Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Tegnap este, minő bűn, ki kellett hagynom az élőt, még a Chilit is. Sajnos meló amiből élni kell elszólított. Ma az ismétlést megnéztem. Egész nap úgy jártam keltem a gyárban, hogy biztos tudatában voltam annak, hogy ezt a meccset elbuktuk. Aztán mikor megnézem öcsém ekkora talpra állást. Az öreg valami hihetetlen. Wallace-nak a nagy zsuga el is ment gyakorlatilag.Hát már Te sem hallgatsz rám, hát már Te sem hiszel nekem? 😛
A végén üvöltöttem, hogy Zsuzsaaaaaaaaa
Az öreg reakcióján meg én is majdnem elsírtam magam. Kiváló győzelem volt. Vasárnap isten sem ment meg a Chilitől.polamalu
Itt mindenki tuti bukóra vette a meccset, pedig hetek óta mondom, hogy a Ravens-nél nincs kellemesebb match-up számunkra. Hát hiába tépem a szám és koptatom a klaviatúrát? Már Te sem? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A franchise QB. 😀Ha Ravens-t jellemezni akarom, akkor ennyit erről:Nyomás alatt:
Charlie Batch 25/36 276 1 1
J. Flacco 16/34 188 1 1Soldados
Batch: 9/12, 120 yard
Flacco: 3/10, 32 yard, 1 INTvassadi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ha Ravens-t jellemezni akarom, akkor ennyit erről:Nyomás alatt:
Charlie Batch 25/36 276 1 1
J. Flacco 16/34 188 1 1Soldados
Batch: 9/12, 120 yard
Flacco: 3/10, 32 yard, 1 INT
több mint 13 éve
Tegnap este, minő bűn, ki kellett hagynom az élőt, még a Chilit is. Sajnos meló amiből élni kell elszólított. Ma az ismétlést megnéztem. Egész nap úgy jártam keltem a gyárban, hogy biztos tudatában voltam annak, hogy ezt a meccset elbuktuk. Aztán mikor megnézem öcsém ekkora talpra állást. Az öreg valami hihetetlen. Wallace-nak a nagy zsuga el is ment gyakorlatilag. A végén üvöltöttem, hogy Zsuzsaaaaaaaaa
Az öreg reakcióján meg én is majdnem elsírtam magam. Kiváló győzelem volt. Vasárnap isten sem ment meg a Chilitől.
több mint 13 éve
Ha elolvasod, amit írtam, akkor abban egyáltalán nincs ilyen, hogy a Steelers lenne a legjobb. 😉 Az AFC legjobbjának a HOU-t neveztem meg és a a Steelers-t a 2. kategóriába helyeztem másik 2 csapat társaságában. 😊Na ez így legalább tiszta. Még a végén én is elhiszem, hogy ti vagytok a legjobbak....😊csi77Azt írom, amit gondolok. 😊 Nem fogom a gondolataimat finomítani, csak azért, hogy mások számára emészthető(bb) legyen. Az álszerénység lenne. 😛 Én pl azt tartom visszataszítónak. 😊SoldadosPokolba szerénységgel!!csi77Megmondtam, vagy megmondtam. 😊 Cseppet sem izgultam. Se 3-13-nál, se 13-20-nál, semikor. Mint látható, ez tanúsítható. 😊Pedig tanusíthatom, hogy tényleg nem izgult egy percig sem.Teljesen felesleges volt az izgalom.Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.sutianap
Hisz Soldi megmondta. 😛Sobri Jóska
Csak megmondta, hogy megmondta. Néhányszor. 😊
Sobri Jóska
A Baltimore egy qrva nagy lufi. Miért? Mert közepes O, közepes D-vel, ezáltal se az elit D-nek, se az elit O-nak nem tudnak ellenállni. Hiába a 9-3, a jelenlegi erőviszonyok alapján PO-ba se lenne a helyük. (HOU Number One, kihívó DEN, NE, PIT, feltörekvő IND, CIN) De a többiek elbaszták az idény egyes részeit (mint mi az elejét), ezért ott lesznek.
Én egyért imádkozom: a PO-ban a Ravens legyen az első ellenfelünk. Bennel ez 30-10. Tök mindegy hol játszunk, ez a D, ami most van, nem kap pontot TO nélkül. 20-ból 14 volt TO után...
És itt visszatérnék Batch-re. Lehet vele meccset nyerni? Nekünk lehet, mert a csapat a D-re épül. 3 TO ellenére 3rd QB-val nyertünk egy 9-2-es csapat ellen. A 3 TO-ból megint csak 1 terhelte Chalie-t és az is egy jó passz volt, ott Ed Reed védekezett óriásit. Se a BAL ellen, se a Browns ellen nem a QB miatt kaptunk ki, hanem a többiek TO-i miatt. Ha rajtam múlna, Batch jövőre is rosteren lenne, ennek a csapatnak nem kell több. Batch pedig nem is igazán a pályán mutatta meg, hogy miért fontos, hanem amikor a győzelem után elsírta magát. Az öltöző! Oda kell ő nagyon. Főleg olyanőskövületek távozása után, mint Aaron, Warrior, vagy éppen Ward.
A csoport a mostani W ellenére elúszott, de! Ez a W azért fontos, mert nem kell erőltetni BB visszatérését. A 4 meccsből 3-at kell nyerni a PO-hoz, azaz 1 zakó még belefér, ha az nem a CIN ellen van!
Bennel ezzel a Steelers-szel senki nem akar találkozni! Nekünk egy rossz match-up van: a Denver idegenben. Az jó eséllyel bukó. A többi vagy fifty-fifty, vagy esélyesek vagyunk.
Go Steelers!Soldados
Sőt, azt is leírtam, hogy van olyan csapat, amely sztem a számunkra totálisan kedvezőtlen match-up miatt szinte tuti bukó lenne. (DEN)
Akkor vajon tényleg oly nagyképű a véleményem? 😊

több mint 13 éve
Na ez így legalább tiszta. Még a végén én is elhiszem, hogy ti vagytok a legjobbak....😊Azt írom, amit gondolok. 😊 Nem fogom a gondolataimat finomítani, csak azért, hogy mások számára emészthető(bb) legyen. Az álszerénység lenne. 😛 Én pl azt tartom visszataszítónak. 😊SoldadosPokolba szerénységgel!!csi77Megmondtam, vagy megmondtam. 😊 Cseppet sem izgultam. Se 3-13-nál, se 13-20-nál, semikor. Mint látható, ez tanúsítható. 😊Pedig tanusíthatom, hogy tényleg nem izgult egy percig sem.Teljesen felesleges volt az izgalom.Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.sutianap
Sobri Jóska
A Baltimore egy qrva nagy lufi. Miért? Mert közepes O, közepes D-vel, ezáltal se az elit D-nek, se az elit O-nak nem tudnak ellenállni. Hiába a 9-3, a jelenlegi erőviszonyok alapján PO-ba se lenne a helyük. (HOU Number One, kihívó DEN, NE, PIT, feltörekvő IND, CIN) De a többiek elbaszták az idény egyes részeit (mint mi az elejét), ezért ott lesznek.
Én egyért imádkozom: a PO-ban a Ravens legyen az első ellenfelünk. Bennel ez 30-10. Tök mindegy hol játszunk, ez a D, ami most van, nem kap pontot TO nélkül. 20-ból 14 volt TO után...
És itt visszatérnék Batch-re. Lehet vele meccset nyerni? Nekünk lehet, mert a csapat a D-re épül. 3 TO ellenére 3rd QB-val nyertünk egy 9-2-es csapat ellen. A 3 TO-ból megint csak 1 terhelte Chalie-t és az is egy jó passz volt, ott Ed Reed védekezett óriásit. Se a BAL ellen, se a Browns ellen nem a QB miatt kaptunk ki, hanem a többiek TO-i miatt. Ha rajtam múlna, Batch jövőre is rosteren lenne, ennek a csapatnak nem kell több. Batch pedig nem is igazán a pályán mutatta meg, hogy miért fontos, hanem amikor a győzelem után elsírta magát. Az öltöző! Oda kell ő nagyon. Főleg olyanőskövületek távozása után, mint Aaron, Warrior, vagy éppen Ward.
A csoport a mostani W ellenére elúszott, de! Ez a W azért fontos, mert nem kell erőltetni BB visszatérését. A 4 meccsből 3-at kell nyerni a PO-hoz, azaz 1 zakó még belefér, ha az nem a CIN ellen van!
Bennel ezzel a Steelers-szel senki nem akar találkozni! Nekünk egy rossz match-up van: a Denver idegenben. Az jó eséllyel bukó. A többi vagy fifty-fifty, vagy esélyesek vagyunk.
Go Steelers!Soldados
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Négy hét belefér, a PO-ra épüljön fel.Ike nem nézett ki túl bíztatóan :/thebekeIke Taylor is expected to miss three to six weeks...
Hihetetlen, hogy minden utolér benneteket idén.Boston
Csak persze kérdés, hogy milyen formában tér vissza... :/

több mint 13 éve
Ike nem nézett ki túl bíztatóan :/thebekeIke Taylor is expected to miss three to six weeks...
Hihetetlen, hogy minden utolér benneteket idén.
Do your job
több mint 13 éve
Olyan biztosra vettem a bukót, hogy nem is izgultam egész meccsen. Aztán mire elkezdhettem volna igazán stresszelni, meg is nyertük.Ezzel én is így voltam. 😊
Ezért most megnézem mégegyszer. Jön valaki eredménykövetőzni? 😀 😀Jan
több mint 13 éve
Olyan biztosra vettem a bukót, hogy nem is izgultam egész meccsen. Aztán mire elkezdhettem volna igazán stresszelni, meg is nyertük.Ezért most megnézem mégegyszer. Jön valaki eredménykövetőzni? 😀 😀
több mint 13 éve

sakkor gyöhet a feketemadár
nem mindig aszondja a madár, van mikor csak kár...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Azt írom, amit gondolok. 😊 Nem fogom a gondolataimat finomítani, csak azért, hogy mások számára emészthető(bb) legyen. Az álszerénység lenne. 😛 Én pl azt tartom visszataszítónak. 😊Pokolba szerénységgel!!csi77Megmondtam, vagy megmondtam. 😊 Cseppet sem izgultam. Se 3-13-nál, se 13-20-nál, semikor. Mint látható, ez tanúsítható. 😊Pedig tanusíthatom, hogy tényleg nem izgult egy percig sem.Teljesen felesleges volt az izgalom.Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.sutianap
Sobri Jóska
Go Steelers!Soldados

több mint 13 éve
Bazz 😀 😀 😂"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem."Nyertünk! 😊
(Zsolt 23:4)Collapo
(Szokol 20:23)
😊Szokol

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem."Nyertünk! 😊
(Zsolt 23:4)Collapo
(Szokol 20:23)
😊
több mint 13 éve
"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem."(Zsolt 23:4)

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
. . .Soldados
Pokolba szerénységgel!!csi77Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Pokolba szerénységgel!!Megmondtam, vagy megmondtam. 😊 Cseppet sem izgultam. Se 3-13-nál, se 13-20-nál, semikor. Mint látható, ez tanúsítható. 😊Pedig tanusíthatom, hogy tényleg nem izgult egy percig sem.Teljesen felesleges volt az izgalom.Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.sutianap
Sobri Jóska
Go Steelers!Soldados
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
SziasztokIsten hozott a fórumon, mégha szurkolásod tárgya nem is a megfelelő csapat 😛 😀
Ez az első hozzászólásom itt, eddig csak lelkes olvasója voltam a Steelers fórumnak.
Viszont a tegnapi győzelem után úgy döntöttem én is beszállok és gratulálok a nagyszerű győzelemhez. A defense hozta amit kellett meg még talán többet is.
Batch meg bizonyította, hogy ha keze nem is mindig, de a szíve a helyén van.
Off.: Talán, ha nem csak kényszerből a csere irányítókkal próbálkoznánk a hosszú passzokkal, hanem majd Ben-nel is akkor még veszélyesebbé válhatna az offense, mert ezen a meccsen is sikerült elszakadniuk az elkapóknak,csak vagy a passz nem volt pontos vagy elejtették.Coffos86
Igen, nálunk írtam is, hogy akár Köteg is hozhatta volna a meccset simábban, de ha így játszanátok Bébivel is, nos... ehh 😊

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
SziasztokEz az első hozzászólásom itt, eddig csak lelkes olvasója voltam a Steelers fórumnak.
Viszont a tegnapi győzelem után úgy döntöttem én is beszállok és gratulálok a nagyszerű győzelemhez. A defense hozta amit kellett meg még talán többet is.
Batch meg bizonyította, hogy ha keze nem is mindig, de a szíve a helyén van.
Off.: Talán, ha nem csak kényszerből a csere irányítókkal próbálkoznánk a hosszú passzokkal, hanem majd Ben-nel is akkor még veszélyesebbé válhatna az offense, mert ezen a meccsen is sikerült elszakadniuk az elkapóknak,csak vagy a passz nem volt pontos vagy elejtették.
több mint 13 éve
Egész tűrhető, izgalmas meccs volt! 😊Dwyer nagyon kellett, gyakorlatilag fel sem tűnt, hogy Mendit nem neveztük a meccsre. Azt hiszem a következő szezonban utóbbit már nem láthatjuk sárga-feketében.
Batch: megcsinálta. Én azt mondom, nem csak levezényelte a meccset, hanem meg is nyerte. Gyakorlatilag tanácstalan vagyok vele kapcsolatban, a mostani álláspontom az, hogy maradhat, de draftoljunk valakit második számú irányítónak.
A O-fal frenetikus volt, gyakorlatilag ligaelit szinten teljesített. Értem én, hogy kifejezetten gyenge ez a Ravens-D, de a pass rush-ban azért nagy neveket kellett megfogni.
Hova tűnt viszont a kifejezetten ígéretes és alulértékelt elkapó-sorunk? Wallace és Sanders sorra droppoltak, Brownnak momentumai is alig voltak. Mentségükre szóljon, hogy amikor nagyon kellett, odatették magukat.
A D alapvetően tökéletes volt. Clark és Taylor nélkül is kiválóan állták a sarat a fiúk, holott most sem volt kiemelkedő nyomás Flaccon. Ami zavar, hogy a Cleveland után a Ravens is futott egy hosszú TD-t. Troy még eléggé rozsdás, de sugárzott a tekintélye még így is.
A Chargers, Bengals, Browns hármast itthon ütni kell, erről felesleges is beszélni. Ha ezek nincsenek meg, nincs PO sem. Ez esetben a Dallas elleni idegenbeli meccs szinte mindegy. Ha tegnap egy kis szerencsénk van akkor a Colts zakózik, ha nagy, akkor a Bengals is. Ahogy néztem, mindkét meccsben bőven benne volt, hogy nekünk kedvezően alakulnak az eredmények. Viszont a lényeg, hogy a mi kezünkben van a sorsunk.
több mint 13 éve
Hurrá, tollat téptünk!Ennyit a papírformáról egy ilyen rangadó esetén. Azért az elkapókkal már tényleg csinálni kéne valamit, mert nemcsak Wallace keze lyukas az idén. Neki van a legtöbb dropja, de a többiek is jócskán sárosak ezen a téren.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Első félidő végén Charliet a padra kívántam,de meg kell emelnem előtte a kalapom. D meg hozta a jó formát és végre turnovereket is csinált a stoppok mellett.
több mint 13 éve
Wow 😊Még mindig nem értem hogy hogy tudtunk egy ilye meccset lehozni...
Illetve de, sejtem, 2kulcs szitu lehett.
1) Csárli tökeit szerintem satuba fogták a szünetben vagy én nem tudom de a másidik félidőre mintha nem is ő játszott volna. Vagy csak szimplán ennyi rozsda lepergetéséhez 3félidő kellett? 😀
2) Harrison bácsi a lehető legjobbkor qrt oda Falcco-nak. Persze utána az O is kellett hozzá még (Miller rulz).
December power 😊
több mint 13 éve
nem feltétlen rátok akartam kihegyezni, de mondhatjuk talán, hogy rangidősek vagytok, vagy mi😊kishasziLátod ez van, Karma néni általában megbünteti ilyenkor az embert. 😊 Grat a meccshez, hoztuk a szokásos "lufijátékunkat", de Batch 4. negyedes teljesítménye előtt meg le a kalappal.
Érdekes lesz így a végjáték/a WC-kérdés.
off: a stíluskérdést nem tudom megvitatni, mert szerintem ennyinek bele kell férnie (ha nincs anyázás/mások sértegetése.) Van aki verselve szokta, mi így Józsival, nagy arccal. 😊 Nem hiszem, hogy az indexen/centerice-on/más helyen ez feltétlen másképp megy.Igor
Belefér, csak sztem ez a lufi, ez egy ideje görcsössé vált és a kifújt imho, de mondtam, lehet, csak én öregszem😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Grat, a védelem ezt lehozta nektek, nem véletlen állnak ott, ahol. Köteg meg egymaga elverhetett volna minket még két td-vel... sebaj, majd a PO-ban 😛 😀
Jah, és szépen állt az ofal

NFL - Not For Ladies!