Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Akkor nézzük a tényeket, legjobb pass D voltunk tavaly. És erre jöhetne az, hogy a passrush mennyit segített a cornereinknek, de ez nem igaz, legfeljebb átlagos volt a passrush-unk 2011-ben. Akkor mégis hogy lettünk a legjobb pass D? Nagyon egyszerű, a cornereink baszott jók voltak. Gay is.Adom én is!LOLSoldados++kishaszi
Steelers védelemhez nagyon nem méltó CB.....számomra. Tudom, most nem volt annyira katasztrófa, meg tudom Nickelben használható.....de én akkor sem akarom.....Darth

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Gay ha nyomna egy D.Revis féle szezont akkor is lennének itt utálói, annyira a béka segge alatt van egyeseknél a renoméja.
több mint 13 éve
The parts change. The machine quietly rolls on.Kösz,tökéletes cikk!!
That is the Steelers' way
http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_787120.htmlSteelers-Nation
több mint 13 éve
Adom én is!Pedig a jelenlegi helyzetben nem nagyon válogathatunk. Szolid teljesítményt nyújtott tavaly, így ha más kérője nincs, és olcsón vissza lehet hozni, akkor újra kell igazolnunk.
Steelers védelemhez nagyon nem méltó CB.....számomra. Tudom, most nem volt annyira katasztrófa, meg tudom Nickelben használható.....de én akkor sem akarom.....Darth
több mint 13 éve
Adom én is!++kishasziBár tavaly korábbi önmagához képest jó volt, de még így is kiválóan jellemzi a szezonbeli teljesítményét, hogy a kutyának sem kell..SzokolLOLSoldados
Steelers védelemhez nagyon nem méltó CB.....számomra. Tudom, most nem volt annyira katasztrófa, meg tudom Nickelben használható.....de én akkor sem akarom.....
több mint 13 éve
The parts change. The machine quietly rolls on.That is the Steelers' way
http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_787120.html
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Emberi számítások szerint a ekapó-bolt bezárt Bostonban meg FansanFrizkóban a Lloyd/Gonzales illetve Moss/Manningham átjelentkezésekkel. Az AFCN pedig továbbra is marad egy egyre nagyobb és nagyobb nyitott kérdés - modjuk a Ravens gyakorolja a gyosfoltozást, de hogy a Bráunszok birodalmaiban mi a hétszentség működik a fejekben, az a kérdés.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ha ez tavaly(előtti) hír lett volna tutira azt mondom menjen. De idén sokkal többet mutatott. Maradjon csak, és írjuk át mondást, hogy a cicának nem kell.LOLSoldadosElső nap felmerült egy ilyen hír (a Bills-szel is szóba hozták), de Bengals-drukker honfitársaink azt mondják, nem erősítették meg, hogy Gay vizitált a csapatnál.vassadiBár tavaly korábbi önmagához képest jó volt, de még így is kiválóan jellemzi a szezonbeli teljesítményét, hogy a kutyának sem kell..Szokol
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
van h nem engedi ez abuzi, nincs ott az ikon minden hsz-nél, mai napig nem értem miért, de azé köszi h emlékeztettél😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ezeknek a hszeknek az elkerülésére használható a +1 gomb.++kishasziBár tavaly korábbi önmagához képest jó volt, de még így is kiválóan jellemzi a szezonbeli teljesítményét, hogy a kutyának sem kell..SzokolLOLSoldados
több mint 13 éve
Ezeknek a hszeknek az elkerülésére használható a +1 gomb.++kishasziBár tavaly korábbi önmagához képest jó volt, de még így is kiválóan jellemzi a szezonbeli teljesítményét, hogy a kutyának sem kell..SzokolLOLSoldados
több mint 13 éve
++LOLSoldadosElső nap felmerült egy ilyen hír (a Bills-szel is szóba hozták), de Bengals-drukker honfitársaink azt mondják, nem erősítették meg, hogy Gay vizitált a csapatnál.vassadiBár tavaly korábbi önmagához képest jó volt, de még így is kiválóan jellemzi a szezonbeli teljesítményét, hogy a kutyának sem kell..Szokol
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
LOLBár tavaly korábbi önmagához képest jó volt, de még így is kiválóan jellemzi a szezonbeli teljesítményét, hogy a kutyának sem kell..SzokolÁllítólag Vilmos után melegen érdeklődött a CincinátussutianapElső nap felmerült egy ilyen hír (a Bills-szel is szóba hozták), de Bengals-drukker honfitársaink azt mondják, nem erősítették meg, hogy Gay vizitált a csapatnál.vassadi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Bár tavaly korábbi önmagához képest jó volt, de még így is kiválóan jellemzi a szezonbeli teljesítményét, hogy a kutyának sem kell..Állítólag Vilmos után melegen érdeklődött a CincinátussutianapElső nap felmerült egy ilyen hír (a Bills-szel is szóba hozták), de Bengals-drukker honfitársaink azt mondják, nem erősítették meg, hogy Gay vizitált a csapatnál.vassadi
több mint 13 éve
Állítólag Vilmos után melegen érdeklődött a CincinátussutianapElső nap felmerült egy ilyen hír (a Bills-szel is szóba hozták), de Bengals-drukker honfitársaink azt mondják, nem erősítették meg, hogy Gay vizitált a csapatnál.
több mint 13 éve
Állítólag Vilmos után melegen érdeklődött a Cincinátus

több mint 13 éve
Addig felesleges ugráűlni, amíg a saját FA-ket nem hívják máshova. Mindig, minden évben ezt csináljuk, csak akkor kezdünk el lépni, ha már vhova hívják a mi játékosunkat. Ez nem változtat sztem a Wallace-ügy, pontosabban ez csak akkor derülne ki, ha esetleg vkit hívnának és mi most nem lépnénk, na az emiatt lenne, de hogy eddig nem léptünk ahhoz sztem semmi köze Wallace-nak.

több mint 13 éve
Sztem semmi szükség Tolbertre. Meg nem kell kapkodni, igazából addig nem szoktunk iparkodni a saját FA-k esetében, amíg vki rájuk nem nyomul. Mi ráérünk egyelőre.SoldadosNem jönne rosszul, de én is azt gondolom, hogy a jelenlegi RB-állomány is elegendő; fontosabb játékosokra is el lehet költeni azt a pénzt, amit Tolbertnek kellene fizetni.
Szerintem azért nem igazoltunk még vissza senkit, mert a Wallace-ügy végére nem került még pont. Amíg az ő helyzete nem tisztázódott, nem tudjuk, mennyit költhetünk más szabadügynökökre. Ha most szerződtetnénk egy-két játékost, csökkenne a cap space, és lehet, hogy ezt kihasználná valamelyik csapat, adott esetben olcsóbb ajánlattal is el tudnák vinni Wallace-t. Stevie Johnson, V-Jax, DeSean, stb. szerződései irányadóak lehetnek, mennyit kell áldoznunk Wallace-re. Ha nem érkezik rövidesen offer sheet, akkor neki is engednie kell, mert nyilván számára az a legkedvezőtlenebb, ha az RFA tenderrel kell végigjátszania a szezont.
Inkább Plax-re menjünk rá. 😊labyCotchery-vel folynak a tárgyalások, ha őt sikerül visszahozni, akkor Plaxicóra nincs szükség.
több mint 13 éve
Tolbertnek Én sem látom sok értelmét, Mendenhall majd visszajön, addig Redman tökéletes és ott lesz Batch is várhatóan. Ha mégsem akkor Clay is betud ugrálni, Moore is olcsó pénz. Szóval felesleges. Inkább Plax-re menjünk rá. 😊
több mint 13 éve
Sztem semmi szükség Tolbertre. Meg nem kell kapkodni, igazából addig nem szoktunk iparkodni a saját FA-k esetében, amíg vki rájuk nem nyomul. Mi ráérünk egyelőre.

több mint 13 éve
nemúgy volt, hogy ha mindenkit visszaigazolunk, akkor még marad más fél misink plussz amit még Kéziből kipréseltünk?Mendy sérülése miatt nem jönne rosszul, de kérdés, hogy megengedhetjük-e magunknak. A Wallace-ügy miatt nagyon meg vagyunk szorítva, egyelőre a saját szabadügynökeinket sem tudjuk visszaigazolni, és ha Tolberttel várunk, lehet, hogy elviszi más. Bár nem tudom, ilyen RB corps mellett érdemes-e rá költeni (Moore-t is vissza lehetne hozni olcsón, ha arról van szó).vassadiTolbertöcsinél már csak a Panthers meg mi játszunk, ha nemcsak egy kis zsírt akar leszedni a DondiegórólsutianapMcClain érkezésével már nem igazán kell a Chargersnek Tolbász.empty taxi

több mint 13 éve
Mendy sérülése miatt nem jönne rosszul, de kérdés, hogy megengedhetjük-e magunknak. A Wallace-ügy miatt nagyon meg vagyunk szorítva, egyelőre a saját szabadügynökeinket sem tudjuk visszaigazolni, és ha Tolberttel várunk, lehet, hogy elviszi más. Bár nem tudom, ilyen RB corps mellett érdemes-e rá költeni (Moore-t is vissza lehetne hozni olcsón, ha arról van szó).Tolbertöcsinél már csak a Panthers meg mi játszunk, ha nemcsak egy kis zsírt akar leszedni a DondiegórólsutianapMcClain érkezésével már nem igazán kell a Chargersnek Tolbász.empty taxi
több mint 13 éve
Tolbertöcsinél már csak a Panthers meg mi játszunk, ha nemcsak egy kis zsírt akar leszedni a DondiegórólsutianapMcClain érkezésével már nem igazán kell a Chargersnek Tolbász.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Tolbertöcsinél már csak a Panthers meg mi játszunk, ha nemcsak egy kis zsírt akar leszedni a Dondiegóról

több mint 13 éve
Azért a Rozmár nem hülye.....kétlem, h akár egy percet is fordítanának az idejükből arra, h ezen elgondolkozzanak.....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)