Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Az még eszeveszetebb lenne, mint a CB, ott volt Gibson, hasított azt mégse fért föl a rózterre, ozt kidontuk a pikket a rétre.Magastorony ma látogat el a csapathoz, már Pittben tartózkodik. 😀polamaluÉs Upshaw is jön workoutra. Lehet, hogy komolyan gondolják az első körös OLB draft lehetőségét(?)vassadi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Essext is visszahoztuk, újabb egy éves szerződést írt alá. Nem nagy szám, de depth-nek szerintem megfelel.Hightower és Upshaw mellett LaMichael James (RB, Oregon), David Paulson (TE, Oregon), valamint Amini Silatolu (OG, Midwestern State) is ma jön látogatóba a csapathoz.
több mint 14 éve
Legu is aláírta a tendert.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Cotchery egyébként a két év alatt összesen 3 milliót fog keresni, hogy milyen elosztásban, az egyelőre még nem ismert.
több mint 14 éve
Magastorony ma látogat el a csapathoz, már Pittben tartózkodik. 😀polamaluÉs Upshaw is jön workoutra. Lehet, hogy komolyan gondolják az első körös OLB draft lehetőségét(?)
több mint 14 éve
Magastorony ma látogat el a csapathoz, már Pittben tartózkodik. 😀 http://www.steelersdepot.com/2012/04/donta-hightower-to-have-pre-draft-visit-with-seelers-thursday/
több mint 14 éve
Ne túlozzunk. Ez nem zsarolás. Minden játékos hosszútávút akar, és ő valóban jobb játékos annál, minthogy 1 éves RFA-tendere legyen. Ez teljesen normális jelen helyzetben. Nem is kell aggódni, majd megkapja a hosszútávúját.Na az van, hogy tudtommal RFA-nak ápr. 20-ig lehet ajánlatot tenni más csapatnak, na most nem valószínű, hogy Wallace kap ilyet, ezért azt tervezi, hogy nem fogja aláírni az egyéves tendert, ezzel egyúttal kihagyja az off-season workoutokat. Ezzel nyilván hosszútávút akar kicsikarni.SoldadosSzimpla zsarolás. Menjen annyába.
Oké,hogy ez bevált szokás,de túl fiatal és még túl keveset tett le az asztalra.
És még a Pen's is kikapott,3-0-ról...Blitzburgh

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Na az van, hogy tudtommal RFA-nak ápr. 20-ig lehet ajánlatot tenni más csapatnak, na most nem valószínű, hogy Wallace kap ilyet, ezért azt tervezi, hogy nem fogja aláírni az egyéves tendert, ezzel egyúttal kihagyja az off-season workoutokat. Ezzel nyilván hosszútávút akar kicsikarni.SoldadosSzimpla zsarolás. Menjen annyába.
Oké,hogy ez bevált szokás,de túl fiatal és még túl keveset tett le az asztalra.
És még a Pen's is kikapott,3-0-ról...
több mint 14 éve
Johnson aláírta az rfa tendert.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Na az van, hogy tudtommal RFA-nak ápr. 20-ig lehet ajánlatot tenni más csapatnak, na most nem valószínű, hogy Wallace kap ilyet, ezért azt tervezi, hogy nem fogja aláírni az egyéves tendert, ezzel egyúttal kihagyja az off-season workoutokat. Ezzel nyilván hosszútávút akar kicsikarni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Na ez fontos és jó lépés volt és sztem az összegek sem lehetnek egetverőek. :cool: Most már csak Wallace írja alá a tenderét, aztán nyerjen ma a Pens és zsír minden. 😊

több mint 14 éve
akkor csak Valasz válasza a fémválasztó, fárasztó 😛

több mint 14 éve
Cotchery-vel két éves szerződést kötöttünk. :cool:
több mint 14 éve
Amúgy én egyáltalán nem vagyok elragadtatva ettől a Pope igazolástól, én egy petákot nem költöttem volna TE-re, elég az a Miller, Johnson, Saunders hármas még ha utóbbit 4 meccsre el is meszelték.SoldadosSzerintem vállalható. Ha jobb lesz, mint Johnson, és marad, akkor spórolhatunk is valamennyit DJ cutolásával; ha meg nem, akkor sincs gond, mert elvileg veterán minimumért jön, így elenyésző cap hittel járna az elküldése.
Mychal Kendricks és Cam Johnson mellett Olivier Vernon (hátsó körbe várt DE/OLB a Miamiról) is ma jön workoutra a csapathoz.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-draft/09000d5d82837b9e/Pittsburgh-Steelers-2012-draft-needs?module=HP11_cpNFL.com-on újra főoldal,minket elemző videóval.
"Mike Wallace is not Calvin Johnson"... 😊
több mint 14 éve
Kirby Wilson hétfőtől ismét munkába áll! 😊Amúgy én egyáltalán nem vagyok elragadtatva ettől a Pope igazolástól, én egy petákot nem költöttem volna TE-re, elég az a Miller, Johnson, Saunders hármas még ha utóbbit 4 meccsre el is meszelték.

több mint 14 éve
Nem tudok egyet érteni vassadi, jövő évi pickre is kurva nagy szükség van. Ráadásul azokat kisebb értékben is szokták értékelni, szóval egy idei második kör kb egy jövőévi elsőnek felel meg, ami szerintem óriási hülyeség az eltradelő csapat felől, jövőre is nagy szükség lesz rá. Ez kb reálisan fedi le a pickek értékét, http://sports.espn.go.com/nfl/draft06/news/story?id=2410670 .tenorxSemmiképpen sem első és második körös pickre gondoltam, de írtam is, hogy nehéz lenne ezt megoldani. Jövőre szerintem korántsem lesz annyi és akkora needünk, mint idén, feltéve, ha a mostani pickek beválnak. Persze tudom, bármi közbejöhet, de idén kivételesen sok a hiányposzt.
több mint 14 éve
Baromi lassú is. A LOSnál tolni tud. ellenben sem alkatilag, sem sehogy nem képes lead blockra.FBként? Mondom hogy bazi magas (6'8). Nem használták FBként sosem.ulpianusBocs, felületesen olvastam.vassadi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
FBként? Mondom hogy bazi magas (6'8). Nem használták FBként sosem.ulpianusBocs, felületesen olvastam.
több mint 14 éve
Nem tudok egyet érteni vassadi, jövő évi pickre is kurva nagy szükség van. Ráadásul azokat kisebb értékben is szokták értékelni, szóval egy idei második kör kb egy jövőévi elsőnek felel meg, ami szerintem óriási hülyeség az eltradelő csapat felől, jövőre is nagy szükség lesz rá. Ez kb reálisan fedi le a pickek értékét, http://sports.espn.go.com/nfl/draft06/news/story?id=2410670 .
több mint 14 éve
Mennyit használták FB-ként?vassadiFBként? Mondom hogy bazi magas (6'8). Nem használták FBként sosem.
A lényeg annyi, hogy ha mondjuk 3&1van vagy Goal line vagy csak egyéb okból pihen a top TE, és futásesélyes a szituáció, akkor bejön Pope. Erre való. Mert tol mint a barom, és ha már az ellen DC is unja, akkor elkap. Főleg nagy tömegben. 3rd&short, RZ, EZ. Nem FB, nem elkapó TE, és nem lesz elit. Örök csere, annak jó.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Én annyira nem díjaznék egy feltradet, maximum DeCastroért, de Kuechlyért egyáltalán nem. Még az is benne van a pakliban vastagon, hogy Hightower se lesz ott a pickünknél, de akkor se dőlnék a kardomba, van még hiányposzt amire el lehet költeni azt az első kört. Főleg most, hogy elég erős D rebuild van nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy elveszítsünk picket (harmadikban még nagyon simán startereket lehet húzni, lásd Wallace).tenorxHa a második körös pickünket el tudnánk cserélni két harmadik körösre, akkor nálam a Kuechly-ért (vagy DeCastróért) való feltrade no brainer. Persze ha csak egy harmadik és egy hatodik, esetleg ötödik körös cetlit kellene még adni. Korábban is írtam már, hogy jövő évi pick(ek) trade-be vonását preferálnám, bár ezeket nehezebb "rásózni" a cserepartnerekre.
több mint 14 éve
Jelen helyzetben én inkább lefelele menés híve lennék, inkább húzzunk négyet a negyedik körigsutianapÍgy. Nem érzek olyan nagy talent különbséget Kuechly meg Hightower között, de pl Osemele meg DeCastro között már igen, azért is tudnám azt a feltradet elfogadni.
több mint 14 éve
Jelen helyzetben én inkább lefelele menés híve lennék, inkább húzzunk négyet a negyedik körig

több mint 14 éve
Leo Pápa (Leonard Pope TE) Haley kedvence. Arizonából hordozza magával. A srác bazernyák magas. Jól blokkol futáshoz. Elkapni igazából közepesen tud(na). Csak hát olyan lassú, mint egy daru. Képtelen elszakadni bárkitől. Felugrani sem tud rendesen, így hiába magas. Viszont mivel sosem védekeznek rajta, végszükség esetén (3rd down, EZ, RZ) mindig elkap pár lasztit, amikor a legnagyobb ínség felüti fejét.ulpianusAkkor kb. ugyanaz, mint a mi David Johnsonunk. Saunders eltiltása miatt alapvetően elkapó TE kellene, de hoztunk már idén is egy H-backet camp body-nak - van egy olyan érzésem, hogy ha lehet, akkor próbálnak spórolni Johnson RFA tenderén is. 1,26 milliót foglalna a capből, Pope pedig veterán minimumért, 700 ezerért írt alá. Mennyit használták FB-ként?