Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 904
Most a kérdés felmegyünk-e...
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
na most a Phi....Rowe...4/2
több mint 10 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
soldi ma is lesz/leszel az elo podcastba?
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 162 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Szerintem P J Williamset visszük,de nem lennék tőle boldog.no flacco
Darby vagy Rowe lesz az
több mint 10 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Szerintem P J Williamset visszük,de nem lennék tőle boldog.
több mint 10 éve
A Párducok is meglepiztek egy nagyot... 😊 A fanok fogják is a fejüket sztem... 😊

viszont a Falcons elvitte Collinst...
több mint 10 éve
az első kiment...Collins
több mint 10 éve
Beindult a WR pánik,átterjedhetne az RB re is
több mint 10 éve
Alakulgat
több mint 10 éve
nem nem elvitték az óriás elkapót Mariotanak... 😊
több mint 10 éve
igen...itt biztos
több mint 10 éve
Titánok jönnek, de még nem vot CB pick....gyanítom itt elindulunk....
több mint 10 éve
4. és a 7. kör ment érte....annyira ez nem volt drága...legalábbis a giants-nak...Klemó
de ez 9 hely csak (ha jól emlékszem) nekünk 23 lett volnaKlaci79
jaja, ezért írtam/javítottam, hogy nekik....és Landon Collins ki is ment rögtön....
több mint 10 éve
4. és a 7. kör ment érte....annyira ez nem volt drága...legalábbis a giants-nak...Klemó
de ez 9 hely csak (ha jól emlékszem) nekünk 23 lett volna
több mint 10 éve
4. és a 7. kör ment érte....annyira ez nem volt drága...legalábbis a giants-nak...
több mint 10 éve
nem bánom, hogy nem a miénk...nagyon sokba kerülne ez a nagy feltrade
több mint 10 éve
A Giants vitte a 33 picket
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Roweér mennyünk könyörgök, nem kő mocsárisutianap
Jó lesz az ide! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Roweér mennyünk könyörgök, nem kő mocsári

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Éppen akartam mondani, hogy hagyjuk már ezt a JJ ügyet, mert azért ehhez eléggé valószínűtlen... 😊Klemó
Inkább adjuk el Houstonba, aztán majd jól összekeverik a két JJ-t... 😀😀😀 😛
több mint 10 éve
Éppen akartam mondani, hogy hagyjuk már ezt a JJ ügyet, mert azért ehhez eléggé valószínűtlen... 😊
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mondjuk JJ-elcserélése esetén negyedik körtől el tudnék képzelni újabb OLB-picket, de nem a másodikban, vagy harmadikban.

Amúgy azért ezt nem kell komolyan venni (egyelőre), ez csak az én ötletem volt, hogy JJ-t el tudom képzelni potenciális trédalapnak. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
desider: alapvetően igen, de sztem Harrison bőven eljátszana ROLB-ként is.

Klemó: nem, nem hozunk több OLB-t akkor sem, ha JJ-t adnánk a CB-ért. Akkor Harrison a LOLB és Moats-Dupree rotál ROLB-ként és a CFL-es ligából érkezett gyerek és Howard Jones a jövőnk 2016-tól.Soldados
Bocsánat, de annak mi a vihar értelme lenne?? Betömünk egy lyukat és kreálunk egy újat??Klemó
2015-re nem lenne lyuk, nekem legalábbis tetszene a Dupree/Moats-Harrison kettős OLB-ként. 2016-ra pedig be kell(ene) érnie a CFL-es srác és Howard Jones kettőséből az egyiknek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
desider: alapvetően igen, de sztem Harrison bőven eljátszana ROLB-ként is.

Klemó: nem, nem hozunk több OLB-t akkor sem, ha JJ-t adnánk a CB-ért. Akkor Harrison a LOLB és Moats-Dupree rotál ROLB-ként és a CFL-es ligából érkezett gyerek és Howard Jones a jövőnk 2016-tól.Soldados
Bocsánat, de annak mi a vihar értelme lenne?? Betömünk egy lyukat és kreálunk egy újat??
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 559 — Steelers fan
Érdekes lenne ez a JJ trade...itt hoznánk egy CB-t, aztán 2/24-nél egy OLB-t?Klemó
JJ trade-nek nem sok értelme. Ha tényleg jó (lesz) akkor nincs értelme odaadnunk, mert azzal újra létrehozzuk az OLB needet, amit most megoldottunk? Ha nem jó, akkor meg Dad úgyis tudja, és nem fogja elvinni.