Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Akilleuszt is kivágtuk 4 milla spórolásér, Turbón 8at fogunk - jöhet Venc vagy tökmindegy, nem a pótkúbéva kell nyerni...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Nem tudom. Most az az érzésem, hogy a Rudolph aláírás pusztán arról szól, hogy vetmin közelében sikerült megállapodnunk vele és így 3. számú QB-nak 1 évre megéri, mint sem arról, hogy Trubit készülnénk kivágni. De persze már nem egész 2 hét és meglátjuk.
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
má csak Turbót kell kibasznunk...
post june1cut bográcsolás?
Gróf de sutianap
Ki lenne a 3. számú QB?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Azt mondta, hogy ki kéne vágni. Azt nem mondta, hogy nem igazolhatjuk vissza szotyiért... 😊
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Gróf de sutianap
Ki lenne a 3. számú QB?

több mint 1 éve
Vicces. Annak idején Hakeem Butlert sokan mockolták hozzánk a 3. körben. Mi feltrade-eltünk a harmadik elejére DJ-ért, mondván ő kell nekünk és más is el akarta volna hozni. Butler meg elment a 4. kör elején. Aztán a többi történelem, DJ egy új szerződésben, Butler pedig az XFL-ben.....és most nálunk.
Klemó
Butler egy remek felépítésű WR, aki azonban a szeparációban nagyon gyenge volt...DJ igazából a fordítottja, jól szeparálódik, de semmi extra felépítés...most XFL-ben láttak benne valamit, szerintem nem több, mint próbálkozás, de hátha bejön, nagy érték lehetne, de azért nem gondolom, hogy véletlen nem tudott a kanadai ligában sem alkotni semmit
Klaci79
Laci, pont fordítva. A 2023-as XFL szezonban már TE-ként használva 600 yard 8 TD és az egyik legnagyobb sztori lett. Ezért figyeltek fel vissza rá az NFL-ből és nyilván mi is a pálya közepén használnánk alapvetően rövid útvonalakon possession WR-ként. Idén nem hoztunk klasszikus route futó és gyors alkapót, mert bízunk abban, hogy Calvin Austin III beválik. Mellé keresünk nagy darab embereket, akiket el tud találni a laszti.
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Vicces. Annak idején Hakeem Butlert sokan mockolták hozzánk a 3. körben. Mi feltrade-eltünk a harmadik elejére DJ-ért, mondván ő kell nekünk és más is el akarta volna hozni. Butler meg elment a 4. kör elején. Aztán a többi történelem, DJ egy új szerződésben, Butler pedig az XFL-ben.....és most nálunk.
Klemó
Butler egy remek felépítésű WR, aki azonban a szeparációban nagyon gyenge volt...DJ igazából a fordítottja, jól szeparálódik, de semmi extra felépítés...most XFL-ben láttak benne valamit, szerintem nem több, mint próbálkozás, de hátha bejön, nagy érték lehetne, de azért nem gondolom, hogy véletlen nem tudott a kanadai ligában sem alkotni semmit
Klaci79
Kanadában? Ott hideg is van, meg mindehol jég, kurva szar a jégen futni, kori nélkül 😀
polamalu
De lehet, hogy ő nem futott, csak küzdött, mint... 😊
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Klemó
Klaci79
Kanadában? Ott hideg is van, meg mindehol jég, kurva szar a jégen futni, kori nélkül 😀
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klemó
több mint 1 éve
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
És közben Rudi is egy évre vissza
Klaci79
Ennek örömére ettem is egy Túró Rudit. Extra nagyot.
több mint 1 éve
És közben Rudi is egy évre vissza
több mint 1 éve
 steelersdepot.com/2023/05/rapoport-steelers-releasing-cb-ahkello-witherspoon/
Vadmókus
Most láttam én is..... Hm... Lehet olcsóbban vissza? Vagy van valami FA a csőben?
polamalu
4 meccsen volt tavaly és azon is égették mint a rongyot. 4 millát spórolunk vele. Totálisan logikus lépés. Persze szar, hogy trade-eltünk érte, de ez van. Ilyen teljesítményt vetminért is be tudunk hozni, de nyilván nem ez a cél.

Wallace-Peterson a két kezdő outside CB-nk. Porter nyilván versenyez day 1 már a kezdő helyért. Mögöttük van Pierre és Trice még. Tehát kívül alapvetően megvagyunk. nickel corner kell még, mert Sullivan kevés lesz. Ha persze Peterson végül itt köt ki az persze más tészta, de nem hiszem, hogy nem kívül fog ő játszani először nálunk.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Ahhoz képest, hogy azért kap hideget-meleget itt is Harris:

Steelers' franchise record for most rushing yards in first 3 seasons:

Willie Parker: 2882
Le'Veon Bell: 2777
Franco Harris: 2759
Rashard Mendenhall: 2439
Barry Foster: 2381
Najee Harris: 2234
Klaci79
Jó, hát próbálkozik szegénykém...azt nem is tudtam, h Bellnél is jobb vagyok

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Vadmókus
Most láttam én is..... Hm... Lehet olcsóbban vissza? Vagy van valami FA a csőben?
polamalu
Nem írják, úgyhogy csak tippelni lehet. Van kb 6 CB közte két újonc és egy XFL játékos. Valaki biztosan jön, de az idei FO messze nem annyira kiszámítható, mint a korábbiak.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Vadmókus
több mint 1 éve
Vadmókus Pittsburgh Steelers 7
több mint 1 éve
Ahhoz képest, hogy azért kap hideget-meleget itt is Harris:

Steelers' franchise record for most rushing yards in first 3 seasons:

Willie Parker: 2882
Le'Veon Bell: 2777
Franco Harris: 2759
Rashard Mendenhall: 2439
Barry Foster: 2381
Najee Harris: 2234
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443

ez meg a kedvencem :
több mint 1 éve
Nocsak. Ezek szerint jobban kell nekünk az a 8 milla, amit visz Trubi a CAP-ből. Nem hiszem ugyanis, hogy 2 QB-t is jobban megfizetnénk, mint Pickett-et. Az optikailag nem nézne ki jól. Nagyon nem...

Kwon Alexander egy jó kiegészítő elem lenne nekünk pont, csak a sérülései ne lennének...
Klemó
szerintem is trubi cut lesz.
több mint 1 éve
Nocsak. Ezek szerint jobban kell nekünk az a 8 milla, amit visz Trubi a CAP-ből. Nem hiszem ugyanis, hogy 2 QB-t is jobban megfizetnénk, mint Pickett-et. Az optikailag nem nézne ki jól. Nagyon nem...

Kwon Alexander egy jó kiegészítő elem lenne nekünk pont, csak a sérülései ne lennének...
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Report: Rudolph agrees to re-sign with Steelers
 www.thescore.com/s/25004822
steelwolf
Naj ez erdekes.
xtaki
Campben kell a Rookie a CB-nek a sikerélmény!
több mint 1 éve
steelwolf
Naj ez erdekes.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Közben jött egy CB is: