Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Én továbbra is úgy gondolom, hogy csak akkor nyerhetünk, ha a csapat a tudásának megfelelően teljesít. Erre viszont nagyon ritkán volt példa ebben a szezonban, így szerintem ma az utazás véget ér. De azért jó szezon volt! 😊
Szokol
Naaa ne légy ilyen pesszimista, nagyon is van esély a győzelemre 😊 Nagyon remélem hogy egy Steelers-Falcons SB.-t nézhetünk február 5.-én 😉
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
Én továbbra is úgy gondolom, hogy csak akkor nyerhetünk, ha a csapat a tudásának megfelelően teljesít. Erre viszont nagyon ritkán volt példa ebben a szezonban, így szerintem ma az utazás véget ér. De azért jó szezon volt! 😊
Szokol
Szerintem meg ha nyerünk akkor lesz igazán jó😊

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hidegrázós. Time to be great. Time to be Champion. That's the Curtain call.

www.youtube.com/watch?v=r9knVaiEbPs

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!
Soldados
Le is tartóztattak egy 25 éves bostoni palit...
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 975
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 397
A tökéletes felkészülés jegyében hajnal 3-kor még egy tűzriadó is volt a csapat szállodájában. Sebaj, ez azt mutatja, hogy tartanak a Steelers-től. Mutassuk meg, hogy van is miért!
Soldados
Persze tök véletlen. Gondolom.
prérifarkas
Nyilván nem véletlen. Valamelyik bostoni Pats fan szivatni akarta az ellenfelet, szerintem ennyi simán benne van. 😀

Ha tényleg tüzet gyújtott volna az mondjuk már erős lett volna...

Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
[

Azért a mostani Steelers védelmet Steel Curtainnek nevezni barokkos túlzás.
Burkus
Inkább blődség 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
 fuzovelkifele.com/2017/01/22/patriots-steelers-nfl-conference-finals-here-come-the-assholes/
Miért temetik a Steelerst ennyire lekicsinylően?
prérifarkas
Párban érkeznek a cikkek. Itt a másik, hogy miért nyerhet a Steelers: http://fuzovelkifele.com/2017/01/22/terrible-towelbe-tekert-tom-terrific-new-england-patriots-pittsburgh-steelers-afc-championship/
Azt mondjuk adom, hogy az általad linkelt cikk stílusa egy nem Pats-szimpatizáns (főleg egy Steelers fan) szemszögéből kicsit bicskanyitogató lehet...
H_Marko
Sztem egy Pats-fannek sem tetszik feltétlenül ez a stílus. Nekem legalábbis nem. Bradyland...

Az a mókás, hogy Belichick, Brady vagy a csapat bármelyik tagja sosem beszélne ebben a hangnemben a Steelersről és egy kétszeres SB győztes vezette csapatot így lebecsülni tényleg goromba dolog.

Azért a mostani Steelers védelmet Steel Curtainnek nevezni barokkos túlzás.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Itt az NSO cikk róla:  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-pihenes-helyett-tuzriadoval-hangolt-a-pittsburgh-2548013
Amit kiemelnék: "A Patriots ellen idegenben így sincs sok esélyük a pittsburghieknek"
Wyatt van közöd hozzá? 😀
tenorx
Annyira nincs, hogy mindjárt ki is szedem 😀 | Steelers-fan írta 😀 |

több mint 9 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Itt az NSO cikk róla:  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-pihenes-helyett-tuzriadoval-hangolt-a-pittsburgh-2548013
Amit kiemelnék: "A Patriots ellen idegenben így sincs sok esélyük a pittsburghieknek"
Wyatt van közöd hozzá? 😀
több mint 9 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 636
Soldados
Persze tök véletlen. Gondolom.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
batyu New England Patriots 630
 fuzovelkifele.com/2017/01/22/patriots-steelers-nfl-conference-finals-here-come-the-assholes/
prérifarkas
Párban érkeznek a cikkek. Itt a másik, hogy miért nyerhet a Steelers: http://fuzovelkifele.com/2017/01/22/terrible-towelbe-tekert-tom-terrific-new-england-patriots-pittsburgh-steelers-afc-championship/
Azt mondjuk adom, hogy az általad linkelt cikk stílusa egy nem Pats-szimpatizáns (főleg egy Steelers fan) szemszögéből kicsit bicskanyitogató lehet...
H_Marko
ezeket az FK-s felvezető cikkeket szerintem elolvasni sem érdemes

több mint 9 éve
prérifarkas
H_Marko
Hát igen, így van. El kellene küldeni nekik az öltözőbe, nem gondolom, hogy csak Brady tudja hergelni magát a csak azért is dumával. Most is úgy gondolom hogy a Ravens legutóbbi győzelmét Lewis emelte arra a szintre, hogy átütöttek minden falat.
Abban bízom így teszünk most mi is, mert ezek a lehetőségek nem jönnek minden éveben.
Vagy hiába jön mint Bradynek, nem veszi ám ő sem mindig az akadályt.
Harrison megmondta ha ütik ő sem penge. Teljesen igaza van, és jól jön egy öreg traktor a háznál ami kihúz a szarból 😊

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
prérifarkas

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Húúú...., de nehezen telik az idő!!! Már most pörögne a vérnyomásmérő a karomon ha rajtam lenne... de szép lenne ha most, most! megszakítanánk a NE elleni rossz sorozatunkat és a rókalukban vennénk elégtételt!!! ( azt sem bánnám ha csupa FG al csak nyerjűnk!!😀) sőt azt is meg tudnám bocsájtani ha Saftykkel nyernénk) 🏉🏉😉
BenEdict
Én ma még előtte elmegyek egy jó kis MAC-UTE hoki rangadóra, ahol hazai győzelemért szurkolok, majd át a Dezsőbe és megnézem az NFC meccset, aztán a miénket. Jó kis délután, este lesz 😀
több mint 9 éve
Miért temetik a Steelerst ennyire lekicsinylően? Értem én a számok nem hazudnak.De egyszer minden véget ér. Mikor ha nem most, ugye 😊

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 9 éve
BenEdict Pittsburgh Steelers 16
Húúú...., de nehezen telik az idő!!! Már most pörögne a vérnyomásmérő a karomon ha rajtam lenne... de szép lenne ha most, most! megszakítanánk a NE elleni rossz sorozatunkat és a rókalukban vennénk elégtételt!!! ( azt sem bánnám ha csupa FG al csak nyerjűnk!!😀) sőt azt is meg tudnám bocsájtani ha Saftykkel nyernénk) 🏉🏉😉
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Állítólag többen hasfájós és menős szarsággal küzdenek. (Az ESPN 5 játékost említ név szerint: DHB, Green, Boswell, Finnes, Mettenberger), a csapat azt tanácsolta nekik, hogy tartsák magukat távol BigBentől. 😊
Soldados
Be vannak fosva a meccstol? Ez nem Steeeeeelers besztfrencsajz style.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Állítólag többen hasfájós és menős szarsággal küzdenek. (Az ESPN 5 játékost említ név szerint: DHB, Green, Boswell, Finnes, Mettenberger), a csapat azt tanácsolta nekik, hogy tartsák magukat távol BigBentől. 😊

több mint 9 éve
 www.facebook.com/penguins/videos/10155619510418765/
Tibi76
Óriási volt! nhl.com-on free meccs volt, ezért megnéztem élőben és már meccs közben is éltették a Steelers-t. Rengeteg pittsburghi volt a csarnokban. 😊

több mint 9 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/16120900_10155619520158765_8972165069068566528_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=CqPvQvZtSZUQ7kNvwG-moOx&_nc_oc=Adqeyb2xi0UQk03G3MMk_aBXfbMMOLx_6RG1aJlQ8NdIRdehAEi5ND7-I-AhB_xjuks&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=XsgeREUc2I-j34_Y7IR1bw&_nc_ss=7a30f&oh=00_AfxpgQQXCdC-hhAe6yQYv-x68RSxnm7FF64Ot-TdHwUqUA&oe=69C6F1DD
637.336 Aufrufe · 11.206 Reaktionen | Remember that time a "Here We Go" chant started at our game in Carolina? 😉 | Pittsburgh Penguins
Remember that time a "Here We Go" chant started at our game in Carolina? 😉

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Harmadszor jutottatok be az AFC döntőjébe úgy, hogy legalább 9 meccset nyertetek zsinórban. 1976-ban (Raiders–Steelers 24–7) és 2004-ben (Steelers–Patriots 27–41) is kikaptatok, szép lenne a harmadik 😊

A 9. hét óta Edelmané a legjobb yard/meccs mutató (98.3), Antonióé a második (92.4)

Big Ben és Brady is ugyanannyi TD és interceptiont dobott az AFC-döntőkben 😀 (5/5, 3–1; 12/12, 6–4)

Brady 16–3-ra áll otthon a PO-ban, ha nyerünk, meglesz a 17. győzelme. Senki másnak nincsen összesen 17 PO-győzelme (Montanának 16 van).

A szezonban 11(!) fumble-t hoztunk össze, ezzel uraljuk a ligát (a szám növelésétől ezúttal is eltekintenék mondjuk 😀)

több mint 9 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
 www.espn.com/nfl/story/_/id/18514341/pittsburgh-steelers-back-leveon-bell-long-journey-suspension-afc-championship-game

Ez is egy nagyon jó cikk Bellről. Egy részt kiemelnék belőle:
"Tomlin, who was the only NFL head coach at Bell's pro day at MSU, never tried to change his thinking."

Jövő évi célokról ezt montda Bell: "I'm trying to get 3,000 yards". 😊
Soldados
ha jól emlékszek akkor itt is sokan mégkérdőjelezték, hogy miért őt húztuk és nem a lacit
zzz888
Vessetek dühöngő mókusok elé, de én voltam az egyik. Szerencsére nem lett igazam.
vontod
Én meg igyekszem mindig leszarni, mert nálunk többet tudnak ők a játékosokról. Soldados szerintem jól gondolja, amikor a posztokat nézni.
Ez majdnem "draftbamacska"