Pittsburgh Steelers
Sok sportolóval ellentétben megtalálta a helyét egy ilyen sérülés után.Pontosan! Az a csoda, hogy mindenféle segítség nélkül megy. Jó látni, hogy jól érzi magát. 😊Az a járás 😕De legalább jár. Ere sem adtak sok esélyt
— Pittsburgh Steelers (@steelers) August 3, 2023
steelwolf
polamalu
badsco
" class="embed">
Pontosan! Az a csoda, hogy mindenféle segítség nélkül megy. Jó látni, hogy jól érzi magát. 😊Az a járás 😕De legalább jár. Ere sem adtak sok esélyt
steelwolf
polamalu
nem kellett volna, ott baszattuk a csülökbe meg a nextbe..Gondótam kimaxolom a jinxelést a szezonyraBasszus Süti, ha tegnap ezt látom kitekerek. Itt lakom vagy 13 km-re Esztergom-Kertvárosban...
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Gondótam kimaxolom a jinxelést a szezonyraBasszus Süti, ha tegnap ezt látom kitekerek. Itt lakom vagy 13 km-re Esztergom-Kertvárosban...
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Én láttam ilyen statot/kutatást még régebben, igaz európait. Próbálom keresni.Nincsenek adataim erről, nem is láttam ilyen statokat. És neki sem fogok állni összeszedni. Az biztos, hogy amcsiban extrém hamar visszajönnek a játékosok ACL-ből, ilyenkor talán lehet szerepe ennek. Ugyanakkor azért nem adnék erre sokat, mert ezeknek a játékosoknak extrém erős izomzatuk van, ami sok terhet levesz az ACL-ről adott esetben, de egy-egy rossz mozdulat simán benne van a játékban, sokaknak ugyanaz a szalag szakad el, pedig elég jól megcsinálják azt. Ez nálam abszolút szerencse kérdése, egy rossz lépés bármikor jöhet, aztán a termelésre szakad is. Különösen műfüvön.😀 Én általánosságban beszéltem és kifejezetten sportolókról, akik extrém terhelésnek vannak kitéve és ha az egyik oldalt - féltve a sérülést - nem egyenletesen terhelik, akkor abból mindig a másik oldalon is sérülés jön. Ezért is szoktak az indokoltnál több ideig is térdgéppel játszani. Rossz esetben ebből egyébként gerinc problémák is jönnek, szóval nem véletlen azért az, hogy fősülis korban egy ACL nagy red flag.hát...ezt így nem mondanám, 17-8 évvel később szakadt el a másik, nem a terheléssel volt gond, de amúgy ezzel a dologgal még erősödik is a combizom...Hát ja. Egyszerű fizika. Óhatatlanul is a másik lábat terheled jobban ilyenkor, ami rendszerint ezt nem bírja.Trice IR sajnos, ahogy sejtettük....Előzőleg a bal térde volt ACL szakadt. Most a jobb sérült. Állítólag. Bár a Depot leírta, hogy egyes kutatások szerint akinek az egyik ACL elszakad annál az esély, hogy a másik is szakadni fog megemelkedik.
Klemó
polamalu
Az szerintem világos, hogy ezt a CB világot, gyors irányváltásokat WR-ekkel nem bírja a teste ezzel a tömeggel. Viszont egy intelligens játékosról beszélünk és a safety világban szerintem értékes(ebb) lehet, ha visszatér. Mindenesetre ezt majd 1 év múlva látjuk majd.
Klemó
Klaci79
Klemó
Klaci79
Az ACL szakadások zöme non contact módon történik és még rossz mozdulatot sem látsz. Az már a vége, a következmény.
A rehab technika, a tudomány rengeteget fejlődött. Így pontosan mérik az izomzati terhelést. EZ kell a rengeteg edzés mellé, hogy kevesebb legyen a sérülés, vagy a rehab gyorsabb és pontosabb legyen. Önmagában a nagy izom lószar és ha nem szimmetrikus, és a hiányos mérés miatt fáradt izomra megy a terhelés rögtön jön a sérülés. (valamilyen formában)
Nincsenek adataim erről, nem is láttam ilyen statokat. És neki sem fogok állni összeszedni. Az biztos, hogy amcsiban extrém hamar visszajönnek a játékosok ACL-ből, ilyenkor talán lehet szerepe ennek. Ugyanakkor azért nem adnék erre sokat, mert ezeknek a játékosoknak extrém erős izomzatuk van, ami sok terhet levesz az ACL-ről adott esetben, de egy-egy rossz mozdulat simán benne van a játékban, sokaknak ugyanaz a szalag szakad el, pedig elég jól megcsinálják azt. Ez nálam abszolút szerencse kérdése, egy rossz lépés bármikor jöhet, aztán a termelésre szakad is. Különösen műfüvön.😀 Én általánosságban beszéltem és kifejezetten sportolókról, akik extrém terhelésnek vannak kitéve és ha az egyik oldalt - féltve a sérülést - nem egyenletesen terhelik, akkor abból mindig a másik oldalon is sérülés jön. Ezért is szoktak az indokoltnál több ideig is térdgéppel játszani. Rossz esetben ebből egyébként gerinc problémák is jönnek, szóval nem véletlen azért az, hogy fősülis korban egy ACL nagy red flag.hát...ezt így nem mondanám, 17-8 évvel később szakadt el a másik, nem a terheléssel volt gond, de amúgy ezzel a dologgal még erősödik is a combizom...Hát ja. Egyszerű fizika. Óhatatlanul is a másik lábat terheled jobban ilyenkor, ami rendszerint ezt nem bírja.Trice IR sajnos, ahogy sejtettük....Előzőleg a bal térde volt ACL szakadt. Most a jobb sérült. Állítólag. Bár a Depot leírta, hogy egyes kutatások szerint akinek az egyik ACL elszakad annál az esély, hogy a másik is szakadni fog megemelkedik.
Klemó
polamalu
Az szerintem világos, hogy ezt a CB világot, gyors irányváltásokat WR-ekkel nem bírja a teste ezzel a tömeggel. Viszont egy intelligens játékosról beszélünk és a safety világban szerintem értékes(ebb) lehet, ha visszatér. Mindenesetre ezt majd 1 év múlva látjuk majd.
Klemó
Klaci79
Klemó
Az a járás 😕De legalább jár. Ere sem adtak sok esélyt
steelwolf
😀 Én általánosságban beszéltem és kifejezetten sportolókról, akik extrém terhelésnek vannak kitéve és ha az egyik oldalt - féltve a sérülést - nem egyenletesen terhelik, akkor abból mindig a másik oldalon is sérülés jön. Ezért is szoktak az indokoltnál több ideig is térdgéppel játszani. Rossz esetben ebből egyébként gerinc problémák is jönnek, szóval nem véletlen azért az, hogy fősülis korban egy ACL nagy red flag.hát...ezt így nem mondanám, 17-8 évvel később szakadt el a másik, nem a terheléssel volt gond, de amúgy ezzel a dologgal még erősödik is a combizom...Hát ja. Egyszerű fizika. Óhatatlanul is a másik lábat terheled jobban ilyenkor, ami rendszerint ezt nem bírja.Trice IR sajnos, ahogy sejtettük....Előzőleg a bal térde volt ACL szakadt. Most a jobb sérült. Állítólag. Bár a Depot leírta, hogy egyes kutatások szerint akinek az egyik ACL elszakad annál az esély, hogy a másik is szakadni fog megemelkedik.
Klemó
polamalu
Klemó
Klaci79
hát...ezt így nem mondanám, 17-8 évvel később szakadt el a másik, nem a terheléssel volt gond, de amúgy ezzel a dologgal még erősödik is a combizom...Hát ja. Egyszerű fizika. Óhatatlanul is a másik lábat terheled jobban ilyenkor, ami rendszerint ezt nem bírja.Trice IR sajnos, ahogy sejtettük....Előzőleg a bal térde volt ACL szakadt. Most a jobb sérült. Állítólag. Bár a Depot leírta, hogy egyes kutatások szerint akinek az egyik ACL elszakad annál az esély, hogy a másik is szakadni fog megemelkedik.
Klemó
polamalu
Klemó
Hát ja. Egyszerű fizika. Óhatatlanul is a másik lábat terheled jobban ilyenkor, ami rendszerint ezt nem bírja.Trice IR sajnos, ahogy sejtettük....Előzőleg a bal térde volt ACL szakadt. Most a jobb sérült. Állítólag. Bár a Depot leírta, hogy egyes kutatások szerint akinek az egyik ACL elszakad annál az esély, hogy a másik is szakadni fog megemelkedik.
Klemó
polamalu
meg tudom erősíteni 😀Trice IR sajnos, ahogy sejtettük....Előzőleg a bal térde volt ACL szakadt. Most a jobb sérült. Állítólag. Bár a Depot leírta, hogy egyes kutatások szerint akinek az egyik ACL elszakad annál az esély, hogy a másik is szakadni fog megemelkedik.
Klemó
polamalu
Trice IR sajnos, ahogy sejtettük....Előzőleg a bal térde volt ACL szakadt. Most a jobb sérült. Állítólag. Bár a Depot leírta, hogy egyes kutatások szerint akinek az egyik ACL elszakad annál az esély, hogy a másik is szakadni fog megemelkedik.
Klemó
Szerkesztette: polamalu
Ezek közönség nyilvános edzések, ahol a playbook rejtelmeit senki nem nyitja ki. A mai generáció mobillal megy ki mindenhova és mindent felvesz és rögzít és továbbad, így nyilvánvaló, hogy ez utána megjelenik sok helyen. (nem csak ez, minden koncert is, ahol még live-oznak is csomóan)Egyik-másik eléggé hivatalos helyen van fent, úgyhogy gondolom a FO is hozzájárult.Klaci79Elvileg tilos videózni és megosztani a videókat, ehhez képest más kisebb-nagyobb napi összefoglalókat lehetne készíteni 😀 Azért köszi, hogy összeraktad ezeket!
astroid
Nem biztos, hogy baj ha azt látják, hogy egymás után vannak ilyen elkapások Dio-tól és Pickenstől 😉
Klaci79
Régen ezt szigorúan vették, de közben rájöttek, hogy ezek a másodlagos csatornák borzasztóan fontosak marketing érték szemszögéből is. Ettől még, ha van valami "titkos", akkor megvan a joga a csapatnak ezt levetetni a felületekről, de egyébként ezek a mozdulatok "virulens" módon terjednek, sokkal jobban mint egy-egy meccs.
Egyik-másik eléggé hivatalos helyen van fent, úgyhogy gondolom a FO is hozzájárult.Klaci79Elvileg tilos videózni és megosztani a videókat, ehhez képest más kisebb-nagyobb napi összefoglalókat lehetne készíteni 😀 Azért köszi, hogy összeraktad ezeket!
astroid
Nem biztos, hogy baj ha azt látják, hogy egymás után vannak ilyen elkapások Dio-tól és Pickenstől 😉
Ma Dio nyomott egy brutálisat, nem akar lemaradni Pickens mögöttElvileg tilos videózni és megosztani a videókat, ehhez képest más kisebb-nagyobb napi összefoglalókat lehetne készíteni 😀 Azért köszi, hogy összeraktad ezeket!
OK, Diontae. 👀 #Steelers #NFL https://t.co/VCWcSb6W75
— Blitzburgh (@Blitz_Burgh) August 2, 2023
Ma láttunk Calvin Austintól is egy szép elkapást, teljes létszámnál.
CA3 explosive play 🧨 #Steelers #NFL https://t.co/pwQYfdKAsD
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) August 2, 2023
Najee sem akar ebből persze kimaradni 😊
Najee down the field grab 👍 #Steelers #NFL https://t.co/0dNIKdXccd
Azért a CB-k is ott vannak...pl Wallace
Bad snap, great breakup on Diontae Johnson by Levi Wallace pic.twitter.com/sbPnBqEGBA
— PickensBurgh🫡 (Tino) (@PickensBurgh) August 2, 2023
De fejezzük be az összefoglalót a napi Pickens rovatunkkal 😀
Ezúttal PP a szenvedő alany.
George Pickens vs Patrick Peterson #steelers@PickensBurgh
— matthew luciow (@Luciow1992) August 1, 2023
pic.twitter.com/12mqhOL74y
Klaci79
OK, Diontae. 👀 #Steelers #NFL https://t.co/VCWcSb6W75
— Blitzburgh (@Blitz_Burgh) August 2, 2023
Ma láttunk Calvin Austintól is egy szép elkapást, teljes létszámnál.
CA3 explosive play 🧨 #Steelers #NFL https://t.co/pwQYfdKAsD
Najee sem akar ebből persze kimaradni 😊
Najee down the field grab 👍 #Steelers #NFL https://t.co/0dNIKdXccd
Azért a CB-k is ott vannak...pl Wallace
Bad snap, great breakup on Diontae Johnson by Levi Wallace pic.twitter.com/sbPnBqEGBA
— PickensBurgh🫡 (Tino) (@PickensBurgh) August 2, 2023
De fejezzük be az összefoglalót a napi Pickens rovatunkkal 😀
Ezúttal PP a szenvedő alany.
George Pickens vs Patrick Peterson #steelers@PickensBurgh
— matthew luciow (@Luciow1992) August 1, 2023
pic.twitter.com/12mqhOL74y
JP kicsit mamlasz volt. A fősulin ezt nem sokan kapták így el. Ehhez szépen GP mellett hozzászokik és nem lesz baj.igazad van, hogy nem volt tokeletes egyensulyban, de talan nem esett volna el, ha a WR nem ket kezzel loki meg.Nyilván csak a vita kedvéért, de nálam JPJ már kontakt előtt elvesztette az egyensúlyát. Főleg lassításban látványos, pár napja láttam az esetet és normál sebesség mellett én is rögtön OPI-t mondtam volna.nah ez egyertelmu OPISzeretik egymást 😀retek nagy OPI, erre zaszlóhegyek mennek...Egyre inkább úgy tűnik Pickens lesz a következő klasszis WR a Vasasban.Pedig Joey Porter nagyon szépen ott volt...jó látni, hogy ő sem kezd rosszul, nyilván egy ilyen elkapást talán csak a legmagasabb polcon lévő CB-k tudnák megakadályozni.
BRO! OMG!!! Pickens vs JPJ!!! #HereWeGo pic.twitter.com/SzIIbGgmBr
— B-Wall (@BWall) August 1, 2023
iktriad
Klaci79
a catch pazar
amit előtte művel..
Gróf de sutianap
twitter.com/jamesdug13/status/1685011711491801089?s=20
astroid
xtaki
Klaci79
xtaki