Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Az a járás 😕

steelwolf
De legalább jár. Ere sem adtak sok esélyt
polamalu
Pontosan! Az a csoda, hogy mindenféle segítség nélkül megy. Jó látni, hogy jól érzi magát. 😊
badsco
Sok sportolóval ellentétben megtalálta a helyét egy ilyen sérülés után.

" class="embed">
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Idén szeretnénk ilyet látni....
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/272984468_1022628778465928_7145178803719105616_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=9rU7gx2w2vwQ7kNvgGRaNXQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Av-2zAG4KRmb5Tsh-q9zMzr&oh=00_AYCdiT3_GcMMf3Nh78WBdQmQtl4pCFNWgcVE5otcoawihg&oe=67469B76
867.109 Aufrufe · 14.561 Reaktionen | Ben Roethlisberger vs Tom Brady, 2004 | The 1st time Ben faced Tom … | By Stiller Gang | Facebook
The 1st time Ben faced Tom …
több mint 1 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Green mint FB?!
xtaki
Ha már a rookie FB visszavonult 1 hét után.

több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Green mint FB?!
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Az a járás 😕

steelwolf
polamalu
Pontosan! Az a csoda, hogy mindenféle segítség nélkül megy. Jó látni, hogy jól érzi magát. 😊
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Gondótam kimaxolom a jinxelést a szezonyra
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
Basszus Süti, ha tegnap ezt látom kitekerek. Itt lakom vagy 13 km-re Esztergom-Kertvárosban...
polamalu
nem kellett volna, ott baszattuk a csülökbe meg a nextbe..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
Basszus Süti, ha tegnap ezt látom kitekerek. Itt lakom vagy 13 km-re Esztergom-Kertvárosban...
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
üdv a Búbánat-völgyből 🤩

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Közben a behemót TE-nkről egyre jobb hírek jönnek a lassú kezdése után. Már szépen a vertikális passz játékban is részt vesz és a QB-k el vannak ájulva mennyire könnyű dolguk van rá dobni a lasztit. Ha ő és Calvin Austin is beválik és használjuk is őket szépen, akkor ennek az O-nak működnie kell....
több mint 1 éve
Trice IR sajnos, ahogy sejtettük....
Klemó
Előzőleg a bal térde volt ACL szakadt. Most a jobb sérült. Állítólag. Bár a Depot leírta, hogy egyes kutatások szerint akinek az egyik ACL elszakad annál az esély, hogy a másik is szakadni fog megemelkedik.
polamalu
Hát ja. Egyszerű fizika. Óhatatlanul is a másik lábat terheled jobban ilyenkor, ami rendszerint ezt nem bírja.

Az szerintem világos, hogy ezt a CB világot, gyors irányváltásokat WR-ekkel nem bírja a teste ezzel a tömeggel. Viszont egy intelligens játékosról beszélünk és a safety világban szerintem értékes(ebb) lehet, ha visszatér. Mindenesetre ezt majd 1 év múlva látjuk majd.
Klemó
hát...ezt így nem mondanám, 17-8 évvel később szakadt el a másik, nem a terheléssel volt gond, de amúgy ezzel a dologgal még erősödik is a combizom...
Klaci79
😀 Én általánosságban beszéltem és kifejezetten sportolókról, akik extrém terhelésnek vannak kitéve és ha az egyik oldalt - féltve a sérülést - nem egyenletesen terhelik, akkor abból mindig a másik oldalon is sérülés jön. Ezért is szoktak az indokoltnál több ideig is térdgéppel játszani. Rossz esetben ebből egyébként gerinc problémák is jönnek, szóval nem véletlen azért az, hogy fősülis korban egy ACL nagy red flag.
Klemó
Nincsenek adataim erről, nem is láttam ilyen statokat. És neki sem fogok állni összeszedni. Az biztos, hogy amcsiban extrém hamar visszajönnek a játékosok ACL-ből, ilyenkor talán lehet szerepe ennek. Ugyanakkor azért nem adnék erre sokat, mert ezeknek a játékosoknak extrém erős izomzatuk van, ami sok terhet levesz az ACL-ről adott esetben, de egy-egy rossz mozdulat simán benne van a játékban, sokaknak ugyanaz a szalag szakad el, pedig elég jól megcsinálják azt. Ez nálam abszolút szerencse kérdése, egy rossz lépés bármikor jöhet, aztán a termelésre szakad is. Különösen műfüvön.
Klaci79
Én láttam ilyen statot/kutatást még régebben, igaz európait. Próbálom keresni.

Az ACL szakadások zöme non contact módon történik és még rossz mozdulatot sem látsz. Az már a vége, a következmény.

A rehab technika, a tudomány rengeteget fejlődött. Így pontosan mérik az izomzati terhelést. EZ kell a rengeteg edzés mellé, hogy kevesebb legyen a sérülés, vagy a rehab gyorsabb és pontosabb legyen. Önmagában a nagy izom lószar és ha nem szimmetrikus, és a hiányos mérés miatt fáradt izomra megy a terhelés rögtön jön a sérülés. (valamilyen formában)
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klemó
Előzőleg a bal térde volt ACL szakadt. Most a jobb sérült. Állítólag. Bár a Depot leírta, hogy egyes kutatások szerint akinek az egyik ACL elszakad annál az esély, hogy a másik is szakadni fog megemelkedik.
polamalu
Hát ja. Egyszerű fizika. Óhatatlanul is a másik lábat terheled jobban ilyenkor, ami rendszerint ezt nem bírja.

Az szerintem világos, hogy ezt a CB világot, gyors irányváltásokat WR-ekkel nem bírja a teste ezzel a tömeggel. Viszont egy intelligens játékosról beszélünk és a safety világban szerintem értékes(ebb) lehet, ha visszatér. Mindenesetre ezt majd 1 év múlva látjuk majd.
Klemó
hát...ezt így nem mondanám, 17-8 évvel később szakadt el a másik, nem a terheléssel volt gond, de amúgy ezzel a dologgal még erősödik is a combizom...
Klaci79
😀 Én általánosságban beszéltem és kifejezetten sportolókról, akik extrém terhelésnek vannak kitéve és ha az egyik oldalt - féltve a sérülést - nem egyenletesen terhelik, akkor abból mindig a másik oldalon is sérülés jön. Ezért is szoktak az indokoltnál több ideig is térdgéppel játszani. Rossz esetben ebből egyébként gerinc problémák is jönnek, szóval nem véletlen azért az, hogy fősülis korban egy ACL nagy red flag.
Klemó
Nincsenek adataim erről, nem is láttam ilyen statokat. És neki sem fogok állni összeszedni. Az biztos, hogy amcsiban extrém hamar visszajönnek a játékosok ACL-ből, ilyenkor talán lehet szerepe ennek. Ugyanakkor azért nem adnék erre sokat, mert ezeknek a játékosoknak extrém erős izomzatuk van, ami sok terhet levesz az ACL-ről adott esetben, de egy-egy rossz mozdulat simán benne van a játékban, sokaknak ugyanaz a szalag szakad el, pedig elég jól megcsinálják azt. Ez nálam abszolút szerencse kérdése, egy rossz lépés bármikor jöhet, aztán a termelésre szakad is. Különösen műfüvön.
több mint 1 éve
Az a járás 😕

steelwolf
több mint 1 éve
Klemó
polamalu

Klemó
Klaci79
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Az a járás 😕

több mint 1 éve
Klemó
polamalu

Klemó
több mint 1 éve
Klemó
polamalu

több mint 1 éve
Klemó
polamalu
meg tudom erősíteni 😀
több mint 1 éve
Klemó

Szerkesztette: polamalu
több mint 1 éve
Klaci79
Elvileg tilos videózni és megosztani a videókat, ehhez képest más kisebb-nagyobb napi összefoglalókat lehetne készíteni 😀 Azért köszi, hogy összeraktad ezeket!
astroid
Egyik-másik eléggé hivatalos helyen van fent, úgyhogy gondolom a FO is hozzájárult.
Nem biztos, hogy baj ha azt látják, hogy egymás után vannak ilyen elkapások Dio-tól és Pickenstől 😉
Klaci79
Ezek közönség nyilvános edzések, ahol a playbook rejtelmeit senki nem nyitja ki. A mai generáció mobillal megy ki mindenhova és mindent felvesz és rögzít és továbbad, így nyilvánvaló, hogy ez utána megjelenik sok helyen. (nem csak ez, minden koncert is, ahol még live-oznak is csomóan)

Régen ezt szigorúan vették, de közben rájöttek, hogy ezek a másodlagos csatornák borzasztóan fontosak marketing érték szemszögéből is. Ettől még, ha van valami "titkos", akkor megvan a joga a csapatnak ezt levetetni a felületekről, de egyébként ezek a mozdulatok "virulens" módon terjednek, sokkal jobban mint egy-egy meccs.
több mint 1 éve
Klaci79
Elvileg tilos videózni és megosztani a videókat, ehhez képest más kisebb-nagyobb napi összefoglalókat lehetne készíteni 😀 Azért köszi, hogy összeraktad ezeket!
astroid
Egyik-másik eléggé hivatalos helyen van fent, úgyhogy gondolom a FO is hozzájárult.
Nem biztos, hogy baj ha azt látják, hogy egymás után vannak ilyen elkapások Dio-tól és Pickenstől 😉
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Ma Dio nyomott egy brutálisat, nem akar lemaradni Pickens mögött

Ma láttunk Calvin Austintól is egy szép elkapást, teljes létszámnál.

Najee sem akar ebből persze kimaradni 😊

Azért a CB-k is ott vannak...pl Wallace

De fejezzük be az összefoglalót a napi Pickens rovatunkkal 😀
Ezúttal PP a szenvedő alany.

Klaci79
több mint 1 éve
És ma JPJ leszedte Trubi passzát is, azt már el is felejtettem betenni az összefoglalóba 😊
több mint 1 éve
Ma Dio nyomott egy brutálisat, nem akar lemaradni Pickens mögött

Ma láttunk Calvin Austintól is egy szép elkapást, teljes létszámnál.

Najee sem akar ebből persze kimaradni 😊

Azért a CB-k is ott vannak...pl Wallace

De fejezzük be az összefoglalót a napi Pickens rovatunkkal 😀
Ezúttal PP a szenvedő alany.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Egyre inkább úgy tűnik Pickens lesz a következő klasszis WR a Vasasban.

iktriad
Pedig Joey Porter nagyon szépen ott volt...jó látni, hogy ő sem kezd rosszul, nyilván egy ilyen elkapást talán csak a legmagasabb polcon lévő CB-k tudnák megakadályozni.
Klaci79
retek nagy OPI, erre zaszlóhegyek mennek...
a catch pazar
amit előtte művel..
Gróf de sutianap
Szeretik egymást 😀
 twitter.com/jamesdug13/status/1685011711491801089?s=20
astroid
nah ez egyertelmu OPI
xtaki
Nyilván csak a vita kedvéért, de nálam JPJ már kontakt előtt elvesztette az egyensúlyát. Főleg lassításban látványos, pár napja láttam az esetet és normál sebesség mellett én is rögtön OPI-t mondtam volna.
Klaci79
igazad van, hogy nem volt tokeletes egyensulyban, de talan nem esett volna el, ha a WR nem ket kezzel loki meg.
xtaki
JP kicsit mamlasz volt. A fősulin ezt nem sokan kapták így el. Ehhez szépen GP mellett hozzászokik és nem lesz baj.