Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Hánytól lesz, hol adják?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Pár percig néztem, kb az volt az érzésem, hogy ilyen az, ha behívnak 15-20 random kanadai állampolgárt hokizni.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hánytól lesz, hol adják?

több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Ja Fantilit fotózd sokat Ő lesz az 1/2-s. Valószínűleg sokáig nem látjuk európában, lehet soha többet. #91

Szerkesztette: polamalu
több mint 1 éve
Itt a keret
 www.eliteprospects.com/team/1616/canada
Ha esetleg valakit kimondottan akarnál. Pár frankó Nagy Krisztián képért hálás lennék.
Krisszel, is, jóban vagyok. Ő a #13-s nálunk. Meg a #34 Terbócs. Ő is kedvenc, hatalmas fazon. Vele is jóban vagyok.
Lucic a nagy név és Toffoli. Ők ketten Stanley tulajdonosok. Lucicra érdemes figyelni, mert keményen játszik. SZeret nagyokat ütközni, lehet jó képeket lőni 1-1 nagy ütközésről.
több mint 1 éve
Valamiért 2 napig nem működött az oldal, pedig ma este a Kanadai válogatptt az MVM-ben játszik Olivier-Joseph--el a soraiban. Nyilván mindenki az NHL-ből jön. Ha valaki szereti a hokit és a Penguinst. Sztem van még jegy. Bár tutira nem az olcsó kategória.
polamalu
nem ertek a hokihoz, de ott leszek a plexi mellett fotozni. hogy ismerem meg? 😉
xtaki
Az egyetlen színesbőrű. Nem tudom milyen számmal játszik. Ha szünetben csatangolsz a 208-as szektor közelében leszünk. Családilag
polamalu
Elvileg a #7-s lesz Joseph
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Valamiért 2 napig nem működött az oldal, pedig ma este a Kanadai válogatptt az MVM-ben játszik Olivier-Joseph--el a soraiban. Nyilván mindenki az NHL-ből jön. Ha valaki szereti a hokit és a Penguinst. Sztem van még jegy. Bár tutira nem az olcsó kategória.
polamalu
xtaki
Az egyetlen színesbőrű. Nem tudom milyen számmal játszik. Ha szünetben csatangolsz a 208-as szektor közelében leszünk. Családilag
polamalu
kosz, ha lesz idom korbenezek
több mint 1 éve
polamalu
xtaki
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
polamalu
több mint 1 éve
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi az, iktiadra ittad magad? 😀
astroid
MegRIADtam, hogy mit csináltam megint. de aztán megnyugodtam, mert én nem ismerek ilyen nevűt. 😊
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Bocs, ez egy ilyen este 😀

Felrakták Joey callját is végre

tenorx
astroid
I wish 😀
Csak egy ideje nem volt időm rendesen végignézni a subredditet.
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571

tenorx
több mint 1 éve

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Na még egyet:

Nem tudom követtek-e Steelerses podcasteket, de ajánlok párat.
Van egy Big Bennel, ahol korábbi és mostani játékosokat hív meg, de volt pl Tomlin is:

www.youtube.com/@channelseven5224/videos

A másik meg Bryant McFadden és Patrick Peterson podcastje, ahol pl. volt a draft előtt Joey is, és beszélgettek róla, hogy milyen jó lenne együtt játszani plusz reagáltak a mostani draftra is, ami szerintem elég érdekes - hiszen egy aktív játékos beszél a csapattársairól (plusz kurva nagy szerepe lesz PPatnek Joey fejlődésében)

www.youtube.com/@AllThingsCovered/videos
több mint 1 éve
Ez is nagyon erős, a pep talk amit Joey Porter mondott a fiának, amikor nem draftolták le az első körben

www.reddit.com/r/steelers/comments/13650mg/highlight_joey_porter_sr_gives_jpj_a_pep_talk/

Istenem de szeretném, hogy beváljon.
több mint 1 éve
Kemény sztori ez is

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
Joey Porter Jr. 24est fog viselni, Ike Taylor tiszteletére.
Most jöttek ki a hivatalos mezszámok, de ezt már Ike elspoilerezte egy interjúban 😀
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Azért ebben a twwetben van valami....egyszerűbb lett volna az elmúlt 2-3 év velük:
Crazy to think

Ryan Shazier is still just age 30
Stephon Tuitt still just age 29

#Steelers have missed them dearly
Klaci79
Shazier... a legnagyobb kedvencem. Sok bitang jó, sőt HoF-t láttam játszani Steelers mezben, mégis ennek a srácnak a játéka hagyta bennem a legmélyebb nyomokat. Sem előtte, sem pedig utána senki nem lett akkora kedvenc, mint ő.

" class="embed">
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Azért ebben a twwetben van valami....egyszerűbb lett volna az elmúlt 2-3 év velük:
Crazy to think

Ryan Shazier is still just age 30
Stephon Tuitt still just age 29

#Steelers have missed them dearly
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Közben a Jets hozott egy veterán tackle-t a draft után, még a drafton ellőtt cetli mellé. Ez (is) illetve a WTF Will McDonald IV pick is mutatja, hogy nem kicsit csesztünk ki velük, mert azért ez erőteljesen reach ott. Korábban szó volt itt Bectonról, de neki az ucsó éve lesz a 2023-as, és sérülések miatt 2021-2022-ben mindösszesen 48 snappet volt a pályán és kétséges, hogy miként fog visszatérni.

Egyébként a IV Mcdonald ugyanúgy 240 font, mint Herbig és nem sokkal magasabb. Viszont állat hosszú kezei vannak. Ez mutatja, hogy ha Herbignek a 'jóisten nagyobb karokat ad, akkor beza első-második körös prospect lehetett volna. Viszont az látszik, hogy egy "állat" mentallitása van és ha más nem, egy core ST és egy jó rotációs plaja bőven lehet belőle. (én nem látok bele többet)
Klemó
soha
de
soha
de
sohasemmikor
ne nézz le egy viszkonzin LBt
Gróf de sutianap
Tökön babon átmennek
Willie Parker
íme egy tavalyi UDFA, Bearsbe
 youtu.be/cIbzkSNC_nY

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Közben a Jets hozott egy veterán tackle-t a draft után, még a drafton ellőtt cetli mellé. Ez (is) illetve a WTF Will McDonald IV pick is mutatja, hogy nem kicsit csesztünk ki velük, mert azért ez erőteljesen reach ott. Korábban szó volt itt Bectonról, de neki az ucsó éve lesz a 2023-as, és sérülések miatt 2021-2022-ben mindösszesen 48 snappet volt a pályán és kétséges, hogy miként fog visszatérni.

Egyébként a IV Mcdonald ugyanúgy 240 font, mint Herbig és nem sokkal magasabb. Viszont állat hosszú kezei vannak. Ez mutatja, hogy ha Herbignek a 'jóisten nagyobb karokat ad, akkor beza első-második körös prospect lehetett volna. Viszont az látszik, hogy egy "állat" mentallitása van és ha más nem, egy core ST és egy jó rotációs plaja bőven lehet belőle. (én nem látok bele többet)
Klemó
soha
de
soha
de
sohasemmikor
Gróf de sutianap
Tökön babon átmennek
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487

Klemó
soha
de
soha
de
sohasemmikor

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667