Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/22/ranking-the-2011-offensive-lines-part-1/25. Pittsburgh Steelers (32nd)
Run Rank 21st, Pass Rank 23rd, Penalties Rank 27th
Something of an improvement for the Steelers, which owed a lot to changing things up at the tackle spots. The interior is still an issue, with the average Maurkice Pouncey not being helped by a lack of quality on either side of him. Pittsburgh got an injection of talent this year, but the Steelers need a bigger dose if they are going to move to a more balanced offense that relies less on the heroics of Ben Roethlisberger.
Best Player: It may already be Marcus Gilbert (-2.6) who needs to do more in the run game, but showed the kind of ability in pass protection to validate the feeling he can play on the left side.
Worst Player: He may not have been happy about being benched, but you can hardly blame the Steelers for doing what needed to be done with Chris Kemoeatu (-14.1). He came back at the end of the season and looked more motivated than he has in years after a horrendous first half.
több mint 14 éve
Állítólag az eddigi 4 szerződésmódosítással és 3 cuttal jelenleg 8 millióval vagyunk a cap felett. Nagyon fontos lenne megállapodni Wallace-szal, hogy ne kelljen tagelni, mert akkor még legalább 17 millát kellene spórolni, ha megállapodunk vele, akkor elég lehet kb 10-12 is. Utóbbi talán megoldható lenne igazán fájdalmas cut nélkül, ha még 2-3 ember szerződését módosítják, továbbá Ward, Warrior és Foote benyelne egy paycutot, plusz jönnének a kötelező cutok, mint Scott.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Megnyugodhat a média: Ben és Haley tegnap találkozott, leültek, és beszélgettek.
több mint 14 éve
Jaj hameg szegény kismanónk, Danbàcsi eliszkol az égi vadászmezőkre, akkor meg telesírjuk a zohájót, hogy elsodorja Cincinátust. demostényleg értemén a betűhiànyt csak sokkal érdekesebbeket is kilehetne hozni, pölö a Valasz- Harrison becimbizés

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Sokmindent értek én, de ez a mittetünk szegény Áriánsszal az abszurd- humor kategóriába megy. Kettő, tehát a minden hasonló alapon nálunk ugyanazz történik, mint injánospolizba, mint Irsay és Manning? nemá

több mint 14 éve
Na,fokozzák...)http://totalsteelers.com/2012/02/20/art-rooney-ii-says-hes-a-hands-off-owner/#more-3170
több mint 14 éve
Nem jobban hangzott így, és mindenki tudja, hogy ez nem járt tényleges kieséssel.Kolonc kidobott a zsebéből egy kis "koloncot" és az 5,7 millából 2,85 lett a foglalása.polamaluNem inkább átette a másik zsebébe?ulpianus
több mint 14 éve
Kolonc kidobott a zsebéből egy kis "koloncot" és az 5,7 millából 2,85 lett a foglalása.polamaluNem inkább átette a másik zsebébe?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Kolonc kidobott a zsebéből egy kis "koloncot" és az 5,7 millából 2,85 lett a foglalása.
több mint 14 éve
Ró szerint mindent megteszünk a megtartására, szóval sztem legvégső esetben tag lesz vagy miszar.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
és akkor egész álló nap rohangálnának Velkerrel 😛A bihájdon behányták a Valasz goto Cinci témát, Jézus ereje, ha ezt az öreg Braun papa olvassa biztos nem kell aznap vidító neki, méghogy kihúzunk belőle elsőkört - és még mikeressük meg a Palmer-tréd árát 😂 😂 inkább leszúrná RooII-t.sutianapgabtsival értek egyet:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=480935#p480935
Szerintem egyedül a Patriots-tól kell tartani, ha Wallace csak RFA tendert kap.vassadi
A hejzet az, hogy annyi lé meg oly szép pikkek vannak Cincinátusban, hogy teljes biztos vagyok, hogy valahogy mégis sikerül elbasznia az öregnek, valamimód hozzákéne jutnia a zsetonhoz - újabb költözés?

több mint 14 éve
A bihájdon behányták a Valasz goto Cinci témát, Jézus ereje, ha ezt az öreg Braun papa olvassa biztos nem kell aznap vidító neki, méghogy kihúzunk belőle elsőkört - és még mikeressük meg a Palmer-tréd árát 😂 😂 inkább leszúrná RooII-t.sutianapgabtsival értek egyet:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=480935#p480935
Szerintem egyedül a Patriots-tól kell tartani, ha Wallace csak RFA tendert kap.
több mint 14 éve
zsazsám, remélem kukkoltátok Kemót meg Puncit is - Istenem lenne pénzünk Befalóból D.Bell - Urbik - Rinehart minddel leülhetne egy körbe Kugerbá, azsebaj ha csak egyet, csak röfögjön. A bihájdon behányták a Valasz goto Cinci témát, Jézus ereje, ha ezt az öreg Braun papa olvassa biztos nem kell aznap vidító neki, méghogy kihúzunk belőle elsőkört - és még mikeressük meg a Palmer-tréd árát 😂 😂 inkább leszúrná RooII-t.

több mint 14 éve
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/20/2011-pass-blocking-efficiency-offensive-tackles/A run blocking mutatói is biztosan jók lesznek, mert a jobb oldali futásaink voltak a leghatékonyabbak. Remélhetőleg idén LT-ként is hasonló, vagy még magasabb színvonalon teljesít majd.
Gillbert lett a legjobb rookie tackle 😊tenorx
A nálunk megbukott Urbik pedig a guardok között lett a legjobb pass protector (248 pass blocking play alatt mindössze két pressure). 😊
https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/21/2011-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/
több mint 14 éve
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/20/2011-pass-blocking-efficiency-offensive-tackles/Gillbert lett a legjobb rookie tackle 😊
több mint 14 éve
Egyébként ugyanezt vetettem fel a steelers.hu-n én is. Megegyezünk oszt nincs gond.
több mint 14 éve
Amúgy nem értem miért pörög mindenki (ESPN, meg minden média) ezen, hogy a Wallace franchise taggel beférjünk a cap alá.Van egy tök egyszerű megoldás: meg állapodni vele a hosszútávúban még az új ligaév kezdete előtt. És mivel az FA-kké váló játékosok közül senkivel nem tárgyalunk, így elvileg minden energiát erre a tárgyalásra lehetne a fordítani.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Én ki is basznám. 😊 Én már azt se értettem, miért vele hosszabbítottunk... Csak ez meg azért nehéz kérdés, mert ha kibaszod, akkor egy kezdő OT-nk marad, így pedig nem lehet nekivágni egy off-seasonnak (Starks is ezért kapott annó taget), mert kiszolgáltatott helyzetbe hoznánk saját magunkat.SoldadosMár így is abban vagyunk, mert gyakorlatilag nem tehetünk mást, mint hogy neki adjuk a kezdő RT posztot. Súlyos pénzek maradnának bent dead money-ként, ha cutolnánk, ezt pedig most nem engedhetjük meg magunknak.
több mint 14 éve
Ezekből kifolyólag lenne szerintem reális az átstrukturálás. Colon enged valamennyit a két kihagyott évért cserébe, de rosszul ő sem jár, mert megkapja a pénzét, csak később.
több mint 14 éve
Mind tiszta, csak a realitás talaját hiányolom.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Értem Soldi, de mögöttes tartalom nincs, mert 2 év alatt nettő 98%-ban sérült volt. Számítani nem lehetett rá. ((mondjuk nálunk is volt olyan kolléga, aki lófaszt se csinált, és ő volt a legjobban meglepődve, hogy kibszták . . .))kishasziÉn ki is basznám. 😊 Én már azt se értettem, miért vele hosszabbítottunk... Csak ez meg azért nehéz kérdés, mert ha kibaszod, akkor egy kezdő OT-nk marad, így pedig nem lehet nekivágni egy off-seasonnak (Starks is ezért kapott annó taget), mert kiszolgáltatott helyzetbe hoznánk saját magunkat.

több mint 14 éve
Értem Soldi, de mögöttes tartalom nincs, mert 2 év alatt nettő 98%-ban sérült volt. Számítani nem lehetett rá. ((mondjuk nálunk is volt olyan kolléga, aki lófaszt se csinált, és ő volt a legjobban meglepődve, hogy kibszták . . .))
több mint 14 éve
Colon kizárta a paycutot? Erről lemaradtam, de az utolsó 2 éve után neki önkánt kellett volna jelentkezni az átsruktúrálásra.kishasziColon a paycutot nem vállalta, ezt sokan megírták. De az ő helyzete azért kicsit érthető, mert a lejáró CBA speciális szabályainak egyik nagy vesztese volt. Mindig beleesett az RFA státuszba, így mindig rohadt olcsón tarthattuk meg, ahelett hogy megkapta volna a zsíros szerződését. Így tőle kevésbé várható el a lojalitás, hiszen ő áldozata volt a szabályoknak és a Steelers stratégiájának, capjátékának.
Paycut és struktúrálás olyanoktól várható el, akik kaptak is a klubtól nem kis megbecsülést az évek folyamán, s nemcsak szóban.

több mint 14 éve
Colon kizárta a paycutot? Erről lemaradtam, de az utolsó 2 éve után neki önkánt kellett volna jelentkezni az átsruktúrálásra.kishasziLa Canfora hozta le ezt a hírt még pénteken, aki pár nappal korábban ugyebár azt hangoztatta, hogy Ward és a Steelers útjai elválnak.
Ha a paycutot nem vállalja, ám legyen (nyilván ő is tisztában van azzal, hogy gyakorlatilag ki vagyunk szolgáltatva, muszáj vele számolnunk az egyik kezdő tackle-ként), de neki van az egyik legmagasabb fizetése, miközben - kis túlzással - ő töltötte a legkevesebb időt a pályán az utóbbi két szezonban, úgyhogy az átstrukturálás a minimum szerintem is.
több mint 14 éve
Colon kizárta a paycutot? Erről lemaradtam, de az utolsó 2 éve után neki önkánt kellett volna jelentkezni az átsruktúrálásra.