesztelve az O milyen lenne, ha kellene a TD. Illetve, ahogy Zoli is jelezte, ott a végén volt egy drive, amiben domináltunk, volt futás, szépen működött a boot leg, láttunk egy spread O-ból design futást (is).

Nem, nagyon nem vagyunk az esélyesei a PO-nak és a csoportnak, de Én a Browns és Bengals problémáit nem irígylem. Mind a kettő rosszul nézett ki, azzal együtt is, hogy a Bengals mindig rosszul kezd.

Amit egyébként a D-ben "nem énekeltünk meg" az a Dline. Ez is kellett nagyon ahhoz, hogy héba hóba tudják csak duplázni Wattot. Konstans nyomást tolt Heyward, Oginjubi, Benton és Adams is.
Klemó
Ahogyan az oldalon az értékelőben meg is énekeltem, D line
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Leszek picit én az ünneprontó. A O -nak fel kell lépnie mert nem lehet elvárni a D -től a hero modeot mint a mostani meccsen. Kizártnak tartom, hogy ez a forma kitartóan lehozható. Mondjuk Wilsonnal talán ez meglesz.
Razi
Nyilván nem hozható ez a D forma, ez nem is kérdés. Viszont nem volt megtesztelve az O milyen lenne, ha kellene a TD. Illetve, ahogy Zoli is jelezte, ott a végén volt egy drive, amiben domináltunk, volt futás, szépen működött a boot leg, láttunk egy spread O-ból design futást (is).

Nem, nagyon nem vagyunk az esélyesei a PO-nak és a csoportnak, de Én a Browns és Bengals problémáit nem irígylem. Mind a kettő rosszul nézett ki, azzal együtt is, hogy a Bengals mindig rosszul kezd.

Amit egyébként a D-ben "nem énekeltünk meg" az a Dline. Ez is kellett nagyon ahhoz, hogy héba hóba tudják csak duplázni Wattot. Konstans nyomást tolt Heyward, Oginjubi, Benton és Adams is.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Razi
Nem vagy ünneprontó.
A győzelem és a D teljesítménye miatti öröm nem csapott át SB várakozásba. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Razi
Sztem meglesz az, nem erre készültünk, ez inkább egy vész plan volt. Sztem egész héten Wilsonra készültünk mi is, csak aztán valaki egy zacskó xa..t dobott a ventillátorba.
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 708
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
a qb lolapon megint nincs semmi kozepen.
több mint 1 éve
Amúgy vezetjük a csoportot 😁
steelwolf
gyorsan screenshotold le, mer nem hiszem, hogy ez sokaig igy lesz.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Amúgy vezetjük a csoportot 😁
több mint 1 éve
Zseni volt a #D. Jackson jó cserének tűnt.
Watt pedig nem ember 😊
Az #O fejkavaros, igazából szinte csak Pickens a WR, ő pedig egy időzitett bomba.
Jöhet a Broncos, jó kis #D csatára lehet készülni.
steelwolf
Én azt gondolom hogy negyon nem is keresett mást, nem volt másra hívva passzjáték szinte. Ez egy limitált book volt. Remélem. Most valóban nem nézett ki jól az O,de az utolsó drive ott 2 perc környékén egészen pofás volt. Megmutatta, ha akarunk és kell tudunk haladni. Sztem sokkal fontosabb volt a labdabiztonság. Fields összetört volna, ha eladja és negatív spirálba kerül. Ez egy jó pozitív töltés neki. Hiányolom a TD-t, de ez van a W az W. A védelemtől ez a minimum amire számítok idén 😀
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Zseni volt a #D. Jackson jó cserének tűnt.
Watt pedig nem ember 😊
Az #O fejkavaros, igazából szinte csak Pickens a WR, ő pedig egy időzitett bomba.
Jöhet a Broncos, jó kis #D csatára lehet készülni.
több mint 1 éve
Tomlin azt mondta hogy sajnos súlyos a punter sérülése
astroid
Nem csodálom, ráestek a támaszkodó lábra... szerencse, hogy nem tört el...
Reggio1914
Meg jo hogy csak running into, mi lett volna ha roughing lett volna
xtaki
Nem, nem. Holding penalty volt ellenünk a call. Pont a kieső punter miatt választotta azt a Hawks, hogy 10 yard minusz es ujra punt, ahelyett, hogy spot+10 yard jöttek volna.
több mint 1 éve
astroid
Reggio1914
Meg jo hogy csak running into, mi lett volna ha roughing lett volna
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Gratula szèp győzelem ha a D kitart mèg ezt a QB garnitúra is elbírható 😏
dande2
Oké, győzelem, de TD nélkül. Nem megnyugtató 🙂
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula szèp győzelem ha a D kitart mèg ezt a QB garnitúra is elbírható 😏
több mint 1 éve
astroid
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 413 — Steelers fan
A D hozta a meccset, az O annyit mutatott, ami pont elégséges volt. Blue collar football. Zsebben a W, vezetjük a csoportot 😊 a többi mellékes.
több mint 1 éve
Az OL-nek még össze kell állni de Frazier első meccsén egész jó volt. Broderick Jones is rácáfolt az előszezonban nyújtott telejesítményre. Jövő héten ki fog dobálni ? 😀
astroid
És ki fog puntolni? Marad Boswell? 😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nem puntolt rosszul. 😉
De ha más nem, a Pufit összekaparjuk valamelyik Tacoból... 😃
Reggio1914
Kukázunk majd valakit. Hétfőn jön majd 2-3 try out playa és egész héten megy majd a teszt. Porter sérülés rosszabb hír, bár visszatért a végére, vagyis nem súlyos.
több mint 1 éve
Az OL-nek még össze kell állni de Frazier első meccsén egész jó volt. Broderick Jones is rácáfolt az előszezonban nyújtott telejesítményre. Jövő héten ki fog dobálni ? 😀
astroid
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nem puntolt rosszul. 😉
De ha más nem, a Pufit összekaparjuk valamelyik Tacoból... 😃
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
astroid

több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
több mint 1 éve
Regi idok focijara emlekezteto meccs volt ez. Erdekes, kifejezetten elveztem.
több mint 1 éve
Elképesztő D dominancia. Az O megcsinált 6FG drive-ot ehhez és meglett a W. A kulcs az volt, hogy Cousins nem volt limitálva és beleszaladt szépen a labdaeladásokba. Azt nem hittem volna, hogy az egyébként nagyon jó Atlanta OL-t ennyire dominálni tudjuk majd.

A bírói teljesítmény elképesztő volt viszont. Szerintem hatalmas bírói nyomást viseltünk el. Az O-ról felemás a véleményem, ahogy a playcallingról is. Így utólag azt mondom, hogy bejött a konzervatív kiherélt play calling, de az utolsó előtti drive kritikán aluli volt és ha Canada-t minősítettük ezért, akkor AS-t is kell. De a D a nyomást elviselte és még egy INT-tel ÉS egy remek visszahordással megcsinálta. Aztán ott, végre használtuk Fields-et, ahogy kell, ha már van egy futó QB-nk.

Fields az elején borzalmas volt. 2 méterre nem találta el az elkapóit. Aztán annyira limitált playcalling volt, hogy nem nagyon teszteltük, de volt egy-egy remek dobása, amiből egyet elvettek a bírók. A végén viszont a kulcsplayt egy design runnal megcsinálta tökösen és szépen azokat a boot leg passzokat is, amik kulcsak voltak az ucsó előtti drive-ban.