Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Dehogynem, abszolút a Steelers hibája volt a vereség. Viszont a meccs előtt, annyira azt éreztem, hogy a média által túlhypolt, passzolni nem tudó (mert nem tud!) embert összetörjük. Ehhez képest tudjuk mi történt. Szükségem van az elégtételre. Évente kétszer! 😊De örülnék, ha Manning aláírna Denverbe, Tebow-t pedig eltrade-elnék Clevelandbe. Így évente kétszer törhetnénk össze, nagyon bassza a csőröm ez a PO-meccs.SzokolMint ha kb ő tehetne róla és nem mi lettünk volna a balf@szok :rolleyes:JoeyPorter
több mint 13 éve
De örülnék, ha Manning aláírna Denverbe, Tebow-t pedig eltrade-elnék Clevelandbe. Így évente kétszer törhetnénk össze, nagyon bassza a csőröm ez a PO-meccs.SzokolMint ha kb ő tehetne róla és nem mi lettünk volna a balf@szok :rolleyes:
több mint 13 éve
De örülnék, ha Manning aláírna Denverbe, Tebow-t pedig eltrade-elnék Clevelandbe. Így évente kétszer törhetnénk össze, nagyon bassza a csőröm ez a PO-meccs.SzokolTebow írt már egy könyvet "Ahogy én látom" címmel 😊 ha esetleg ott marad írhat még egy ilyet... 😊 trhugh my eyes :cool:
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
De örülnék, ha Manning aláírna Denverbe, Tebow-t pedig eltrade-elnék Clevelandbe. Így évente kétszer törhetnénk össze, nagyon bassza a csőröm ez a PO-meccs.
több mint 13 éve
Ez egy jó cikk a Wallace ügyről !!! 😊 http://nfl.si.com/2012/03/15/mike-wallace-situation-still-up-in-the-air/?sct=nfl_bf3_a3
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Tomlinék Michiganben maradtak, ahol a Wolverines pro day-en Mike Martint és Ryan Van Bergent nézték meg. Állítólag mindkét játékossal elégedettek voltak.
több mint 13 éve
Igen. Én egy pillanatig sem aggódtam emiatt. Ha kimondva az ő megtartása a prioritás, akkor az így is lesz.Nem hinném, hogy visszahozzuk. Wallace, Brown, Sanders és a remélhetőleg visszahozásra kerülő Cotchery mellé felesleges is, főleg, hogy a TC-ben mindig császár volt, a meccsen meg dropkirály.SoldadosEnnyire biztos vagy Wallace maradásában?laby

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem hinném, hogy visszahozzuk. Wallace, Brown, Sanders és a remélhetőleg visszahozásra kerülő Cotchery mellé felesleges is, főleg, hogy a TC-ben mindig császár volt, a meccsen meg dropkirály.SoldadosEnnyire biztos vagy Wallace maradásában?
több mint 13 éve
Nem hinném, hogy visszahozzuk. Wallace, Brown, Sanders és a remélhetőleg visszahozásra kerülő Cotchery mellé felesleges is, főleg, hogy a TC-ben mindig császár volt, a meccsen meg dropkirály.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Felmerült bennem egy kérdés: a training camp idejére nem lenne érdemes bepróbálkozni Sweed-del? Aztán ha nem megy a dal, akkor köszönjük szépen. Azért csak bassza a csőröm egy ekkora bust...SzokolA bustokat jobb nem erőltetni... TC-be esetleg vissza lehet hozni, nem egy elvetemült ötlet, de nem hiszem, hogy Tomlinék számolnak vele.
több mint 13 éve
Felmerült bennem egy kérdés: a training camp idejére nem lenne érdemes bepróbálkozni Sweed-del? Aztán ha nem megy a dal, akkor köszönjük szépen. Azért csak bassza a csőröm egy ekkora bust...
több mint 13 éve
Persze, de az ő személyiségében ez nem nagyon volt benne, hogy ezt belátja és enged. De kifejezetten örülök neki.Egyre jobban öregszik, elég súlyos sérülésből lábadozik, az utód már ott tapos a sarkában és sokat foglalt a capből. Gondolom belátta, hogy ha sokáig arcoskodik, kivághatják a hájas kis popsiját az utcára.SzokolHampton paycut: a base salary-jét 2.8 millió $-ra redukálták, törölték a workout bónuszt, így 3.09 millióval csökkent az idei cap száma (valamivel kevesebb, mint 5 millió $-t foglal most). Újabb évvel nem bővült a szerződés.vassadiPaycut? Ezt nem gondoltam volna Hamptonról. 😊 Nyilván belátta a saját kétséges és a csapat nehéz helyzetét, mindenesetre eddig ő volt az, aki még átstrukturálásra sem volt hajlandó.Soldados

több mint 13 éve
Egyre jobban öregszik, elég súlyos sérülésből lábadozik, az utód már ott tapos a sarkában és sokat foglalt a capből. Gondolom belátta, hogy ha sokáig arcoskodik, kivághatják a hájas kis popsiját az utcára.Hampton paycut: a base salary-jét 2.8 millió $-ra redukálták, törölték a workout bónuszt, így 3.09 millióval csökkent az idei cap száma (valamivel kevesebb, mint 5 millió $-t foglal most). Újabb évvel nem bővült a szerződés.vassadiPaycut? Ezt nem gondoltam volna Hamptonról. 😊 Nyilván belátta a saját kétséges és a csapat nehéz helyzetét, mindenesetre eddig ő volt az, aki még átstrukturálásra sem volt hajlandó.Soldados
több mint 13 éve
REZPEKTT Kézi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Hampton paycut: a base salary-jét 2.8 millió $-ra redukálták, törölték a workout bónuszt, így 3.09 millióval csökkent az idei cap száma (valamivel kevesebb, mint 5 millió $-t foglal most). Újabb évvel nem bővült a szerződés.vassadiPaycut? Ezt nem gondoltam volna Hamptonról. 😊 Nyilván belátta a saját kétséges és a csapat nehéz helyzetét, mindenesetre eddig ő volt az, aki még átstrukturálásra sem volt hajlandó.

több mint 13 éve
Hampton paycut: a base salary-jét 2.8 millió $-ra redukálták, törölték a workout bónuszt, így 3.09 millióval csökkent az idei cap száma (valamivel kevesebb, mint 5 millió $-t foglal most). Újabb évvel nem bővült a szerződés.
több mint 13 éve
Tomlinék Jerel Worthy-vel is beszéltek a tegnapi MSU pro day-en.vassadiEzen pörög a blíd már hónapok óta, Nem tipicsnaja nóz méret, sakkor következne Hood benövesztése, vagy tényleg megyünk a sémaváltás felé?
Eddig AFC North kirablás van -

több mint 13 éve
Tomlinék Jerel Worthy-vel is beszéltek a tegnapi MSU pro day-en.
több mint 13 éve
A Michigan State free safety-jét, Trent Robinsont nem említettem, pedig a hírek szerint Tomlin és Colbert pont tőle volt elájulva.
több mint 13 éve
A Jets érdeklődik Cotchery visszavitelére.SoldadosKorábban akartam írni, hogy gyorsan fogynak az elkapók, de Cotchery-t még nem hozták össze senkivel, ami jót jelent, aztán olvastam én is a hírt. Szerintem nem fog visszamenni New Yorkba, de más WR needes csapatok még keresztülhúzhatják a számításainkat.
Tomlin egyébként tegnap Kirk Cousins-szal ebédelt, és alighanem a mai MSU pro day-en is jelen lesz. BJ Cunningham és Brian Linthicum lehet érdekes, valamint a Florida State pro day-re is küldtünk megfigyelőket, ahol Zebrie Sanders és Andrew Datko jöhet szóba.
több mint 13 éve
A Jets érdeklődik Cotchery visszavitelére.

több mint 13 éve
Gyakorlatice LLLoyd meg Wallace maradt a nevesebb elkapókból mára. És még van bőven WR kereső brigád, főleg csoporton belül - mondjuk a Cleveland nemadaja oda a négyeskét, Braun papa meg inkább tövig rágja a kezit minthogy pikket adjon - dejarévensz. Efogják vinni - Miami? Houston?sutianapNem csak FA-ról lehet megoldani a needeket, ott a draft is. Browns, Bengals, ahogy mondod, kilőve, a Ravens és a Texans már így is elég szűkösen van cap ügyileg, nehezen szednék össze a pénzt Wallace-ra, plusz akkor még az első körös pick (a hollóknál egyébként is vannak nagyobb needek, és ők már korábban kijelentették, hogy nem érdeklődnek iránta; Houstonban pedig Andre Johnson mellé nem feltétlenül van szükség egy Wallace-szintű elkapóra), a Dolphins-nál pedig a jelek szerint Manningnek csinálják a helyet (bár amilyen elvetemült az ottani FO, lehet, még be is jelentkeznének érte...). Pats és esetleg a Niners az, akiktől továbbra is tartani lehet.
több mint 13 éve
hümm-hümm de ő most is hármaska mégGyakorlatice LLLoyd meg Wallace maradt a nevesebb elkapókból mára.sutianapManningham is ott van azért.lotus86

több mint 13 éve
Gyakorlatice LLLoyd meg Wallace maradt a nevesebb elkapókból mára.sutianapManningham is ott van azért.