Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Csárli bácsi vagy Johnson? Tudom volt már róla szó, de hátha van valami fejlemény. Ill. mikorra várható a halállista?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
én láttam, nagyon durva. Akkor Robinson vagy az újabb MekkFaden.sutianapRobinson OLB, McFadden pedig rutintalan, és a preseasonben sem villogott. Hozni kell ILB-t, szóval vagy visszajön Ivy, ha egészséges, vagy a keretszűkítés után igazolunk egy veteránt.
több mint 13 éve
Sean Spence idényének is annyi, a sérülést elnézve (amit be se merek linkelni), ez a minimum, neki már tényleg "sikerült" az ACL mellett az MCL-t is elszakítani...jjncaaén láttam, nagyon durva. Akkor Robinson vagy az újabb MekkFaden.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Majd jövőre meglátjuk milyen...Ha felépült a sérüléséből, akkor lehet. Vagy kukázunk valaki mást a roster cut után, de mindenképpen kell ILB, mert Timmons és Foote mögött most csak Brandon Johnson van, a szezon elejét Sly is kihagyja.
Ivy visszajön?Blitzburgh
Ahogy olvasom, Curtis Brown térde is megsérült, de azt egyelőre még nem tudják, mennyire komoly, Robert Goldennél pedig hamstring, az ő roster-esélyeinek ezzel alighanem lőttek.
Ami viszont jó hír, hogy Mike Prisuta információi szerint Harrison és Worilds is bevethető lesz a nyitómeccsen.
több mint 13 éve
Sean Spence idényének is annyi, a sérülést elnézve (amit be se merek linkelni), ez a minimum, neki már tényleg "sikerült" az ACL mellett az MCL-t is elszakítani...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az NFLPA jóváhagyta az IR szabályt ezek szerint , ha DeCastrot IR-re tesszük a 8.héten aktiválhatjuk. Az 53-as keretet így fel lehet tölteni és nem foglal majd helyt.twitter.com/AdamSchefter/statuses/241198512371560448
több mint 13 éve
Egyperces választ : Pop vagy Polzon?sutianapMindkettő. Aztán ha Saunders visszajöhet az 5. hét után, akkor Paulson valószínűleg megy PS-be. Legfeljebb akkor maradhat ki valamelyikük, ha DeCastro rosteren tartása miatt a harmadik számú TE helyét áldozzuk be, és Will Johnson lesz a vésztartalék ezen a poszton, de ezt erősen kétlem.
több mint 13 éve
Sztem Héli a klerikális vonalat erősíti.Saunders második fellebbezését is elutasította a liga, marad a négymeccses eltiltás.vassadiEgyperces választ : Pop vagy Polzon?sutianap
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Saunders második fellebbezését is elutasította a liga, marad a négymeccses eltiltás.vassadiEgyperces választ : Pop vagy Polzon?

több mint 13 éve
Saunders második fellebbezését is elutasította a liga, marad a négymeccses eltiltás.
több mint 13 éve
Mink csak útkeresők vagyunk, miáltal az elme kivetülései önmagukban ábrázolhatnók mindenféle nyakaterkert és mesterkélt szabályrenszer áthágása által, az összehangoláshoz mindössze annyi minimális kulcs szükségeltetik, hogy semmiképp sem soha ne nyomingassak valami zenei áthajlást, mer HasziÚr finomekkanikája zizeg tőle. Egyébként csókoltassuk K.zinci űfelségét, de ippeg ö is hasonló cipőben volt, csak azóta bebetonozták sajna, pedig nyelvében éla nyemzet, nem a nyelvtanából, isa pur et homou vagy mi?sutianapMinden szavad nemes,,,s fém, snem mén, illetve mém. AZ miszar? Tudhassa rossebb, de oly divatos duma, akár a sztening-színház.
Szóval Kőagy őrnagy újra csatarendbe állhat, bikanyak méretű combja ezek szerint meg van reparálva, vala. El Zsivány. Worrycsnak is örülünk, stöbbé remélem nem aggódunk!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
És akkor yuppiiii,JH és Worilds a házban....BlitzburghNa valaki úgy néz ki meghallgatta imáinkat, mert bár csípem Cartert, JH csak JH.
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
És akkor yuppiiii,JH és Worilds a házban....BlitzburghVégre valami jó hír.
Ezzel párhuzamosan Ford waivelve.
több mint 13 éve
És akkor yuppiiii,JH és Worilds a házban....
több mint 13 éve
Mink csak útkeresők vagyunk, miáltal az elme kivetülései önmagukban ábrázolhatnók mindenféle nyakaterkert és mesterkélt szabályrenszer áthágása által, az összehangoláshoz mindössze annyi minimális kulcs szükségeltetik, hogy semmiképp sem soha ne nyomingassak valami zenei áthajlást, mer HasziÚr finomekkanikája zizeg tőle. Egyébként csókoltassuk K.zinci űfelségét, de ippeg ö is hasonló cipőben volt, csak azóta bebetonozták sajna, pedig nyelvében éla nyemzet, nem a nyelvtanából, isa pur et homou vagy mi?Erről van szó, így lesz az igazi!! Kettőtök csevegései oktató- és vizsgaanyagok lesznek a diszlexiásoknak és a diszgráfiásoknak. (S ne beszéljünk az asszociációs és absztrakciós képességekről.) Gratulálok! 😀 😀tomi-tomiMW lecsapta az 5/50-es papiruszt, most pedzegetik, hogy a long trén ránninghó 5/60/30 garanciális krajcár szükségeltetne saci szerint.kishasziNo lássa tud mék szépen betűtvakarni, ha akkar. Tuttamámén, hogy ez a nagy Kasztró hajcihő csak altató, két miskát kéne mékkivakarni a bundából évente?sutianap

több mint 13 éve
Erről van szó, így lesz az igazi!! Kettőtök csevegései oktató- és vizsgaanyagok lesznek a diszlexiásoknak és a diszgráfiásoknak. (S ne beszéljünk az asszociációs és absztrakciós képességekről.) Gratulálok! 😀 😀tomi-tomiDikk - Lekszi - Á soknak! Ha szabad kírhetnem, mer asztat megmondta a nagy Solgótorjáni nevettető, Győzike. Ezt így leírnom, a bélbolyhaim vajon győzik-e-
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
(Ha épp akaródzik lemászni az a takaró (sic). De néha a szépírás is csak úri hóbortom szüleménye, no meg a penna függvénye. Különben a macska bajsza kaparása különb, vagy coulomb? :/)hát az Évi 10/12. hát nem édi?, illetve Ádi... (no nem a Vass😉, hanem az "anya nélküli"... de drága mindkettő. Nekem. Acélszívnek nem tom mennyire. Azt a nagy Kán tudhassa, no meg Don Kolombértusz Kristofo-
több mint 13 éve
Erről van szó, így lesz az igazi!! Kettőtök csevegései oktató- és vizsgaanyagok lesznek a diszlexiásoknak és a diszgráfiásoknak. (S ne beszéljünk az asszociációs és absztrakciós képességekről.) Gratulálok! 😀 😀MW lecsapta az 5/50-es papiruszt, most pedzegetik, hogy a long trén ránninghó 5/60/30 garanciális krajcár szükségeltetne saci szerint.kishasziNo lássa tud mék szépen betűtvakarni, ha akkar. Tuttamámén, hogy ez a nagy Kasztró hajcihő csak altató, két miskát kéne mékkivakarni a bundából évente?sutianap
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
MW lecsapta az 5/50-es papiruszt, most pedzegetik, hogy a long trén ránninghó 5/60/30 garanciális krajcár szükségeltetne saci szerint.kishasziNo lássa tud mék szépen betűtvakarni, ha akkar. Tuttamámén, hogy ez a nagy Kasztró hajcihő csak altató, két miskát kéne mékkivakarni a bundából évente?

több mint 13 éve
MW lecsapta az 5/50-es papiruszt, most pedzegetik, hogy a long trén ránninghó 5/60/30 garanciális krajcár szükségeltetne saci szerint.
több mint 13 éve
ahogy mondod,... ahogy mondod 😊a washingtoni vonat mindig előbb indul boltimórból!sutianapErre utaltam. Fejet kell rendbe tenni, mert egy ilyen lépésnél akkor is visszajön az a rúgás, ha egyből nem is lett eltanácsolva a Hollóktól!Pedig Cundiff jó sztem.kishasziAz AFC-n volt igazából nagy hibája, de az a meccs se rajta ment el. Egy évvel korábban meg rekordot döntögetett, a 20-ról rúgás esetén is....
Cundiffal sztem elég sok csapat járna elég jól, de mekkora pikantéria lenne, ha idejönne 😊Collapo
kishaszi

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
a washingtoni vonat mindig előbb indul boltimórból!Erre utaltam. Fejet kell rendbe tenni, mert egy ilyen lépésnél akkor is visszajön az a rúgás, ha egyből nem is lett eltanácsolva a Hollóktól!Pedig Cundiff jó sztem.kishasziAz AFC-n volt igazából nagy hibája, de az a meccs se rajta ment el. Egy évvel korábban meg rekordot döntögetett, a 20-ról rúgás esetén is....
Cundiffal sztem elég sok csapat járna elég jól, de mekkora pikantéria lenne, ha idejönne 😊Collapo
kishaszi

több mint 13 éve
Erre utaltam. Fejet kell rendbe tenni, mert egy ilyen lépésnél akkor is visszajön az a rúgás, ha egyből nem is lett eltanácsolva a Hollóktól!Pedig Cundiff jó sztem.kishasziAz AFC-n volt igazából nagy hibája, de az a meccs se rajta ment el. Egy évvel korábban meg rekordot döntögetett, a 20-ról rúgás esetén is....