Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez gecijó, mondjuk a sárga törcsi még mindig tudjuk kiknek való 😀kishaszi

több mint 13 éve
Chris Rainey nagy figura 😀Kellenek az öltözőbe a bohócok akik oldják a feszültséget és feldobják a hangulatot.
instagram.com/p/PUw2qLvWKQ/jjncaa
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Chris Rainey nagy figura 😀instagram.com/p/PUw2qLvWKQ/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Injury report:Probable: Redman, Keisel, Foote, Worilds
Questionable: B. Batch, Harrison
Doubtful: Mendenhall
Out: Sylvester, Clark
több mint 13 éve
Van Dyke-nak DeCastro IR-re tételével szabadítottunk fel helyet.
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A nike oldalán van valami tervező, pár hónapja ezt a modellt néztem ki és terveztem meg JH 92-re. Amikor megláttam majd kiugortam a bőrömből az ár miatt meg végképp. 25000-ről vették le.Aki szeretne Steelers szinekben játszó Nike cipőt az menjen a Deichmanokba. Ma sikerült 16.990-ért vennem egy futócipőt. A Face-re felraktama képet (steelers.hu)polamalubasszák meg
időzíthették volna máskorra is,,,most elég szűkös a büdzsém, hogy 250-et költöttem a kocsira, fizetem a biciki részleteit, meg céges kocsival is levillantottak egy 30-asra, na meg ugye a rezsi, kaja és a többi és a többi...kishaszi
több mint 13 éve
Aki szeretne Steelers szinekben játszó Nike cipőt az menjen a Deichmanokba. Ma sikerült 16.990-ért vennem egy futócipőt. A Face-re felraktama képet (steelers.hu)polamalubasszák meg
időzíthették volna máskorra is,,,most elég szűkös a büdzsém, hogy 250-et költöttem a kocsira, fizetem a biciki részleteit, meg céges kocsival is levillantottak egy 30-asra, na meg ugye a rezsi, kaja és a többi és a többi...
több mint 13 éve
Aki szeretne Steelers szinekben játszó Nike cipőt az menjen a Deichmanokba. Ma sikerült 16.990-ért vennem egy futócipőt. A Face-re felraktama képet (steelers.hu)
több mint 13 éve
Harrison végül ma sem edzett, így már szinte biztos, hogy nem játszik Denverben, és Carter lesz a kezdő ROLB.
több mint 13 éve
Az volt már hogy BigBen apuka lesz? 😊Vót. Ölég régen tettem be a hírt, úgyhogy nem baj, ha megint beírtad😊
Azt nyilatkozta hogy ott lesz 100% a fia születésekor, ami még idén lesz, tehát reménykedjünk hogy valamikor kedd-szerda-csütörtök-pénteken akar megszületni Lil' Ben 😀The terrible towel
több mint 13 éve
Kevésbé örömteli hír, hogy Harrison nem edzett tegnap, így valószínűleg kihagyja a szezonnyitót. Saját állítása szerint ma már edzeni fog, de ettől függetlenül nem túl jók az esélyei.A Redskins és az egyik Ravens elleni meccsen lépnek majd pályára a játékosok a "darázsmezekben".
több mint 13 éve
Az volt már hogy BigBen apuka lesz? 😊Azt nyilatkozta hogy ott lesz 100% a fia születésekor, ami még idén lesz, tehát reménykedjünk hogy valamikor kedd-szerda-csütörtök-pénteken akar megszületni Lil' Ben 😀
több mint 13 éve
The Pittsburgh Steelers signed cornerback DeMarcus Van Dyke on Thursday, according to the Pittsburgh Post-Gazette.Van Dyke, 23, was released by the Oakland Raiders on Monday. He was a third-round draft pick for the Raiders out of the University of Miami in 2011 and started four games as a rookie.
több mint 13 éve
Tegnap Mendenhall, Redman, Keisel, és Worilds teljes értékű edzésmunkát végzett, Harrison és Baron Batch volt limitált. Foote nem edzett, de a hírek szerint ma már ő is csatlakozik.Tomlin közben bejelentette, hogy Ike mellett Lewis lesz a másik kezdő CB.
több mint 13 éve
Kedves hölgyek és urak, biztosan látta már mindenki a Face oldalon, de ugyebár nem mindenkinek van Face fiókja, a késői óra ellenére a nyitó fordulót a szokott helyen tervezzük többen nézni együtt. Aki eljön ezen különleges alkalomból egy 80. season matricával gazdagodik amelyek a héten érkeztek meg az USA-ból.
több mint 13 éve
Egyáltalán nem gáz ha mondjuk csak Téged kell bogarászni, az Te vagy süti 😊 Csak most volt nekem picit túl sok hogy 2-3 hetet kellett átolvasnom hogy szintre hozzam magam és az istenért nem bírtak értelmet nyerni a mondanivalók 😊
több mint 13 éve
Mondjuk csak egy duplabakugásnyira van a kezdőtől. 😊 Valahogy Kánnal kőkemény az offisz, nyekeregsz, kapsz egy frászt. Ám lehet szopóágra is kerülni a keménységgel, egyszercsak átjáróház lesz.Dixon csirke meg aláfirkált a réybensz praktikerbe, azt is meg fogjuk bánni.sutianapTavaly, amikor Dixon tradet kért, mondván, olyan csapatban akar játszani, ahol a kezdő helyért harcolhat, azt mondtam, mehet a Ravens-be. Bejött. 😀vassadi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Dixon csirke meg aláfirkált a réybensz praktikerbe, azt is meg fogjuk bánni.sutianapTavaly, amikor Dixon tradet kért, mondván, olyan csapatban akar játszani, ahol a kezdő helyért harcolhat, azt mondtam, mehet a Ravens-be. Bejött. 😀
több mint 13 éve
Nem beszélve arról, hogy kifejezetten edzésben tartja az elmét a két "jómadár" diskurzusa. Szellemi eltunyulás ellen recept nélkül kapjuk. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Nem szoktuk 😛 😊 Néha ugyan fejvakargatóst írtok, de egyenlőre még megy... azt meg hát ugye edzem is magam így... 😊

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!