Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
 steelersdepot.com/2023/10/watch-the-steelers-must-remove-this-play-from-their-playbook/

Aki Canada-t akarja ekézni, az nézze meg Kozora elemzését. Rövid. 5 perces. Nem kell nagyon hallgatni, elég nézni. Ez a play, amit veséz többször visszatér és SOHA nem sikeres, de csináljuk. Ami döbbenet, az az, hogy a motion-re SEMMIT nem reagál a D. Csak tudnám, hogy ilyenkor, amikor visszanézi emberünk, akkor miért nem keres válaszokat....mert ugye ez a play IS csakis akkor működik, ha a motion védőket szakít ki a fősodorból. De mivel a motion-ben mozgó embereket 90%-ban soha nem teszi bele a nagyokos a játékba, így a D nem is számol vele, de ami rosszabb, még tudja is, hogy a játék a másik irányba lesz. Ez bravúros....
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
D. Kinget is elengedjük, ha nem tudunk cserepartnert találni. Pedig a slot CB sem épp az erősségünk.
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Igen sajnos ezt én is láttam. Bennem azért felmerül a kérdés, hogy Austin nem valami távoli rokona lehet Canadának... mondjuk az ikertestvére csak más volt az anyukájuk...
több mint 1 éve
Valami azért nagyon nincs rendben itt koordinátor szinten az biztos:
The Steelers decided to move on from Kevin Dotson & Ahkello Witherspoon this offseason. Both players are playing out of this world with the Rams.

- Dotson is now PFF's highest-graded OG

- Witherspoon is allowing the NFL's lowest completion % and passer rating (min. 30 targets)
több mint 1 éve
Dan Moore visszatért és rögtön az első csapattal edz...nem akarjuk megkönnyíteni a saját dolgunkat 😀
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Dj és McFarland visszaálltak az edzésbe
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Még a Bills meccsen is volt fire Canada 😀  twitter.com/Bessex_Joshua/status/1713668348477677674/photo/2
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Nohát, akkor a miami hősök gyorsan bonthatták idén a pezsgőt. 6 meccs kellett ahhoz idén, hogy mindenkinek legyen egy veresége. Vicces, hogy mindkét eddigi veretlen a backup QB-t felvonultató csapat ellen kapott ki, vagyis finoman fogalmazva sem veretes ellenfelektől. Sőt, még az is igaz, hogy mind a kettő QB pótló szarul játszott. Konkrétan a Brownsban Taylor mindent elkövetett, hogy a fenomenális D teljesítményt annulálja. (utolsó előtti drive INT, utolsó drive passz, amivel fent hagyott egy időkérést az ellenfélnek)
Klemó
Pizsi vót a Bronzban, a tárgyi tévedések elkerülése végett
.. valamint a fumble-t néha lehet intentional groundingnak dobni, előferdül
Gróf de sutianap
nemnem, a fumble forward pass volt, meg csak nem is grounding
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Nohát, akkor a miami hősök gyorsan bonthatták idén a pezsgőt. 6 meccs kellett ahhoz idén, hogy mindenkinek legyen egy veresége. Vicces, hogy mindkét eddigi veretlen a backup QB-t felvonultató csapat ellen kapott ki, vagyis finoman fogalmazva sem veretes ellenfelektől. Sőt, még az is igaz, hogy mind a kettő QB pótló szarul játszott. Konkrétan a Brownsban Taylor mindent elkövetett, hogy a fenomenális D teljesítményt annulálja. (utolsó előtti drive INT, utolsó drive passz, amivel fent hagyott egy időkérést az ellenfélnek)
Klemó
Pizsi vót a Bronzban, a tárgyi tévedések elkerülése végett
.. valamint a fumble-t néha lehet intentional groundingnak dobni, előferdül

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
| Csak mi nem tudtunk nyerni a hétvégén a csoportból, | úgyhogy FIRE CANADA!!!
😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
több mint 1 éve
gedam 5 908
Bünti

Merlin85
Hogy jönnek ki ezek a számok? Mondjuk a 132 a végén?

Ezt már a Harrison büntiknél sem értettem.
Jan
132 dollárt azt sajnálatból adták a Flowers hit-ért, mégis csak szegény rookie-t így üdvözölni a ligában...
A maradék 25ezer az Lamar hozzáadott értéke alapján jött ki, átlagosan ennyi kap snapenként
Willie Parker
lj cap hitje 22 milla idén, tj watté 29
úgyhogy azé büntették meg ennyire, mert ennyivel több helyet foglal a capben lamarnál snapenként

Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
De szarul jatszottunk, fire canada!
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
Bünti

Merlin85

Jan
132 dollárt azt sajnálatból adták a Flowers hit-ért, mégis csak szegény rookie-t így üdvözölni a ligában...
A maradék 25ezer az Lamar hozzáadott értéke alapján jött ki, átlagosan ennyi kap snapenként

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Sunday without Steelers football
polamalu
Az offense augusztus óta a kanapén ül, nekik nem lesz nagy különbség a bye.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Sunday without Steelers football

Szerkesztette: polamalu
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Bünti

Merlin85

Jan
Nem teljesen nyújtotta ki a kezét, effektíve a sisak merülési értékét kell megszorozni Watt arctorzulási együtthatójával és ez összeg jön ki.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Bünti

Merlin85

több mint 1 éve
Bünti

Merlin85
Tehát akkor a Flowers hitnek sárgának kellett volna lennie? Végre bírózhatok is a vereségért nem csak az elkapókat hibáztathatom.
Egyébként egyértelmű ütés, nem is értem miért nem állították ki.
KeyG
Az elit sztároknak sokszor tényleg valamennyivel többet megengednek. Ettől függetlenül sokszor meg a holding zászlókat hiányoljuk, bár ez szinte minden második snapnél lehet teljesen unalmassá tenné a játékot.
Mondjuk ahog elnéztem a Watt ütközést, elég nehezen elvárható egy EDGE rushertől, hogy a mp törtrésze alatt lássa azt amit szándékosan rejtenek el előle.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Bünti

Merlin85
Tehát akkor a Flowers hitnek sárgának kellett volna lennie? Végre bírózhatok is a vereségért nem csak az elkapókat hibáztathatom.
Egyébként egyértelmű ütés, nem is értem miért nem állították ki.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Merlin85 Houston Texans 1 407
Bünti

több mint 1 éve
Én valamennyire ugatom ezt a sportot, vagy legalábbis elég sok meccset nézek, de hogy tudatosságot nem tudok felfedezni az biztos.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan
Pár helyen olvastam, fórum hozzászólásokban, kommentekben, itt-ott, hogy szándékosan nem vették elő a tavaly év végén jól működő rendszert, hanem Canada lehetőséget kapott, hogy kipróbáljon Pickettel valami más sémát, látni akarták hogy az hogy megy.
Elvileg erre a bye weekig kapott időt, és ha nem jön be, akkor visszaállnak arra, amiről már tudják hogy működik. És mivel ez előre meg volt beszélve, ráadásul jól is állunk, semmi ok hogy kirúgják.

Ezt lehetségesnek tartjátok, vagy csak szurkolói konteó gyártás?
Jan
Tételezzük fel igaz.
Akkor viszont a kérdésem a következő.
Ki találta ki a jól működő rendszert és miért nem alkalmazzuk mint OC?
kittli
Amúgy az miben volt más? Full ugyanez volt, csak Pickett és a fal kicsit jobban játszott. Nekem nem rémlik jelentős különbség. Tavaly is csak egy meccs volt, ahol elértük a 30 pontot, azon is kikaptunk. A kurvaszerencsés game winning drive-ok ne legyenek már sémák.
badsco
Idén eddig 30 ponttal egyik vesztes meccsünk se lett volna W.
Tavaly is kevés volt, vagyis semmi sem változott. 😀
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Pár helyen olvastam, fórum hozzászólásokban, kommentekben, itt-ott, hogy szándékosan nem vették elő a tavaly év végén jól működő rendszert, hanem Canada lehetőséget kapott, hogy kipróbáljon Pickettel valami más sémát, látni akarták hogy az hogy megy.
Elvileg erre a bye weekig kapott időt, és ha nem jön be, akkor visszaállnak arra, amiről már tudják hogy működik. És mivel ez előre meg volt beszélve, ráadásul jól is állunk, semmi ok hogy kirúgják.

Jan
Tételezzük fel igaz.
kittli
Amúgy az miben volt más? Full ugyanez volt, csak Pickett és a fal kicsit jobban játszott. Nekem nem rémlik jelentős különbség. Tavaly is csak egy meccs volt, ahol elértük a 30 pontot, azon is kikaptunk. A kurvaszerencsés game winning drive-ok ne legyenek már sémák.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan

Jan
Tételezzük fel igaz.