Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 910

"Ennyire se tudnak tőle elszakadni az elkapók, ő a ti emberetek..."
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 021 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Atomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizássutianap
Ámen.....amennyiben 1. kör és CB pick.Haggans
... Rooo is lenn van (Dannybá) tutti pick 😉sutianap
Akkor várjuk szeretettel 😊....speciel CB poszton őt szeretném a legjobban, csak nem tudom 1/22-nél bent lehet-e még

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 916 — capitaine du château de Vienne 1487
Ámen.....amennyiben 1. kör és CB pick.Haggans
... Rooo is lenn van (Dannybá) tutti pick 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 021 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Ámen.....amennyiben 1. kör és CB pick.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 916 — capitaine du château de Vienne 1487
Atomháborús program - a Micsisztét prodéjen TréVéjnsz skubizás

több mint 11 éve
Nyiltkozott Santonio barátunk, hogy Steelerként akar visszavonulni.

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Én meg azt gondolom, hogy inkább ILB-t kell néznetek most ippeg...tudom mélyütés...😊 apám azért az nem semmi, hogy 3 visszavonuló van egy csapatban, ráadásul az egyik ezek közül a második évét kezdené....
több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Sterling Moore látogatását a steelersdepot letudta egy B.W. Webb promó-cikkel, ezek szerint ő is otthon felejtette az aláírós tollát akárcsak PatRob...desider
Persze mert holnap fog aláírni hozzánk ( fingers crossed )

több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Sterling Moore látogatását a steelersdepot letudta egy B.W. Webb promó-cikkel, ezek szerint ő is otthon felejtette az aláírós tollát akárcsak PatRob...
több mint 11 éve
Annyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.Klemó
Nem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.vassadi
Jogos, figyelmetlenül olvastam a depót.Klemó
Eltiltás, két meccs, három rekesz sör. Üdv. Rozsersutianap
No nem, akkor már elszívok egy dzsankát... 😊
több mint 11 éve
Annyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.Klemó
Jogos, figyelmetlenül olvastam a depót.Klemó
Eltiltás, két meccs, három rekesz sör. Üdv. Rozser

több mint 11 éve
Moore szerdán állítólag a 49ers-hez is ellátogat.

több mint 11 éve
Jogos, figyelmetlenül olvastam a depót.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 910
Nem kapott RFA tendert, korlátlan szabadügynök.
több mint 11 éve
Annyi csak, hogy Morre korlátozott ügynök....így olcsón minden bizonnyal a Tehénfiúk is meg akarnák tartani....egyébként igen, jó lenne.
több mint 11 éve
6,24 milla a pontos összeg, amivel a sapka alatt vagyunk..Klaci79
Akkor még Suh is beférne. Trédeljünk érte. 😀 😀Soldados
😀😀😀

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
6,24 milla a pontos összeg, amivel a sapka alatt vagyunk..Klaci79
Akkor még Suh is beférne. Trédeljünk érte. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
6,24 milla a pontos összeg, amivel a sapka alatt vagyunk..
több mint 11 éve
Robinson a jelek szerint szerződés nélkül távozik. Sebaj, Sterling Moore-nak jobban örülnék.Soldados
Üsse kavics... tavaly láttam egy pár Cowboys meccset- legalábbis többször láttam őket, mint a szenteket- és ezek alapján mondom azt, hogy én bizony Moore-nak jobban örülnék, úgyhogy remélem ma este alá is írja a szerződését. Kellően fizikális CB-nek látom, aki ha úgy van néhanapján a labdát is le tudja szedni.

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
És egy apró rossz hír: Blake-t őrizetbe vették nyilvános részegség miatt. 😀 😀
Nem hinném, hogy ebből komolyabb ügy, vagy következmény lenne.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Megvannak BB szerződésszámai:
31 milla aláírásipénz (évenként 6,2 milla a capben).

2015: 1 milla fizu+3,25 milla roster bonus (plusz a capben még ugye szerepel az előző szerződés aláírási pénze, azaz 6,795 milla)
2016: 17,75 milla fizu
2017: 12 milla fizu
2018: 12 milla fizu+5 milla roster bonus
2019: 12 milla fizu+5 milla roster bonus

több mint 11 éve
Robinson a jelek szerint szerződés nélkül távozik. Sebaj, Sterling Moore-nak jobban örülnék.

több mint 11 éve
Sterling Moore vizitál ma nálunk...Haggans
Apró pontosítás, hogy ma este utazik Pittsburgh-be, s holnap lesz a találkozó. Ma pedig Robinsont látjuk vendégül.

Sterling Moore-nak jobban örülnék, nagyon fiatal (25 éves) fizikális corner, aki slotban sztem tökéletes lenne.

több mint 11 éve
Sterling Moore vizitál ma nálunk...

több mint 11 éve
 www.behindthesteelcurtain.com/nfl-free-agency-news-rumors-signings-2015-steelers/2015/3/16/8223959/report-patrick-robinson-not-closing-the-door-on-returning-to-the-new